Aydınlatma tavsiyesi
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2010 17:28
Herkese selamlar ışık sistemi mi değiştirmek istiyorum.Tankım 90*40*50 aşağıdaki t5 leri almak istiyorum.İşimi görürmü veya tavsiyeleriniz ne doğrultuda olur.Sert mercan baslemeyi düşünmüyorum.
AQUAMEDIC OCEAN WHITE 10000K 39WÜye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2010 19:53
Sadece soft türler olacaksa, ışık gereksinimine görede uygun yüksekliklere konumlandırıldıklarında yapmış olduğunuz kombinasyon ışık şiddeti yönünden yeterli olacaktır. Bu haliyle beyaz renk daha baskın olacağından actiniklerle eşit oranda kullanılması gözle görünür rengi daha güzel göstermekte.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2010 20:22
Bende soft bakıyorum sadece 1 beyaz 1 mavi var
beyaz 10 000 kelvin sylania mavi aqua medic 20 000 kelvin sadece xenia felan bakıcaksan yeterli
fakat bende nedense star polip ve goniopora yeterince açmıyor ışıkmıdır yoksa başka sorunmu 2 aydır çözemedim
Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2010 18:13
Hiç test yapmadım akvaryumda xenia var son derece mutlular ama star polip yeterince açmıyo
tamamen açmıyo demiyorum yanlış anlaşılmasın yeterince diğer gördügüm polipler kadar açmıyo canlıyı almadan önce aldığım şekildede açmıyor