kuyruğu kopan balığın kuyruğu cıkar mı?
Gönderim Zamanı: 16 Ağustos 2015 15:26
Bende olmasını istemiyorum işşallah benim Japonlarda hiç büyümez eger çok büyürlerse vermek zorunda kalacağım.belki ilerde Japonları verip dişi beta alırım 1 tane.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 16 Ağustos 2015 15:26
Neyse ben yoruldum artık anlamayan anlamıyor ne yapalım ben anlatmaya çalıştım anladıysan kendi yararına anlamadıysan sen bilirsinki anlamamışa beziyorsun yada anlamak istemiyorsun daha doğrusu ben tartışmak istemiyorum o konuyu yapmadan öncede bi kere daha düşünmeni tavsiye ederim.......
[QUOTE=xEmrex]Bende olmasını istemiyorum işşallah benim Japonlarda hiç büyümez eger çok büyürlerse vermek zorunda kalacağım.belki ilerde Japonları verip dişi beta alırım 1 tane.[/QUOTE][x(][:/]
[QUOTE=xEmrex]Bende olmasını istemiyorum işşallah benim Japonlarda hiç büyümez eger çok büyürlerse vermek zorunda kalacağım.belki ilerde Japonları verip dişi beta alırım 1 tane.[/QUOTE][x(][:/]
Gönderim Zamanı: 16 Ağustos 2015 15:28
[QUOTE=betta_akvaryumu]Neyse ben yoruldum artık anlamayan anlamıyor ne yapalım ben anlatmaya çalıştım anladıysan kendi yararına anlamadıysan sen bilirsinki anlamamışa beziyorsun yada anlamak istemiyorsun daha doğrusu ben tartışmak istemiyorum o konuyu yapmadan öncede bi kere daha düşünmeni tavsiye ederim.......
[QUOTE=xEmrex]Bende olmasını istemiyorum işşallah benim Japonlarda hiç büyümez eger çok büyürlerse vermek zorunda kalacağım.belki ilerde Japonları verip dişi beta alırım 1 tane.[/QUOTE][x(][:/][/QUOTE]
BEN SENİN NE DEMEK İSTEDİNİ GAYET İYİ ANLADIM SENDE BENİMKİSİNİ ANLAMIŞDIRSIN UMARIM[;)]
ZATEN BİZ BURDA TARTIŞMIYORUZ BİRBİRİMİZE DORUYU ANLATMAYA ÇALIŞIYORUZ[:D][EDIT]xEmrex,2015-08-16 15:30:33[/EDIT]
[QUOTE=xEmrex]Bende olmasını istemiyorum işşallah benim Japonlarda hiç büyümez eger çok büyürlerse vermek zorunda kalacağım.belki ilerde Japonları verip dişi beta alırım 1 tane.[/QUOTE][x(][:/][/QUOTE]
BEN SENİN NE DEMEK İSTEDİNİ GAYET İYİ ANLADIM SENDE BENİMKİSİNİ ANLAMIŞDIRSIN UMARIM[;)]
ZATEN BİZ BURDA TARTIŞMIYORUZ BİRBİRİMİZE DORUYU ANLATMAYA ÇALIŞIYORUZ[:D][EDIT]xEmrex,2015-08-16 15:30:33[/EDIT]
Gönderim Zamanı: 16 Ağustos 2015 15:30
[QUOTE=xEmrex][QUOTE=betta_akvaryumu]Neyse ben yoruldum artık anlamayan anlamıyor ne yapalım ben anlatmaya çalıştım anladıysan kendi yararına anlamadıysan sen bilirsinki anlamamışa beziyorsun yada anlamak istemiyorsun daha doğrusu ben tartışmak istemiyorum o konuyu yapmadan öncede bi kere daha düşünmeni tavsiye ederim.......
Ben senin ne demek istedini gayet iyi ANLADIM SENDE BENİMKİSİNİ ANLAMIŞDIRSIN UMARIM[;)]
zATEN BİZ BURDA TARTIŞMIYORUZ BİRBİRİMİZE DORUYU ANLATMAYA ÇALIŞIYORUZ[:D][/QUOTE]
Ben tartışıyoruz demedim tartışmak istemiyorum dedim[;)]
[QUOTE=xEmrex][QUOTE=betta_akvaryumu]Neyse ben yoruldum artık anlamayan anlamıyor ne yapalım ben anlatmaya çalıştım anladıysan kendi yararına anlamadıysan sen bilirsinki anlamamışa beziyorsun yada anlamak istemiyorsun daha doğrusu ben tartışmak istemiyorum o konuyu yapmadan öncede bi kere daha düşünmeni tavsiye ederim.......
ZATEN BİZ BURDA TARTIŞMIYORUZ BİRBİRİMİZE DORUYU ANLATMAYA ÇALIŞIYORUZ[:D][/QUOTE]
Anladıysan öyle yorumlar yapmazdın.
Ben senin ne demek istedini gayet iyi ANLADIM SENDE BENİMKİSİNİ ANLAMIŞDIRSIN UMARIM[;)]
zATEN BİZ BURDA TARTIŞMIYORUZ BİRBİRİMİZE DORUYU ANLATMAYA ÇALIŞIYORUZ[:D][/QUOTE]
Ben tartışıyoruz demedim tartışmak istemiyorum dedim[;)]
ZATEN BİZ BURDA TARTIŞMIYORUZ BİRBİRİMİZE DORUYU ANLATMAYA ÇALIŞIYORUZ[:D][/QUOTE]
Anladıysan öyle yorumlar yapmazdın.
Gönderim Zamanı: 16 Ağustos 2015 15:31
Bende vallaher gün birissiyle tartışmaktan bıktım bu yüzden konuşmamızın tartışmaya girmesini istemiyorum hadi görüşürz balıklarına benden selam söyle[;)][:lol:]
Gönderim Zamanı: 16 Ağustos 2015 15:32
[QUOTE=xEmrex]Bende vallaher gün birissiyle tartışmaktan bıktım bu yüzden konuşmamızın tartışmaya girmesini istemiyorum hadi görüşürz balıklarına benden selam söyle[;)][:lol:][/QUOTE]
Bende doğruyu söylemekten bıktım neyse ben kapattım zaten[:/]
Bende doğruyu söylemekten bıktım neyse ben kapattım zaten[:/]
Gönderim Zamanı: 16 Ağustos 2015 15:34
[QUOTE=xEmrex]HADİ GÖRÜŞÜRÜZ BEN ÇIKIYORUM[:/][zzz][/QUOTE]
Tamam özelden de yazbilirsin böyle şeylleri boşuna burada olmasın.
Tamam özelden de yazbilirsin böyle şeylleri boşuna burada olmasın.
Beğenenler: [T]175508,xEmrex[/T]