Karınca Gibi
Bahadır bey;
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Dükyanım yok ama hem büyütüp hemde yurt dışından getirip satıyorum tel: 0533 861 83 83 ne zaman istersen gelip canlıları görebilirsin......
teşekkürler..
Dün akşam akvaryumun video'sunu çektim... Görüş ve önerilerinizi bekliyorum...
UV hem zararlı bakterileri hemde yararlı bakterileri öldürür genede zararlı ve yararlı bakteriler akvaryumda barınmaya devam eder istenilenden az veya çok. İlk başta bende UV kullanıyordum ama hiç bir faydasını yaza zararını görmedim sadece çektiçi elektirikti. Tankı büyüttügümde iptal ettim küçük tankımdaki yosunlanma için takmıştım ama ilk başta gerekenleri yapmam gelekli idi (yeterli akıntı, dogru ışık, tank ölçüsüne göre balık) bunları göz önünde bulundurarak kurulan tank alınacak ekipmana yol gösterir bence.... Ustalar ne der bilmem ama benim düşüncem bu ileriye dönük yatırım ve ekipman almak birde almak için almamak....
Selamlar;
Arkadaşlar 1. sayfada soru sorup bilgi alanlar bu sayfada bilgi verio lütfen soruları üstat diye tabir ettiğimiz hocalarımız versin aksi taktirde eksik bilgilendilirmiş oluyoruz...
Şu an akvaryumda 2 palyaço ve 1 sarı kuyruklu mavi damsel var... 1 tomato clown,1 blue tanf ve 1 de yellow tang almayı düşünüyorum...sizce uyumlu olurlar mı? damsel ve tomato clown diğer balıkları rahatsız edermi sizce?
Birde palyoçalardan biri yem almıyor...c.tesinden beri yem yediğini görmedim...hep bir köşede de yüzüyor...suyun üstüne pek çıkmıyor...Rengide biraz soluk...yapabileceğim birşey varmı? farklı yem aldım onada ilgi göstermedi..:((
Teşekkürler...