Bacto Fişh Kullanımı
Gönderim Zamanı: 23 Mart 2021 19:21
Iyi günler solungaç paraziti için bacto fişh kullanacağım işe yarar mı ve nasıl kullanmalıyım yardımcı olurmusunuz lütfen.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2021 00:43
[QUOTE=Halil ibrahim66]Iyi günler solungaç paraziti için bacto fişh kullanacağım işe yarar mı ve nasıl kullanmalıyım yardımcı olurmusunuz lütfen.[/QUOTE]
20 litre akvaryum suyuna 1ml( yaklaşık 20 damla) hesabıyla 3 gün kullanılmalıdır. Akvaryum suyunun 1/3 ü her gün değiştirilmelidir ve değiştirilen su miktarı kadar ürün kullanılmalıdır. Kullanım sırasında filtre yapmamalısınız ve iyice havalandırma yapmalısınız. Ürün bilgilerinde bu şekilde yazıyor. İşe yarıyor mu bilemem hiç kullanmadım.
20 litre akvaryum suyuna 1ml( yaklaşık 20 damla) hesabıyla 3 gün kullanılmalıdır. Akvaryum suyunun 1/3 ü her gün değiştirilmelidir ve değiştirilen su miktarı kadar ürün kullanılmalıdır. Kullanım sırasında filtre yapmamalısınız ve iyice havalandırma yapmalısınız. Ürün bilgilerinde bu şekilde yazıyor. İşe yarıyor mu bilemem hiç kullanmadım.
Beğenenler: [T]230385,Halil ibrahim66[/T]
Teşekkür Edenler: [T]230385,Halil ibrahim66[/T]
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2021 12:41
[QUOTE=H.e.k]
20 litre akvaryum suyuna 1ml( yaklaşık 20 damla) hesabıyla 3 gün kullanılmalıdır. Akvaryum suyunun 1/3 ü her gün değiştirilmelidir ve değiştirilen su miktarı kadar ürün kullanılmalıdır. Kullanım sırasında filtre yapmamalısınız ve iyice havalandırma yapmalısınız. Ürün bilgilerinde bu şekilde yazıyor. İşe yarıyor mu bilemem hiç kullanmadım.[/QUOTE]
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için inşallah işe yarar 🙏
20 litre akvaryum suyuna 1ml( yaklaşık 20 damla) hesabıyla 3 gün kullanılmalıdır. Akvaryum suyunun 1/3 ü her gün değiştirilmelidir ve değiştirilen su miktarı kadar ürün kullanılmalıdır. Kullanım sırasında filtre yapmamalısınız ve iyice havalandırma yapmalısınız. Ürün bilgilerinde bu şekilde yazıyor. İşe yarıyor mu bilemem hiç kullanmadım.[/QUOTE]
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için inşallah işe yarar 🙏