ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
seyithan7721
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
22 Ekim 2015 10:34
Toplam Mesaj:
27 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
seyithan yalınkılıç
Doğum Tarihi:
15 Aralık 1983
İl:
Yalova
Meslek:
müdür
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
seyithan yalınkılıç
SON 10 MESAJI
Yem Önerisi
[QUOTE=Kizilirmakbaligi]Sarı prenses, yunus, vatoz ve makrakanta için yem önerilerinizi bekliyorum marka ve cins ismi olarak söylerseniz çok memnun kalacağım ayrıca 200 litre için 200 watt ısıtıcı mı almalıyım jbl nasıldır? derecelerden de sera dijital derece doğru sonuçlar verir mi ?[/QUOTE]
200w ısıtıcı yetr artar bile tavsiyem eheim alman
yem önerisine gelince karma tank ve beslenmeleri farkli olduğundan hepsinin tüketeceği ortak bir yem yok gibi ama
şöyle bi diyet uygula derim tetra pro alge bitkisel yem hepsine kullanabilirsin nls terra a da kullanabilirsin ama biraz pahalı yemdir haftada 2 kere versen yeter ve bağışıklığa çok ciddi farklılık katar
[QUOTE=Kizilirmakbaligi]Sarı prenses, yunus, vatoz ve makrakanta için yem önerilerinizi bekliyorum marka ve cins ismi olarak söylerseniz çok memnun kalacağım ayrıca 200 litre için 200 watt ısıtıcı mı almalıyım jbl nasıldır? derecelerden de sera dijital derece doğru sonuçlar verir mi ?[/QUOTE]
200w ısıtıcı yetr artar bile tavsiyem eheim alman
yem önerisine gelince karma tank ve beslenmeleri farkli olduğundan hepsinin tüketeceği ortak bir yem yok gibi ama
şöyle bi diyet uygula derim tetra pro alge bitkisel yem hepsine kullanabilirsin nls terra a da kullanabilirsin ama biraz pahalı yemdir haftada 2 kere versen yeter ve bağışıklığa çok ciddi farklılık katar
Akvaryum Cam Dizimi
[QUOTE=shiroii]Selam arkadaşlar ben 90.60.40 ebatlarında cama cam akvaryum yapmak istiyorum.akşamdan beri forumda birçok konu okudum bununla ilgili ama çok değişik uygulama var ve kafam karıştı.Asıl mevzu tan ve ön arka camların taban camının yanındanmı slikonlanması veya üstündenmi slikonlanması.ayrıca kayıt kuşak yapmam gereklimi 10mm camdan yaptırıcam akvaryumu.teşekkürler..[/QUOTE]
taban camın üstüne konur en mantıklı şekli budur çünkü basınca daha fazla dirençli olur arkadaşlarında dediği gibi gereksiz ağırlık olacaktır 10 mm 8 mm fazlasıyla yetecektir bana sorarsan 6 mm bile işini görür düzgün kayıt kuşak at hiç bir sıkıntın kalmaz
[QUOTE=shiroii]Selam arkadaşlar ben 90.60.40 ebatlarında cama cam akvaryum yapmak istiyorum.akşamdan beri forumda birçok konu okudum bununla ilgili ama çok değişik uygulama var ve kafam karıştı.Asıl mevzu tan ve ön arka camların taban camının yanındanmı slikonlanması veya üstündenmi slikonlanması.ayrıca kayıt kuşak yapmam gereklimi 10mm camdan yaptırıcam akvaryumu.teşekkürler..[/QUOTE]
taban camın üstüne konur en mantıklı şekli budur çünkü basınca daha fazla dirençli olur arkadaşlarında dediği gibi gereksiz ağırlık olacaktır 10 mm 8 mm fazlasıyla yetecektir bana sorarsan 6 mm bile işini görür düzgün kayıt kuşak at hiç bir sıkıntın kalmaz
Kazık Mı Yedim?
[QUOTE=Chrispaul9999]Yaklasşık 5-6 gün önce akvaryuma balık ekledim 5 adet plati yavrusu tanesi 5 liradan aldım fakat diger akvaryumcuda yetişiknleri 2.50 lira digerlerine de ornek verirsek 1 lepistes 10 lira iken digerinde 5 liraydı sizin petshoplarınızda fiyatlar nasıl bilgilendirirseniz iyi olur :([/QUOTE]
malesef hemde baya
[QUOTE=Chrispaul9999]Yaklasşık 5-6 gün önce akvaryuma balık ekledim 5 adet plati yavrusu tanesi 5 liradan aldım fakat diger akvaryumcuda yetişiknleri 2.50 lira digerlerine de ornek verirsek 1 lepistes 10 lira iken digerinde 5 liraydı sizin petshoplarınızda fiyatlar nasıl bilgilendirirseniz iyi olur :([/QUOTE]
malesef hemde baya
80 Cm Yükseklik
[QUOTE=meyabaa]Merhaba arkadaşlar. Yeni üye oldum.
Ben geçen hafta 120 cm genişlik,80 cm yükseklik,50 cm derinlikli akvaryum yaptırdım.
10 mm camdan.
Profil demir yaptırdım aynı ölçüde. Suyunu doldurdum 100 de 70 ine kadar su sızdırmaya başladı tabandan. Mecbur akvaryumu boşalttım. Ertesi gün camcı çağırdım.Bazı bölgelere silikon çekmemiş dedi.Tabanda kayıt kuşak var. Patlama riskine karşı ne yapmam gerekiyor? Fotoğraf temsilidir. Tabanım aynı böyle.
Sorularım
1. ben bu akvaryumu ağzına kadar su doldurup ,kum ,kaya koyacağım patlama riski olur mu?
2. yarın camcı çağırıp alüminyum dan çerçeve gibi bir şey yapacağını söyledi,ve üstten kayıt kuşak? sizce yaptırmalı mıyım? yoksa gereksiz mi?
3.sorum camcı sis ta akvaryum silikonu yazmayan silikondan yaptı. sis ta silikon yazıyordu. üstünde lavabo fotoğrafı vardı. balıkları zehirler mi? yoksa hemen su doldurabilir miyim?
önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
[IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/178825/IMG_1523.JPG[/IMG][IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/178825/IMG_1526.JPG[/IMG][IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/178825/IMG_1521.JPG[/IMG][/QUOTE]
özgür bey öncelikle kime yaptırdıysanız bilgisiz biri olduğu yada sallam yaptığı aşikar üstteki kuşaklar hiç bi işe yaramaz o basınç altında onları çıkarıp içten kayıt atın ve kuşakları üzerine yapıştırın sızıntıyıda halettikten sonra
[QUOTE=meyabaa]Merhaba arkadaşlar. Yeni üye oldum.
Ben geçen hafta 120 cm genişlik,80 cm yükseklik,50 cm derinlikli akvaryum yaptırdım.
10 mm camdan.
Profil demir yaptırdım aynı ölçüde. Suyunu doldurdum 100 de 70 ine kadar su sızdırmaya başladı tabandan. Mecbur akvaryumu boşalttım. Ertesi gün camcı çağırdım.Bazı bölgelere silikon çekmemiş dedi.Tabanda kayıt kuşak var. Patlama riskine karşı ne yapmam gerekiyor? Fotoğraf temsilidir. Tabanım aynı böyle.
Sorularım
1. ben bu akvaryumu ağzına kadar su doldurup ,kum ,kaya koyacağım patlama riski olur mu?
2. yarın camcı çağırıp alüminyum dan çerçeve gibi bir şey yapacağını söyledi,ve üstten kayıt kuşak? sizce yaptırmalı mıyım? yoksa gereksiz mi?
3.sorum camcı sis ta akvaryum silikonu yazmayan silikondan yaptı. sis ta silikon yazıyordu. üstünde lavabo fotoğrafı vardı. balıkları zehirler mi? yoksa hemen su doldurabilir miyim?
önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
[IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/178825/IMG_1523.JPG[/IMG][IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/178825/IMG_1526.JPG[/IMG][IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/178825/IMG_1521.JPG[/IMG][/QUOTE]
özgür bey öncelikle kime yaptırdıysanız bilgisiz biri olduğu yada sallam yaptığı aşikar üstteki kuşaklar hiç bi işe yaramaz o basınç altında onları çıkarıp içten kayıt atın ve kuşakları üzerine yapıştırın sızıntıyıda halettikten sonra
Yükseklik 50h Olunca 6mm Cam Sorun Oluşturur Mu?
[QUOTE=brussa]Merhaba arkadaşlar, atıl durumda olan 80x40x50h 6mm bir akvaryumum vardı kullanmamıştım daha önce. Akvaryumda kayıt kuşak vs yoktu,kayıt kuşak attırdım. Yükseklik 50h olunca 6mm cam sorun oluşturur mu? [:?]Teşekkürler..[:)]
Akvaryum bu şuan kayıt kuşak var akvaryumda.
[url=http://hizliresim.com/J64jgJ][img]http://i.hizliresim.com/J64jgJ.jpg[/img][/url][/QUOTE]
hiç bi sıkıntı teşkil etmez gönül rahatlığı ile kullanın
[QUOTE=brussa]Merhaba arkadaşlar, atıl durumda olan 80x40x50h 6mm bir akvaryumum vardı kullanmamıştım daha önce. Akvaryumda kayıt kuşak vs yoktu,kayıt kuşak attırdım. Yükseklik 50h olunca 6mm cam sorun oluşturur mu? [:?]Teşekkürler..[:)]
Akvaryum bu şuan kayıt kuşak var akvaryumda.
[url=http://hizliresim.com/J64jgJ][img]http://i.hizliresim.com/J64jgJ.jpg[/img][/url][/QUOTE]
hiç bi sıkıntı teşkil etmez gönül rahatlığı ile kullanın
Akvaryum Yapıcam Ölçülerde Kararsızım
[QUOTE=gokhankalayci]100*80*100h yapmak istiyorum ciklet beslemek için nasıl ölçüler uygunmu arkadaşlar [/QUOTE]
gökhan bey yapıcağınız akvaryumda çok fazla basınç olacaktır ayrıca 100 cm yükseklik aşırı fazla müdahale etmenizi imkansız hale getiricek yani herşeyi ila çok zor bakabileceğiniz bir tanl olacak bence
[QUOTE=gokhankalayci]100*80*100h yapmak istiyorum ciklet beslemek için nasıl ölçüler uygunmu arkadaşlar [/QUOTE]
gökhan bey yapıcağınız akvaryumda çok fazla basınç olacaktır ayrıca 100 cm yükseklik aşırı fazla müdahale etmenizi imkansız hale getiricek yani herşeyi ila çok zor bakabileceğiniz bir tanl olacak bence
Kolay Bakılan Bitki Hangileri
[QUOTE=Can Akvarist34]Arkadaşlar En Kolay Bakılan Bitkiler Hangileri?[/QUOTE]
[QUOTE=Can Akvarist34]Arkadaşlar En Kolay Bakılan Bitkiler Hangileri?[/QUOTE]
tilki kuyruğu ve javamos ama tilki kuruğunu tavsiye etmemm hem çoğalmanın önüne gecemessin hemde kökü olmadığı için dekore etmek zorr
Çok Mutluyum!
[QUOTE=yigyozkan]Arkadaşlar akvaryumum gayet sağlıklı durumda. 2 hafta önce cuma günü 10 lepistes yavrusu alıp 8 ini kurtarmıştım. Geçtiğimiz cumartesi de balonum yavruladı ve annem 2 yavru kurtardı. Az önce bi baktım 3 yavru kütüğün altından bana ce eee yaptılar
. Beni en iyi anlayacak olan insanlar da siz olduğunuz için sizinle paylaşmak istedim. Hepinizi çok seviyorum
[/QUOTE]

[QUOTE=yigyozkan]Arkadaşlar akvaryumum gayet sağlıklı durumda. 2 hafta önce cuma günü 10 lepistes yavrusu alıp 8 ini kurtarmıştım. Geçtiğimiz cumartesi de balonum yavruladı ve annem 2 yavru kurtardı. Az önce bi baktım 3 yavru kütüğün altından bana ce eee yaptılar
. Beni en iyi anlayacak olan insanlar da siz olduğunuz için sizinle paylaşmak istedim. Hepinizi çok seviyorum
[/QUOTE]
hayırlı olsun sağlıklı büyütmen dileğiyle

sarı prensesler icin akvaryum düzeni
[QUOTE=sonsuzaa]Sarı cıgletı kusturdum yavruluga koydum bu hava motoru ustdenmı baglıcam yoksa altdanmı sımdı ustden hava verıyor yavruları oynatıyor yerınden yavruların sadece gozlerı bellı kuyrukları fln yok erkenmı kusturmusum acaba [/QUOTE]
[QUOTE=sonsuzaa]Sarı cıgletı kusturdum yavruluga koydum bu hava motoru ustdenmı baglıcam yoksa altdanmı sımdı ustden hava verıyor yavruları oynatıyor yerınden yavruların sadece gozlerı bellı kuyrukları fln yok erkenmı kusturmusum acaba [/QUOTE]
erken kusturmusun en yakın zamanda kuluçka makinesi al
2 Lepistesin Yanına Balık Tavsiyesi
[QUOTE=Shantaram]Fanusta 1d 1e lepistes besliyordum, internette gezip tozarken fanusta balık beslemenin hayvanlara işkence etmek oldugunu malesef yeni öğrendim. Bugün 100 litre akvaryum, 30tl lik (özelliklerinden anlamıyorum) filtre, bir de ısıtıcı aldım. Kocaman akvaryum ama içi boş. Birkaç tane daha lepistes almayı düşünüyorum + çöpcü balığı. Kaçar tane almalıyım, bir de bu balıklarla uyum içinde yaşayabilecek, bakımı zor olmayacak (acemiyim çünkü), tür ve kaçar tane almam gerektiği hakkında tavsiyede bulunabilir öisiniz? Ek soru olarak akvaryuma filtre ve ısıtıcıdan başka birşey almam gerekiyor mu? Akvaryumcu gerek yok dedi ama fanusta da besleyebilirsin demişti zamanında, güvenmiyorum adama. Yorum yazarsanız şimdiden teşekkürler. :)[/QUOTE]
[QUOTE=Shantaram]Fanusta 1d 1e lepistes besliyordum, internette gezip tozarken fanusta balık beslemenin hayvanlara işkence etmek oldugunu malesef yeni öğrendim. Bugün 100 litre akvaryum, 30tl lik (özelliklerinden anlamıyorum) filtre, bir de ısıtıcı aldım. Kocaman akvaryum ama içi boş. Birkaç tane daha lepistes almayı düşünüyorum + çöpcü balığı. Kaçar tane almalıyım, bir de bu balıklarla uyum içinde yaşayabilecek, bakımı zor olmayacak (acemiyim çünkü), tür ve kaçar tane almam gerektiği hakkında tavsiyede bulunabilir öisiniz? Ek soru olarak akvaryuma filtre ve ısıtıcıdan başka birşey almam gerekiyor mu? Akvaryumcu gerek yok dedi ama fanusta da besleyebilirsin demişti zamanında, güvenmiyorum adama. Yorum yazarsanız şimdiden teşekkürler. :)[/QUOTE]
slm öncelikle lepistes diğer canlı doğuranlarla anlaşan bi balıktır ama benim tavsiyem görselliğe önem veriyorsan black ay moly platy beslemen velifer ve kılıçkuyrukta var ama velifera biraz agresif bi balık olduğu için tavsiye etmem kılıç a gelirsek akvaryumunda yavru balık göemen çok zor olur çak iyi bi avcıdır çünkü ayrıca fanustan kurtulmuş olmana sevindim 
fanusa hayır

fanusa hayırSON MESAJLAR
- 2 Aylık Akvaryumda Yoğun Diatom Sorunu – Bitkiler Joec, 13:25
Bitki Akvaryumları Genel - 2+6 / 8 Moli Ve 6 Sterbai Güzel Olurmu Joec, 13:17
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yavrular Yaşarmı Joec, 12:54
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - 80x40x40 Akvaryuma Armatür Joec, 12:11
Aydınlatma - 120 Lt De Kaç Tane Ramirez GhostKoi, 11:44
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Akvaryumuma Mecan Eklesem Balıklarım Ölürürmü ogurcay, 11:35
Yeni Üye Forumu - Nano Karides Tank Sıfırdan Kurulum Joec, 11:26
Yeni Üye Forumu - Demir Profil Set Nerde egemenc, 06:31
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Hamile Moly 9 Gündür Yavrulukta Doğurmadi Neden Erd4an, 00:55
Yeni Üye Forumu - 40 Küp Hightech Tanıtım Joec, 00:19
Akvaryum Tanıtımı - 100x50x50 Akvaryumda Hangi Filtreyi Alabilirim yyiImaz, 23:27
Filtreleme Seçenekleri - Bitkili Doğal Akvaryumlarım nurtensultan, 22:36
Akvaryum Tanıtımı - Limnophila Sessiliflora Sorun? yyiImaz, 22:05
Bitki Türleri ve Bakımı - Özel İmzalar Nasıl Yapılır hvostr, 21:02
Forum ve Site Hakkında - Karışık Malawi hvostr, 20:59
Akvaryum Tanıtımı - Karides Akvaryumu Hakkında Sorularım Ve Kurulumum hvostr, 20:58
Omurgasızlar - 35 Lt Ye Neon Tetra Olur Mu? Joec, 16:28
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 60x30x40 Akvaryum Kuruyorum. Betta_King, 16:25
Yeni Üye Forumu - Utangaç Balık Problemi Joec, 16:23
Yeni Üye Forumu - Karışık Malawi akvaradam, 16:23
Akvaryum Tanıtımı - İlk Büyük Akvaryum Joec, 16:03
Yeni Üye Forumu - Siyah-Fırça Yosunu Joec, 15:53
Yosun - Alp Soft Studio Aquarium Ktktk, 14:26
Yeni Üye Forumu - Yeni Kurulan Akvaryum İçin Öneriler Sakemre, 14:09
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepsitesin Hangi Türüne Bakmalıyım...? GhostKoi, 13:45
Canlı Doğuranlar - Beyaz Benek Mi ? mutlubaba, 12:33
Hastalıklar ve İlaçlar - Kiraz Karides Sfenks111, 12:28
Omurgasızlar - Pigme Çöpçü Yumurta Bakımı. SaRCoPhiLiuS, 11:43
Yeni Üye Forumu - Tür Seçimi 40x30x30 koraykbl, 00:51
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin hipehlivan, 22:22
Yeni Üye Forumu - Bu Ne Kökü ? hvostr, 22:19
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Boş Armatür Kasası Nereden Temin Edebilirim Ehtiyar, 22:19
Kendin Yap Sistemler (DIY) - 60 Litre Bitkili Akvaryuma Balık Onerisi hvostr, 22:08
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bu Taşlar Akvaryumda Kullanılır Mı hvostr, 21:30
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 7-10 Ekim Pet Fuarı Davetiyesi Arıyorum ihsank, 20:51
Akvaryum Dünyasından Haberler - 100x45x45 Hardscape Tavsiye syerli, 20:27
Yeni Üye Forumu - Anubias Çiçek 07ahmet, 19:38
Bitki Türleri ve Bakımı - Lepistes Karın Çökmesi Kamburluk atakanaydin, 17:53
Hastalıklar ve İlaçlar - Ada Substrat Sistemi EthernalFlow, 17:39
Taban ve Gübreleme - Yeni Başlayan Biri Olarak Bloody Mary Karides MertY, 16:50
Akvaryum Tanıtımı - Alp Soft Studio Aquarium Ktktk, 16:06
Yeni Üye Forumu - Tds Ve Gh Tutmuyor darkaura, 15:33
Omurgasızlar - Tanganyika Tur Onerisi JangoFettus, 14:21
Tanganyika Cichlidleri - Betta Macrostoma (brunei Beauty) BaLaBaN #, 11:53
Labirentliler Tanıtımı - Akvaryum Su Yüzeyindeki Silis Kumu Temizleme emrehsrc, 11:28
Akvaryum Bilimi - Ternapi Medaka Pondları Munzevi, 02:59
Akvaryum Tanıtımı - Kuzey / Orta Amerika Çöllerinin Bir Replikası (Biyotop Arayışı) Barack, 01:11
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Planarya İçin İlginç Bir İlaç GhostKoi, 00:24
Hastalıklar ve İlaçlar - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin pianoƒish, 22:00
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Orta Amerika'ya Dönüş Frkn, 19:50
Akvaryum Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Eheim West Germany Üretimi İç Filtre. abunil 13:30
- Moss (takas Seçenekleri Mevcut) aziz_basak 13:09
- 🌿 Makro➕️ Mikro➕ Excel🌲 Akvaryum Gübreleri kilic88 12:58
- Subulata Bitkisi kilic88 12:58
- Sağlıklı Damızlık Yunus Balıkları Mustafae0671 12:56
- Red Cap Koi Ve Japonblue Lepistes Discus İle Takas inspector 12:50
- Mangrow Üstü Anubias(yenilendi), Cüce Cyrptocoryne nikon_ 12:45
- Vatoz Yavruları mertank 12:37
- Bucephalandra Nadir Türler (submers) jador 12:26
- Su Piresi 200 - 300 Adet 100 Tl CevdetSERBEST 12:02
- Exel , Ramshorm , Bitki CevdetSERBEST 12:02
- Moss Teli CevdetSERBEST 12:02
- Melek Balığı CevdetSERBEST 12:02
- İthal Işıklı Dolaplı Büyük Boy salihclk 11:57
- Karides Çeşitleri Bloody Marry Ve Mavi Melek ShrimpGarden 11:16
- Damızlık Helena Katil Salyangoz ShrimpGarden 11:16
- Full Red ShrimpGarden 11:16
- Çok Ucuza Black Moli Ve Koi Lepistes!! halityigit35 11:04
- Apistogramma Macmasteri Red Shoulder Genç Çiftler aquaticathearmi 11:02
- 90x45x45 Ultra Clear 45 Açılı Akvaryum aquaticathearmi 11:02
- Genç Damızlık Süper Red Shortfin ( Tülden Doğma ) SinanBulut 11:01
- Takasa Açık Kaliteli Malzemeler BadgeR 10:45
- Chihiros Rgb Vivid 2 Mini Shade Arıyorum BadgeR 10:45
- Lda16 Super Red Marble Damızlık Çiftler Kemalk41 10:25
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 10:25
- Karışık Bitkiler 15 Dal Halinde 200 Tl Dorduncuadam 09:34
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 09:28
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 09:28
- Bitki Çeşitleri emreemin 09:28
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 09:28
- Red Marble Erkekler bugra_81 09:07
- Chihiros Wrgb30-oase Dış Filtre-chrome Pipe Aporetti 09:06
- Hobiye Son.malzemeleri Satıyorum. Update-09/09/26 osmandbnl 09:05
- Değişik Danio Zebralar osmandbnl 09:05
- Anubias - Bucephalandra - Moss Çeşitleri karidesrehberi 08:37
- Neocaridina - Caridina Karides- Cüce Kerevit - Yem karidesrehberi 08:37
- Balık Yavruluğu - Akvaryum Malzemeleri - Teraryum karidesrehberi 08:37
- Fanlı Akvaryum Soğutma Termostatlı karidesrehberi 08:37
- Java Moss , Java Fern Filizleri Miller 08:24
- Rasbora Arıyorum Miller 08:24
- Prl Karides Ss+ jador 07:16
- 2 Adet Bolivian Ramirezi pengasusboi 05:37
- Seyyar Sumplu Akvaryum poyraz43 05:35
- Akvaryum Malzemeleri poyraz43 05:35
- Damızlık Lda16 Erkek yusuf-konca 04:15
- Xxl Boyda Malawi İmparator Cigledler serdar131977 01:21
- Bolbitis Heudelotii, Trident Fern metsi 00:16
- Akvaryum 30*30 metsi 00:16
- Ful Red Lepistes ÖĞRÜNÇ 23:59
- Katil Salyangozlarla. ÖĞRÜNÇ 23:59
KULLANICILAR
- 95 Online Kullanıcı, 52 Üye
Online Kullanıcılar
ibrahim535882,
yusufelik,
MetinSerttas,
darkaura,
Bataron,
burock14,
koagulant,
biacar,
sinor,
MiSoSiKiaN,
ngerekli,
aquaticathearmi,
KulAhmet,
Joec,
SinanBulut,
kopruluonur,
karidesrehberi,
tolgaemir06,
Mithrandirr,
osmandbnl,
seaugeo,
MuhendisBurak,
inspector,
sirhill,
livindead,
Fatih_hakankaan,
GreeNWooD,
JangoFettus,
sevket20,
wallece,
LeafyAqua,
rasporasrc,
tuncaysargin,
ternapi,
Ozzgur,
Barack,
Cem Hazir,
Ehtiyar,
ykara,
-doctore-,
macagil,
twinsoul,
Berserk@€,
berkaycakmak,
aziz_basak,
aupqua,
Tatar10,
zedd,
Heidfeld,
adem5454,
Koksal Gurkan,
blackstonep,
Apsuwa,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.