Farklı Balık Türleri - Mandalina Balıkları
Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2011 01:15
Mandalina balığı (Synchiropus splendidus) Callionymidae familyasından tuzlu su akvaryumlarında yaşayan parlak renkli ufak bir balık türü. Doğal ortamı Batı Pasifik'tir ve genellikle Ryukyu Adaları ile batı Avustralya arasında görülür.
Genellikle yavaş hareket ederler ve yaşama alanlarının dışına çıkmazlar. Deniz dibinde beslenme alışkanlığına sahip oldukları ve küçük olmaları sebebiyle pek görünmezler. Erkekleri dikenli sırt yüzgeçlerine sahiptir.
Mandalina balığı (Synchiropus splendidus) Callionymidae familyasından tuzlu su akvaryumlarında yaşayan parlak renkli ufak bir balık türü. Doğal ortamı Batı Pasifik'tir ve genellikle Ryukyu Adaları ile batı Avustralya arasında görülür.
Genellikle yavaş hareket ederler ve yaşama alanlarının dışına çıkmazlar. Deniz dibinde beslenme alışkanlığına sahip oldukları ve küçük olmaları sebebiyle pek görünmezler. Erkekleri dikenli sırt yüzgeçlerine sahiptir.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2011 10:15
Tek kelimeyle muhteşem. Renk uyumları, desenin simetrisi.
Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2011 10:16
Renkler gerçekten can alıcı paylaşım için teşekkürler.
Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2011 17:17
Paylaşımınız için teşekkürler.Fakat bildiğim kadarıyla balığın ismi mandarin balığı.
Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2011 19:57
Ah bide yem yeseler bu mandarinler...
Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2011 16:01
[QUOTE=GöKHan]Çok güzel bir paylaşım olmuş tebrikler[/QUOTE]Bu balık çok hoşuma gitti siz değerli akvarist arkadaşlarla paylaşmak istedim eğenmenize sevindim
Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2012 23:16
Evet blue mandarin balığı bu bende beslemek istiyorum ( tabi akvaryumumu kurunca) fakat en az 6 aylık akvaryumlarda yaşıyorlar daha erkenlerine koymak sakincalı...