Demasoni akvaryumum(resimli)
Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2010 20:20
Arkadaşlar 3 gündür uraştığım akvaryumum.İçinde 3d 1e var 1 d demasoni daha alıcam akvaryum 115litre.Nasıl olmuş?kayalar volkanik kaya doğaldır yapay değil.Bitkilerin hepside canlıdır.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2010 21:04
Testi haricinde başlangıç için güzel denilebilir.Sağ ve sol köşelere uzun saz dikebilirsen daha hoş gözükür.Testi kesinlikle bozmuş akvaryumun güzelliğini.Fon varmı akvaryumda göremedim sanki.
Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2010 21:38
Fon olarak koyu mavi veya siyaha yakın bir renk kullanırsanız bitkilerin ve akvaryumunuzun görüntüsü daha hoş olur.Bahsettiğim renkteki fonlar akvaryuma derinlik katar daha güzel gözükmesini sağlar.Bitkilerin ışığınıda kullandığınız florasanlardan almasını sağlayın.Gördüğüm kadarıyla bitkilerin bazıları çok iyi gelişmiyor.Işıklandırmayı nasıl yapıyorsunuz?
Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2010 21:59
Bitkileri daha bugün aldım.2adet florasan var 1ni mavi diğerini kırmızıyla kapladım .beyazda kalması daha mı iyi hangi renk ışık iyi olur?
Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2010 22:55
Hoş cici bir tank olmuş.Sağlıklı balıklar dilerim.
Saygılarımla.
Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2010 12:23
Merhaba, ben ışıklandırmayı beğenmedim. Floresanların üzerine kapladığınız her ne ise sökmenizi öneririm. Basit bir gün ışığı, yada phillips aquarelle tarzı bir lamba daha güzel olacaktır. Hem böylece balıklarınızın ve bitkilerinizin renklerini çok daha doğal görebilirsiniz.
Saygılar.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2010 14:07
Tank güzel ancak kum siyah olsaymış daha iyi olacakmış......