Elongatus neon spot...
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2009 12:52
Herkese selamlar. 120*60h*50 ölçülerindeki tankımda beslediğim neon spotlarımı tanıtmak istedim umarım beğenirsiniz, şimdilik tam bir koloni değiller ama hızla büyüyorlar
Tankın genel görünümü...
Balıklar genel görünüm.
Malawilerde esneme
Bir şans fotoğrafı
Dişilerden bir tanesi...
Dişilerden birkaç tanesi
Erkekler...
Umarım beğenirsiniz. Neon spotun tüm akvaristlere yayılması dileğiyle...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2009 12:56
Doğan Bey ; gerçekten çok güzel balıklarınız var umarım kısa sürede hızla çoğalıp koloni haline gelirler.Sağlıklı balıklar.Tebrikler.
Saygılar.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2009 13:14
Doğan bu 15. tankmı yoksa :)) kaçıncı tank bilmiyorum ama hızına yetişmek mümkün değil.
İnşallah güzel bir koloni olurlarda çoğlamasında senin faydan olması ümidi ile ;
Saygılar
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2009 13:23
Allah nazardan saklasın. Mükemmel olmuşlar görmeyeli Doğan. Ufakta olsa sen yakında yavru almaya başlarsın bunlardan.
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2009 14:31
[QUOTE=chikled]Doğan bu 15. tankmı yoksa :)) kaçıncı tank bilmiyorum ama hızına yetişmek mümkün değil.
İnşallah güzel bir koloni olurlarda çoğlamasında senin faydan olması ümidi ile ;
Saygılar
[/QUOTE]
14 ün içerisinde bir tanesi Teşekkür ederim...
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2009 14:33
[QUOTE=wiwiwi]Allah nazardan saklasın. Mükemmel olmuşlar görmeyeli Doğan. Ufakta olsa sen yakında yavru almaya başlarsın bunlardan.[/QUOTE]
1 batın aldım ancak yavruluğun düşmesi sebebiyle hepsini kaybettim Vardır bir hayır, sağolasın Selim, sende artık demalardan yavru alda bizimle paylaş
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2009 14:41
[QUOTE=jacobsen__][QUOTE=wiwiwi]Allah nazardan saklasın. Mükemmel olmuşlar görmeyeli Doğan. Ufakta olsa sen yakında yavru almaya başlarsın bunlardan.[/QUOTE]
1 batın aldım ancak yavruluğun düşmesi sebebiyle hepsini kaybettim Vardır bir hayır, sağolasın Selim, sende artık demalardan yavru alda bizimle paylaş
[/QUOTE]
Deşme yaramı bak bahardan kalma bu güzel güneşli havada yine hüzünlendim şimdi.
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2009 15:42
[QUOTE=wiwiwi][QUOTE=jacobsen__][QUOTE=wiwiwi]Allah nazardan saklasın. Mükemmel olmuşlar görmeyeli Doğan. Ufakta olsa sen yakında yavru almaya başlarsın bunlardan.[/QUOTE]
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Sana kendi kolonimi vericem en sonunda Selim
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2009 16:03
[QUOTE=jacobsen__][QUOTE=wiwiwi][QUOTE=jacobsen__][QUOTE=wiwiwi]Allah nazardan saklasın. Mükemmel olmuşlar görmeyeli Doğan. Ufakta olsa sen yakında yavru almaya başlarsın bunlardan.[/QUOTE]
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Sana kendi kolonimi vericem en sonunda Selim
[/QUOTE]
Valla abimizden gelen yavru Elengatuslardan daha önce alıyomuyum bide ne gülerim.
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2009 16:14
[QUOTE=afyonlu03]Dogan saglıklı bol yavrular dilerim çok güzel olmuşlar.Ayrıca selim senden önce ben demalardan yavru alıcam inşallah.[/QUOTE]
. Diyecek bişey bulamıyorum. İşallah alırsın
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2009 17:11
[QUOTE=wiwiwi][QUOTE=afyonlu03]Dogan saglıklı bol yavrular dilerim çok güzel olmuşlar.Ayrıca selim senden önce ben demalardan yavru alıcam inşallah.[/QUOTE]
[/QUOTE]
Ne kadar içten bir maşallah
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2009 17:14
[QUOTE=jacobsen__][QUOTE=wiwiwi][QUOTE=afyonlu03]Dogan saglıklı bol yavrular dilerim çok güzel olmuşlar.Ayrıca selim senden önce ben demalardan yavru alıcam inşallah.[/QUOTE]
[/QUOTE]
Ne kadar içten bir maşallah
[/QUOTE]
Çok belli oldu heralde.
Ah bi eve gittiğimde süpriz yapsalar bana. Nerdeeee.