ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Heliak
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
05 Kasım 2011 22:58
Toplam Mesaj:
47 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Anıl Güven
Doğum Tarihi:
28 Nisan 1992
İl:
Kocaeli
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
SON 10 MESAJI
Regülatörden Co2 Dağıtımı
Bende hiç bir sorun yok şuanda. Gayet iyi çalışıyor sistem. Tüpten çıkar hortumları eşit uzunlukta tutun ki co2 eşit miktarda gitsin uzakta olanada yakında olanada. Difüzör olarak ista'nın 3 in 1 modelini kullanıyorum. Damla sayacı veya vana takmadım direk difüzörden ayarladığım için gerek yoktu. Şuanda 2'side stabil çalışıyor. Eşit miktarda baloncuk çıkıyor.
Bende hiç bir sorun yok şuanda. Gayet iyi çalışıyor sistem. Tüpten çıkar hortumları eşit uzunlukta tutun ki co2 eşit miktarda gitsin uzakta olanada yakında olanada. Difüzör olarak ista'nın 3 in 1 modelini kullanıyorum. Damla sayacı veya vana takmadım direk difüzörden ayarladığım için gerek yoktu. Şuanda 2'side stabil çalışıyor. Eşit miktarda baloncuk çıkıyor.
Çizdiğiniz resimdeki yöntem ile yapabilirsiniz bana göre. Fakat borularınızın uzunlukları aynı seviyede olması lazım eşit miktarda co2 gitmesi için.
Resim olarak:
Yanınızda boruyu götürünü ona göre prinç T derseniz vericeklerdir.
Heliak 2011-03-16 21:53:24
Çizdiğiniz resimdeki yöntem ile yapabilirsiniz bana göre. Fakat borularınızın uzunlukları aynı seviyede olması lazım eşit miktarda co2 gitmesi için.
Resim olarak:
Yanınızda boruyu götürünü ona göre prinç T derseniz vericeklerdir.
Bulunduğunuz bölgede sanayi gibi yerler varsa rahatlıkla bulabilirsiniz. Ben kendime 3 tane aldım prinç T. Fakat 2 ayrı akvaryumda değilde 2 tane difüzör bağladım. Eşit miktarda gitmesi içinde hortum seviyelerini aynı uzunlukta bıraktım. Şuan hiç bir sorun yok.
Adet olarak 7 TL birşeydi. Bence internetteki 50$ fiyatları gördükten sonra normal bile.
Bulunduğunuz bölgede sanayi gibi yerler varsa rahatlıkla bulabilirsiniz. Ben kendime 3 tane aldım prinç T. Fakat 2 ayrı akvaryumda değilde 2 tane difüzör bağladım. Eşit miktarda gitmesi içinde hortum seviyelerini aynı uzunlukta bıraktım. Şuan hiç bir sorun yok.
Adet olarak 7 TL birşeydi. Bence internetteki 50$ fiyatları gördükten sonra normal bile.
Fotoğraf Makinası Bilgilendirme
[QUOTE=aquatopya] [QUOTE=Heliak]Merhaba,
Sony'nin w210 modelini kullanmaktayım. Alalı 2 sene oldu sanırım. Fakat toplam 5-6 ay kullanmışımdır. O yüzden makinanın tam özelliklerini ayarlayamıyorum. En çok makro çekimlerde sıkıntı yaşıyorum. Bir türlü netleştiremiyorum. Tüm ayarlarını kurcaladım fakat başaramadım.
Bu modeli veya başka serisini kullanan varsa yardımcı olabilir mi ?
Teşekkür ederim.
Sony CyberShot W210 dijital kamera özellikleri:
• 12.1 megapiksel efektif çözünürlük
• 4x optik zumlu Carl Zeiss objektif
• Smilte Shutter ve Yüz Tanıma fonksiyonları
• 2.7 inç (6.9 cm) büyüklüğünde LCD ekran
• SteadyShot görüntü sabitleyici
• Maksimum ISO 3200 değeri
• Akıllı Sahne Tanıma modu
• Picture Motion Browser 4.0 yazılımı
• Gümüş, siyah, pembe ve yeşil renk seçenekleri
[/QUOTE]
[QUOTE=bycook]Herkese iyi günler ben yazın stajda kazandığım parayla profesyonel fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum bana tavsiye edebileceğiniz makinalar varmı varsa isimlerini yazabilirmisiniz... (Akvaryum ve doğa resimleri çekmek için kullanacağım.)[/QUOTE]
Evet makro çekimi yapmak istediğimde bu işarete alıyorum. Fakat hiç bir zaman netliği yakalayamıyorum. İnternette araştırma yaptım fakat yeni bir model olduğu için çekilmiş fazla resim yok. Bir kişinin makro çekimlerini buldum onlarda gerçekten başarılı. Kendisine sordum fakat uzun zamandır girmiyor resimleri koyduğu siteye. O yüzden cevapta alamadım.
[QUOTE=aquatopya] [QUOTE=Heliak]Merhaba,
Sony'nin w210 modelini kullanmaktayım. Alalı 2 sene oldu sanırım. Fakat toplam 5-6 ay kullanmışımdır. O yüzden makinanın tam özelliklerini ayarlayamıyorum. En çok makro çekimlerde sıkıntı yaşıyorum. Bir türlü netleştiremiyorum. Tüm ayarlarını kurcaladım fakat başaramadım.
Teşekkür ederim.
[/QUOTE]
Anıl bey,her türlü compackt makinalarda makro kullanımı aynıdır.
Makinanızla çekim yaparken,yukarıdaki makro modu işaretine basıp,seçim yapıyormusunuz?
[QUOTE=bycook]Herkese iyi günler ben yazın stajda kazandığım parayla profesyonel fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum bana tavsiye edebileceğiniz makinalar varmı varsa isimlerini yazabilirmisiniz... (Akvaryum ve doğa resimleri çekmek için kullanacağım.)[/QUOTE]
Oğuzhan bey,belirttiğiniz çekimleri yapmak için hertürlü makina uygundur.Öncelikle düşündüğünüz marka ve bütçeyi belirtmeniz lazım.
Saygılar...
[/QUOTE]Evet makro çekimi yapmak istediğimde bu işarete alıyorum. Fakat hiç bir zaman netliği yakalayamıyorum. İnternette araştırma yaptım fakat yeni bir model olduğu için çekilmiş fazla resim yok. Bir kişinin makro çekimlerini buldum onlarda gerçekten başarılı. Kendisine sordum fakat uzun zamandır girmiyor resimleri koyduğu siteye. O yüzden cevapta alamadım.
Fotoğraf Makinası Bilgilendirme
Merhaba,
Teşekkür ederim.
Merhaba,
Teşekkür ederim.
İlk Bitkili İlk Hi-tech
Aynı şekilde bugün bende araştırmaya başladım.Aslında floresanları alıcaktım kısmet değilmiş 3 tane T5 aynı kapağa girerse kesin plastik eriyeceği için floresanlar kaldı.Şimdi ilk işim bir kapak yapmak armatürler gerçekten çok pahalı o yüzden iş başa düştü.
Örnek olarak yapabileceğim 2 çalışma buldum size özel mesaj olarak gönderiyorum.İsterseniz bir inceleyin benimde bugün gözüme çarptı ikiside normal fiyatlarda.6x54 Watt 120 cm armatürlerin 700-800 TL fiyatları ile karşılaştırırsak.
Aynı şekilde bugün bende araştırmaya başladım.Aslında floresanları alıcaktım kısmet değilmiş 3 tane T5 aynı kapağa girerse kesin plastik eriyeceği için floresanlar kaldı.Şimdi ilk işim bir kapak yapmak armatürler gerçekten çok pahalı o yüzden iş başa düştü.
Örnek olarak yapabileceğim 2 çalışma buldum size özel mesaj olarak gönderiyorum.İsterseniz bir inceleyin benimde bugün gözüme çarptı ikiside normal fiyatlarda.6x54 Watt 120 cm armatürlerin 700-800 TL fiyatları ile karşılaştırırsak.
İlk Bitkili İlk Hi-tech
Daylight olarak hangi marka kullanmalıyım? Sera'nın fiyatları çok pahalı başka markaların ise T5 120 cm 54 watt'ı bulunmuyor.
Birde kullanıcağım kapak plastik sanırım erime gibi bir sorun ortaya çıkıcak.
Aliminyum saç tan kendim kapak yapıcam sanırım T5'ler plastik kapağa zarar veriyor ise.
Daylight olarak hangi marka kullanmalıyım? Sera'nın fiyatları çok pahalı başka markaların ise T5 120 cm 54 watt'ı bulunmuyor.
Birde kullanıcağım kapak plastik sanırım erime gibi bir sorun ortaya çıkıcak.
Aliminyum saç tan kendim kapak yapıcam sanırım T5'ler plastik kapağa zarar veriyor ise.
İlk Bitkili İlk Hi-tech
Işıklandırma sorun olmaz ise yarın T5'leri tamamlamayı düşünüyorum.6 adet 54 watt T5 alıcam.
2x Henüz karar veremedim bu konudada tavsiyeleriniz benim için önemli.Hangi marka ve mödel floresan almalıyım aquastar ve glorux'e ek olarak?
Teşekkür ederim.
Işıklandırma sorun olmaz ise yarın T5'leri tamamlamayı düşünüyorum.6 adet 54 watt T5 alıcam.
2x Sylvania Aquastar T5 Fluorescent FHO 54 WATT
2x Sylvania Grolux T5 54W2x Henüz karar veremedim bu konudada tavsiyeleriniz benim için önemli.Hangi marka ve mödel floresan almalıyım aquastar ve glorux'e ek olarak?
Teşekkür ederim.
İlk Bitkili İlk Hi-tech
Fotoğraf:
Boyut (cm): 130x50x60h
Kapasite (litre): 390
Canlılar: Henüz yok
Bitkiler: Türlerinden tam emin değilim sanırım gül, tilki.
İleride eklenicek bitki türleri: Hemianthus Callitrichoides (Cuba)
Malzemeler: Eheim Jager 300 watt ısıtıcı, Eheim 2217 dış filtre (İç malzemeleri: Taban Seramik, Orta katman lav taşı, üst katman zeolit.)
Arkada uzanan beyaz ip şeklinde derece çıkartılacak.
Dekorasyon: Güzel durabilecek taş tavsiyeleri ve temin edebileceğim yerleri bekliyorum arkadaşlar bulunduğum yer Gebze burada pek fazla taş ile alakalı yerler yok.
Co2: Henüz alınmadı ama tüplü sistem alınıcak.
Taban: En alt katman Prodac fondo vivo ve akvaryumcudan alınan yuvarlak kahve rengi şeklinde küçük toprak, Sineklik, Hagen.
Taban yüksekliği: 12 cm'lik bir yükseklik var.60 Kilo hagen ve 3 kilo fondo vivo 3 kilo adını tam bilmiyorum değişik bir toprak.
Işıklandırma: Akvaryumun orjinal 2 adet kapağına 3'er adet şeklinde 6 adet 54 watt t5 almayı düşünüyorum.
2x Sylvania Grolux T5 54W
2x Daylight düşünüyorum tam emin değilim önerilerinizi bekliyorum.
Akvaryum Bakımı: Cam temizliği, Su değişikliği.
Kullanılan Yemler: Daha başlanmadı
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Tetra AquaSafe, Sera Aquamarin, Sera Aqua Clear
Gübreler: Sera Florenette A tablet gübre var.Henüz kullanmadım sizce kullanmalımıyım?
Kurulum tarihi: 30.01.2011
7.Resimde akvaryumun üstten görünümü.Akvaryumun kendi kapağına 3'er adet t5 yerleştirmeyi düşünüyorum fakat 2 kapak arası ortada kalan boşluk bir sıkıntı yaratırmı? Her yere aynı şekilde ışık iletilmesi konusunda içimde bir sıkıntı var.Çünki 3 adet t5 bir arada ön tarafta 3 adet t5 arka tarafta bulunucak bu 2 kapak aralığı boş kalıcak.
Toplam 324 watt olucak.
Resim konusunda acemiyim biraz kötü çekmiş olabilirim kusuruma bakmayın lütfen
Tüm abilerimin ve arkadaşlarımın önerilerini bekliyorum.
Teşekkür ederim.
Saygılarımla,
Anıl güven
Heliak 2011-01-31 22:30:59
Fotoğraf:
Boyut (cm): 130x50x60h
Kapasite (litre): 390
Canlılar: Henüz yok
Bitkiler: Türlerinden tam emin değilim sanırım gül, tilki.
İleride eklenicek bitki türleri: Hemianthus Callitrichoides (Cuba)
Malzemeler: Eheim Jager 300 watt ısıtıcı, Eheim 2217 dış filtre (İç malzemeleri: Taban Seramik, Orta katman lav taşı, üst katman zeolit.)
Arkada uzanan beyaz ip şeklinde derece çıkartılacak.
Dekorasyon: Güzel durabilecek taş tavsiyeleri ve temin edebileceğim yerleri bekliyorum arkadaşlar bulunduğum yer Gebze burada pek fazla taş ile alakalı yerler yok.
Co2: Henüz alınmadı ama tüplü sistem alınıcak.
Taban: En alt katman Prodac fondo vivo ve akvaryumcudan alınan yuvarlak kahve rengi şeklinde küçük toprak, Sineklik, Hagen.
Taban yüksekliği: 12 cm'lik bir yükseklik var.60 Kilo hagen ve 3 kilo fondo vivo 3 kilo adını tam bilmiyorum değişik bir toprak.
Işıklandırma: Akvaryumun orjinal 2 adet kapağına 3'er adet şeklinde 6 adet 54 watt t5 almayı düşünüyorum.
2x Sylvania Aquastar T5 Fluorescent FHO 54 WATT
2x Sylvania Grolux T5 54W
2x Daylight düşünüyorum tam emin değilim önerilerinizi bekliyorum.
Akvaryum Bakımı: Cam temizliği, Su değişikliği.
Kullanılan Yemler: Daha başlanmadı
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Tetra AquaSafe, Sera Aquamarin, Sera Aqua Clear
Gübreler: Sera Florenette A tablet gübre var.Henüz kullanmadım sizce kullanmalımıyım?
Kurulum tarihi: 30.01.2011
7.Resimde akvaryumun üstten görünümü.Akvaryumun kendi kapağına 3'er adet t5 yerleştirmeyi düşünüyorum fakat 2 kapak arası ortada kalan boşluk bir sıkıntı yaratırmı? Her yere aynı şekilde ışık iletilmesi konusunda içimde bir sıkıntı var.Çünki 3 adet t5 bir arada ön tarafta 3 adet t5 arka tarafta bulunucak bu 2 kapak aralığı boş kalıcak.
Toplam 324 watt olucak.
Resim konusunda acemiyim biraz kötü çekmiş olabilirim kusuruma bakmayın lütfen
Tüm abilerimin ve arkadaşlarımın önerilerini bekliyorum.
Teşekkür ederim.
Saygılarımla,
Anıl güven
Prodac Fondo Vivo Hakkında
Prodac humus yerine bugün Sera florenette A 24 tablet almıştım Fondo vivo nun üzerine atmak için.Yazınızı şimdi gördüm daha kuruluma başlamadım.Dediğiniz gibi ise tabletleri ileriye saklayıp şuan tabana fondo vivo üzerine sineklik sonra hagen ile kaplasam zemin bitkisi olan cuba yetiştirmekte bir sorun çıkarmı yoksa yetersiz mi gelir ?
Ayrıca 3 KG Fondo Vido 130x50x60h ölçülerinde akvaryum için yeterli olur mu ?
Prodac humus yerine bugün Sera florenette A 24 tablet almıştım Fondo vivo nun üzerine atmak için.Yazınızı şimdi gördüm daha kuruluma başlamadım.Dediğiniz gibi ise tabletleri ileriye saklayıp şuan tabana fondo vivo üzerine sineklik sonra hagen ile kaplasam zemin bitkisi olan cuba yetiştirmekte bir sorun çıkarmı yoksa yetersiz mi gelir ?
Ayrıca 3 KG Fondo Vido 130x50x60h ölçülerinde akvaryum için yeterli olur mu ?
SON MESAJLAR
- Hiç Betanız Böyle Davranırmıydı? Bettamtailung, 03:08
Labirentliler - Dolu Akvaryumu Kaldırmak smetdman, 01:37
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Ankara Penguen Akvaryum Hakkında DrNano, 01:22
Akvaryum Dünyasından Haberler - Caridina Karidesler İçin Su Değerleri Alidndr, 01:06
Omurgasızlar - Cüce vatoz yetiştiriciliği ve L144 Longfinlerim :)Güncel foto 1.syf Kerems, 00:48
Kedi Balıkları Forumu - Beta Pamuk Hastalığı Taha Yanık, 00:40
Hastalıklar ve İlaçlar - Betta Akvaryumunu Geliştirmek… Taha Yanık, 00:26
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Su Isısı Laterthanbefore, 00:16
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yangın Tüpü Limon Tuzu+karbonat Sistemi Güvenlimi Laterthanbefore, 00:14
Yeni Üye Forumu - Beta Tank Arkadaşı mmemati, 00:14
Yeni Üye Forumu - Japon İçin Dış Filtre Mi Pipo Filtremi Daha Uygun Göksel D, 00:03
Filtreleme Seçenekleri - Düşük Bütçe İle Nasıl Akvaryum Kurarım? Hidro Dinamik, 23:54
Yeni Üye Forumu - Balığım Isıtıcının Işığı Yüzünden Uyumuyor HOPPALA, 23:51
Yeni Üye Forumu - Anubiasta 2-3 Tane Yeşil Nokta Yosunu Var Hidro Dinamik, 23:41
Yosun - Balığım Dışkılamıyor Aguamentist, 23:39
Yeni Üye Forumu - Hobiye Yeni Başlayacağım CrownBetta, 22:56
Yeni Üye Forumu - Su Üzeri Hareketi-walstad Aqua Discovery, 22:53
Bitki Akvaryumları Genel - Bu Kayanın İsmi Nedir? Dexter85321, 22:29
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Armatürü Kaannn455, 22:20
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Low-tech Gariban+ Beta Akvaryumum Dexter85321, 22:12
Akvaryum Tanıtımı - Trans Genetik Tetra Ve Lepistes bendeniztayfun, 21:34
Yeni Üye Forumu - Armatürk 1040l Armatür Keremeker, 21:30
Yeni Üye Forumu - Dry Start Başlangıç onur_0606, 20:52
Akvaryum Tanıtımı - Lepistesimin Eklem Yerleri Bozuk VICTUS, 20:33
Yeni Üye Forumu - 30cm Küp Akvaryum Bitki Kumu Öneri? smetdman, 20:28
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Dry Start Parvula Denemem Lepistes.., 19:41
Akvaryum Tanıtımı - Beta Çiftleştirme Taha Yanık, 19:00
Labirentliler - En güzel fotoğraflarınızı gösterin Hidro Dinamik, 17:50
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Akvaryum İçin Balık Ve Dekorasyon Tavsiyesi kaancevik, 17:08
Yeni Üye Forumu - Tropheus Duboisi Akv (5. Sf Güncel foto bol video) Mehmet. Uzun, 17:02
Tropheus Tanıtımı - Şelale Filtre Berkayv, 16:56
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Lepistesim Tahmini Ne Zaman Doğurur? eymene, 16:55
Canlı Doğuranlar - Taşları Nasıl Yosunlandırabiliriz? bendeniztayfun, 16:44
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Albino Endler Aguamentist, 16:40
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Nerite Salyangozu monster07, 16:22
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum İçinde Yüzen Canlılar ? Şevki37, 15:48
Hastalıklar ve İlaçlar - 35*35*35 Bitkili Tank Tür Tavsiyesi Taha Yanık, 15:45
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Kurulan Tank Dip Çekimi SaRCoPhiLiuS, 15:27
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Moliwe Kribensis Laterthanbefore, 15:07
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 8mm Mi 6 Mmi samuraibeta, 15:06
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Akvaryum Zeminini Çimlendirme Laterthanbefore, 15:02
Bitki Türleri ve Bakımı - Oranda Japon Balığımda Solungaç Problemi bendeniztayfun, 14:47
Yeni Üye Forumu - 50x30x30 Lowtech Yeniden FISHERMAN01, 14:05
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryumda Meşe Yaprağı(küçük P*ç Meşe Denilen) egurbuz, 13:28
Bitki Akvaryumları Genel - Vücut formasyonu bozuk lepistes.. Victus, 13:13
Canlı Doğuranlar - Eheim Compact 2100 Kafa Motoru Ses Problemi Orhan76, 12:44
Filtreleme Seçenekleri - 2. Guraba Aquatıcs Ödüllü Fotoğraf Yarışması -RBG-, 12:25
Akvaryum Dünyasından Haberler - L-144 ve Albino Longfin Üretimi (Yeni resimler eklendi sayfa 7-14) Nuri3434, 12:15
Kedi Balıkları Forumu - Vatozum Beyazlasiyor Niye bendeniztayfun, 12:06
Yeni Üye Forumu - Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin Ehtiyar, 11:35
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Altın Kafa Melekler Tekin35 02:06
- Sıfır Ayarında İsta Regülatör,tüp,difüzör, Damla Furcifer 01:14
- Tam Set Dennerle Akvaryum Furcifer 01:14
- 80*50*60h Mobilyalı Aydınlatmalı Akvaryum gorkemortakci 00:40
- Akvaryum/bitki Işığı/lifetech 838 Filtre/kum neontetras 00:29
- Tetra Tec 1200 Plus Dış Filtre idiopatik 00:02
- 60-40-40 Aksan Yapımı Akvaryum idiopatik 00:02
- Muhtelif Malzemeler Formicasmind 00:02
- Nano Küp Akvaryumlar ( S I F I R ) betta.ist 23:35
- Genç Yerli Halfmoon Ve Yetişkin İthal Betta Çeşitl betta.ist 23:35
- Sarı Ateş Neon Ve Bloody Mary Karidesler betta.ist 23:35
- Blue Rim Beta Çifti barsbingul 23:27
- Akvaryum Profil Altlik Lav Kırığı 13 Kg ootkn 23:16
- Cüce Vatoz 3-6 Cm Arası mertank 22:56
- Neolamprologus Multifasciatus Arıyorum Aplot 22:43
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 22:16
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 22:16
- Toplu Alımda Uyguna Verilecektir. Denizhann 22:15
- Çeşitli Sump Malzemeleri - Su Tamamlama Şamandıras Nuada 21:49
- Mdf Dolap Ve Ahşap Sehpa İmalatı Woodwork Can TEK 21:29
- Resun Ve Delsa Akvaryum vedat79 21:12
- Black Flame Wood cagdas_0606 20:56
- Ücretsiz Ramshorn Salyangoz Hidro Dinamik 20:09
- Apistogramma Türleri, Panda Ribbon Lepistes yamansengonca 20:07
- Velifera Yavrusu (otobüs İle Gönderim Var)/son 40 MertSoyumert 20:02
- 3 Adet Akvaryum Ve Eheım 2012 İç Filtre JapoJupo 19:58
- Aquel Ultra 1200 Dış Filtre Ve Tetratec 200 W! JapoJupo 19:58
- Sobo Tepe Filtre Firefighter 19:28
- Leptosoma Kitumba Firefighter 19:28
- Albino Nigripinnis Firefighter 19:28
- Çeşitli F0/f1 Tanganyika Türleri Damızlık Ve Yavru cstrk 19:25
- Akvaryum Malzemeleri ArifhbsAquatics 18:54
- Ücretsiz Çok Sayıda Ramshorn Salyangoz COBRA 18:38
- Akvaryum Malzemeleri Best Fish 18:00
- Tiger Zankeri Lotus agbaglama 17:49
- Nakliye Dahil Özel Tasarım Akvaryum swordfishhhh 17:49
- Premium Siyah Paslanmaz Çelik Aquascaping Set vahitender 17:41
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 17:31
- Akvaryum Bitkileri + Red Tail Filkulak Lepistes umutuyar 17:11
- Hakiki Doğal Katkısız Yeşil Su -micro Kurt umutuyar 17:11
- 🍁🌼🍁🌺100 Adet Farklı Tür Bitki 🍁🌼🍁🌺 hasancn 16:35
- Adwa Tds Metre Ve Ph Metre ootkn 16:21
- Bitkili Akvaryum - Resif Akvaryum (maşa, Spatula, umit67 16:06
- Chrome Pipe - Akvaryum Standları - Bitki Seti BİTKİ SETİ 16:06
- Frontosa Küpü Emirk 15:57
- Nano Tank - 37x22x37(h) Emirk 15:57
- Eheim2215 Dış Filtre HakanYurdaer 15:14
- Bakımı Kolay Bitkiler Hobiciden TheCoffin 14:56
- Hbwhite Lepistes TheCoffin 14:56
- Hazır Kurulu Zahmetsiz Masrafsız Akvaryum ozan_1903 14:38
KULLANICILAR
- 62 Online Kullanıcı, 34 Üye
Online Kullanıcılar
Hobilik,
Vartego,
MEOzbay,
cagrisw,
Dextran,
AmatorAkvryumcu,
ihsngls,
gorkemortakci,
sirhill,
kor65,
Alidndr,
barsbingul,
LeventYorganci,
Angelguy,
Oscarlarim,
Cengizhan06,
yasirakbas,
Barış18,
oguzhanns,
alperibis,
Hidro Dinamik,
M_usta,
Bora Bey,
guven06,
yigithanw,
ShineStar,
Mitralyöz34,
Lepistes..,
oktay42,
smetdman,
valarmorghulis12,
ataberk28,
neomeo,
Budmo,
Tekin35,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.