Hormonlu yem
tetra diskus abenzeyen bi yem aldım duydum ki bu yem daha önce ankarada satışı yasaklanmış şimdi gene piyasada var dişi balıkların üreme hormonunu öldürüyormuş dişi balıklarım erkek gibi renklenmeye başladı sanırım kısırlaştı balıklar bi tedavisi yokmu acaba bunun
-Sürekli küçük harf kullanmayınız.
-İmla ve noktalamalara dikkat ediniz.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bahsettiğiniz yemi hiç duymadım. Ancak hormonlar, takviye kesildiğinde büyük ölçüde kurtarılabiliyor. Bu yüzden onaylı yemler vererek sorundan kurtulabilieceğinizi düşünüyorum .
Saygılar.
Bahsettiğiniz yemi hiç duymadım. Ancak hormonlar, takviye kesildiğinde büyük ölçüde kurtarılabiliyor. Bu yüzden onaylı yemler vererek sorundan kurtulabilieceğinizi düşünüyorum .
Saygılar.
[/QUOTE]
yemi kestim ama dişi balıklar erkek gibi oldu mesela dişi yavrulamış ahli erkek gibi oldu beyaz atma ve alt yüzgecinde kırmızılık oluştu yani bakıldıgında dişi oldugunu anlamak kesinlikle imkansız yarın resimlerinide koyacagım
-Sürekli küçük harf kullanmayınız.
-İmla ve noktalamalara dikkat ediniz.
[QUOTE=bluedescada]Yemi kesmek dışında birşey yapmanıza gerek yok. Düzelmesiyle ilgili kesin birşey söyleyemeyeceğim ancak benim tecrübemde, yaklaşık 30 yetişkin balığın bulunduğu akvaryumda 1 ay kullandıktan sonra yem kesilince üreme 1,5 ay sonra başladı ve devam etti.[/QUOTE] bi üretici arkadaşım var o da diyor ki iki üç günde bir 1 kova suyunu değiştir diyor sizce doğru bir yöntemmi