Deniz Akvaryumum.
Resimdeki ''boyu'' nun yaklaşık 40x40x40 cm lik hazır akvaryumu.
Burda eksik fazla ne varsa benimle paylaşırsanız sevinirim
Boyut (cm):
Kapasite (litre):
Canlılar:
Malzemeler:
Akvaryum Bakımı:
Kullanılan Yemler:
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Siz Deniz akvaryumu kurarak işi bitirmişsiniz :)
Ben Halen tatlı suyu çözmeye çalışıyorum.
Akvaryumunuz çok güzel görünüyor. Tebrikler.
Nihat abi akvaryumunuz çok güzel deniz akvaryumunu seçmekle en doğru kararı vermişsiniz. Ama akvarymunuzu biraz daha büyütürseniz balıklarınız daha sağlıklı gelişir.
hikmet aran konya ereğliÜye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Nihat Bey.
Öncelikle hayırlı olsun diyorum.Bu hobiye başlamanın yaşı yok.Benim akvaryumları sayesinde babaannem bile 72 yaşından sonra akvaryumlara ve balıklara müthiş bir ilgi duymaya başladı :)
Akvaryumunuza gelince.Güzel bir nano alarak hobiye girmişsiniz. Canlılarınız da oldukça sağlıklı görünüyor.Ancak bu boyuttaki bir akvaryumda blue tang beslemek pek doğru değil.Canlı kayalarınız biraz az göründü gözüme, artırın.Sık sık ölçüm yapın...Arkadaşlar akvaryumunuzun boyutlarını büyütün demiş.Ancak blue tang hariç diğer balıklarınız çok büyük akvaryumlara ihtiyaç duymazlar.Tabi ki her akvaryumda oluğu gibi deniz akvaryumlarına da ne kadar büyük tankla başlanırsa o kadar iyi olur ve maaliyet ne yazık ki tatlısu akvaryumlarına hi benzemez.Siz de bir nano kurduğunuza ve sadece birkaç küçük balık beslemek istediğinize göre bu akvaryum işinizi rahatlıkla görecektir.
Exper only bir balık,uzman akvaristler tarafından bakılması gereken bir balıktır ve genelde tek veya aynı cins balıklarla beslenmeli.
Özel Üye
[C]2,1,51106[/C] [C]2,2,51106[/C]
İl: Adana
Biraz daha kaya ekleyip yaratıcı bir dekor yaparsanız çok daha güzel olur ayrıca damseller zaman içinde tomato palyaçoya vurabilir bu nedenle bir anemona sahip olursanız çok daha iyi olur.
Biraz daha kaya ekleyip yaratıcı bir dekor yaparsanız çok daha güzel olur ayrıca damseller zaman içinde tomato palyaçoya vurabilir bu nedenle bir anemona sahip olursanız çok daha iyi olur.
[/QUOTE]Bende bunu düşünerek bir anemon aldım.Hatta bağlı bulunduğu kaya ile birlikte.2 hafta içinde öldü.Anemon gidince palyaço nun sinirleri bozuldu. Ortam çok gergin şu an:)