ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
schahin
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
24 Ağustos 2011 09:49
Toplam Mesaj:
134 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Şahin CANAVAR
Doğum Tarihi:
01 Haziran 1980
İl:
Balikesir
Meslek:
Satın Alma Sorumlusu
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
SON 10 MESAJI
Akvaryum bitkisi
Ben 2 kere alışveriş yaptım ilgili siteden, zeytin ve ruffindiola aldım.
Zeytinler on numara çıktı ama diğer bitkiler biraz kötü geldi.
Ayrıca son zeytin alışverişimde midye de aldım, hafta sonu nedeni ile ve kargonun hatası yüzünden 3 gün kargoda kaldı, 3 günün sonunda ne midyelerde nede zeytinlerde hasar yoktu, çok iyi paketleme yapıyorlar.
Ben 2 kere alışveriş yaptım ilgili siteden, zeytin ve ruffindiola aldım.
Zeytinler on numara çıktı ama diğer bitkiler biraz kötü geldi.
Ayrıca son zeytin alışverişimde midye de aldım, hafta sonu nedeni ile ve kargonun hatası yüzünden 3 gün kargoda kaldı, 3 günün sonunda ne midyelerde nede zeytinlerde hasar yoktu, çok iyi paketleme yapıyorlar.
Yavruları yedi ve iç parazit olabilir
Dün akşam eve gittiğimde balığın hareketleri normale dönmüştü ama başka ve daha zor bir hastalığı var sanırım ve bu hastalık konusunda tecrübem yok.
Balığımın kafasında ve sanırım yüzgeçlerinde yaralar oluşuyor.Bu sırada ana tankta başka bir dişimde 4-5 gün önce bu balıktaki belirtiler başladı, yavru balıklar buna vurarak dengesini bozuyordu.
Bende diğer hasta balığın yanına ayırdım.
2. gelen balık ilk balığın yaralarını yemeye başladı ama 1. balık kendini koruduğu için kısa sürdü ve şuan birbirlerine dokunmuyorlar.
Dün gece Sera Baktopur Direkt attım (yarım tablet/10 L), akşam Deepfix Baktodur ve vitamin ile devam edeceğim.Günlük %30 su değişimi yapıyorum.
Yaralar konusunda ne yapmalıyım uygulamam gereken tedavi ne olmalı, forumu araştırmaya başladım ama hızlı cevaplara açığım.
schahin 2011-07-06 08:26:26
Dün akşam eve gittiğimde balığın hareketleri normale dönmüştü ama başka ve daha zor bir hastalığı var sanırım ve bu hastalık konusunda tecrübem yok.
Balığımın kafasında ve sanırım yüzgeçlerinde yaralar oluşuyor.Bu sırada ana tankta başka bir dişimde 4-5 gün önce bu balıktaki belirtiler başladı, yavru balıklar buna vurarak dengesini bozuyordu.
Bende diğer hasta balığın yanına ayırdım.
2. gelen balık ilk balığın yaralarını yemeye başladı ama 1. balık kendini koruduğu için kısa sürdü ve şuan birbirlerine dokunmuyorlar.
Dün gece Sera Baktopur Direkt attım (yarım tablet/10 L), akşam Deepfix Baktodur ve vitamin ile devam edeceğim.Günlük %30 su değişimi yapıyorum.
Yaralar konusunda ne yapmalıyım uygulamam gereken tedavi ne olmalı, forumu araştırmaya başladım ama hızlı cevaplara açığım.
dışkıda şeffaflık var acaba balıktaki rahatsızlık nedir çözemedim.
Şeffaf dışkı benimde okuduğum kadarı ile iç parazit belirtisi.
Ben canlı doğuranlarımda aşağıdaki yöntemleri uyguladım ama senin balıkların için kullanılır mı bilmiyorum.
Forumda iç parazit tedavisi ile ilgili çok konu var onları okumanı tavsiye ederim, bende oralardan öğrendiklerimle 2 balığımı kurtardım.
http://www.akvaryum.com/Forum/20_gundur_ac_k489198.asp
http://www.akvaryum.com/Forum/yavrulari_yedi_ve_Ic_parazit_olabilir_k489310.asp
http://www.akvaryum.com/Forum/ic_parazit_k488571.asp
schahin 2011-07-05 15:04:21
Şeffaf dışkı benimde okuduğum kadarı ile iç parazit belirtisi.
Ben canlı doğuranlarımda aşağıdaki yöntemleri uyguladım ama senin balıkların için kullanılır mı bilmiyorum.
Forumda iç parazit tedavisi ile ilgili çok konu var onları okumanı tavsiye ederim, bende oralardan öğrendiklerimle 2 balığımı kurtardım.
http://www.akvaryum.com/Forum/20_gundur_ac_k489198.asp
http://www.akvaryum.com/Forum/yavrulari_yedi_ve_Ic_parazit_olabilir_k489310.asp
http://www.akvaryum.com/Forum/ic_parazit_k488571.asp
20 gündür aç...
Flagyl, Deepfix Baktodur ve Vitamin, 2-3 günde %30 su değişimi ve bol havalandırma ile 1 balığımı 1-1,5 ay gibi uzun bir süre sonra iç parazitten kurtardım hemde ana tankta.Balık hiç durmadan sallanıyor karnı dümdüz ve zar zor yem yer vaziyette idi.O halde bir yavrulama geçirdi şimdi yine hamile.
2 gündür başka bir balığımıda 10 L lik karantina tankında aynı yöntem ile tedavi ediyorum (sadece su değişimi günlük oldu) ve 2 gün önce dipte yan yatan balık şimdi 4 dönüyor.Sarımsağa gerek yok suyu acayip kokutuyor.
Flagyl suda eritip verin 10 L için yarım tablet attım ama siz tam tableti 50 L ye kadar kullanabilirsiniz.
Deepfix ise üzerinde yazdığı kadar kullanın.
Su değişimi ve bol hava çok önemli.
İsteğe göre kaya tuzu ve demlenmiş çayda atabilirsin.
Ben ana tanka çayı 20 L için 1 yemek kaşığı atıyorum.Karantina tankına ise günlük su değişimi yaptığımdan 10 L için 2-3 kaşık.
Tuz ise sadece karantina tankında kullanıyorum 10 L için 2-3 çay kaşığı, ana tankta cüce vatozları etkiliyor bu sebepten kullanmıyorum.
Geçmiş olsun.
schahin 2011-07-05 15:04:56
Flagyl, Deepfix Baktodur ve Vitamin, 2-3 günde %30 su değişimi ve bol havalandırma ile 1 balığımı 1-1,5 ay gibi uzun bir süre sonra iç parazitten kurtardım hemde ana tankta.Balık hiç durmadan sallanıyor karnı dümdüz ve zar zor yem yer vaziyette idi.O halde bir yavrulama geçirdi şimdi yine hamile.
2 gündür başka bir balığımıda 10 L lik karantina tankında aynı yöntem ile tedavi ediyorum (sadece su değişimi günlük oldu) ve 2 gün önce dipte yan yatan balık şimdi 4 dönüyor.Sarımsağa gerek yok suyu acayip kokutuyor.
Flagyl suda eritip verin 10 L için yarım tablet attım ama siz tam tableti 50 L ye kadar kullanabilirsiniz.
Deepfix ise üzerinde yazdığı kadar kullanın.
Su değişimi ve bol hava çok önemli.
İsteğe göre kaya tuzu ve demlenmiş çayda atabilirsin.
Ben ana tanka çayı 20 L için 1 yemek kaşığı atıyorum.Karantina tankına ise günlük su değişimi yaptığımdan 10 L için 2-3 kaşık.
Tuz ise sadece karantina tankında kullanıyorum 10 L için 2-3 çay kaşığı, ana tankta cüce vatozları etkiliyor bu sebepten kullanmıyorum.
Geçmiş olsun.
Bende içiyorum ama, aşağıdaki konuyu okuduktan sonra balıklarımda içiyor.
Mesela su değişiminden(çay ilaveli) sonra blıklarda bir festival havası oluyor, sabahlara kadar yiyip, içip, sevişiyorlar çaydan mıdır bilmem ama şu ana kadar haftada 2 damcana su değişimi yaparım birisinde mutlaka çay ilavesi oluyor.
http://www.akvaryum.com/Forum/akvaryumda_cay_kullanimi_ve_etkileri,faydalari_k320689.asp
schahin 2011-07-05 08:00:55
Bende içiyorum ama, aşağıdaki konuyu okuduktan sonra balıklarımda içiyor.
Mesela su değişiminden(çay ilaveli) sonra blıklarda bir festival havası oluyor, sabahlara kadar yiyip, içip, sevişiyorlar çaydan mıdır bilmem ama şu ana kadar haftada 2 damcana su değişimi yaparım birisinde mutlaka çay ilavesi oluyor.
http://www.akvaryum.com/Forum/akvaryumda_cay_kullanimi_ve_etkileri,faydalari_k320689.asp
Fotoğraf:
Canlıdaki Belirtiler:Durgunluk, dipte yan şekilde yatıyor, yeme ilgisizlik, karında çok az içe çekilme
Akvaryum Kapasitesi (litre):145 L, 9 L
Akvaryumdaki Diğer Canlılar:17 adet yetişkin (Velifera, Moli, Plati, Cüce Vatoz, Çöpçü), 20 adet 2 aylık Velifera yavru, 15+ 10 günlük Velifera Yavru
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat):27 derece
Filitrasyon:Fluval 205 Dış Filtre
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları:Flagyl tablet
Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) :Haftalık %30 su değişimi, değişimlerde suya demlenmiş çay ilave ediyorum.Yeni zeytin ve fissidens moss bitkisi ekledim.
Yaklaşık 10 gün önce doğan 50+ yavru vardı akvaryumda bunlar 4-5 gün içinde 15 civarına kadar düştü.Yavru balıkları peşelerken birtek bu beyaz erkek Veliferayı gördüm.Hepsini olmasa da çoğunu bu yedi eminim.
2-3 gündür takibe almıştım çünkü sürekli dipte duruyor saklanıyor ve yeme az tepki veriyordu.Dün sabah itibari ile dipte yan yatarken buldum, bazı 2 aylık yavrular buna vurmasına rağmen kaçamıyor ve zar zor düz duruyordu.
Hemen 9 L lik karantina akvaryumunu ana tanktan su alarak hazırladım.İçine yarım tablet Flagyl, demlenmiş çay ve kaya tuzu(2-3 çay kaşığı) ekleyerek balığı buraya aldım.
Günlük %30 su değişimi yaparak 2.gün Deepfix Baktodur, 3.gün Flagyl vereceğim.Gelişmeleri buradan paylaşacağım.
Dün akvaryumun dibinde yan yatan balık bugün sabah beni görünce her zaman yaptığı gibi delirdi yem için, çok az yem attım hemen yedi.
Merak ettiğim bir konu var, ana akvaryumda başka bir erkek Veliferam var ve krallığını ilan etmiş durumda.Sürekli bu erkeği peşeliyor ve rahat bırakmıyor, bunun da etkisi olabilir mi?
schahin 2011-07-04 08:48:34
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. gün akşamı itibari ile balık çok sağlıklı görünüyor, yem yiyiyor ve eskisi gibi hareketli.
%30 su değişimi yaptım ve 4 damla Deepfix Baktodur ilave ettim.Sabah kaya tuzu atıp akşama ana akvaryuma almayı planlıyorum.
Fotoğraf:
Canlıdaki Belirtiler:Durgunluk, dipte yan şekilde yatıyor, yeme ilgisizlik, karında çok az içe çekilme
Akvaryum Kapasitesi (litre):145 L, 9 L
Akvaryumdaki Diğer Canlılar:17 adet yetişkin (Velifera, Moli, Plati, Cüce Vatoz, Çöpçü), 20 adet 2 aylık Velifera yavru, 15+ 10 günlük Velifera Yavru
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat):27 derece
Filitrasyon:Fluval 205 Dış Filtre
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları:Flagyl tablet
Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) :Haftalık %30 su değişimi, değişimlerde suya demlenmiş çay ilave ediyorum.Yeni zeytin ve fissidens moss bitkisi ekledim.
Yaklaşık 10 gün önce doğan 50+ yavru vardı akvaryumda bunlar 4-5 gün içinde 15 civarına kadar düştü.Yavru balıkları peşelerken birtek bu beyaz erkek Veliferayı gördüm.Hepsini olmasa da çoğunu bu yedi eminim.
2-3 gündür takibe almıştım çünkü sürekli dipte duruyor saklanıyor ve yeme az tepki veriyordu.Dün sabah itibari ile dipte yan yatarken buldum, bazı 2 aylık yavrular buna vurmasına rağmen kaçamıyor ve zar zor düz duruyordu.
Hemen 9 L lik karantina akvaryumunu ana tanktan su alarak hazırladım.İçine yarım tablet Flagyl, demlenmiş çay ve kaya tuzu(2-3 çay kaşığı) ekleyerek balığı buraya aldım.
Günlük %30 su değişimi yaparak 2.gün Deepfix Baktodur, 3.gün Flagyl vereceğim.Gelişmeleri buradan paylaşacağım.
Dün akvaryumun dibinde yan yatan balık bugün sabah beni görünce her zaman yaptığı gibi delirdi yem için, çok az yem attım hemen yedi.
Merak ettiğim bir konu var, ana akvaryumda başka bir erkek Veliferam var ve krallığını ilan etmiş durumda.Sürekli bu erkeği peşeliyor ve rahat bırakmıyor, bunun da etkisi olabilir mi?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. gün akşamı itibari ile balık çok sağlıklı görünüyor, yem yiyiyor ve eskisi gibi hareketli.
%30 su değişimi yaptım ve 4 damla Deepfix Baktodur ilave ettim.Sabah kaya tuzu atıp akşama ana akvaryuma almayı planlıyorum.
Lepisteslerim doğurmuyor.
[QUOTE=CaglaOzyavuz](((: Dişimden 1 yavru daha aldım 2 yavrusu var tanka salmıştım sabah karnı hafif şişti doğurmaz artık dedim geldiğimde karnı boştu iyice :Saradım ama 2 yavru haricinde yavru yok mağlesef..[/QUOTE]
Hiç ummadığın anda birkaç yavru daha belirir bence akvaryumda 3-4 gün bekle kendilerine gelsinler saklandıkları yerden çıkarlar.
[QUOTE=CaglaOzyavuz](((: Dişimden 1 yavru daha aldım 2 yavrusu var tanka salmıştım sabah karnı hafif şişti doğurmaz artık dedim geldiğimde karnı boştu iyice :Saradım ama 2 yavru haricinde yavru yok mağlesef..[/QUOTE]
Hiç ummadığın anda birkaç yavru daha belirir bence akvaryumda 3-4 gün bekle kendilerine gelsinler saklandıkları yerden çıkarlar.
Sıfırdan bitkili kaç tl tutar?
Başlangıç olarak en fazla 100 TL civarı rakamla başlayabilirsin.
Bitki olarak zeytin öneririm çok kolay co2 gerektirmeyen ve hızlı büyüyen bir bitki.30 kök 20 lira internette ve acayip güzel sorunsuz geliyor.
Kum olarak ben siyah hagen kumu akvaryumcudan 15 KG 20 TL ye almıştım.(abartıldığı kadar yüksek değil kum fiyatları, çenen biraz iş yaparsa iyi fiyata alırsın.)
Işık olayınıda LED öneririm gir bi elektrikçiye en fazla 30 liraya en kral led sistemini alırsın.
Gübre yada co2 ye başlangıçta gerek yok bence, zaten bitkilerini ona göre seçersen bunlardan yırtarsın.
schahin 2011-07-01 17:05:55
Başlangıç olarak en fazla 100 TL civarı rakamla başlayabilirsin.
Bitki olarak zeytin öneririm çok kolay co2 gerektirmeyen ve hızlı büyüyen bir bitki.30 kök 20 lira internette ve acayip güzel sorunsuz geliyor.
Kum olarak ben siyah hagen kumu akvaryumcudan 15 KG 20 TL ye almıştım.(abartıldığı kadar yüksek değil kum fiyatları, çenen biraz iş yaparsa iyi fiyata alırsın.)
Işık olayınıda LED öneririm gir bi elektrikçiye en fazla 30 liraya en kral led sistemini alırsın.
Gübre yada co2 ye başlangıçta gerek yok bence, zaten bitkilerini ona göre seçersen bunlardan yırtarsın.
Sizce almalımıyım?
Yeni bir sehpadan ziyade üstüne bir mdf yada sunta kestirip koyulabilir.
Yeni bir sehpadan ziyade üstüne bir mdf yada sunta kestirip koyulabilir.
SON MESAJLAR
- Uzun Bir Aradan Sonra Yeniden onaterdoğan, 15:19
Akvaryum Tanıtımı - Lepıstes Akvaryumumda Bitki Sayısı Yeterlimi? MasterChief, 15:15
Yeni Üye Forumu - Full Erkek Lepistes Tankında Vukuat Vıdeo Ek MasterChief, 15:09
Canlı Doğuranlar - Betta Balığı Çiftleştirme MuBrkVural, 14:27
Diğer Tatlı Su Canlıları - 50cm Akvaryuma Tür Tavsiyesi bendeniztayfun, 14:25
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Oranda Japon Balığımda Solungaç Problemi bendeniztayfun, 14:20
Yeni Üye Forumu - Yeni Akvaryum Kurulumu ÇaĞRı, 14:10
Yeni Üye Forumu - 180x60x60 Karma Güney Amerika HarunYILDIRIM, 13:45
Akvaryum Tanıtımı - Beta Balığımdaki Garip Davranışlar Julyet0, 13:41
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Masası zedd, 13:36
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İç Filtre ÇaĞRı, 13:32
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tekirdağ Ranchu Ve Ryukin giyotyn, 13:10
Sazansıgiller - Caridina Karidesler İçin Su Değerleri ÇaĞRı, 13:04
Omurgasızlar - Lepistesle Hamilemi 35okan, 12:50
Canlı Doğuranlar - Beta Çiftleştirme Taha Yanık, 11:30
Labirentliler - Ciklet Akvaryumu Önerisi draff10, 10:10
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sumplu Pipo Filtre Muhammedbedri, 10:07
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Elma Salyangozu Alper Efe, 10:01
Omurgasızlar - Bitki Toprağına Alternatif Leonardit Deneme giyotyn, 03:27
Taban ve Gübreleme - Tropheus Dişi Erkek orkunatalay, 01:51
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Beyaz Lepistes BozKar, 01:34
Yeni Üye Forumu - Köpürme Ve Camda Tortu neomeo, 01:16
Yeni Üye Forumu - Elodea Alt Tarafinda Sararma Hasan usta, 00:17
Bitki Türleri ve Bakımı - Beta Tank Arkadaşı Hasan usta, 00:06
Yeni Üye Forumu - Strafor Kullanımı dogu7862, 23:30
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Akvaryumum LeventYorganci, 23:13
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Tankda Led Kullanımı FerhatKaya, 22:58
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Japon İçin Dış Filtre Mi Pipo Filtremi Daha Uygun GhostKoi, 22:46
Filtreleme Seçenekleri - En güzel fotoğraflarınızı gösterin LeventYorganci, 22:46
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Salyangozlarım Kabuklarından Çıkmıyor Janisserow, 22:23
Omurgasızlar - Flowerhorn Ve Tropical Young Yem Fatih1996, 22:04
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 60 Litreye Kaç Nerite Salyangozu? Tulpar99, 21:59
Omurgasızlar - Betalar Taha Yanık, 21:18
Yeni Üye Forumu - Füjer Bitkisi Laterthanbefore, 21:07
Bitki Türleri ve Bakımı - Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin alperonal, 21:05
Yeni Üye Forumu - Planarya İçin İlginç Bir İlaç GhostKoi, 20:41
Hastalıklar ve İlaçlar - Buda Benim Bitkili Akvaryumum FISHERMAN01, 20:24
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Karma Akvaryum pelerinlikedi, 17:47
Akvaryum Tanıtımı - Hiç Betanız Böyle Davranırmıydı? Taha Yanık, 17:39
Labirentliler - Yeni Kurulan Tank Dip Çekimi mitii, 16:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Su Kaplumbağası - Kuru Alan Taban Malzemesi R2K2, 16:50
Sürüngenler ve Amfibyumlar - Yeni Başlayan Biri İçin 40 Litre Akvaryum Taha Yanık, 16:27
Yeni Üye Forumu - Lepisteslerim Ölüyor Sizce Neden ? Ehtiyar, 16:16
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Suyunun Sararması Hasan usta, 16:09
Bitki Akvaryumları Genel - 200lt Bitkili Tür Tavsiye quatro, 14:40
Yeni Üye Forumu - Ofis İçin Akvaryum Ölçü Tavsiyesi... GhostKoi, 14:32
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sumplu Pipo Ne İşe Yarar? Ahmetaydin16, 14:30
Filtreleme Seçenekleri - Hava Motoru Kaannn455, 13:49
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Delta Tail Betta (the Taci) Mirza Adar, 13:45
Labirentliler Tanıtımı - Filtre Önerisi Lepistes.., 13:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Akvaryum Bitkileri + Red Tail Filkulak Lepistes umutuyar 15:01
- Hakiki Doğal Katkısız Yeşil Su -micro Kurt umutuyar 15:01
- Afrika Cichlidleri devito 14:13
- Apistogramma Cacatuoides (kakadu) Damzılık Dişiler Shinouzen 14:06
- Rainbow Ciklet Ve Electric Blue Acara Shinouzen 14:06
- Tül Kuyruk Serpae Tetra - Pacu Pirana Murat T. 13:58
- Orange Boessamani Rainbow Murat T. 13:58
- Apistogramma Türleri, Panda Ribbon Lepistes yamansengonca 13:54
- 40x40x40 Ultra Clear Küp Akvaryumlar Sıfır yamansengonca 13:54
- Velifera Yavrusu (otobüs İle Gönderim Var)/son 40 MertSoyumert 12:33
- Dophın Cf 1200 Dış Filtre AQUA 12:30
- Jbl Novo Tanganyika 250gr 350₺ AQUA 12:30
- Leptosoma Mutant Kitumba Yavruları Kemalk41 12:29
- Komple Set heydu 12:23
- Black Flame Wood cagdas_0606 12:21
- Bitki , Sıvı Gübre , Akadama Toprak , Ramshorn CevdetSERBEST 12:18
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 12:18
- Moli Plati Gold Barbus Neon Blue Lepistes CevdetSERBEST 12:18
- Dolaplı Akvaryum 8387gms 12:12
- Sera Flora Nature- Tetra Enerjy Pro Pul Yemler FULL RED MEHMET 12:06
- Albino Full Red Big Dorsal Lepistesler FULL RED MEHMET 12:06
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 12:03
- Super Red / Lda16 / L144 Siyah Tül Kuyruk Vatoz kopruluonur 11:52
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 11:52
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 11:52
- ❗️🔹️ N P K ➕️ Fe ➕️ Excel ➕️ Yosun Giderici 🔹️❗️ F13K 11:41
- 🌲🌳 Christmas Moss, Subulata, Mikra, Saz 🌳🌲 F13K 11:41
- 💥🌱 Toptan Subulata, Saz 🌾💥 F13K 11:41
- Bio Sünger Brdk64 11:24
- Lepistes Otu Najas Guadalupensis Brdk64 11:24
- Zatek Su Arıtma Hıgh Tech Akvaryumlar İçin Osmos zafer3885 11:04
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 11:04
- 🍁🌼🍁🌺100 Adet Farklı Tür Bitki 🍁🌼🍁🌺 hasancn 11:03
- Super Red Tül Damızlık Erkek Arıyorum. Veya Çift hasancn 11:03
- Lav Taşı Üstü Anubias, Java Windelov nikon_ 10:54
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı, Mineralle nikon_ 10:54
- Eheim Twin Feeder Ve Sera Otomatik Yemleme Makine nikon_ 10:54
- Siyah Cüce Vatoz Yavru, Corydoras Sterbai nikon_ 10:54
- Red Tiger Lotus nikon_ 10:54
- Malzeme propecia 10:20
- Set Akvaryum propecia 10:20
- Premium Siyah Paslanmaz Çelik Aquascaping Set vahitender 10:19
- Eheim Classic 2260 Musluklu Sıfır Hiko 10:05
- Spotted Angelfish Hiko 10:05
- Black Venezuela Corydoras Hiko 10:05
- Balık Yemi , Su Piresi , Pipo Filtre gyunda 09:53
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 09:53
- Fırsat - Karides , Salyangoz . gyunda 09:53
- Muhtelif Malzemeler Formicasmind 09:00
- Fluval 206 Dış Filtre MysticArts 07:43
KULLANICILAR
- 160 Online Kullanıcı, 87 Üye
Online Kullanıcılar
Hidro Dinamik,
Gastropoda,
kopruluonur,
MuBrkVural,
barskels,
OptikPr,
KartalŞafak,
Öğretmen Ali,
yekim,
Ehtiyar,
HaydarGul,
tarikyksl,
wallece,
Aras5434,
Oscar oscar,
Serdariekrem,
gokhandemirci,
MasterChief,
recep3410,
umutuyar,
Akvaryum2000,
twinsoul,
sirhill,
Nzxl,
nikon_,
ozmusti14,
Budmo,
bendeniztayfun,
Şevki37,
dimbeleth,
yaşar3428,
thejaponcu,
Kaan59,
onuribrahim,
kerem1135,
Balikcidede,
35okan,
krib,
Goldfish2000,
kdrackgz,
ktoG,
Vartego,
erosennin,
R0h1rr1m,
mitii,
xixt,
Emregll,
Stass,
Nuri3434,
Lepistes..,
aupqua,
ebt06,
Rafayel,
06BURAK,
Liga,
Kemalk41,
MCY4,
KaanE,
nurtensultan,
Still,
erdemizm,
M.ekinoks,
Denizhann,
Fuatcatan,
Sercioo,
GkhaNLioN,
abunil,
Hasan117,
ares16,
osmank.,
OnurBeyy,
AzizArif,
Ulubey35,
cmlbrn,
CRD,
VuralSemih,
ahmetfiratozkaya,
chimeric,
Emreee35,
barsbingul,
Morphling,
Taha Yanık,
Heinzen,
gorkemortakci,
Rüzgar.57,
akomania,
FULL RED MEHMET,
MertSoyumert,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.