İlk Akvaryumum [Malawi]
Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2009 19:40
Boyut (cm):100*40*35
Kapasite (litre):150 sanırsam:)
Canlılar:Sarı Prensesler 1 Adet Vatos 1 Adet Çöpçü
Malzemeler:
Akvaryum Bakımı:2 Haftada Bir %30 Su değişimi
Kullanılan Yemler:
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Dezenfektan-Klor Kırıcı-Vitamin
Arkadaşlar Akvaryumu Kuralı Yaklaşık 2 Hafta Oldu Olumlu olmsuz yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum...
Saygılar
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2009 20:04
Bence akvaryumunda doğal olmayan ne varsa kaldır.(küp,gemi,yapay bitki,mercan).Biraz kaya ekle çünkü spler kayaları sever mümkünse girintili ve çıkıntılı olsun girebilecekleri şekilde.Ayrıca hava taşı tam toprağın altına girmemiş bence onu gömün biraz kötü duruyor.Hep kötü eleştiri yapmayalım birazda iyi yönden:Akvaryumun ve balıkların çok güzel gözüküyor.Sağlıkları iyi maşallah.
halongan 2009-10-12 21:43:52
Sağlıklı balıklar...
Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2009 20:06
Güzel ama dekor için büyük taşlardan mağara vb. yapmak gerekiyor. SP ile makaleleri okuyun ;)
Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2009 20:22
[QUOTE=yusuf45200]Bence akvaryumunda doğal olmayan ne varsa kaldır.(küp,gemi,yapay bitki,mercan).Biraz kaya ekle çünkü spler kayaları sever mümkünse girintili ve çıkıntılı olsun girebilecekleri şekilde.Ayrıca hava taşı tam toprağın altına girmemiş bence onu gömün biraz kötü duruyor.Hep kötü eleştiri yapmayalım birazda iyi yönden:Akvaryumun ve balıkların çok güzel gözüküyor.Sağlıkları iyi maşallah.
Ben gemiyi alırken girintili çıkıntılı olduğu için kayanın yerini görür die ummuştum ama:S
Teşekkürler Arkadaşlar
halongan 2009-10-12 21:44:41
Sağlıklı balıklar...
[/QUOTE]Ben gemiyi alırken girintili çıkıntılı olduğu için kayanın yerini görür die ummuştum ama:S
Teşekkürler Arkadaşlar
Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2009 20:46
[QUOTE=yusuf45200] [QUOTE=mOmiX] [QUOTE=yusuf45200]Bence akvaryumunda doğal olmayan ne varsa kaldır.(küp,gemi,yapay bitki,mercan).Biraz kaya ekle çünkü spler kayaları sever mümkünse girintili ve çıkıntılı olsun girebilecekleri şekilde.Ayrıca hava taşı tam toprağın altına girmemiş bence onu gömün biraz kötü duruyor.Hep kötü eleştiri yapmayalım birazda iyi yönden:Akvaryumun ve balıkların çok güzel gözüküyor.Sağlıkları iyi maşallah.
Ben gemiyi alırken girintili çıkıntılı olduğu için kayanın yerini görür die ummuştum ama:S
Teşekkürler Arkadaşlar
[/QUOTE][/QUOTE]
Yorumun için teşekkür ederim. Güzel taşlar bulabilirsem, gemiyi kaldıracam.
halongan 2009-10-12 21:45:25
Sağlıklı balıklar...
[/QUOTE]Ben gemiyi alırken girintili çıkıntılı olduğu için kayanın yerini görür die ummuştum ama:S
Teşekkürler Arkadaşlar
[/QUOTE][/QUOTE]
Yorumun için teşekkür ederim. Güzel taşlar bulabilirsem, gemiyi kaldıracam.