Bu Küçük İllet Nedir
Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2023 20:03
Bu balık yavrusunu andıran şeyden kurtulamıyorum axotl tankımda türemeye başladı akvaryumu mütemadiyen temizlesemde kurtulamadım şu illetten yavru olmadığına adım kadar eminim hem ne olduğunu biliyorum hemde tek erkek bakıyorum axotl ı kendiside bu aralar rahatsız ama başka bir nedenden kaynaklandığına dair bir sürü makale okudum canlı budur fotoğrafta olduğu gibi ne olduğunu paylaşabilir misiniz [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/236407/201020232002421.jpg[/IMG] pek düzgün bir görüntüsü yok malesef kısaca özetlemek gerekirse balık yavrusu gibi düşünün fakat kafasında yuvarlak antenli bir yapısı var [EDIT]Rafenrir,2023-10-20 20:04:25[/EDIT]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2023 21:13
Merhaba konuya vakıf değilim fakat diğer arkadaşların adına konuşuyorum , fotoğraf hiç anlaşılmıyor.
+1: [T]231847,MasterChiefHakan[/T]
Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2023 23:58
[QUOTE=ahmetfiratozkaya]Merhaba konuya vakıf değilim fakat diğer arkadaşların adına konuşuyorum , fotoğraf hiç anlaşılmıyor. [/QUOTE
Evet farkındayım fakat maksimum bu kadar çekilebilir canlı çok küçük balık yavrusu vücuduna sahip fakat kafasında yuvarlak bir kısım var şuanda akvaryumunda gözükmüyor zaten o yüzden şimdilik sorun yok
Evet farkındayım fakat maksimum bu kadar çekilebilir canlı çok küçük balık yavrusu vücuduna sahip fakat kafasında yuvarlak bir kısım var şuanda akvaryumunda gözükmüyor zaten o yüzden şimdilik sorun yok
Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2023 00:33
Tamamdır. Keyifli hobiler😊