ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
YahyaBarbaros
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
02 Temmuz 2018 10:08
Toplam Mesaj:
357 [0.07 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
yahya barbaros
Doğum Tarihi:
20 Ocak 1978
İl:
Kayseri
Meslek:
esnaf
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
SON 10 MESAJI
Metilen Mavisi Vs Sera Baktopur Hangisini Kullanma
Herkese iyi geceler,arkadaşım herşeyden önce hasta olan balığı ayır karantina akvaryumun olsun.ve arkadaşların söylediği ilâçlarları hangi hastalık varsa onu kullan..karantina akvaryumunu 28 ila 30 derecede tut..ama bol oksijen ver 2 3 gün yemleme...ve hiç ışık açıp rahatsız etme...iylesırse ne mutlu sana ve tüm hobicilere...Saygılar...
Herkese iyi geceler,arkadaşım herşeyden önce hasta olan balığı ayır karantina akvaryumun olsun.ve arkadaşların söylediği ilâçlarları hangi hastalık varsa onu kullan..karantina akvaryumunu 28 ila 30 derecede tut..ama bol oksijen ver 2 3 gün yemleme...ve hiç ışık açıp rahatsız etme...iylesırse ne mutlu sana ve tüm hobicilere...Saygılar...
Tropheus İçin Sıkça Sorulan Sorular
[QUOTE=jasminkadir]Merhaba arkadaşlar,span style=": rgb231, 237, 246;" Tropheus'lar ph yükseltmek için uSeachem'in Tanganyika Buffer/u tek başına kullanılır mı , yoksa illaki /spanspan style=": rgb231, 237, 246;"uCichlid Lake Salt/u ile beraber mi kullanmalıyım? /span[/QUOTE]
Gerek Yok mercan kırığı kullan kum olarak...hayırlı hobiler...
[QUOTE=omrdrn01]3cmlik ilangi yavrularına bakarken nelere dikkat etmeliyim ?[/QUOTE]
Sularını sık değiştirme,...
[QUOTE=jasminkadir]Merhaba arkadaşlar,span style=": rgb231, 237, 246;" Tropheus'lar ph yükseltmek için uSeachem'in Tanganyika Buffer/u tek başına kullanılır mı , yoksa illaki /spanspan style=": rgb231, 237, 246;"uCichlid Lake Salt/u ile beraber mi kullanmalıyım? /span[/QUOTE]
Gerek Yok mercan kırığı kullan kum olarak...hayırlı hobiler...
[QUOTE=omrdrn01]3cmlik ilangi yavrularına bakarken nelere dikkat etmeliyim ?[/QUOTE]
Sularını sık değiştirme,...
230 akvaryumluk Malawiizmir showroom kuruluyor...
Hayırlı uğurlu olsun.ALLAH utandırmasın...SAYGILAR...
Hayırlı uğurlu olsun.ALLAH utandırmasın...SAYGILAR...
200x65x60 temaks !!!!!!
Gerçekten mükemmel bir akvaryum yaptırmışsınız,ALLAH nazardan saklasın...Sormak istediğim bir konu,kafa motorunu nereden temin ettiniz?Sağlıklı hobiler...Çağdaş ÖZDOĞAN 2014-01-27 20:54:58
Gerçekten mükemmel bir akvaryum yaptırmışsınız,ALLAH nazardan saklasın...Sormak istediğim bir konu,kafa motorunu nereden temin ettiniz?Sağlıklı hobiler...
Yeni kurulum
Arkadaşlar 7 yıl tropheus besledim,artık değişiklik istediğimden dolayı deniz akvaryumu kurmak isteğim oluştu,şu anda siparişini verdiğim 150*65*60 sump 110*45*45
Arkadaşlar 7 yıl tropheus besledim,artık değişiklik istediğimden dolayı deniz akvaryumu kurmak isteğim oluştu,şu anda siparişini verdiğim 150*65*60 sump 110*45*45
Bundan sonra ne malzemeler gider ve fiyatları nedir?
Kafa motoru?
Ps olarak ne kullanmam lazım?
Dalga motoru?
Su tamlama sistemi?
Kum?
soğutucum var..
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...
ve
Tr. Brichardi Halembe&Orange Cheek Yeni Video sf:7
Selam Buğra kardeşim,gercekten çok güzel türlerler edinmişsin,eminimki senin öncülüğünde bu güzel türleri,biz hobiçilerde akvaryumlarında besleme şansına sahib olacağız,ve bu öncülüğünden dolayıda sana sonsuz saygılar,herşey kalbin gibi temiz,güzel geçmesi dileğiyle...SAYGILAR....
Selam Buğra kardeşim,gercekten çok güzel türlerler edinmişsin,eminimki senin öncülüğünde bu güzel türleri,biz hobiçilerde akvaryumlarında besleme şansına sahib olacağız,ve bu öncülüğünden dolayıda sana sonsuz saygılar,herşey kalbin gibi temiz,güzel geçmesi dileğiyle...SAYGILAR....
Petrochromis Red Bulu point sf. 11 güncel
Can abi,senin elinde bu canlılar ne oluyor böyle,anlam veremedim.MAŞALLAH bizede püf noktaları söylesende sebeplensek diyorum:)...
Can abi,senin elinde bu canlılar ne oluyor böyle,anlam veremedim.MAŞALLAH bizede püf noktaları söylesende sebeplensek diyorum:)...
Site Yönetimi Taraf Olmaktan Vazgeçemedi!
[QUOTE=Erdal Güçlü] [QUOTE=YahyaBarbaros] [QUOTE=Erdal Güçlü]Belli ki arada yaşanan alış-veriş sıkıntısı Buğra arkadaşta derin bir yara açmış. Her fırsatta Hasan'ın üyelik/ticaret vb. bilgilerini kovalayacak ve sürekli bir hırs güdecek. Hakkını helal ettiğini yazmış, lakin buna en ufak bir manevi ima göremiyorum. Geri bildirimlerde benim de adım var ve yazdığım tarih de belli. Kaldı ki nakliye olayı ile ilgili bir de küçük öngörü eklemiştim şikayet konusuna. Birilerinin arkadaşı olmak, bir diğerlerinin karşısında yer almak değil Buğra arkadaşım. İnsanları kutuplara iterek, kendi hırs ve hedeflerini topluluklara mal edemezsin. Görüyorum ki yönetici arkadaşlarla dahi, seviyeli bir iletişim kurma yetini kaybetmişsin. Bunu şişirmeden, kimseye yönlendirmeden düzgün bir şekilde dile getirmiş olsaydın, ben de kalkıp bunları yazıyor olmazdım. Sen yine bunları okuduğunda "sence" haklı olacaksın lakin öyle değilsin. Cihan'da sistemde bunların olabileceğini, hataların giderilebileceğini yazmış zaten. Keşke forum yönetimleri ya da veri tabanları ile ilgili az da olsa bilgiye sahip olsan ve arkada ne kadar kolay hatalar yapılabildiğini bilseydin. Burada bir simge ile belirtilen bir çok şeyin arka planda binlerce kodu yer almakta ve insanlar bu hatalara anlam verememekte. Yaptıkları iş karşılığında maaş almayan bu kişilerin emeklerine teşekkür edileceğine, hedef göstermek doğru bir anlayış değil. Elbette bu, bazı yöneticilerin elindeki gücü kötüye kullanmalarını göz ardı etmemiz anlamına da gelmez. Haklı olduğumuzu düşündüğümüz durumlarda (ki senin içinde şu an geçerli) bunu dile getirmek en doğal hakkımız. Yazı dili ile iletişim kurmaya çalıştığımız bu forumda, bastığımız tuşların kimleri hedef aldığı, cümlelerin nerelere akabileceğini iyi hesaplamak gerekir. Bunun için seni suçlamayacağım ama bir üslup problemin olduğu da aşikar. Naçizane tavsiyem, insanlar iletişim kurarken empati çerçevesinden uzaklaşmaman olacaktır. [/QUOTE]
[QUOTE=Erdal Güçlü] [QUOTE=YahyaBarbaros] [QUOTE=Erdal Güçlü]Belli ki arada yaşanan alış-veriş sıkıntısı Buğra arkadaşta derin bir yara açmış. Her fırsatta Hasan'ın üyelik/ticaret vb. bilgilerini kovalayacak ve sürekli bir hırs güdecek. Hakkını helal ettiğini yazmış, lakin buna en ufak bir manevi ima göremiyorum. Geri bildirimlerde benim de adım var ve yazdığım tarih de belli. Kaldı ki nakliye olayı ile ilgili bir de küçük öngörü eklemiştim şikayet konusuna. Birilerinin arkadaşı olmak, bir diğerlerinin karşısında yer almak değil Buğra arkadaşım. İnsanları kutuplara iterek, kendi hırs ve hedeflerini topluluklara mal edemezsin. Görüyorum ki yönetici arkadaşlarla dahi, seviyeli bir iletişim kurma yetini kaybetmişsin. Bunu şişirmeden, kimseye yönlendirmeden düzgün bir şekilde dile getirmiş olsaydın, ben de kalkıp bunları yazıyor olmazdım. Sen yine bunları okuduğunda "sence" haklı olacaksın lakin öyle değilsin. Cihan'da sistemde bunların olabileceğini, hataların giderilebileceğini yazmış zaten. Keşke forum yönetimleri ya da veri tabanları ile ilgili az da olsa bilgiye sahip olsan ve arkada ne kadar kolay hatalar yapılabildiğini bilseydin. Burada bir simge ile belirtilen bir çok şeyin arka planda binlerce kodu yer almakta ve insanlar bu hatalara anlam verememekte. Yaptıkları iş karşılığında maaş almayan bu kişilerin emeklerine teşekkür edileceğine, hedef göstermek doğru bir anlayış değil. Elbette bu, bazı yöneticilerin elindeki gücü kötüye kullanmalarını göz ardı etmemiz anlamına da gelmez. Haklı olduğumuzu düşündüğümüz durumlarda (ki senin içinde şu an geçerli) bunu dile getirmek en doğal hakkımız. Yazı dili ile iletişim kurmaya çalıştığımız bu forumda, bastığımız tuşların kimleri hedef aldığı, cümlelerin nerelere akabileceğini iyi hesaplamak gerekir. Bunun için seni suçlamayacağım ama bir üslup problemin olduğu da aşikar. Naçizane tavsiyem, insanlar iletişim kurarken empati çerçevesinden uzaklaşmaman olacaktır. [/QUOTE]
Erdal bey,ALLAH AŞKINA bu yazdıklarınız ve tavrınız sizce bir insanı kışkırtmazmı?
Bu sakın yanlış anlaşılmasın kışkırtma derken,manevi değerlere yorum yapılsın anlamında değil...
[/QUOTE]
Yazdıklarımda herhangi bir kışkırtma görmüyorum. Maalesef ben ya da arkadaşlarım yazdığımız zaman konu Hasan ile ilişkilendiriliyor ve bir ekip olduğumuzdan, bireysel düşüncelere sahip olmadığımızdan bahsediliyor. İnsanlar ile ticaret yapmak, iyi ilişkiler kurmak bu kadar fişlenebilir. Tüm bunlara anlam veremiyorum ve hakikaten nasıl bir mantıkla şu yazdıklarımdan bunlar çıkarılabiliyor hayret ediyorum.
Zaten konunun açılış amacının, içeriğine yazmaya başlayan insanları fişlemeyle, tahrik etmekle çoktan yoldan çıktığı da aşikar. Burada sorun çözmek için uğraşan bir şikayet başlığından ziyade, sorun çıkarmak için uğraşılan bir başlık olduğu da aşikar. Benim sorunum o, bu, şu değil. Yukarıda yazmış olduğum yazıya verilen cevapta geçen hakaretlerin, forum kuralları dahilinde yaptırımlara dahil edilmesi. Kimseden başka bir şey istemiyorum.
[/QUOTE]
Bu yazınızdan ben kışkırtma hırs öfke görüyorum,anlam versenizde vermesenizde yazılış şekli ve yazının okunuş şekli itibariyle ben bu şekilde görüyorum,bir başkasıda başka şekilde görebilir..
[QUOTE=Kahraman ONAR] [QUOTE=Different]Konunun muhatabı yönetim ve buğra bey iken yine şikayet konusunda olduğu gibi Hasan beyin korumaları devreye girmiş gördüğüm kadarıyla.Buğra bey haksız diyelim ama ne kadar da haksız olsa , bu kadar yandaş bir grup kimin üstüne gelse agresifleşir.Buğra beyın bahsettiği kopyala yapıştır geri bildirimlerini araştırdım , kim olsa hak verir.Buğra beyi korumaya çalışmıyorum yanlış anlaşılmasın.Sadece biraz empati yaptım.Lütfen sizde biraz empati yapın.Saygılar...[/QUOTE]
[QUOTE=YahyaBarbaros]Yandaş ve taraf kelimeleride hemen hemen içerik olarak,bir birine yakın kelimeler...Ve ben madur siz bile olsanız taraf ve yandaşınz olurum...Bu cümleyi size söylendiği için siz neden gocunuyorsunuz..Bakın ben cıkıp diye biliyorum,Ama siz hem taraflı yorum yapıp,sonra bu kelime size karşı kullanıldınmı neden zorunuza gider anlamış değilim...[/QUOTE]
[QUOTE=Kahraman ONAR] [QUOTE=Different]Konunun muhatabı yönetim ve buğra bey iken yine şikayet konusunda olduğu gibi Hasan beyin korumaları devreye girmiş gördüğüm kadarıyla.Buğra bey haksız diyelim ama ne kadar da haksız olsa , bu kadar yandaş bir grup kimin üstüne gelse agresifleşir.Buğra beyın bahsettiği kopyala yapıştır geri bildirimlerini araştırdım , kim olsa hak verir.Buğra beyi korumaya çalışmıyorum yanlış anlaşılmasın.Sadece biraz empati yaptım.Lütfen sizde biraz empati yapın.Saygılar...[/QUOTE]
Yaşar bey güldürmeyin beni ne yani siz her muhatap olduğunuz konulara mı yazıyorsunuz.Öyleyse üstünüze vazife değil iken başlatmış olduğunuz domino etkisini hatırlatırım size.Başka bir konu da geçen.
Sizin üstünüze vazife miydi de geri bildirimleri bile araştırıyorsunuz.
[QUOTE=YahyaBarbaros]Yandaş ve taraf kelimeleride hemen hemen içerik olarak,bir birine yakın kelimeler...Ve ben madur siz bile olsanız taraf ve yandaşınz olurum...Bu cümleyi size söylendiği için siz neden gocunuyorsunuz..Bakın ben cıkıp diye biliyorum,Ama siz hem taraflı yorum yapıp,sonra bu kelime size karşı kullanıldınmı neden zorunuza gider anlamış değilim...[/QUOTE]
Yahya bey sizin anlamadığınız tek şey özellikle benim ve bir çok arkadaşımın yandaş kelimesine değilde olmayan foya mızın ortaya çıkarılmaya çalışılmasıdır ben özellikle bu yazıya takmış durumdayım.
Şimdi bende size soruyorum bende sizin olmayan bir foyanızı ortaya çıkartmaya çalışsam siz ne derdiniz.
[/QUOTE]
Sadece gülerim...Kahraman bey,sizde gülün gitsin bana kalırsa...
Yandaş ve taraf kelimeleride hemen hemen içerik olarak,bir birine yakın kelimeler...Ve ben madur siz bile olsanız taraf ve yandaşınz olurum...Bu cümleyi size söylendiği için siz neden gocunuyorsunuz..Bakın ben cıkıp diye biliyorum,Ama siz hem taraflı yorum yapıp,sonra bu kelime size karşı kullanıldınmı neden zorunuza gider anlamış değilim...
Yandaş ve taraf kelimeleride hemen hemen içerik olarak,bir birine yakın kelimeler...Ve ben madur siz bile olsanız taraf ve yandaşınz olurum...Bu cümleyi size söylendiği için siz neden gocunuyorsunuz..Bakın ben cıkıp diye biliyorum,Ama siz hem taraflı yorum yapıp,sonra bu kelime size karşı kullanıldınmı neden zorunuza gider anlamış değilim...
SON MESAJLAR
- Gulper Catfish Tavsiye gulperhastasi, 02:46
Yeni Üye Forumu - Trans Genetiklerim Yumurta Dökmedi. xellence07, 02:02
Yeni Üye Forumu - 10 Litreye 100 W Isıtıcı xellence07, 01:51
Yeni Üye Forumu - 5 Litrelik Bitkili Akvaryum xellence07, 01:48
Yeni Üye Forumu - Kribensis Nigeria Red Ve Rainbow Üreme Göksel D, 01:47
Yeni Üye Forumu - Yeni Kurulum Ve Sarı Su Sorunu berkay10, 01:45
Bitki Akvaryumları Genel - Mosnter Akvaryumum (07) xellence07, 01:34
Akvaryum Tanıtımı - Lepistesimin Karnı Şiş Sallanarak Yüzüyor ciciolmesinlutfn, 01:13
Hastalıklar ve İlaçlar - Beyaz Benek Mi Var Balığımda ciciolmesinlutfn, 01:11
Hastalıklar ve İlaçlar - Orandam Yüzmüyor ciciolmesinlutfn, 01:08
Yeni Üye Forumu - Nano Bloody Mary bendeniztayfun, 01:01
Akvaryum Tanıtımı - Kendin Yap Işık Kaya Özyurt, 00:34
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Betanin Kuyruk Erimesi Daha Fazla Artiyo Bettamtailung, 00:32
Labirentliler - İlk Canlı Yem Denemesi MasterChief, 00:26
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Ramirezi FISHERMAN01, 00:18
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Trans Genetik Tetra Ve Diğer Canlılar Yiğit solak, 00:17
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Ölçüsü cihatkaraca, 23:44
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Vuslat Aplot, 23:34
Akvaryum Tanıtımı - Smart 25 Watt Isıtmıyor CevdetSERBEST, 23:23
Yeni Üye Forumu - Bitkili Akvaryumum nurtensultan, 23:13
Akvaryum Tanıtımı - Lepistes Akvaryuma Hangi Filtre MasterChief, 22:25
Yeni Üye Forumu - Oranda Japonlar İçin Kum Ve Taş Tavsiyesi Emrkymc, 22:11
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Aleminyum Çerçeveli Akvaryum. karabacakriza, 22:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Kökü Aşırı Pamuklanma Ve Kumdaki Garip KaanE, 22:06
Bitki Akvaryumları Genel - Akıllı Priz Kullanan Var Mı? Bir Şey Sorucam KaanE, 22:02
Aydınlatma - 70 Lt Dış Filtre Tavsiyesi Mirza Adar, 21:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Solungaçta Beyaz Noktalar Mirza Adar, 21:39
Sazansıgiller - Lepistes Yavruları akvaryumodam, 21:37
Yeni Üye Forumu - Ph Düşürme Yöntemi Mekanik Mi Kimyasal Mı? akvaryumodam, 21:30
Bitki Akvaryumları Genel - Tds Düşürme Yöntemi Mekanik Mi Kimyasal Mı ArifhbsAquatics, 21:14
Bitki Akvaryumları Genel - Discus Akvaryumu İçin Gerekenler draff10, 20:49
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistes Balığı Yusuf3861, 20:45
Yeni Üye Forumu - Bu İki Şelale Filtreden Hangisi Daha İyidir? Vlademirol, 20:45
Filtreleme Seçenekleri - Ceviz Yaprağı Ve Dalı Tulpar99, 20:27
Yeni Üye Forumu - Karides Ph Tds Deyeri poyraz43, 20:19
Omurgasızlar - Bitkili Betta İçin Hangi Kum? Mirza Adar, 20:13
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 60p Bitkili Eminsalih, 20:07
Akvaryum Tanıtımı - 200 Lt Akvaryum Dış Filtre sefamolsun, 20:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 240 Lt Lik Tankımda Ne Besleyebilirim xellence07, 20:04
Yeni Üye Forumu - Melek Lavralarını Yaşatms Hamite07, 20:04
Filtreleme Seçenekleri - Iwagumi Akvaryumu İçin Zemin Bitkisi Önerisi FatihBezirgan, 17:34
Bitki Akvaryumları Genel - Balıklar Yem Yemiyor Talhabey12, 17:29
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Camındaki Kireç Balık Varken Temizlenirmi Sadullah016, 17:21
Yeni Üye Forumu - Busblue Acara Kara Karga, 17:15
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Plati Fırat pınar, 17:13
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tank Değişimi İçin Taban Tavsiyesi srnozcn, 17:03
Taban ve Gübreleme - Amatörce Bitki Denemem Srdr.Betta, 16:35
Akvaryum Tanıtımı - 45x35x40 Apistogramma Hongsloi kdrackgz, 16:25
Akvaryum Tanıtımı - Lepistes Akvaryumu Öneri Ehtiyar, 16:21
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sudan Çıkan Canlının Türü Ne Ölecek Miyim (!) faithNiel, 16:15
Cinsiyet ve Tür Belirleme
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Channa Golden Limbata okan169 02:29
- İki Katlı Beyaz Mobilyalı Akvaryum okan169 02:29
- Discus Ve Oscar okan169 02:29
- Co2 Tüp 2,67 Lt - Difüzör - Ph Checker - Regülatör TugayÇınar 01:27
- Marina Pilli Dip Süpürgesi /ithal Akvaryum... egemenc 01:26
- Akvaryum Bitkileri + Red Tail Filkulak Lepistes umutuyar 01:25
- Hakiki Doğal Katkısız Yeşil Su -micro Kurt umutuyar 01:25
- Altın Kafa Melekler Tekin35 01:18
- Yetişkin Kongo Tetra Xl Boy paXua 01:09
- Bitki Çeşitleri emreemin 01:00
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 01:00
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 01:00
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 01:00
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 01:00
- Sunsun 602b Mini Dış Filtre Samoo 00:46
- Apistogramma Cacatuoides Triple Red Samoo 00:46
- Co2 Regülatör Set egedin 00:32
- Tetra Tec 1200 Plus Dış Filtre idiopatik 00:26
- 60-40-40 Aksan Yapımı Akvaryum idiopatik 00:26
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 00:11
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 23:47
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 23:47
- Mdf Dolap Ve Ahşap Sehpa İmalatı Woodwork Can TEK 23:31
- 100*40*30h Cama Cam Show Akvaryumu Takas genesiss 23:17
- Sıfır Ve İkinciel Ürünler Biolojik Sünger,iç Fitre ootkn 22:55
- Lav Kırığı Kum 12 13 Kg ootkn 22:55
- Fluval E300 Dijital Isıtıcı BabySoul 22:49
- Eheim Experience 350 Dış Filtre BabySoul 22:49
- Apistogramma Cacatuoides (kakadu) Çift-dişiler Shinouzen 22:41
- Rainbow Ciklet Ve Electric Blue Acara Shinouzen 22:41
- Sıfır Ayarında İsta Regülatör,tüp,difüzör, Damla Furcifer 22:11
- Tam Set Dennerle Akvaryum Furcifer 22:11
- Mikro Kurt wallece 22:05
- Sajica Yavruları (güncel Video) Furkann 21:52
- Christmas Moss Furkann 21:52
- Çeşitli Sump Malzemeleri - Su Tamamlama Şamandıras Nuada 21:30
- Malawi Erkekler AlisBaba 21:14
- Dış Filtreler AlisBaba 21:14
- Bursa İçi Ücretsiz Paramesyum Kültürü Rafayel 21:10
- Albino Cennet Balığı Arıyorum Rafayel 21:10
- Çeşitli F0/f1 Tanganyika Türleri Damızlık Ve Yavru cstrk 20:54
- Mobilyalı Cama Cam Akvaryum Arıyorum Bysam 20:50
- Tetra Ex 800plus Dış Filtre Bysam 20:50
- Weeping Moss Bysam 20:50
- Apistogramma HarunYILDIRIM 20:48
- Moss Teli 3x3 / 5x5 Ve 10x10 Cm turkiSHrimp 20:35
- Anubias Nana - - Buche Wavy turkiSHrimp 20:35
- Kızılağaç Kozalağı turkiSHrimp 20:35
- Hb White Lep,bolbitis,fern,trident,tiger Lotus metsi 20:30
- Karışık Cichledler vseckn 19:50
KULLANICILAR
- 42 Online Kullanıcı, 23 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.