kopek balıgıma neler oluyor?
tamam da hersey ii güzel ancak balık ya karma enfeksiyon değilse sahsen bunun belirtisini anlatabilirmisiniz.
çünkü bu verilen ilaç zararlıda gelebilir die düşünüyorum.
yani amacına uygun olmazsa
teşekkür ederim.niyetin sadece öğrenmek
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
akif beyin dedigi gibi balıgım karma enfeksiyona yakalanmıs buyuk ihtibal. kabarıkların bitanesinin ucu süt beyaz olmasada beyaz.sera costobur veya mycapur dan baska tedavide ne kullanabilirim?cewap yazan herkeze tesekkurler
Açıkcası bu yöntem çok başarılı ve kesin sonuç alabileceğiniz bir yöntem değil. Fakat yinede bir ihtimal mevcut.
köpek balıklarında kullanılan ilaçlara ve miktarlarına dikkat etmenizde önem vardır öncelikle bunun altını çizmek istedim.Mkozası hassas olan balıklar olduğundan tedavi ederken balığı yakabilirsiniz.Bunun yanında akvaryum litresinden kaynaklanan stresle alakalı hastalıklardan olabilir.Deri üstünden ben şeklinde birşey çıkıyor demişsiniz eğer aşırı derecede normalin üstünde proteinsel besleme yapıyorsanız bunun sonucu olarak hayvanda tepkimelere yol açarak derisel değişiklikler meydana gelebilir. Resim eklerseniz arkadaşlarda daha rahat yardımcı olabileceklerdir.
Saygılar.