Hasta Balıklar
Fotoğraf:lepistes balıklarım
Canlıdaki Belirtiler:önce beyaz sırt lekeleri sonra yerine kırmızı lekeler aldı sanki bir yere çarpmışlar gibi
Akvaryum Kapasitesi (litre):25 lt
Akvaryumdaki Diğer Canlılar:bitki başka bir şey
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat):
Filitrasyon:at f201 iç ve atman hava motoru
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları:sera aquatan su düzenleyici öncesinde mantar olmuşlardı deep mantar ilaçı 5 gün kullandım
Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) :şimdi yapacam balıklar ölmek üzere
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[QUOTE=babatorik]Yardım istiyorsanız siz de biraz yardımcı olmalısınız.Balıklarınız ne cins? 25 lt akvaryumda çok fazla balık besleyemezsiniz.Beslesenizde su değerleri çok çabuk değişir.Mantar ilacını direk akvaryuma döktüyseniz büyük ihtimalle bu da ölümlere neden olmuş olabilir.[/QUOTE]
Arkadaşım bu fevri çıkışından dolayı seni kınıyorum!!!Yanlış bilgilendirme yapmaktansa konuya hiç cevap yazmamakla en doğru seçimi yapmış arkadaşlar forumun her köşesinde her çeşit bilgiye ulaşabilirsin armut piş ağzıma düş yapmadan önce birazcık araştırıcı olmaya davet ediyorum!!!Saygılarımla
http://www.akvaryum.com/forum/forum_posts.asp?TID=14047& PN=0&TPN=2
yukarıdan ilaclar ve amaçlarını bulabilirsin aşagıdanda hastalık ve tedevilerini;
http://www.akvaryum.com/hastalik.asp?id=23
fatal
canım kardeşim ozaman araş tırmaya girince buranın ne anlamı kalıyor burda daha detaylı bilgilen diriliyoruz haklısın yanlış bilgi verenlerde çıkıyor.
saygılar
Forumda iğneli olarak konu var. Balıklarınızı hala belirtmemişsiniz. Beyaz benek müdahale edilmeyince mantara ve yaraya çevirmiştir. Sera Mycopur tedavi eder. Muhtemelen su şartlarınız kötüdür. Şartlar düzeltmedikçe hiç bir ilaç yardımcı olamaz. 25 litre akvaryumda balık bakmak 250 litreden çok daha zordur.
Saygılar,