Bemiks Kompoze Ampul
Fotoğraf:yok
Canlıdaki Belirtiler:Yem yememe,iç parazit başlangıcı
Akvaryum Kapasitesi (litre):200
Akvaryumdaki Diğer Canlılar:4 adet diskus
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat):ph:7.5,sıcaklık 30 derece,amonyak yok
Filitrasyon:atman 3335
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları:şuanlık kullanmadım
Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) :2 günde bir %10-15 su değişimi,
Arkadaşlar benim sorunum iç parazit başlangıcı,dışkısı,yarı şeffat yarı normal ve uzun,balığın boyutu 13 cm civarı,bu sefer tubifex kullanmadım 4 çeşit kuru-hazır yem kullandığım halde iç parazit oldu,daha önceden flagy kullandım başarısız oldum ve o balığımı kaybettim,şuan tedavi için olmasada Bemiks Kompoze Ampul isimli ilacı kullanmak istiyorum sizce bu doğrumu doğru ise karantina akvaryumum olmadığı için ana tanka bu uygulamayı yapmak zorundayım bu doğrumu bu ilaç biyolojik dengeyi bozarmı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Saygılar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Biraz önce sürekli kuru hazır yem kullandığımdan olduğunu düşündüğüm için, kırmızı mercimek attım, özellikle iç parazit olan afiyetle yedi ne olduğunu anlayamadım.
Saygılar.
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar, balık düzeldi hiçbir ilaç kullanmadan,şuan yem yiyorlar,demek aynı tip yem kullanmaktanmış.
Saygılar.