Mbuna Tankım Yeni Düzenleme (fotoğraflı)
Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2009 10:03
Güzel olmuş tebrikler
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2009 10:09
Öcelikle akvaryumunuz bu 3 türü birlikde beslemeniz için uygun değil.Tek tür olarak birini seçebilirsiniz.Yapay bitkilerde pek iyi olmamış onlarıda çıkarır sert yapraklı bitkiler eklerseniz çok güzel olacakdır.
Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2009 10:37
[QUOTE=İmparator]Öcelikle akvaryumunuz bu 3 türü birlikde beslemeniz için uygun değil.Tek tür olarak birini seçebilirsiniz.Yapay bitkilerde pek iyi olmamış onlarıda çıkarır sert yapraklı bitkiler eklerseniz çok güzel olacakdır.[/QUOTE]
Bu üç türde Mbuna balığı ve birbiriyle uyumlu diye biliyorum,zaten şuan bi sorunda yok.yapay bitkiler konusunda haklısınız gerçek bitki konusunda pek tecrübem yok o yüzden kullanmayı denemedim henüz.Teşekkürler
Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2009 10:39
Saı prenses ve iceman mbuna mı? Malawi olmasın :S
Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2009 10:47
mert bey sp ve ıceman bir mbunadır
mbuna iste malavi gölünün bir balık gurubuna verilen isimdir
dünya = malavi
türk : mbuna misali
Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2009 10:49
Tamam bilgl. teşekkürler ben genel olarak olaya bakmıştım,sınıflandırmya girmedim.:)
Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2009 10:53
[QUOTE=35mm][QUOTE=İmparator]Öcelikle akvaryumunuz bu 3 türü birlikde beslemeniz için uygun değil.Tek tür olarak birini seçebilirsiniz.Yapay bitkilerde pek iyi olmamış onlarıda çıkarır sert yapraklı bitkiler eklerseniz çok güzel olacakdır.[/QUOTE]
Bu üç türde Mbuna balığı ve birbiriyle uyumlu diye biliyorum,zaten şuan bi sorunda yok.yapay bitkiler konusunda haklısınız gerçek bitki konusunda pek tecrübem yok o yüzden kullanmayı denemedim henüz.Teşekkürler
[/QUOTE]
Taha beyin yorumunda zannedersem balıkların uyumundan çok akvaryumun hacmi ve balık tür ve adedi konusunda uygunsuzluk belirtmiş zannedersem. Balıklar tür olarak uyumlu olabilirler fakat akvaryum hacmi beslemiş olduğunuz tür sayısı ve balık adedine uygun değil benimde şahsi yorumum.
Sağlıklı ve bol yavrulu balıklar.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2009 16:56
Güzel,sade ve şık bir tank tebrik ederim. sağlıklı balıklar.
Gönderim Zamanı: 18 Ağustos 2009 21:22
Balıklar güzel ama fotoğraflara Designer eli değmiş gibi.
Gönderim Zamanı: 18 Ağustos 2009 21:35
Ziya bey balıkların uyumu noktasın da sıkıntı yok, akvaryum da balık sayısını belitmemişsiniz ama kalabalıkta gözükmüyor. Akvaryum dizaynı başlagıç olarak gayet güzel.
kolay gelsin.