Doğum Tarihi:07.12.2007
Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2007 22:38
07.12.2007 22:15 saat itibariyle torunlarımı almaya başladım :)
şimdilik 3-4 adet var. Hobi amaçlı yaptığım için "kusturma" yöntemini tercih etmedim. Zaten Spminde ilk yavrularıydı.Bakalım sabaha kadar sayısı kaç olacak.(gerçi boyu 5-6cm civarında olduğu ve ilk doğumu olduğu için 5-6adetten fazla beklemiyorum açıkcası)
İlk izlenimim yavruların irice olduğu. Beklediğimden önce gelmeleri beni şaşırttı.
Buradan edindiğim bilgiler sayesinde yavrularımı başarılı bir şekilde almaya başladığım için sizlere teşekkür etmek istedim.
Digital makinayı bulmadığım için cep telefonuyla yakalayabildiğim tek yavrunun resmini sizlerle paylşmak istedim. Darısı başınıza :)
şimdilik 3-4 adet var. Hobi amaçlı yaptığım için "kusturma" yöntemini tercih etmedim. Zaten Spminde ilk yavrularıydı.Bakalım sabaha kadar sayısı kaç olacak.(gerçi boyu 5-6cm civarında olduğu ve ilk doğumu olduğu için 5-6adetten fazla beklemiyorum açıkcası)
İlk izlenimim yavruların irice olduğu. Beklediğimden önce gelmeleri beni şaşırttı.
Buradan edindiğim bilgiler sayesinde yavrularımı başarılı bir şekilde almaya başladığım için sizlere teşekkür etmek istedim.
Digital makinayı bulmadığım için cep telefonuyla yakalayabildiğim tek yavrunun resmini sizlerle paylşmak istedim. Darısı başınıza :)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2007 22:48
Tebrikler.
Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2007 22:50
Tebrikler Burak bey bende dörtgözle 3 gündür yunusumun ağzında olan yavruları bekliyorum, ama gün geçtikçe galiba yavru sayısı azalıyor çünkü ağzındaki sarkıklık yok denecek kadar azaldı ilk tecrübe nede olsa. Saygılar
Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2007 22:53
Bende tebrik ederim sizi .Darısı başımıza .Bende tam emin değilim ama 1e 3d var,boyları yaklaşık 5cm.İnşallah bende yavru alırım,dörtgözle bekliyorum.Sizi tekrar tebrik ederim.
Saygılar..
Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2007 23:06
Hayırlı olsun!
Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2007 14:51
hadi hayırlısı Burak bey.Kasımın 20'inde ağzında yumurta olduğunu fark ettiğim s.p'im kusmasını bende bekliyorum.Onsekiz gün oldu.Siz günleri sayabildiz mi ?kaçıncı günde kustu.(benim s.p'de ilk kez olacagı için kendi haline bıraktım.Boyu da yaklaşık 10 cm.) Saygılar
Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2007 15:46
[QUOTE=callousfish]hadi hayırlısı Burak bey.Kasımın 20'inde ağzında yumurta olduğunu fark ettiğim s.p'im kusmasını bende bekliyorum.Onsekiz gün oldu.Siz günleri sayabildiz mi ?kaçıncı günde kustu.(benim s.p'de ilk kez olacagı için kendi haline bıraktım.Boyu da yaklaşık 10 cm.) Saygılar[/QUOTE]
Gün kaçırmadıysam yaklaşık olarak 8-9gün içinde kustu.
Fakat 18gün biraz fazla geldi bana.
İlk doğum için gün sayısındaki azalma ya da çoğalma doğaldır die okumuştum.
Umarım en kısa sürede yavrularınıza kavuşursunuz...
6 oldu yavrularım bu arada :)
Gün kaçırmadıysam yaklaşık olarak 8-9gün içinde kustu.
Fakat 18gün biraz fazla geldi bana.
İlk doğum için gün sayısındaki azalma ya da çoğalma doğaldır die okumuştum.
Umarım en kısa sürede yavrularınıza kavuşursunuz...
6 oldu yavrularım bu arada :)
Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2007 21:33
Yavrularınızı kayıpsız ve sağlıklı bir şekilde büyütmeniz dileğiyle...