Banded Boxer Shrimp Kabuk değiştirme
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Mrb, Boxer shirimp bendede var ve belli arlıklarla kabuk değişimi yapıyor, aynı şey benimde başıma geldi ve ilk değişimde 1 kolu gitti, 2. değişiminde 2 koluda yoktu neyseki onun bu durumlarına alıştım, dediğin gibi kabuk değişimi sağlıklı olduğunun göstergesi. Fakat yanına ufak boyda canlı filan koyma anında götürüyor bilgin olsun. Ben bir adet camel shirimp koymuştum akvaryumcum birşey yapmaz dediği için, akşamı kafasını ağzından aldım.
Erbil bu akvaryumu yeni mi kurdum yoktun kaç zamandır ortalarda.
Erbil bu akvaryumu yeni mi kurdum yoktun kaç zamandır ortalarda.
[/QUOTE]
Mrb, Boxer shirimp bendede var ve belli arlıklarla kabuk değişimi yapıyor, aynı şey benimde başıma geldi ve ilk değişimde 1 kolu gitti, 2. değişiminde 2 koluda yoktu neyseki onun bu durumlarına alıştım, dediğin gibi kabuk değişimi sağlıklı olduğunun göstergesi. Fakat yanına ufak boyda canlı filan koyma anında götürüyor bilgin olsun. Ben bir adet camel shirimp koymuştum akvaryumcum birşey yapmaz dediği için, akşamı kafasını ağzından aldım.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Eşleştirmeyi hiç düşünmedim, hatta sen söyleyene kadar aklımda bile yoktu :) ikisi bir araya gelince fazla anlaşamıyolar diye biliyorum. Onun için fazla riske girmek istemiyorum.