dönen sarı prenses
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Dostum akvaryumunun boyutu ve balık sayın uyuşmuyor.Sarı prensesin dönerken sarımsak yemsiide pek olğan değil yani sarımsak fayda etmez
Tek çare balık sayısını azalatmak ve pek fazla ilgi göstermemek ilgi göstermemek derken bazı akvaryum sahipleri çok fazla ilgiden kayalrın yerleri motorun yeri vs ellerin sokup değiştiriler yada buna benzer seyler o nedenle balı ksayısını azaltıp gözlemlemek gerkeir ayrı balık cinside önemli bir etkwendir.Balıkalrın nelrdir?
Saygılar...
arkadaşım ben de geçen haftalarda böyle bi konu açmıştım.videosunu da koydum balığın. bir bak istersen. Bahsettiğin olay buna benziyor mu? benim balık çoktan öldü ama umarım seninkine çare bulunur
Volkan Bey,
Aynı problemle ben de dün akşam erkek iceman balığımda yaşadım. Feçl olduğu bana pek mantıklı gelmiyor. Akşam eve ilk geldiğimde sağ tarafa bükülmüş şekilde kendi hetrafında döndüğünü gördüm. Daha sonra vücudunun üzerinde beyaz noktalar olduğunu fakr ettim ve beyaz benek olduğuna kanaat getirdim ancak beyaz benek olmuş bir balık neden dönsün. Daha sonra beyaz benek ilacı ( mavi mürekkep diyorlar ) ilave ettim ve ısıyı artırdım. Bir müddet izledim dönme hareketinde yavaşlama oldu. Bilmiyorum ne olacak. Zaten 2-3 gündür yem yemiyordu. Balık sayısının fazla olmasından kaynaklandığı biraz mantıklı gibi geldi. Çünkü yaklaşık 25 adet iceman yavrusunu ikinci parti 45 adet yavrularamın yeri olmadığı için baba ( hasta ) iceman'in bulunduğu tanka koymak zorunda kaldım. İlginç bir durum ama kurtulacağını zannetmiyorum.