Malawi Habitatı
Canlılar:15 adet SarıPrenses + 15 adet Yunus + 6 adet Papağan + 4 adet Makrakanta + 2 adet Elma Salyangozu + 1 adet Vatoz (Elemeler,daha yapılmadı...)
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:
Nitrivec,Turbo Clear,Toxivec,Aqutan,Costa Med F uygulaması.Ayda bir tuz ilavesi.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Akvaryumunuz ve balıklarınız harika fakat sayıları fazla. Yerinizde olsan malawi ye uyumsuz olan 6 papağanı hiç düşünmeden çıkarırdım. Tabi siz bilirsiniz ama akvaryum süper.
Sn. Halil Bey,öncelikle akvaryumumun resimlerimi düzenleyip sayfaya koyduğunuzdan ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Sorunuza gelince,akvaryumum 10 mm. cam kalınlığında olup,hem alttan hemde üstten kuşaklıdır.
Çok güzel bir akvaryuma sahipsiniz.Renk uyumu ön plana çıkmış.Işıkla da uyum sağlamış.
Akvarymumun yeni resimleri aşağıdadır.Daha önce akvaryumumda papağan olduğu için onları çıkardım.Ayrıca balıklarımda eleme yapıp dişi erkek oranını ayarlayınca yavru almaya başladım.Balıklarımdan yavru almaya başlayınca bende akvaryumuma ek olarak yeni yavru tankları aldım.Bir nevi ev tipi şirin ama ufak üretimhane oldu.Şu an yeni doğmuş yavrular yavru tankındalar.Hayatlarından çok memnunlar ve çok hareketliler.Çekimler cep telefonu ile yapıldığından pek net olmadığı için kusuruma bakmayın.