Karma malawi biyotopu
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Teşekkür ederim arkadaşlar,değerli yorumlarınız için,şimdilik yaşayan kaya ve auratus yavrular en küçükler onlar,ileride bir sorun olursa tedbirimi alırım. Saygılar.
Kemal bey anladığım kadarıylar bu balıklardan akvaryumda birer tane var. Eğer ölyle ise neden? her türeden bi tane yerine bi türden koloni yapsanız daha iyi olmazmıydı? Bide bide bu benim görüşüm ama cok iyi bakılmış küçük bir akvaryumdansa az bakılmış büyük bir akvaryum balıkları daha huzurlu yapar. diye düşünüyorum...
saygılar....Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
sağlılklı balıklar.....
Öncelikle bütün akvaryum.com camiasının bayramını kutluyorum arkadaşlar:) değerli yorumlarınız ve görüşleriniz içinde çok teşekkür ediyorum.öncelikle şamil bey sorduğunuz balığın cinsi ıceman,akvaryumun en hırçın ve kavgacı abisi:)geçenlerde vatozun gözlerini oymuştu! Yekin bey gerçekten haklısınız tek tür açısından,aslında bende bu aralar çok düşündüm bunu,balıkları değiştirmeyi başka tür almayı gibi,haklısınız gerçekten yavru görmeyi çok isterim,aslında yavas yavas sarı prensese geciyorum gibi farketmeden:) şuan 1 damızlık 2 yavru sarı prensesim var birtanede dişi damızlık alacağım ve 4 tane sarı prenses olacak,fakat balıklarıma alıştım ve ne yapacağım nereye vereceğim işte sorun bu,yoksa bende çok düşündüm tamamen değiştirmeyi,2 tür veya 1 tür beslemeyi koloni halinda,mesela brichardiye geçiyim dedim,daha sonra zebra vs gibi,ama bilmiyorum,birde ben çok çabuk karar değiştirririm:)mesela bu günlerde deniz akvarymuna gecmeyi düşünüyorum da,sanırım gerçekleşmicek.görüşlerinizi değerlendireceğim.saygılar
Saygılar
Kemal bey elinizdeki balıkları akvaryumculara götürüp yerine başka bir tür alabilirsiniz, yada yerine yem de alabilirsiniz.bricardi demişsiniz birikardinin tanganyika gölünün balığı olduğunu hatırlatırım.malawilerle beraber beslememenizi öneririm.bence splerinizi dişi erkek oranlıyarak bir koloni yapmanız cok güzel olacaktır. saygılar
iyi bayramlar....