ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
rockmetal
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
09 Nisan 2014 11:08
Toplam Mesaj:
343 [0.05 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Serhat Koçyiğit
Doğum Tarihi:
30 Ekim 1989
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
BJK
SON 10 MESAJI
Bodrum'da Kalacak Yer
Teşekkürler Selçuk bey,bakacağım.
Teşekkürler Selçuk bey,bakacağım.
Bodrum'da Kalacak Yer
Merhaba Akvaryum.com ailesi,
İzin tarihimi 1Ağustos'a ayarlayabildim;tatile çıkmayı planlıyorum.
Bodrum'a daha önce gitmedim.Tatile yalnız çıkacağım.Tek olarak başarabilirsem iki hafta kalmayı düşünüyorum:).
Bodrum'da yaşayan ve yardımcı olabilecek birileri var mı?
Hangi oteller uygun ve temizdir?Otel önermezseniz,olmasa da olur güvenli bir pansiyon yeterli.
Şu ana kadar internetten kalacak yerler dışında gözüme kestirdiğim mekanlar:AdamikBar,KuleBar ve KörfezBar.
Neden ille de Bodrum diye sorarsanız:Tek başıma tatile çıkacağım nereye gitsem,diye sorduğumda herkes Bodrum-Gümbet dedi.
Günlük ayırdığım bütçe 50TL ile 80TL arasında.
Yardımlarınız için teşekkürler,
Merhaba Akvaryum.com ailesi,
İzin tarihimi 1Ağustos'a ayarlayabildim;tatile çıkmayı planlıyorum.
Bodrum'a daha önce gitmedim.Tatile yalnız çıkacağım.Tek olarak başarabilirsem iki hafta kalmayı düşünüyorum:).
Bodrum'da yaşayan ve yardımcı olabilecek birileri var mı?
Hangi oteller uygun ve temizdir?Otel önermezseniz,olmasa da olur güvenli bir pansiyon yeterli.
Şu ana kadar internetten kalacak yerler dışında gözüme kestirdiğim mekanlar:AdamikBar,KuleBar ve KörfezBar.
Neden ille de Bodrum diye sorarsanız:Tek başıma tatile çıkacağım nereye gitsem,diye sorduğumda herkes Bodrum-Gümbet dedi.
Günlük ayırdığım bütçe 50TL ile 80TL arasında.
Yardımlarınız için teşekkürler,
Minik kediciğe bir ev
Merhaba akvaryum.com ailesi,
Benim sizlerden birkaç ricam olacak:
Dün oturduğum apartmanın bahçesinde yavru bir kedi gördüm.Sevmek için yaklaştığımda bir şeyi farkettim ve içim çok kötü oldu.Yavrucuğun sağ gözü yerinden çıkmış sarkıyor ve kanıyordu.O ise ne olduğundan nasıl olduğundan bi haber ağlamaktaydı.Çok korkuyor ve kaçıyordu.
Hemen yukarı çıktım Pendik'teki veterinerlerin telefonlarını bulup aramak için.Birkaçının numarasını bulabildim ancak onlar da pazar günü kapalı olduklarından cevap vermediler.Yavrunun o yüzü,ağlaması ve miyavlamasını hala unutamıyordum.
Bugün ise sabah olduğunda ilk işim yavruyu yakalayıp onu Pendik'te bir veterinere götürmek oldu.Sabah annemle bahçeye indik ve tekelden bir kutu buldum ancak bir türlü yakalayamadım.Çok korkuyordu ve çok sinirliydi.En sonunda üzerimdeki ceketi alıp üstüne atmaya karar verdim.Sonrasında ise komşumuz bir örtü verdi.Sağdan soldan kapattım zar zor örtüyle yakaladım sonrasında da kutuya koydum.Taksiye atladık hemen Pendik'teki bir veterinere gittik.Hekim beye durumunu anlattım.
Operasyon gerektiğini söyledi tamam dedim hemen başlayın.İlk önce sakinleştirici iğne yaptılar sonra ise operasyon başladı.Bittiğinde baktım göz kısmı biraz daha iyiydi.
Hala baygındı nefes alıp vermesini o minicik karnının aşağı yukarı inip kalkmasıyla görüyordum.Biraz iyileşip kendini toparlayabilmesi için veterinerlikte bir kafes ayarladılar.Hala yatıyordu,ilk önce bir miyav sesi geldi sonra yavaş yavaş kalktı;etrafına bakıyor bir anda neler olup bittiğine kavramaya çalışıyor ve karşısındaki beş surata tatlı tatlı bakıyordu.
Onu ailemize katmayı çok isterdim ancak babam bu konuda çok katı ve kesin kararlı(daha önceden de evde kedi besleme konusunda tartışmalarımız oldu).Şu anda da iki tane muhabbet kuşum var ve onların gürültüsünden bazen rahatsız oluyor.
Sizlerden ona bir ev bulmanızı rica ediyorum.Yaşadığı korkuyu ve acıyı unutturabilecek sevgi dolu bir ev.Minik yavru dişi;üç renkli.Aranızdan ya da tanıdıklarınızdan evi,yaşadığı koşulları uygun olan ve kedi isteyen varsa lütfen benimle iletişime geçsin.
Minik yavru 2gün daha veterineklikte kalacak ve orada sahiplenmek isteyen olmazsa sokağa dönecek.
Teşekkürler,
Merhaba akvaryum.com ailesi,
Benim sizlerden birkaç ricam olacak:
Dün oturduğum apartmanın bahçesinde yavru bir kedi gördüm.Sevmek için yaklaştığımda bir şeyi farkettim ve içim çok kötü oldu.Yavrucuğun sağ gözü yerinden çıkmış sarkıyor ve kanıyordu.O ise ne olduğundan nasıl olduğundan bi haber ağlamaktaydı.Çok korkuyor ve kaçıyordu.
Hemen yukarı çıktım Pendik'teki veterinerlerin telefonlarını bulup aramak için.Birkaçının numarasını bulabildim ancak onlar da pazar günü kapalı olduklarından cevap vermediler.Yavrunun o yüzü,ağlaması ve miyavlamasını hala unutamıyordum.
Bugün ise sabah olduğunda ilk işim yavruyu yakalayıp onu Pendik'te bir veterinere götürmek oldu.Sabah annemle bahçeye indik ve tekelden bir kutu buldum ancak bir türlü yakalayamadım.Çok korkuyordu ve çok sinirliydi.En sonunda üzerimdeki ceketi alıp üstüne atmaya karar verdim.Sonrasında ise komşumuz bir örtü verdi.Sağdan soldan kapattım zar zor örtüyle yakaladım sonrasında da kutuya koydum.Taksiye atladık hemen Pendik'teki bir veterinere gittik.Hekim beye durumunu anlattım.
Operasyon gerektiğini söyledi tamam dedim hemen başlayın.İlk önce sakinleştirici iğne yaptılar sonra ise operasyon başladı.Bittiğinde baktım göz kısmı biraz daha iyiydi.
Hala baygındı nefes alıp vermesini o minicik karnının aşağı yukarı inip kalkmasıyla görüyordum.Biraz iyileşip kendini toparlayabilmesi için veterinerlikte bir kafes ayarladılar.Hala yatıyordu,ilk önce bir miyav sesi geldi sonra yavaş yavaş kalktı;etrafına bakıyor bir anda neler olup bittiğine kavramaya çalışıyor ve karşısındaki beş surata tatlı tatlı bakıyordu.
Onu ailemize katmayı çok isterdim ancak babam bu konuda çok katı ve kesin kararlı(daha önceden de evde kedi besleme konusunda tartışmalarımız oldu).Şu anda da iki tane muhabbet kuşum var ve onların gürültüsünden bazen rahatsız oluyor.
Sizlerden ona bir ev bulmanızı rica ediyorum.Yaşadığı korkuyu ve acıyı unutturabilecek sevgi dolu bir ev.Minik yavru dişi;üç renkli.Aranızdan ya da tanıdıklarınızdan evi,yaşadığı koşulları uygun olan ve kedi isteyen varsa lütfen benimle iletişime geçsin.
Minik yavru 2gün daha veterineklikte kalacak ve orada sahiplenmek isteyen olmazsa sokağa dönecek.
Teşekkürler,
24Şubat 2008 Rekor Buluşmamızın fotoğrafları1ve6da
Doğan bey;size Uğur abiye ve tüm akvaryum.com ailesine bu güzel buluşma için teşekkür ederim.
Doğan bey;size Uğur abiye ve tüm akvaryum.com ailesine bu güzel buluşma için teşekkür ederim.
Saygılar,
24 Şubat 2008 Boğazda kahvaltı, sonrasınd
[QUOTE=akarsan]Serhat bey arabada 1 kişik yer vardı bir arkdaşım için ayrıldı herhangi bir değişiklık olursa size bu gece mutlaka haber veririm[/QUOTE]
[QUOTE=akarsan]Serhat bey arabada 1 kişik yer vardı bir arkdaşım için ayrıldı herhangi bir değişiklık olursa size bu gece mutlaka haber veririm[/QUOTE]
Teşekkür ederim.Ben yaya olarak gideceksiniz sanmıştım.Onun için söyledim.Bir değişiklik dahilinde haberinizi bekliyorum.
Tekrar sağ olun.
[QUOTE=akarsan]Hava şartları buluşma için ideal olacak .Muratcım kırmızı açar bayağı akvaryumlarımızı.Yarın sabah kadıköy iskelesınde görüşürüz abicim.[/QUOTE]rockmetal 2008-02-23 23:03:07
[QUOTE=akarsan]Hava şartları buluşma için ideal olacak .Muratcım kırmızı açar bayağı akvaryumlarımızı.Yarın sabah kadıköy iskelesınde görüşürüz abicim.[/QUOTE]
Atakan bey,Kadıköy'den mi gideceksiniz?Ben de sizinle gelebilirsem iyi olur.Bir sakıncası olmazsa...Saat kaçta Kadıköy iskelesinde olacaksınız?
Yarın için tahmin edilen hava durumu:
Yarın için tahmin edilen hava durumu:
[QUOTE=reis]Cevap 1)Üsküdardan vapurla beşiktaşa geçer oradanda sahil yolu ile Sarıyer istikametine giden otobüslere biner hisarda inersin,bu kadar basit.
rockmetal 2008-02-23 22:33:57
[QUOTE=reis]Cevap 1)Üsküdardan vapurla beşiktaşa geçer oradanda sahil yolu ile Sarıyer istikametine giden otobüslere biner hisarda inersin,bu kadar basit.
Cevap 2)Buluşmaya Çorludan gelen arkadaşlar var,onlar bu konuda serzenişte bulunmuyorlar,bence sen hiç söylenme.
[/QUOTE]
Ben de Beşiktaş'a geçip geleceğim.Umarım bulabilirim oraları.Sabah 06.00 ya da 06.30'da çıkacağım.Yer Pendik olunca biraz erken kalkmak gerekiyor.
Umarım güzel bir gün olur.
gorkem708, ilk akvaryumum, 112 litre, Lepistes
rockmetal 2008-02-23 19:19:56
Merhaba,
Akvaryumda bitkileri birbirlerine daha sık olarak koyarsanız iyi olur.Ortada duran süsü kaldırın ve küçük testilerin sayısını azaltın derim.Kütüğü bitkilerin arasına koyarsanız daha da güzel olacaktır.En azından denemenizi öneririm.Biraz daha bitkilendirmeye gerek var gibi gözüküyor.Ayrıca kütüğünüzün şekli hoşuma gitti.
Bol ve sağlıklı yavrular almanızı dilerim.
[QUOTE=reis][QUOTE=rockmetal] Biz kahvaltıya geç kalabiliriz.Pendik'ten geleceğiz çünkü.Biz buradan Kadıköy oradan da Beşiktaş'a geçip gelmeyi düşünüyoruz.Nasıl olur acaba?En kısa ve en çabuk nasıl gelebiliriz,fikri olan var mı?[/QUOTE]
[QUOTE=reis][QUOTE=rockmetal] Biz kahvaltıya geç kalabiliriz.Pendik'ten geleceğiz çünkü.Biz buradan Kadıköy oradan da Beşiktaş'a geçip gelmeyi düşünüyoruz.Nasıl olur acaba?En kısa ve en çabuk nasıl gelebiliriz,fikri olan var mı?[/QUOTE]
Serhat kardeşim,Beşiktaştan sahil yolu ile Sarıyere giden otobüslere binersen,Hisar'da ineceksin.Bu şekilde çok kolay gelebilirsin buluşma mekanına.
[/QUOTE]
Çok teşekkürler...
Umarım geç kalmayız.
SON MESAJLAR
- Tekirdağ Ranchu Ve Ryukin Aktasefe, 02:30
Sazansıgiller - Caridina Karidesler İçin Su Değerleri Alidndr, 02:03
Omurgasızlar - Tropheus Dişi Erkek orkunatalay, 01:51
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Lepıstes Akvaryumumda Bitki Sayısı Yeterlimi? Fırat pınar, 01:50
Yeni Üye Forumu - Ciklet Akvaryumu Önerisi orkunatalay, 01:49
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beyaz Lepistes BozKar, 01:34
Yeni Üye Forumu - Köpürme Ve Camda Tortu neomeo, 01:16
Yeni Üye Forumu - Elodea Alt Tarafinda Sararma Hasan usta, 00:17
Bitki Türleri ve Bakımı - Beta Tank Arkadaşı Hasan usta, 00:06
Yeni Üye Forumu - Strafor Kullanımı dogu7862, 23:30
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Yeni Akvaryum Kurulumu ebt06, 23:18
Yeni Üye Forumu - Akvaryumum LeventYorganci, 23:13
Akvaryum Tanıtımı - Lepistesle Hamilemi vahitender, 23:00
Canlı Doğuranlar - Bitkili Tankda Led Kullanımı FerhatKaya, 22:58
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Sumplu Pipo Filtre Kaannn455, 22:53
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Japon İçin Dış Filtre Mi Pipo Filtremi Daha Uygun GhostKoi, 22:46
Filtreleme Seçenekleri - En güzel fotoğraflarınızı gösterin LeventYorganci, 22:46
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Salyangozlarım Kabuklarından Çıkmıyor Janisserow, 22:23
Omurgasızlar - Flowerhorn Ve Tropical Young Yem Fatih1996, 22:04
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 60 Litreye Kaç Nerite Salyangozu? Tulpar99, 21:59
Omurgasızlar - Betalar Taha Yanık, 21:18
Yeni Üye Forumu - Füjer Bitkisi Laterthanbefore, 21:07
Bitki Türleri ve Bakımı - Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin alperonal, 21:05
Yeni Üye Forumu - Planarya İçin İlginç Bir İlaç GhostKoi, 20:41
Hastalıklar ve İlaçlar - Buda Benim Bitkili Akvaryumum FISHERMAN01, 20:24
Akvaryum Tanıtımı - 180x60x60 Karma Güney Amerika kdrackgz, 19:02
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Karma Akvaryum pelerinlikedi, 17:47
Akvaryum Tanıtımı - Hiç Betanız Böyle Davranırmıydı? Taha Yanık, 17:39
Labirentliler - Yeni Kurulan Tank Dip Çekimi mitii, 16:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Su Kaplumbağası - Kuru Alan Taban Malzemesi R2K2, 16:50
Sürüngenler ve Amfibyumlar - Yeni Başlayan Biri İçin 40 Litre Akvaryum Taha Yanık, 16:27
Yeni Üye Forumu - Lepisteslerim Ölüyor Sizce Neden ? Ehtiyar, 16:16
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Suyunun Sararması Hasan usta, 16:09
Bitki Akvaryumları Genel - 50cm Akvaryuma Tür Tavsiyesi bendeniztayfun, 15:42
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 200lt Bitkili Tür Tavsiye quatro, 14:40
Yeni Üye Forumu - Ofis İçin Akvaryum Ölçü Tavsiyesi... GhostKoi, 14:32
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sumplu Pipo Ne İşe Yarar? Ahmetaydin16, 14:30
Filtreleme Seçenekleri - Hava Motoru Kaannn455, 13:49
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Delta Tail Betta (the Taci) Mirza Adar, 13:45
Labirentliler Tanıtımı - Filtre Önerisi Lepistes.., 13:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İzmirde Mikrokurt darkLightning0, 12:29
Malzemeler ve Yemler Forumu - Nano Bloody Mary twinsoul, 11:25
Akvaryum Tanıtımı - Dry Start Parvula Denemem vahitender, 09:39
Akvaryum Tanıtımı - Balığım Dışkılamıyor Jester, 09:02
Yeni Üye Forumu - Eheim Compact 2100 Kafa Motoru Ses Problemi VuralSemih, 08:37
Filtreleme Seçenekleri - Dolu Akvaryumu Kaldırmak smetdman, 01:37
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Ankara Penguen Akvaryum Hakkında DrNano, 01:22
Akvaryum Dünyasından Haberler - Cüce vatoz yetiştiriciliği ve L144 Longfinlerim :)Güncel foto 1.syf Kerems, 00:48
Kedi Balıkları Forumu - Beta Pamuk Hastalığı Taha Yanık, 00:40
Hastalıklar ve İlaçlar - Betta Akvaryumunu Geliştirmek… Taha Yanık, 00:26
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Filtre Malzemeleri, Moss Rafı Ve Kapsül Gübre. ÇaĞRı 01:00
- Bitki Çeşitleri emreemin 00:43
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 00:43
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 00:43
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 00:43
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 00:43
- Saz Bitkisi selfish 00:42
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 00:39
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 00:39
- Ndonga Deep Sütçü 00:30
- Mangrov Tohumu/fidesi heydu 00:26
- Otocinclus Arıyorum heydu 00:26
- Komple Set heydu 00:26
- Fluval 206 Dış Filtre MysticArts 00:15
- Elongatus Mpanga Yavru yakaryus 00:14
- Apistogramma Türleri, Panda Ribbon Lepistes yamansengonca 00:00
- 40x40x40 Ultra Clear Küp Akvaryumlar Sıfır yamansengonca 00:00
- Nano Küp Akvaryumlar ( S I F I R ) betta.ist 23:59
- Genç Yerli Halfmoon Ve Yetişkin İthal Betta Çeşitl betta.ist 23:59
- Sarı Ateş Neon Ve Bloody Mary Karidesler betta.ist 23:59
- Minare Salyangozu Adet 5 Tl. Takaslı ARMONYS 23:45
- 0,5 Mm Silis Kum 20 Kg. 550 Tl. Takaslı ARMONYS 23:45
- Kırmızı Taiwan Karides Lina Shrimps 23:31
- 10lt Co2 Tüp & Regülatör Seti Dark65 23:26
- Led Driver 36-48w ilh4n 23:20
- Powerled - Powerled Pcb - Led Driver Bulunur.... ilh4n 23:20
- Powerled Soğutucu Blok ilh4n 23:20
- Eş Kribensiz Haci dağ 23:11
- Sıfır Ayarında İsta Regülatör,tüp,difüzör, Damla Furcifer 22:58
- Tam Set Dennerle Akvaryum Furcifer 22:58
- Akvaryum Malzemeleri - Dekorlar - Güncellendi. osmandbnl 22:55
- Fluval C2 Power Filter Askı Filtre osmandbnl 22:55
- Blyxa Japonica - Sadece Ankara osmandbnl 22:55
- Bitkili Akvaryum - Resif Akvaryum (maşa, Spatula, umit67 22:39
- Chrome Pipe - Akvaryum Standları - Bitki Seti BİTKİ SETİ 22:39
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 22:31
- Sunsun 602b Mini Dış Filtre Samoo 22:28
- Apistogramma Cacatuoides Triple Red Samoo 22:28
- 60-40-40 Aksan Yapımı Akvaryum idiopatik 22:25
- Çok Uygun Fiyata Az Kullanılmış Dış Filtreler idiopatik 22:25
- Katil Salyangoz GokKurt 22:13
- Micra Bitkisi - Sarı Ateş Karides GokKurt 22:13
- Co2 Tüp 2,67 Lt - Difüzör - Ph Checker - Regülatör TugayÇınar 20:55
- Hb White Lep,bolbitis,fern,trident,tiger Lotus metsi 20:54
- Çeşitli Malzemeler, Takasa Açık Tropman 20:48
- Co2 Regülatör Set egedin 20:42
- Kök Çeşitleri (güncel) hll_aquascaping 20:34
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 20:34
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 20:34
- Blood Mary Karides(analaşmalı Kargo Mevcut) hll_aquascaping 20:34
KULLANICILAR
- 116 Online Kullanıcı, 63 Üye
Online Kullanıcılar
ARMONYS,
Vartego,
TutuGoodman212,
alexmiladora,
recepbal,
krib,
TemporizeR,
cagrisw,
egeuchiha,
BarisD,
BozKar,
nurtensultan,
adnankefeli61,
BeReal,
Tayfun.simsek,
-RBG-,
AQUA,
Canbudakkkk,
Budmo,
serotonin,
Fade,
idiopatik,
abunil,
sirhill,
Barış18,
Akax,
Yasin034,
GhostKoi,
neomeo,
vedat79,
Taha Yanık,
tanganikantalya,
uzii07,
webcamsiz,
aliverovic,
ramco171,
tayyipdmrbs,
Rafayel,
Lepistes..,
recep3410,
Over,
AliiArdaa,
yamansengonca,
akomania,
Hidro Dinamik,
Busra1753,
emirhana,
hakancakir,
ezzalisi,
stopsound,
memos,
zoradam09,
gokhankum,
Ehtiyar,
erosennin,
Hobilenyum,
Sütçü,
Dedoktif,
Balik76,
dogu7862,
Rüzgar M,
ÇaĞRı,
Theguardian,
HarunYILDIRIM,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.