Malawi tankım (En yeni resimler syf.4de)
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2008 19:14
[QUOTE=airmen]Numan,öncelikle akvaryumun fiziksel yapısı çok güzel.İçine gelecek olursak o küpleri çıkarıp akvaryumun bir bölümününü prensesler için kayalardan mağara yapmalı,bir bölümünüde yunuslar için boş bırakmalısın.Kolay gelsin.[/QUOTE]
Abicim ben sarı prensesleri en geç 2 haftaya çıkarıyorum alıcıları belli gidiciler abi bu akvaryumu yunus için dekor ettim...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2008 19:19
Numan kardeşim akvaryumun gerçekten çok güzel, zamanla rayına oturacağını düşünüyorum. Arka fon olayına gir balıkların belli olacaktır. kolay gelsin,Sağlıklı balıklar .
bor@ 2008-01-29 19:30:14
Saygılarımla...
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2008 19:22
[QUOTE=bor@]Numan kardeşim akvrymun gerçekten çok güzel, zamanla rayına oturacağını düşünüyorum. Arka fon olayına gir balıkların belli olacaktır. kolay gelsin,Sağlıklı balıklar .
Saygılarımla...
[/QUOTE]
Yorumun için sağ ol Boracım zaten akvaryum kurulalı baya bir zaman oldu rayına oturdu tren oldu anlıcan...Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2008 19:26
İleri ki zamanda herşey çok güzel olucak Numan kardeşim.
İyi çalışmalar diliyorum.İnşallah istediğin ' Yunus Akvaryumunu' kurarsın.
Akvaryumdan bir şeyler eksiltip ve koyunca,yeni resimleride eklemeyi unutma.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2008 19:28
[QUOTE=Pentagram][QUOTE=bor@]Numan kardeşim akvrymun gerçekten çok güzel, zamanla rayına oturacağını düşünüyorum. Arka fon olayına gir balıkların belli olacaktır. kolay gelsin,Sağlıklı balıklar .
Saygılarımla...
[/QUOTE]
Yorumun için sağ ol Boracım zaten akvaryum kurulalı baya bir zaman oldu rayına oturdu tren oldu anlıcan...[/QUOTE]
Yorum tarihlerini şimdi gödüm
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2008 19:35
[QUOTE=kedizade]Hayırlı olsun bencede biraz kaya iyi olacak zamanla çok güzel olacak sabırla yavas yavas harika olacak.[/QUOTE]
Sağ olasın Rıza abi kaya eklicemde aklımdaki gibi bir kaya bulamadım umarım ilerde bulurum...
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2008 19:38
Numan gayet sade ve hoş olmuş ileride herşey daha güsel olucağına inanıyorum.Kayalarıda aslında tekbir tarafa koysan daha çok ve göze daha hoş görünür diye düşünüyorum
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2008 19:42
Yorumun için sağ ol Tayfun abicim ama yavru yunus'çuklarım çok dalaşıyorlar birbirlerine bende öyle 2 tarafa ayırdımki ezilen yada saklanma gereği duyan balıklar daha rahat saklansınlar diye...