Gülde kararma
Benim tankımda gül bitkisi diktim ama belirli bir süre içinde tepe kısımlarından kararma oluyor ve köke doğru kararıyor yani çürüyor co2 vermiyorum çünkü akvaryumum 60x40x45 sebebi nedir acaba yardımcı olursanız sevinirim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Tankın ebadını yazmıştım iç filitre kullanıyorum sabah akşam yem veriyorum lepistes besliyorum su değişimi fazla yapmıyorum. balıklarda ve diğer bitkilerde sorun yok sadece güllerde var.Kararan yeri kopardığım zaman başka yerden sürgün veriyor sonra ordanda kararıyor.
Tankın ebadını yazmıştım iç filitre kullanıyorum sabah akşam yem veriyorum lepistes besliyorum su değişimi fazla yapmıyorum. balıklarda ve diğer bitkilerde sorun yok sadece güllerde var.Kararan yeri kopardığım zaman başka yerden sürgün veriyor sonra ordanda kararıyor.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Akvaryumda diğer bitkilerin adları Limon,Amazon,Lagorosphon major,Echinodorus aguartica,Sabulata,bunlardan 2 şer kök var jawa moss yumruk kadar Bocapamonieri 25 kök var.
Ben illa co2li bir sistem olsun demedim zaten sadece iç filtreden dolayı bitkilerin karbondioksit alımı kısıtlanmış dolayısıyla fotosentez yapamayıp ölebilme ihtimallerini söylemeye çalışmıştım.