Bu da benim akvaryumum arkadaşlar.
Boyut (cm):68x33x25
Kapasite (litre):yanlış hesaplamadıysam 56,1
Canlılar:3 mavi prenses. 4 sarı prenses, 2 yunus, 1 vatos
Malzemeler:Nine star nsf780 iç motor
Akvaryum Bakımı:Haftada bir motor bakımı, Su ilavesi
Kullanılan Yemler:Hazır yem
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Yosun önleyici
Çocukken çok meraklıydım akvaryumculuğa, sonradan tabi çocukluk hevesi geldi geçti, geçti ama yıllar sonra gene çıktı :) şimdilik akvaryumum bu en kısa zamanda balıkları arkadaşıma verip, bitkili güzel bir akvartyum yapmayı planlıyorum, sizlerin yardımlarınızla.
İnanın forumu inceledim mükemmel akvaryumlar yapmışsınız, forumdaki herkezin eline sağlık tebrikler. İşallah bende böyle güzel dekorlar felan yapabilirim, Herkeze teşekkürler iyi muhabbetler arkadaşlar. Saygılarımla
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Onlar mercan kurutulmuş mercandır...İri cıchlıdler için önerilmez ama sizinkilere pek bir zararı olmaz....
Sağlıklı akvaryumlar..
Akvaryumda doğallığı bozan herşey kötü duruyor bence.O mercanları vs. çıkarmanız gerekir ki zaten malawilerin çoğu kayalık aln sever bir kaç kayayla bu akvaryum güzel olacaktır.
Yeni başladığım için bu kadar eksiğimin olması normal diye düşünüyorum akvaryum 3 aylık felan. Sizlerin yardımlarınızla yavaş yavaş öğrenicem işallah,Kimse emeklemeden koşamaz. Bitkili akvaryuma geçmek (yapmak) istiyorum bitkiliye çevirip tetra balıklarından beslesem sanırım sorun olmaz uyum sorunu yani, forumdaki bitkili akvaryumların çoğunda var bu balıktan (mavi kırmızı çizgili olan :) )
Sağlıklı akvaryumlar..[/QUOTE] Cüneyt beye sonuna kadar katılıyorum acil çıkartılması taraftarıyım balıklarınızı seviyorsanız keskin köşeli vede sivri hiç bir cisim koymayın özellikle malawi akvaryumlarına saygılar.