Co2 Regülatörüne kısma Valfi
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Sıralama şu şekilde olmalı
Tüp>Regulatör>Hortum>Selonoid valf>Hortum>ince ayar vanası>hortum>difusor>akvaryum
HORTUM olarak belirttiklerim mavi co2 hortumları.Sadece difüsore giden son hortum hava hortumu kullanabilirsiniz
Yılmaz Bey
Cevabınız için teşekkürler.Hafta sonu yaşadığım 'u ancak Salı günü atlatabildim. Son 3 günden bu yana Ostim'de tüp dolumu yapan,regülatör satan ve bunların yönlerdirdiği yaklaşık 20 den fazla yeri aradım. Ürünün ismi olarak ince ayar vanası, kısma valfi, emniyet valfi diye sordum ama maalesef bulamadım.
Ben ise aradığım ürünü bulabilirsem sıralamayı bu şekilde yapmayı düşünüyorum.Tüp>Regulatör>Hortum>Selonoid valf>Hortum>ince ayar vanası>hortum>damla sayacı>hortum>difusor>akvaryum
Ve sonunda aradığım malzemeyi Perpa'da Uzay Makina'dan Tunç Bey'in (yasmut) yardımıyla buldum.Yorum ve cevap veren bütün arkadaşlara Yılmaz Bey (Kartal77), Mustafa Bey (mustafayıldırım) ve İlhami Bey (camouflage) teşekkür ediyorum.
Cevabı bu kadar geç cevap verdiğim için özür dilerim, çünkü yıllık izindeydim gelincede malum biriken işler :-)