JAPON TERS YUZUYO
saygylarymla
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bence hava kesesinin patlamasyndan dolayy bu sorun ortaya çykyyor. Patlamasynyn nedenini kendim kesin olarak bilmiyorum; fakat baly?y akvaryumcudan aldy?ynyzda, akvaryumcunun baly?y torbaya hyzla bo?altmasyndan dolayy diye biliyorum. Ayryca tedavisinin olmady?yny biliyorum.
saygylar.
Arkada?ym hava kesesi ?i?mi?tir. 5 aydyr böyle ise kabyzlyktan de?ildir. Bunun tedavisi ise ?öyle; suyun seviyesini iyice indirmek gerekli ve baly?a 2-3 gün yiyecek verilmemelidir. 2-3 gün sonra azar azar ha?lanmy? yspanak vererek baly?yn düzelmesi ihtimali olabiliyormu?.
[QUOTE=sary prenses]Ya çok yada beyaz benek olmu? olabilir kurtulmasyny temenni ederim.
saygylar.[/QUOTE]
Ayryca Semih bey yanly? yazmy? galiba hiçbir ?ey anlyyamadym kusura bakmayyn.
Saygylarymla,
Alegrato Bey dedi?im gibi tedavisi yok e?er hava kesesi patladyysa.
Ayryca isminizi de eklerseniz, hitap etmemiz daha kolay olur.
Halil Bey baly?ynyzyn tedavisi yok demedim.E?er hava kesesi patladyysa tedavisi yok dedim. Sizin anlatty?ynyz belirtileri ben de daha önce ya?adym ve ne yaparsam yapayim baly?y kurtaramadym. Üstelik 8-9 ay gibi uzun bir süre ya?ady. Bir sabah yine yem atarken ters gördüm ama aly?my?tym ters görmeye, öldü?ünü sanmadym. Sonra yeme hiç hamle yapmady?yny farketti?imde elimle dürttüm ve öldü?ünü anladym. Yn?allah ben yalny?ymdyr da Ybrahim Bey haklydyr.