Kuyrukta Yırtılma
Canlıdaki Belirtiler:HEMEN HEMEN HİÇ HAREKET ETMİYOR SADECE NEFES ALIYOR AYRICA KUYRUGUNDA BİRAZ YIRTILMA VE KIRMIZI DAMAR GİBİ KIZARIKLIKLAR VAR
Akvaryum Kapasitesi (litre):50LT
Akvaryumdaki Diğer Canlılar:5 TANE ALBİNO-ZEBRA
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat):??
Filitrasyon:
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları:HENÜZ KULLANMADIM
Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) :2HAFTAKA %20 1AYDA%100 SU DEGİŞİMİ
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Selamlar,
Sayın ga ba,akvaryumunuzun ısısı kaç derece ve balıklarınızdaki bu durum her su değiştirdiğinizde oluyormu?
Saygılarımla.
BEN CİCHLED TÜRÜNE YENİ GEÇTİM ONDAN ÖNCE CANLI GRUP BESLİYORDUM(LEPİSTES,PLATİ)ONLARDA KUYRUK ÇÜRÜMESİ OLDU BENDE KÖKTEN HEPSİNİ ELDEN ÇIKARTTIM CIHLED ALDIM SULARINI 1 HAFTA ARA İLE İKİ KEZ%100 DEGİŞTİRDİM AMA ONDAN ÖNCEDE AYNI BALIK KUMA SÜRTÜNÜYORDU AKVARYUM SICAKLIGI 26 DERECE
Selamlar,
Sayın gaba,akvaryumunuzun suyunu bir hafta kadar değiştirmeyin ve su değişimi yaparken sadece %20 kadarını değiştirin.Şu anda yapmanız gereken işlem akvaryumunuza en azından parazitlere karşı iki tatlı enfazla 3 tatlı kaşığı kaya tuzu atmanız.Akvaryumuzun su sıcaklığıda normal.Son birşey yazmak istiyorum.Zira ciklet balığı besleyecekseniz akvaryumunuzun en az 100 lt olması gerekiyor.
Saygılarımla.