Erkeksiz Yumurta Alan Dişi
Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2020 10:35
Merhaba arkadaşlar. Bir sorunum var da. Geçen gün gece elektrik kesintisi sonucu 1 erkek 4 dişi iceman ve 1 erkek maviprenses im malesef öldü ve sadece 1 tane dişi mavi prensesim kaldı. Ve o tek dişi bugün ağzına yumurta almış yem yemiyor ne yapmam lazım. Daha önce erkek varken 1 kere ilk defa yumurta almıştı ve yumuryaları atmıştı. Acaba şimdi de atar mı
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2020 10:43
Hocam sorunun cevabını bilmiyorum ama elektrik kesintisi ne kadar sürdü de balıklarınız öldü? Balık yükümü fazlaydı yada elektrik uzun süre mi gitti
Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2020 13:53
[QUOTE=Memet03]Merhaba arkadaşlar. Bir sorunum var da. Geçen gün gece elektrik kesintisi sonucu 1 erkek 4 dişi iceman ve 1 erkek maviprenses im malesef öldü ve sadece 1 tane dişi mavi prensesim kaldı. Ve o tek dişi bugün ağzına yumurta almış yem yemiyor ne yapmam lazım. Daha önce erkek varken 1 kere ilk defa yumurta almıştı ve yumuryaları atmıştı. Acaba şimdi de atar mı[/QUOTE]
Balığı kusturunuz.
Balığı kusturunuz.
Teşekkür Edenler: [T]200392,Memet03[/T]
Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2020 16:46
Acaba erkek ölmeden ciftlesir olabilirler
Teşekkür Edenler: [T]200392,Memet03[/T]
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2020 08:11
[QUOTE=Emirhanavci]Acaba erkek ölmeden ciftlesir olabilirler
[/QUOTE]mümkün mü acaba bir de daha balığı ikinci yumurta alışı o yüzden de kusturan istemiyorum yumurta tutmaya alışması için ama emin olamadım.
[/QUOTE]mümkün mü acaba bir de daha balığı ikinci yumurta alışı o yüzden de kusturan istemiyorum yumurta tutmaya alışması için ama emin olamadım.
+1: [T]219069,Emirhanavci[/T]
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2020 10:37
Yedek bir akvaryumun varsa baligi oraya koy veya bir yavruluj alıp akvaryuma koy baligi içine koy sadece tek bir balık olsun