ılk akvaryum ve goruslerını beklıyorum
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
A.Atalay bey ve Murat arkadaşım , yorumlar için tşk. evet gerçekten mükemmel olmadı bencede olamazda herhalde...Ama daha iyi bir sonuç çıkabilirdi.demekki daha çok araştırma yapmam gerekiyormuş.Birde bu akvaryum işi biraz da hayal gücüyle alakalı bir sey olsa gerek...Murat arkadaşım sehpa konusunda valla denedim sehpa işini ama cok büyük durdu salonun içinde yenge cok bıdı bıdı yaptı :))
A.Atalay bey ve Murat arkadaşım , yorumlar için tşk. evet gerçekten mükemmel olmadı bencede olamazda herhalde...Ama daha iyi bir sonuç çıkabilirdi.demekki daha çok araştırma yapmam gerekiyormuş.Birde bu akvaryum işi biraz da hayal gücüyle alakalı bir sey olsa gerek...Murat arkadaşım sehpa konusunda valla denedim sehpa işini ama cok büyük durdu salonun içinde yenge cok bıdı bıdı yaptı :))
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Tekrardan merhaba herkese..balıklarımı aldim ve akvaryumu biraz daha değiştirdim.görüşlerinizi bekliyorum..
Melih Bey akvaryuma son derece uyumsuz türler koymuşsunuz gözlerime inanamadım bi an için. Bu türleri siz mi seçtiniz yoksa akvaryumcunun gazabına mı uğradınız. Bence akvaryumda gerçek bir değişiklik yapmalısınız ya canlı doğuranları yada chiclid beslemelisiniz. SAYGILAR