Malawi Tankım (Diriliş)
Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2008 01:30
Fotoğraf:
Boyut (cm): 80x50x26
Kapasite (litre): 110
Canlılar: Sp,yunus, zebra, vatuz , Bp,
Malzemeler: tetra tec ex 700, hava motoru, quaraz ince kum, taş vs,
Akvaryum Bakımı: haftada bi dip çekimi ve % 10 su değişimi
Kullanılan Yemler: sera granugreen, tetra bits, tablet yem,
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: - kaya tuzu
daha önceki akvrayumumdaki balıklarımı herşey yolundayken anlık olarak kaybetmiştim, Akvaryum sevdam o günden sonra hiç güzel gitmedi. Beni yeniden bu sevdaya bağlıcak bi yol ararken, akvaryumu dizeyn etmeyi denedim ve ortaya böyle bir sonuç çıktı.. Umarım beğenirsiniz. Eleştiri ve fikirlerinizi bekliyorum. Ayrıca akvaryumdaki zebraların tür bakımından uygun olmadığını biliyorum. Ancak ilk yavrularımdan büyüttüklerimdi ve akvaryumda öyleece kaldılar. birine hediye edeceğim.. saygılarımla
Boyut (cm): 80x50x26
Kapasite (litre): 110
Canlılar: Sp,yunus, zebra, vatuz , Bp,
Malzemeler: tetra tec ex 700, hava motoru, quaraz ince kum, taş vs,
Akvaryum Bakımı: haftada bi dip çekimi ve % 10 su değişimi
Kullanılan Yemler: sera granugreen, tetra bits, tablet yem,
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: - kaya tuzu
daha önceki akvrayumumdaki balıklarımı herşey yolundayken anlık olarak kaybetmiştim, Akvaryum sevdam o günden sonra hiç güzel gitmedi. Beni yeniden bu sevdaya bağlıcak bi yol ararken, akvaryumu dizeyn etmeyi denedim ve ortaya böyle bir sonuç çıktı.. Umarım beğenirsiniz. Eleştiri ve fikirlerinizi bekliyorum. Ayrıca akvaryumdaki zebraların tür bakımından uygun olmadığını biliyorum. Ancak ilk yavrularımdan büyüttüklerimdi ve akvaryumda öyleece kaldılar. birine hediye edeceğim.. saygılarımla
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2008 01:38
Aslında güzel ama fazla boş. Ortaya 1-2 kaya daha koyarsan sanırım daha güzel görünür. Ayrıca arka fon cok acık renkte. Biraz daha lacivert ya da siyah türü düşünmelisin. Tbai bunlar benim düşüncelerim.
Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2008 01:45
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim... Erdal Hoca 2008-10-01 10:02:16
Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2008 01:59
Bende bu ölçülerde olan bir tank yapıp malawiye girmek istiyorum. O yüzden bu resimleriniz benim için de iyi birer örnek oldu. Teşkkür ederim.
Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2008 10:01
Boşluğundan ziyade türler uyumsuz. Bana kalırsa tek tür sarı prenses yapmalısınız. Bununla birlikte sarı prensesten daha uyumlu ve hoş olabilecek demasonide besleyebilirsiniz. Karar size kalmış. O tankta ebnim kanaatimce en güzel demasoni olur.
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2008 10:06
Tank sade ve hoş , biraz daha taş ekleyerek güzel bir mbuna tankına döne bilir. Türler uyumsuz , yunus için tank hacmi oldukça düşük.
FoRrap 2008-10-01 10:07:12
Sp., mavi prenses , demasoni gibi tek tür olarak mbnalar çok daha güzel durucak gibi.
Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2008 10:54
Yorumlarınızı dikkate alacağım.. Sağolun.. Radinant 2008-10-05 00:45:32