Bitkili mix
Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2012 22:06
Sevgili arkadaşlar temmuz ayında sizlere tanıtıp fikirlerinizi almak için açtığım konu tankımın ilk hali orda aradan biraz zaman geçti bende birşeyler öğrenmeye gayret ettim ortaya böyle birşey çıktı umarım beğenirsiniz...
http://www.akvaryum.com/Forum/200_lt_canli_doguran_ve_bitkili_yorumlarinizi_bekliyorum_k600004.asp
solidway 2012-10-29 21:25:23
http://www.akvaryum.com/Forum/200_lt_canli_doguran_ve_bitkili_yorumlarinizi_bekliyorum_k600004.asp
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2012 22:58
Gerçekten çok başarılı . Sizi tebrik ediyorum . Hoş bir tankınız olmuş . Tavsiyem bir dış filtre edinmeniz . Ordaki görüntü kirliliğide ortadan kalkınca tadından yenmez
Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2012 23:18
O konuda haklısın dış filtrem var aslında biraz sıkıntı yaşadım ve iptal ettim yenisini alana kadar bununla idare etmek zorundayım teşekkür ederim
Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2012 10:32
Forumlarda mesajlarımı takip etseler ekolde bir görevli olduğumu ve sürekli reklamlarını yaptıgımı düşüncekler Size ekol tavsiye ederim . Eğer ilgilenirseniz nedenlerinide özelden size aktarabilirim . Gerçekten işini iyi yapan ve üreticisi türk olan bir filtre . Parça ihtiyacı veya müşteri memnuniyetindede sıkıntı yaşamazsınız . Bizzat kullanan birisi olarak söylüyorum . Birçok yerdede söylemeye devam edicem .
Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2012 15:09
[QUOTE=serhancalik]Forumlarda mesajlarımı takip etseler ekolde bir görevli olduğumu ve sürekli reklamlarını yaptıgımı düşüncekler Size ekol tavsiye ederim . Eğer ilgilenirseniz nedenlerinide özelden size aktarabilirim . Gerçekten işini iyi yapan ve üreticisi türk olan bir filtre . Parça ihtiyacı veya müşteri memnuniyetindede sıkıntı yaşamazsınız . Bizzat kullanan birisi olarak söylüyorum . Birçok yerdede söylemeye devam edicem .[/QUOTE]
Dediğiniz markayı inceledim aklıma yattı teşekkür ederim tavsiyeniz için
Dediğiniz markayı inceledim aklıma yattı teşekkür ederim tavsiyeniz için