ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Akmanbey
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Kullanıcı Başlığı:
[C]3,1,133091[/C] [B]12245,2[/B] [C]3,3,133091[/C]
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
806
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
05 Mart 2024 18:15
Toplam Mesaj:
674 [0.15 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Erol AKMAN
Doğum Tarihi:
01 Eylül 1983
İl:
Bursa
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
[img]//i.hizliresim.com/08zE6D.jpg[/img]
Apistogramma X
SON 10 MESAJI
Yeşile Dönüş
6 aylık gelişim, montecarloları yaklaşık 2 ay önce çıkarttım. Hardscape çok kapatmışlardı, ama yine de geride kalan 1-2 kökten tekrar çıkmaya başladılar. Daha doğal bir görüntü için, repens ve reineckiilerden öne de ektim, boylarını kısa tutuyorum. Tüm karides ve salyangoz ekibim zamanla öldüler. Muhtemelen Estimativev index metodundaki yoğun gübre girişi, bu canlılara iyi gelmiyor. Borneo vatozları çıkardım. Yosun kontrolünü otocatler hallediyor. Ayrıca ember tetralar ve başrol olarak Apistogramma pandurini çiftim var. Tüm tank, kum/kayalar hariç Güney Amerika bitki ve balıklarından oluşuyor şu an. Denge güzel kuruldu, panduro çiftim yavrularını gezdiriyor. Güncel video ve resim;
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/133091/121220222043211.jpg[/IMG]
[VID]https://youtu.be/gjFJvB0wJIw[/VID]
6 aylık gelişim, montecarloları yaklaşık 2 ay önce çıkarttım. Hardscape çok kapatmışlardı, ama yine de geride kalan 1-2 kökten tekrar çıkmaya başladılar. Daha doğal bir görüntü için, repens ve reineckiilerden öne de ektim, boylarını kısa tutuyorum. Tüm karides ve salyangoz ekibim zamanla öldüler. Muhtemelen Estimativev index metodundaki yoğun gübre girişi, bu canlılara iyi gelmiyor. Borneo vatozları çıkardım. Yosun kontrolünü otocatler hallediyor. Ayrıca ember tetralar ve başrol olarak Apistogramma pandurini çiftim var. Tüm tank, kum/kayalar hariç Güney Amerika bitki ve balıklarından oluşuyor şu an. Denge güzel kuruldu, panduro çiftim yavrularını gezdiriyor. Güncel video ve resim;
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/133091/121220222043211.jpg[/IMG]
[VID]https://youtu.be/gjFJvB0wJIw[/VID]
Yeşile Dönüş
Teşekkürler, küçük bir bakım için filtreyi kapatmıştım, abartı fotosentezi görünce, çekmeden duramadım. Fotosentez biz görelim veya görmeyelim hep var ama bu denli bir görüntü, bu hobiyi bitkiler için doğru bir şekilde yaptığımı hissettiriyor.
Bitki/yosun arasındaki denklemi çözebilmek çok güzel[:)]
Teşekkürler, küçük bir bakım için filtreyi kapatmıştım, abartı fotosentezi görünce, çekmeden duramadım. Fotosentez biz görelim veya görmeyelim hep var ama bu denli bir görüntü, bu hobiyi bitkiler için doğru bir şekilde yaptığımı hissettiriyor.
Bitki/yosun arasındaki denklemi çözebilmek çok güzel[:)]
Yeşile Dönüş
Biri fotosentez mi dedi?[:nazar:][:nazar:]
[VID]https://youtu.be/N5gQVq_tqrE[/VID]
[EDIT]Akmanbey,2022-08-14 21:52:31[/EDIT]
Biri fotosentez mi dedi?[:nazar:][:nazar:]
[VID]https://youtu.be/N5gQVq_tqrE[/VID]
[EDIT]Akmanbey,2022-08-14 21:52:31[/EDIT]
Yeşile Dönüş
[QUOTE=Cem Altay]
Aslında Apistogramma türleri de silis veya kuvars tipi kumlardan hoşlanırlar ve rahat edeler...Fakat aktif toprakta besleyip yavru aldığım bir cok tür oldu.
Ben Apistogramma derim [:)][/QUOTE]
Ramirezi daha az utangaç bir balık gibi gelmişti. Küçük kızım "baba şöyle göz önünde olan bir balık alsan, apistolar çok saklanıyor, akvaryum boş görünüyor" şeklinde bir eleştiri yapmıştı. Ramireziye o yüzden kaymıştım. Ama YouTube videolarında kumu bildiğiniz talan eden ramireziler gördüm. Ama benimde gönlümde apisto geçiyor, yine , her zaman[;)]
[QUOTE=Cem Altay]
Aslında Apistogramma türleri de silis veya kuvars tipi kumlardan hoşlanırlar ve rahat edeler...Fakat aktif toprakta besleyip yavru aldığım bir cok tür oldu.
Ben Apistogramma derim [:)][/QUOTE]
Ramirezi daha az utangaç bir balık gibi gelmişti. Küçük kızım "baba şöyle göz önünde olan bir balık alsan, apistolar çok saklanıyor, akvaryum boş görünüyor" şeklinde bir eleştiri yapmıştı. Ramireziye o yüzden kaymıştım. Ama YouTube videolarında kumu bildiğiniz talan eden ramireziler gördüm. Ama benimde gönlümde apisto geçiyor, yine , her zaman[;)]
Yeşile Dönüş
Akvaryuma yaz sonu gibi ramirezi düşünüyordum ama hiç beslemediğim bir canlı ve videolardan gördüğüm kadarıyla kum karıştırmayı diğer cücelere göre misliyle daha fazla seviyor. Bende hiç silis kum yok, tamamı 0.5cm Lav kırığı, balığın oyalanacağı bir yer yok. Acaba kum karıştırmayınca dekoru kazmaya, bitkileri eşelemeye başlar mı bilemedim. Besleyen arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.
Ya da Harun beyden güzel bir apisto çifti daha mı uygun olur?[;)]
Akvaryuma yaz sonu gibi ramirezi düşünüyordum ama hiç beslemediğim bir canlı ve videolardan gördüğüm kadarıyla kum karıştırmayı diğer cücelere göre misliyle daha fazla seviyor. Bende hiç silis kum yok, tamamı 0.5cm Lav kırığı, balığın oyalanacağı bir yer yok. Acaba kum karıştırmayınca dekoru kazmaya, bitkileri eşelemeye başlar mı bilemedim. Besleyen arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.
Ya da Harun beyden güzel bir apisto çifti daha mı uygun olur?[;)]
Kentsel Dönüşüm..riau / Batam Biyotopu
Her iki kurulumunuz da çok güzel Cem bey. Özellikle ikinci kurulumunuzdaki karışık taban görüntüsü çok hoşuma gitti. Son derece doğal görünüyor. Şahsen Bolu'luyum, Yedigöller tabiat parkında göllerin dipleri bu şekilde, her an aralardan bir apisto fırlayacak gibi duruyor. Sizinkini de o görüntüye benzettim. Biliyorum Asya temalı akvaryum ama cüceler çok güzel görünürdü [;)]
Resimdeki Armut kökünü blok olarak akvaryuma daldırıp , armut biyotopu yapardım ben, çok iyi görünüyor[:)]
Her iki kurulumunuz da çok güzel Cem bey. Özellikle ikinci kurulumunuzdaki karışık taban görüntüsü çok hoşuma gitti. Son derece doğal görünüyor. Şahsen Bolu'luyum, Yedigöller tabiat parkında göllerin dipleri bu şekilde, her an aralardan bir apisto fırlayacak gibi duruyor. Sizinkini de o görüntüye benzettim. Biliyorum Asya temalı akvaryum ama cüceler çok güzel görünürdü [;)]
Resimdeki Armut kökünü blok olarak akvaryuma daldırıp , armut biyotopu yapardım ben, çok iyi görünüyor[:)]
Yeşile Dönüş
[QUOTE=Ahmetkngr]Hocam yazın bitki olayını nasil yapıyorsunuz ben cok sıkıntı çekiyorum açıkçası akvaryum kapağını kapatıyorum isidan dolayı ve florasan kullabdim bi donem florasan da cok ısı yayıyor akvaryumun üstü açık şekilde led demiyorum istediğim ledleri bulamıyorum üstü açık 29-30 derecelerde geziyor akvaryum ışık olayı özellikle su dönemde canımı çok sıkıyor hazır ledlerende gerçekten çok yüksek fiyat istiyorlar wolfmarın spectra led modelini düşünüyorum bu konuda da renklisini mi renksizini mi almam gerek onuda bilemiyorum tilki kuyruğu bild olsa yetecek bana aslinda bunun 1 adeti ile yüzeye yakin koysam vantuz ile tilki kuyruğunu olur mu acaba [/QUOTE]
Yaşadığınız şehri bilmiyorum ama ben Bursa'dayım ve bu sene buralarda sıcaklıklar 28-30'C civarlarında seyrediyor. Akvaryum da benzer ısı da ve bitki gelişiminde herhangi bir sıkıntı yaşamadım. T5 florasan kullanıyorum bu akvaryumda ama 35 cm kadar yüzeyden yukarı asılı armatür. Dolayısıyla ek bir ısı problemi yaratmıyor akvaryuma. Tilki kuyruk besinini sudan alır, vantuzla tuttursanız da olur. Bakımı da çok basit bir bitkidir. Işıkla alakalı özel bir tercihi olmayacaktır.
[QUOTE=Ahmetkngr]Hocam yazın bitki olayını nasil yapıyorsunuz ben cok sıkıntı çekiyorum açıkçası akvaryum kapağını kapatıyorum isidan dolayı ve florasan kullabdim bi donem florasan da cok ısı yayıyor akvaryumun üstü açık şekilde led demiyorum istediğim ledleri bulamıyorum üstü açık 29-30 derecelerde geziyor akvaryum ışık olayı özellikle su dönemde canımı çok sıkıyor hazır ledlerende gerçekten çok yüksek fiyat istiyorlar wolfmarın spectra led modelini düşünüyorum bu konuda da renklisini mi renksizini mi almam gerek onuda bilemiyorum tilki kuyruğu bild olsa yetecek bana aslinda bunun 1 adeti ile yüzeye yakin koysam vantuz ile tilki kuyruğunu olur mu acaba [/QUOTE]
Yaşadığınız şehri bilmiyorum ama ben Bursa'dayım ve bu sene buralarda sıcaklıklar 28-30'C civarlarında seyrediyor. Akvaryum da benzer ısı da ve bitki gelişiminde herhangi bir sıkıntı yaşamadım. T5 florasan kullanıyorum bu akvaryumda ama 35 cm kadar yüzeyden yukarı asılı armatür. Dolayısıyla ek bir ısı problemi yaratmıyor akvaryuma. Tilki kuyruk besinini sudan alır, vantuzla tuttursanız da olur. Bakımı da çok basit bir bitkidir. Işıkla alakalı özel bir tercihi olmayacaktır.
Negro’nun Bir Kolu/Aiuana Deresi Biyotopu
H2O2 benim de kurtarıcım cyano ve diğer tüm algler için , sadece bitkisiz kurulumlarda. Ama H2O2 cılız bitkilere değerse tam bir katliam oluyor. Benim kurulumu biliyorsunuz, sıkmaya cesaret edemem.[EDIT]Akmanbey,2022-08-02 20:08:10[/EDIT]
H2O2 benim de kurtarıcım cyano ve diğer tüm algler için , sadece bitkisiz kurulumlarda. Ama H2O2 cılız bitkilere değerse tam bir katliam oluyor. Benim kurulumu biliyorsunuz, sıkmaya cesaret edemem.[EDIT]Akmanbey,2022-08-02 20:08:10[/EDIT]
Negro’nun Bir Kolu/Aiuana Deresi Biyotopu
Arif bey kurulumunuzu ve yarışma videonuzu çok beğendim, öncelikle emeğinize sağlık diyeyim. Daha önce de buna benzer düz ağaç parçalarının kullanıldığı bir apistogramma inca akvaryumu görmüştüm(biyotop). Tank çok ferah görünüyor bu tür tasarımlarda, aydınlık bir havası var. Kendimde benzer yapıda düz parçalardan oluşan bir tasarım için başlamıştım bir ara ama yine sonunda eğri büğrü kütüklerle dolmuştu her yer[:)]
Cyano benim en sevmediğim oluşum belki de; gerek kokusu , gerek dokusu, yayılım hızı... Tank bozduracak kadar ileri gidebiliyor zaman zaman. Nitrat az olması balıklar için iyi belki ama en azından cyano olusmayacak kadar ortamda bulunsa, 10 ppm altına düşmese bakımı daha keyifli olabilir tankın bence. Sonuçta bitkileriniz de var. Hep beraber düşünüldüğünde sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Çok daha yoğun gübrelediğim kurulumlarımda cacadu, inca , agasizi, borelli çiftlerimi ve yavrularını sağlıklı bir şekilde büyütmüştüm.
Şimdi tekrar baktım daha önce görüp beğendim dediğim inca biyotopu (Huallaga), o da size aitmiş [:)))]
Çok güzel bir kurulum[:iyi:]
Arif bey kurulumunuzu ve yarışma videonuzu çok beğendim, öncelikle emeğinize sağlık diyeyim. Daha önce de buna benzer düz ağaç parçalarının kullanıldığı bir apistogramma inca akvaryumu görmüştüm(biyotop). Tank çok ferah görünüyor bu tür tasarımlarda, aydınlık bir havası var. Kendimde benzer yapıda düz parçalardan oluşan bir tasarım için başlamıştım bir ara ama yine sonunda eğri büğrü kütüklerle dolmuştu her yer[:)]
Cyano benim en sevmediğim oluşum belki de; gerek kokusu , gerek dokusu, yayılım hızı... Tank bozduracak kadar ileri gidebiliyor zaman zaman. Nitrat az olması balıklar için iyi belki ama en azından cyano olusmayacak kadar ortamda bulunsa, 10 ppm altına düşmese bakımı daha keyifli olabilir tankın bence. Sonuçta bitkileriniz de var. Hep beraber düşünüldüğünde sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Çok daha yoğun gübrelediğim kurulumlarımda cacadu, inca , agasizi, borelli çiftlerimi ve yavrularını sağlıklı bir şekilde büyütmüştüm.
Şimdi tekrar baktım daha önce görüp beğendim dediğim inca biyotopu (Huallaga), o da size aitmiş [:)))]
Çok güzel bir kurulum[:iyi:]
Yeşile Dönüş
[QUOTE=ArifhbsAquatics]Elinize sağlık Erol bey; özellikle hardscape kısmı çok hoşuma gitti. Malum, bitkiler uzayınca hem zemindeki taşları hem kökleri örttüğü için o görüntü yeşile teslim oluyor 😊. Gidişat gayet iyi, evvelki kurulumlarınızdan biliyorum; yine başarılı bir tank olacaktır.[/QUOTE]
Teşekkürler Arif bey, tam bir hardscape sevdalısıyım diyebilirim. En çok kafa patlattığım ve bana hobinin belki de en keyif veren kısmı bu.. Ama suyu doldurduktan sonra da yeşili çok özlemeye başlıyorum. Farkettiyseniz hardscape sonrası tank suyla dolu, bir süre bitkisiz boş döndü. Bir süre kayaları kütükleri seyrettim[:)]
[QUOTE=ArifhbsAquatics]Elinize sağlık Erol bey; özellikle hardscape kısmı çok hoşuma gitti. Malum, bitkiler uzayınca hem zemindeki taşları hem kökleri örttüğü için o görüntü yeşile teslim oluyor 😊. Gidişat gayet iyi, evvelki kurulumlarınızdan biliyorum; yine başarılı bir tank olacaktır.[/QUOTE]
Teşekkürler Arif bey, tam bir hardscape sevdalısıyım diyebilirim. En çok kafa patlattığım ve bana hobinin belki de en keyif veren kısmı bu.. Ama suyu doldurduktan sonra da yeşili çok özlemeye başlıyorum. Farkettiyseniz hardscape sonrası tank suyla dolu, bir süre bitkisiz boş döndü. Bir süre kayaları kütükleri seyrettim[:)]
SON MESAJLAR
- 10 Litreye 100 W Isıtıcı Babakızakvarist, 04:16
Yeni Üye Forumu - Gulper Catfish Tavsiye gulperhastasi, 02:46
Yeni Üye Forumu - Trans Genetiklerim Yumurta Dökmedi. xellence07, 02:02
Yeni Üye Forumu - 5 Litrelik Bitkili Akvaryum xellence07, 01:48
Yeni Üye Forumu - Kribensis Nigeria Red Ve Rainbow Üreme Göksel D, 01:47
Yeni Üye Forumu - Yeni Kurulum Ve Sarı Su Sorunu berkay10, 01:45
Bitki Akvaryumları Genel - Mosnter Akvaryumum (07) xellence07, 01:34
Akvaryum Tanıtımı - Lepistesimin Karnı Şiş Sallanarak Yüzüyor ciciolmesinlutfn, 01:13
Hastalıklar ve İlaçlar - Beyaz Benek Mi Var Balığımda ciciolmesinlutfn, 01:11
Hastalıklar ve İlaçlar - Orandam Yüzmüyor ciciolmesinlutfn, 01:08
Yeni Üye Forumu - Nano Bloody Mary bendeniztayfun, 01:01
Akvaryum Tanıtımı - Kendin Yap Işık Kaya Özyurt, 00:34
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Betanin Kuyruk Erimesi Daha Fazla Artiyo Bettamtailung, 00:32
Labirentliler - İlk Canlı Yem Denemesi MasterChief, 00:26
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Ramirezi FISHERMAN01, 00:18
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Trans Genetik Tetra Ve Diğer Canlılar Yiğit solak, 00:17
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Ölçüsü cihatkaraca, 23:44
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Vuslat Aplot, 23:34
Akvaryum Tanıtımı - Smart 25 Watt Isıtmıyor CevdetSERBEST, 23:23
Yeni Üye Forumu - Bitkili Akvaryumum nurtensultan, 23:13
Akvaryum Tanıtımı - Lepistes Akvaryuma Hangi Filtre MasterChief, 22:25
Yeni Üye Forumu - Oranda Japonlar İçin Kum Ve Taş Tavsiyesi Emrkymc, 22:11
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Aleminyum Çerçeveli Akvaryum. karabacakriza, 22:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Kökü Aşırı Pamuklanma Ve Kumdaki Garip KaanE, 22:06
Bitki Akvaryumları Genel - Akıllı Priz Kullanan Var Mı? Bir Şey Sorucam KaanE, 22:02
Aydınlatma - 70 Lt Dış Filtre Tavsiyesi Mirza Adar, 21:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Solungaçta Beyaz Noktalar Mirza Adar, 21:39
Sazansıgiller - Lepistes Yavruları akvaryumodam, 21:37
Yeni Üye Forumu - Ph Düşürme Yöntemi Mekanik Mi Kimyasal Mı? akvaryumodam, 21:30
Bitki Akvaryumları Genel - Tds Düşürme Yöntemi Mekanik Mi Kimyasal Mı ArifhbsAquatics, 21:14
Bitki Akvaryumları Genel - Discus Akvaryumu İçin Gerekenler draff10, 20:49
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistes Balığı Yusuf3861, 20:45
Yeni Üye Forumu - Bu İki Şelale Filtreden Hangisi Daha İyidir? Vlademirol, 20:45
Filtreleme Seçenekleri - Ceviz Yaprağı Ve Dalı Tulpar99, 20:27
Yeni Üye Forumu - Karides Ph Tds Deyeri poyraz43, 20:19
Omurgasızlar - Bitkili Betta İçin Hangi Kum? Mirza Adar, 20:13
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 60p Bitkili Eminsalih, 20:07
Akvaryum Tanıtımı - 200 Lt Akvaryum Dış Filtre sefamolsun, 20:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 240 Lt Lik Tankımda Ne Besleyebilirim xellence07, 20:04
Yeni Üye Forumu - Melek Lavralarını Yaşatms Hamite07, 20:04
Filtreleme Seçenekleri - Iwagumi Akvaryumu İçin Zemin Bitkisi Önerisi FatihBezirgan, 17:34
Bitki Akvaryumları Genel - Balıklar Yem Yemiyor Talhabey12, 17:29
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Camındaki Kireç Balık Varken Temizlenirmi Sadullah016, 17:21
Yeni Üye Forumu - Busblue Acara Kara Karga, 17:15
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Plati Fırat pınar, 17:13
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tank Değişimi İçin Taban Tavsiyesi srnozcn, 17:03
Taban ve Gübreleme - Amatörce Bitki Denemem Srdr.Betta, 16:35
Akvaryum Tanıtımı - 45x35x40 Apistogramma Hongsloi kdrackgz, 16:25
Akvaryum Tanıtımı - Lepistes Akvaryumu Öneri Ehtiyar, 16:21
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sudan Çıkan Canlının Türü Ne Ölecek Miyim (!) faithNiel, 16:15
Cinsiyet ve Tür Belirleme
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Ücretsiz Ramshorn Salyangoz Hidro Dinamik 03:29
- Channa Golden Limbata okan169 02:29
- İki Katlı Beyaz Mobilyalı Akvaryum okan169 02:29
- Discus Ve Oscar okan169 02:29
- Co2 Tüp 2,67 Lt - Difüzör - Ph Checker - Regülatör TugayÇınar 01:27
- Marina Pilli Dip Süpürgesi /ithal Akvaryum... egemenc 01:26
- Akvaryum Bitkileri + Red Tail Filkulak Lepistes umutuyar 01:25
- Hakiki Doğal Katkısız Yeşil Su -micro Kurt umutuyar 01:25
- Altın Kafa Melekler Tekin35 01:18
- Yetişkin Kongo Tetra Xl Boy paXua 01:09
- Bitki Çeşitleri emreemin 01:00
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 01:00
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 01:00
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 01:00
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 01:00
- Sunsun 602b Mini Dış Filtre Samoo 00:46
- Apistogramma Cacatuoides Triple Red Samoo 00:46
- Co2 Regülatör Set egedin 00:32
- Tetra Tec 1200 Plus Dış Filtre idiopatik 00:26
- 60-40-40 Aksan Yapımı Akvaryum idiopatik 00:26
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 00:11
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 23:47
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 23:47
- Mdf Dolap Ve Ahşap Sehpa İmalatı Woodwork Can TEK 23:31
- 100*40*30h Cama Cam Show Akvaryumu Takas genesiss 23:17
- Sıfır Ve İkinciel Ürünler Biolojik Sünger,iç Fitre ootkn 22:55
- Lav Kırığı Kum 12 13 Kg ootkn 22:55
- Fluval E300 Dijital Isıtıcı BabySoul 22:49
- Eheim Experience 350 Dış Filtre BabySoul 22:49
- Apistogramma Cacatuoides (kakadu) Çift-dişiler Shinouzen 22:41
- Rainbow Ciklet Ve Electric Blue Acara Shinouzen 22:41
- Sıfır Ayarında İsta Regülatör,tüp,difüzör, Damla Furcifer 22:11
- Tam Set Dennerle Akvaryum Furcifer 22:11
- Mikro Kurt wallece 22:05
- Sajica Yavruları (güncel Video) Furkann 21:52
- Christmas Moss Furkann 21:52
- Çeşitli Sump Malzemeleri - Su Tamamlama Şamandıras Nuada 21:30
- Malawi Erkekler AlisBaba 21:14
- Dış Filtreler AlisBaba 21:14
- Bursa İçi Ücretsiz Paramesyum Kültürü Rafayel 21:10
- Albino Cennet Balığı Arıyorum Rafayel 21:10
- Çeşitli F0/f1 Tanganyika Türleri Damızlık Ve Yavru cstrk 20:54
- Mobilyalı Cama Cam Akvaryum Arıyorum Bysam 20:50
- Tetra Ex 800plus Dış Filtre Bysam 20:50
- Weeping Moss Bysam 20:50
- Apistogramma HarunYILDIRIM 20:48
- Moss Teli 3x3 / 5x5 Ve 10x10 Cm turkiSHrimp 20:35
- Anubias Nana - - Buche Wavy turkiSHrimp 20:35
- Kızılağaç Kozalağı turkiSHrimp 20:35
- Hb White Lep,bolbitis,fern,trident,tiger Lotus metsi 20:30
KULLANICILAR
- 37 Online Kullanıcı, 20 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.