CoryCory Denizde
Öncelikle.
Ekipmanları Alıcagım:
Red Sea Berlin Airlift 90 Protein Skimmer 350 Lt.(Uygunmu)
Red Sea Tuz ölçer(Ölçümü Nasıl)
Tetratech 100w Istıcı Elimde var.
T5 60 cm Armatür 1 CoralStar(24w) 1 AquaStar(24w)(Reef için Yeterlimi)
Coral Reef Canlı Aragonit Poşet 4,5 Kg(Uygunmu)
Kaç Kg Canlı Kaya Almalıyım.
Balık Olmucak.Sadece Omurgasızlar(Anemonda Düşünmüyorum)
Baska Eksik Gedik Varmıdır Arkadaslar. Pazartesi Siparişlermi Vericem. Elimdeki Tüm tatlı Su Akvaryumlarınıda Satıcam.
Saygılar.Davud Bey Sizinlede Msnden Görüşmek istiyorum. Eğer Uygunsa, sorucagım bazı şeyler var. Sizi örnek alıyoruz.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bre Altay,kim sokar senin aklına böyle şeyleri be çocuğum.Güzelim tatlı su canlıları dururken deniz canlılarına ne ihtiyaç var.Bence sen aslına dön.Bunlar boş işler.Tanrı seni korusun.
Keske konuma cevapta alabilseydim uzman arkadaslardan. Gerçekten yarın sipariş vermeliyim.
Ps konusunda arkadaşa katılıyorum. Red sea tuz ölçer sanırım ya plastik ya da cam tuz ölçer. Bu tuz ölçerlere tam güvenemiyorum ben. Eğer paraya kıyabilirseniz bir tane refraktometre edinin derim. Isıtıcı yeterlidir. Fakat zamanla soğutucuya dahi ihtiyaç olabilir. Işık yetersiz gibi geldi ama besleyeceğiniz canlılara göre ışık değişebilir. Yapabildiğiniz maksimum ışık sizin için yararlı olacaktır. Kuma gelince kumu canlı almanız çok yararınıza olacaktır. Kumla birlikte bakterilerde gireceğinden kurulumda sistemin oturmasını hızlandıracaktır. Kayaya gelince o sizin dizaynınıza kalmış. Aralarda ve arkada tortu birikmeyecek şekilde dizayn yaparsanız sizin yararınıza olacaktır.
Aqua Macro AS-100P Protein Skimmer 400L
Red Sea Coral Pro Tuz 7 Kg Kova
Hydor Koralia Nano Akıntı Motoru 900 Lt
Coral Reef Canlı Aragonit Kova 9 Kg
İlk olarak bunları alıcagım arkadaslar. Ne Dersiniz??.Yavas Yavas ama kaliteli şeyler toplamaya çalışıyorum.