makrakanta yardım
selam dört adet makrakantamyn byry dün öldü neden dyye du?ünürken beyaz benek farkettym ysyyy yukselttim byraz tuz takvyyesy yaptym metilen maviside damlattym ysy en uygun (balyklar için)ne olmaly balyklarym 2 incikus bosamani ,3 gökku?a?y bosamani ,2 platy, 4 lepistes ,4 gurami ,byrtane kedibaly?y, 2 vatoz ,8 adet çöpcüm yem olarak kurutulmu? kurt pul yem ve renk yemi veriyorum canly yem vermiyece?im artyk balyklar ondan sonra hastalandy bitki olarak 5 kök anabias 2 kök amazon hanceri 4 kökte adyny bilmedi?im bitkim var bunlar arasynda uygun olmady?yny du?undugynyz birsey varmy hertürlü olumlu olumsuz bilgi için ?imdiden te?ekkur ederim sa?lykly balyklar hepinize yem olarak kurutulmu? kurt pul yem ve renk yemi veriyorum canly yem vermiyece?im artyk balyklar ondan sonra hastalandy
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
makrakantalar ysy de?i?imlerine kar?y çok hassaslar ve hemen beyaz benek olma riski çok fazla oluyor. makrakantalary yeni aldyysanyz zaten hasta olarak gelmi? olmalary muhtemel. di?er balyklarynyzy bence bu syra biraz daha fazla gözlemleyin..
de?er konularda arkada?lar gerekli açyklamalary zaten yapmy?...
umarym kayyp sadece bu olur...