hobiye bitki tankıyla daha bilinçli geri döndüm
Gönderim Zamanı: 09 Mart 2014 21:23
Fotoğraf:canislupus93 2014-03-13 03:36:00
http://foto.akvaryum.com/fotolar/159057/IMG_7723.JPG
Boyut (cm):
Kapasite (litre):53lt
Canlılar:
tatlı su mıdyesi şuanlık yok kardınal neon kırmızı burun lepistes gıbı canlı doguran balıklar ozel olanlarından bır karma planlıyorum
Malzemeler:
atman iç filtre-hagen kum 5-8 cm atman 100wat ısıtıcı
Akvaryum Bakımı:
2 haftadır dınlenen su ya suanda bıtkı ekıyorum ılerleyen zamanlarda bılgılendırıcem resım koycam becerebılırsem
Kullanılan Yemler:
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:
Boyut (cm):
Kapasite (litre):53lt
Canlılar:
tatlı su mıdyesi şuanlık yok kardınal neon kırmızı burun lepistes gıbı canlı doguran balıklar ozel olanlarından bır karma planlıyorum
Malzemeler:
atman iç filtre-hagen kum 5-8 cm atman 100wat ısıtıcı
Akvaryum Bakımı:
2 haftadır dınlenen su ya suanda bıtkı ekıyorum ılerleyen zamanlarda bılgılendırıcem resım koycam becerebılırsem
Kullanılan Yemler:
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2014 04:26
Fazla balık koymamaya dikkat ederseniz iyi olur şimdiden hayırlı olsun
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2014 20:46
teşekkür ederim fazla balık koyma derken kaç tane mesela çunku balık lıstem kalabalık çok güzel bir karma düşünüyorum ve kuçuk gelicek gibi duruyor genelde 4 cm geçmiycek balıklar olucak
midyem hareket etmıyor olü almış olabilirmiyim o beyaz seylerde ondan cıktı sumuksu bırsey ılk dılı zannetım dokundum dagıldı
midyem hareket etmıyor olü almış olabilirmiyim o beyaz seylerde ondan cıktı sumuksu bırsey ılk dılı zannetım dokundum dagıldı
Gönderim Zamanı: 12 Mart 2014 16:26
onların yanına tetra nınslerındende koymayı planlıyorum:)
buda son Ludwigia peruensis lerım geldıkten sonrakı hali kutuk aldım sonra kestım yarıdan bır parcasını sımdılık boyle koydum :D
buda son Ludwigia peruensis lerım geldıkten sonrakı hali kutuk aldım sonra kestım yarıdan bır parcasını sımdılık boyle koydum :D
ilerleyen gunlerde bırkac bırsey daha eklıycem