İnternetten Bitki
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2015 23:02
Gittigidiyora bir gözatın [:iyi:] Yada eyüpte murat kond var her türlü bitki var ve aldığınız kadarda hediye ediyor. Örneğin: 50 TL aldın 50 TL hediye veriyor.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2015 23:09
[QUOTE=Frttrk]Gittigidiyora bir gözatın [:iyi:] Yada eyüpte murat kond var her türlü bitki var ve aldığınız kadarda hediye ediyor. Örneğin: 50 TL aldın 50 TL hediye veriyor.[/QUOTE]
Murat abi gerçekten iyidir. Ufak bir hobi odasında üretim yapıyor. Adi salyangozu yok. Çeşit hakkında bilgim yok ama 2 3 sene evvel Elma Salyangozu almıstım. Guzel bir insan
Murat abi gerçekten iyidir. Ufak bir hobi odasında üretim yapıyor. Adi salyangozu yok. Çeşit hakkında bilgim yok ama 2 3 sene evvel Elma Salyangozu almıstım. Guzel bir insan
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2015 12:12
Arkadaşlar gittigidiyor dan betta marketimden 16 tl lik bi bitki alış-verişi yaptım kartla ödedim.Acaba kargo ücreti içindemi yoksa ne zaman ödiyeceğim ödemeyi yaparken kargo ücreti fln yazmıyod[:?][:?]
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2015 12:15
Arkadaşlar sitelerin çoğu kaliteli fakat kargo kısımlarında sorun var.Geçen getirttiğim cabomba aquatica ortadan kırılmıştı aslında üzüldüm ama çok komik geldi çünkü 2 haftadır almak istiyordum. [:lol:]
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2015 12:17
Arkadaşlar gittigidiyor dan betta marketimden 16 tl lik bi bitki alış-verişi yaptım kartla ödedim.Acaba kargo ücreti içindemi yoksa ne zaman ödiyeceğim ödemeyi yaparken kargo ücreti fln yazmıyod
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2015 13:40
İlanda ücretsiz kargo yazmıyorsa ücretlidir normal olarak.
Kargo elemanı ürünü teslim ettiğinde kargo bedelini sizden alır.
Kargo elemanı ürünü teslim ettiğinde kargo bedelini sizden alır.