FLOWER HORNLARIM ÖLDÜ
4 gundur akvaryumumda olan flower hornlarym oldu ne yazykky su oturmustu 3 hafta dyger balyklarymdan orda besledym hyc byr sey olmady sonra flower horlary koydum yanlaryndada yk tane labyo ve yky copcu duruyordu ama sadece flower hornlarym oldu sebebyny anlamyyorum 4 gun boyunca hyc byr seylery yoktu byrden gyttyler neden olabylyr
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
balyklary alaly 5 gun olmustu standart sekylde balylary akvaryuma yerlestyrdym ve hyc byr sorun yoktu symdy ayny akvaryumda baska balyklarymda var ve hyc byr seylery yok
akvaryumumda normal dysynda tek yaptygym sey yc fylytrem zaman rolesyne bagly 45 dakykada 15 dakyka calystyryyorum belky bu etkylemystyr ama oyle olsa dyger balyklarymda gyderdy
Sorunun bu oldu?unu sanmyyorum ama filtrenin hiç kapatylamamasy gerekti?ini biliyorsunuzdur heralde yani bi dy? filtre falan var heralde ki ayryca iç filtreyi kapatmy?synyz
Geçmi? olsun,bir kavgaya kurban gitmi? olabilirler.E?er küçüklerse ani su de?i?imi beyaz benek,mantar gibi nedenlerden dolayy,fakat büyükse yer tutma kavgasynda büyük bir balyk ile kavga ederken güçlü bir darbe almy? olabilir...
Saygylar,