Eski bitkili akvaryumum sizlerle paylaşıp görüşlerinizi almak istedim
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2012 20:13
Fotoğraf: [VID]http://www.dailymotion.com/video/xtoxxm_eski-bitkili-akvaryumum-umut-akgul_animals[/VID] boyut (cm): 100 - 30 - 35 - 55 cm. kapasite (litre): 170 litre. canlılar: x10 melek x1 frenatus x1 betta x7 çöpçü (panda - bronz) x4 helena (katil salyangoz) x4 albino gold cüce vatoz malzemeler: 15 kg aquaclay bitki kumu 25-30 cm mangrow kökü akvaryum bakımı: haftada 1 dip çekimi kullanılan yemler: sera flora sera granugreen tetra discus artemia kullanılan ilaçlar ve/veya katkılar: haftada bir kere sıvı gübre ilk bitkili akvaryumumdu bunları yapabildim şuanda aynı akvaryumda mpanga besliyorum. |
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2012 20:30
Peki bir şey sormak istiyorum eski halimi daha güzeldi şuanki halimi ?
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2012 20:42
Salyangoz sarmasaydı devam ederdim ama eminimki malawi yine baskın çıkardı :) yerim imkanım olsa 2 akvaryum yapıp birini bitkili birini malawi yaparım ama şuan daha hoş geliyo gözüme.
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2012 21:55
Bende sarı prenses & iceman ile başlayıp bitkiliye dönmüştüm , bitkilinin yeri bambaşka , helenalar çok yakında salyanoz sorununu çözerler merak etmeyin
Umit-G 2012-09-18 21:55:31
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2012 22:06
[QUOTE=Umit-G]
Bende sarı prenses & iceman ile başlayıp bitkiliye dönmüştüm , bitkilinin yeri bambaşka , helenalar çok yakında salyanoz sorununu çözerler merak etmeyin
[/QUOTE]
Sağolun ama çözülcek gibi değildi ayrıca akvaryumumun eski hali bu sadece paylaşmak istedim sizlerle
ve inanın kum gözükmüyordu salyangozdan bitkiler camlar