ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Hakan ARP
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
50
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
02 Ağustos 2026 21:12
Toplam Mesaj:
497 [0.10 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
7 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Hakan ARPACIOĞLU
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1977
İl:
Eskisehir
Meslek:
Makina Mühendisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Hakan ARP
Yeniden eskiye akvaryumlarım ;
Bitkili galaxy rasbora ve cherry barb
TROPHEUS CARAMBA BISHOP
DEMOSONİ
Msobo MAGUNGA
SON 10 MESAJI
İlaç Satışı Neden Yok?
Tekrar merhaba,
Crystalpro Parazemix tedavisini eriğinde belirttiği gibi iki kez uygun dozda uyguladım. Sonrasında %50 su değişimi yaptım. Şuan için yem yememe durumu ortadan kalktı. Karnı çökük balık gözlemlemiyorum. Takipde olacağım. İhtiyaç halimde tekrar tedaviyi uygulayacağım.
Tekrar merhaba,
Crystalpro Parazemix tedavisini eriğinde belirttiği gibi iki kez uygun dozda uyguladım. Sonrasında %50 su değişimi yaptım. Şuan için yem yememe durumu ortadan kalktı. Karnı çökük balık gözlemlemiyorum. Takipde olacağım. İhtiyaç halimde tekrar tedaviyi uygulayacağım.
İlaç Satışı Neden Yok?
[QUOTE=NightWist]
Benzeri benim rasboralarımın birinde de var. Üretici kaynaklı olduğunu düşünüyorun.[/QUOTE]
Farklı farklı akvaryumculardan 3 kez celestial pearl danio ( galaxy rasbora) aldım. Hepsinde de karnı çökük 1 adet de olsa balık geldi. 3-4 ay sonrasında yavaş yavaş balık kayıpları yaşadım.
Crystalpro Parazemix satın aldım ve iki kez 2 gün ara ile belirtilen dozda uyguladım. En sonra bugün %50 su değişimi yaptım. İlaç etkili oldu mu zamanla gözlemleyeceğim.
[QUOTE=NightWist]
Benzeri benim rasboralarımın birinde de var. Üretici kaynaklı olduğunu düşünüyorun.[/QUOTE]
Farklı farklı akvaryumculardan 3 kez celestial pearl danio ( galaxy rasbora) aldım. Hepsinde de karnı çökük 1 adet de olsa balık geldi. 3-4 ay sonrasında yavaş yavaş balık kayıpları yaşadım.
Crystalpro Parazemix satın aldım ve iki kez 2 gün ara ile belirtilen dozda uyguladım. En sonra bugün %50 su değişimi yaptım. İlaç etkili oldu mu zamanla gözlemleyeceğim.
İlaç Satışı Neden Yok?
[QUOTE=Cyber_Scout]Celestial Pearl Danio (cpd) yada Galaxy Rasbora için saydığınız belirtiler için en iyi tedavi çözümü ;
Crystalpro Parazemix olur içinde Metronidazole ve Praziquantel bulunuyor.
Omurgasızları da öldürmesi muhtemeldir.
Karides, salyangoz v.b. varsa tanktan galaxyleri ayırıp tedavi edip geri eklersiniz.[/QUOTE]
[QUOTE=İnci Kefali]Tüberküloz için net bilgi sahibi değilim ama crystalpro yeni bir ürün çıkarmış parazemix diye. Bir inceleyin belki faydası olur.[/QUOTE]
Teşekkürler. Satın aldım. Deneyeceğim hemen.[EDIT]Hakan ARP,2026-06-16 14:15:48[/EDIT]
[QUOTE=Cyber_Scout]Celestial Pearl Danio (cpd) yada Galaxy Rasbora için saydığınız belirtiler için en iyi tedavi çözümü ;
Crystalpro Parazemix olur içinde Metronidazole ve Praziquantel bulunuyor.
Omurgasızları da öldürmesi muhtemeldir.
Karides, salyangoz v.b. varsa tanktan galaxyleri ayırıp tedavi edip geri eklersiniz.[/QUOTE]
[QUOTE=İnci Kefali]Tüberküloz için net bilgi sahibi değilim ama crystalpro yeni bir ürün çıkarmış parazemix diye. Bir inceleyin belki faydası olur.[/QUOTE]
Teşekkürler. Satın aldım. Deneyeceğim hemen.[EDIT]Hakan ARP,2026-06-16 14:15:48[/EDIT]
İlaç Satışı Neden Yok?
[QUOTE=Cyber_Scout]
Galaxy Rasboralarda mı belirtiler?
[/QUOTE]
Evet galaxy rasbolarda bu belirtileri görüyorum. Ancak cherry barb balıklarda da az da olsa başladı.
[QUOTE=JujuSeri]Balıkların sorunu ya tüberkülöz ya da iç parazit, ama bu ilaçlar dış parazitlere karşı etkili gibi duruyor. Neden bunları istiyorsunuz?[/QUOTE]
İç parazit yada tüberküloz tedavisini nasıl yapabilirim
[QUOTE=Cyber_Scout]
Galaxy Rasboralarda mı belirtiler?
[/QUOTE]
Evet galaxy rasbolarda bu belirtileri görüyorum. Ancak cherry barb balıklarda da az da olsa başladı.
[QUOTE=JujuSeri]Balıkların sorunu ya tüberkülöz ya da iç parazit, ama bu ilaçlar dış parazitlere karşı etkili gibi duruyor. Neden bunları istiyorsunuz?[/QUOTE]
İç parazit yada tüberküloz tedavisini nasıl yapabilirim
İlaç Satışı Neden Yok?
Tüm parazit tedavilerini uygulamak istiyorum. Tam belirgin bir belirti yok. Sadece karın çökmesi, kamburluk, yem yememe yada ağza alıp tükürme belirtileri oluyor. Balıklar soluk renkler almaya başlıyor ve ölüm oluyor. 6 aydır devam ediyor.[EDIT]Hakan ARP,2026-06-15 21:51:37[/EDIT]
Tüm parazit tedavilerini uygulamak istiyorum. Tam belirgin bir belirti yok. Sadece karın çökmesi, kamburluk, yem yememe yada ağza alıp tükürme belirtileri oluyor. Balıklar soluk renkler almaya başlıyor ve ölüm oluyor. 6 aydır devam ediyor.[EDIT]Hakan ARP,2026-06-15 21:51:37[/EDIT]
İlaç Satışı Neden Yok?
Merhaba,
Türkiye de JBL Gyrodol Plus 250 ya da Sera Tremazol gibi ilaçların satışı neden yok biliyor musunuz?
Ben aradım ama bir türlü bulamadım. Türkiye de bu ilaçları bulabileceğim bir internet sitesi ya da akvaryumcu önerebilir misiniz?
Teşekkürler
Merhaba,
Türkiye de JBL Gyrodol Plus 250 ya da Sera Tremazol gibi ilaçların satışı neden yok biliyor musunuz?
Ben aradım ama bir türlü bulamadım. Türkiye de bu ilaçları bulabileceğim bir internet sitesi ya da akvaryumcu önerebilir misiniz?
Teşekkürler
Seachem Flourish son kullanma tarihi
Merhaba ,
Seachem flourish ve nitrogen de sok kullanma tarihleri var. Ek olarak flourish kapağı açılınca +4 derece bozdolabında saklanmalıdır diye tavsiye ediliyor.
Seachem iron, excel, potasyum,phosphorus da son kullanma tarihleri yok.
Ek bilgi seachem stability de son kullanma tarihi oluyor.
Sağlıklı balıklar
Merhaba ,
Seachem flourish ve nitrogen de sok kullanma tarihleri var. Ek olarak flourish kapağı açılınca +4 derece bozdolabında saklanmalıdır diye tavsiye ediliyor.
Seachem iron, excel, potasyum,phosphorus da son kullanma tarihleri yok.
Ek bilgi seachem stability de son kullanma tarihi oluyor.
Sağlıklı balıklar
Bitkili Tankda Led Kullanımı
[QUOTE=darkaura]
Işık gücü zayıf kalmış. Normal geometride bir tanksa aydınlatma su yüzeyine yakın duracaksa yada uygun şekilde lens olacaksa minimum 12watt güçle 8 saat aydınaltma gerek, Amaç kızartma ise 16watt daha uygun olur hatta dengesi oturmuş düzgün gübrelenen co2lenen bakımı iyi bir tanksa 18-20 bile olur ama ışık artıkca daha çok bakım isteyecektir dengesizlik halinde daha kötü yosunlanacaktır. Tankın tam ölçülerini en boy yükseklik olarak verirseniz hatta foto olursa daha iyi yardımcı olabilirim.[/QUOTE]
Merhaba tekrar,
Akvaryum yüksekliğinde bir hata yapmışım 31 cm yazmalıydım. Akvaryum ölçüşeri şu şekilde ;
47,5x31x27,5 cm
Sizin ilk sayfadaki bilgilerde " Bu sebeble iyi tasarlanmis yuksek destekli tankda litrede 0.3w yi gecmemenizi onerecem." Bunu okuduktan sonra yosun problemi olur düşüncesiyle sanırım çok fazla güvenli bölgede kaldım.
Yorumunuzu dört gözle bekliyorum
Akvaryum fotoğrafını paylaşıyorum.
Teşekkürler
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/135907/121220252150581.jpg[/IMG]
[EDIT]Hakan ARP,2025-12-13 13:31:43[/EDIT]
[QUOTE=darkaura]
Işık gücü zayıf kalmış. Normal geometride bir tanksa aydınlatma su yüzeyine yakın duracaksa yada uygun şekilde lens olacaksa minimum 12watt güçle 8 saat aydınaltma gerek, Amaç kızartma ise 16watt daha uygun olur hatta dengesi oturmuş düzgün gübrelenen co2lenen bakımı iyi bir tanksa 18-20 bile olur ama ışık artıkca daha çok bakım isteyecektir dengesizlik halinde daha kötü yosunlanacaktır. Tankın tam ölçülerini en boy yükseklik olarak verirseniz hatta foto olursa daha iyi yardımcı olabilirim.[/QUOTE]
Merhaba tekrar,
Akvaryum yüksekliğinde bir hata yapmışım 31 cm yazmalıydım. Akvaryum ölçüşeri şu şekilde ;
47,5x31x27,5 cm
Sizin ilk sayfadaki bilgilerde " Bu sebeble iyi tasarlanmis yuksek destekli tankda litrede 0.3w yi gecmemenizi onerecem." Bunu okuduktan sonra yosun problemi olur düşüncesiyle sanırım çok fazla güvenli bölgede kaldım.
Yorumunuzu dört gözle bekliyorum
Akvaryum fotoğrafını paylaşıyorum.
Teşekkürler
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/135907/121220252150581.jpg[/IMG]
[EDIT]Hakan ARP,2025-12-13 13:31:43[/EDIT]
Bitkili Tankda Led Kullanımı
Merhaba Mustafa Bey,
40 litre bitkili akvaryumumda co2 takviyesi ve tamamı seachem markalı gübrelerden sitesinde hightech haftalık programına göre sıvı gübre eklemesi yapmaktayım. Sizin ilk sayfada anlattığımız oran ve watt değerine göre aşağıdaki listede anlattığım şekilde bir led aydınlatmaya sahibim. Ve günlük 6,5 saat aydınlatma yapmaktayım. Aydınlatma ve taban arası mesafe 27 cm'dir.
6 adet 6500k 3,2 volt 160 lümen
2 adet 650-670nm deep red 2,4 volt 80 lümen
1 adet 430-450nm royal blue 3,2 volt 25 lümen
Ancak kırmızı renkli bitkilerimde istediğim kırmızı renkleri elde edemiyorum.
Bitkilerim ;
Alternanthera Reineckii Rosanervig
cabomba furcata purple
Acaba aydınlatma led sayı ve dağılımda değişiklik mi yapmam gerekiyor. Tavsiye ve yorumda bulunabilir misiniz.
Teşekkürler[EDIT]Hakan ARP,2025-12-12 13:11:51[/EDIT]
Merhaba Mustafa Bey,
40 litre bitkili akvaryumumda co2 takviyesi ve tamamı seachem markalı gübrelerden sitesinde hightech haftalık programına göre sıvı gübre eklemesi yapmaktayım. Sizin ilk sayfada anlattığımız oran ve watt değerine göre aşağıdaki listede anlattığım şekilde bir led aydınlatmaya sahibim. Ve günlük 6,5 saat aydınlatma yapmaktayım. Aydınlatma ve taban arası mesafe 27 cm'dir.
6 adet 6500k 3,2 volt 160 lümen
2 adet 650-670nm deep red 2,4 volt 80 lümen
1 adet 430-450nm royal blue 3,2 volt 25 lümen
Ancak kırmızı renkli bitkilerimde istediğim kırmızı renkleri elde edemiyorum.
Bitkilerim ;
Alternanthera Reineckii Rosanervig
cabomba furcata purple
Acaba aydınlatma led sayı ve dağılımda değişiklik mi yapmam gerekiyor. Tavsiye ve yorumda bulunabilir misiniz.
Teşekkürler[EDIT]Hakan ARP,2025-12-12 13:11:51[/EDIT]
Çözülemeyen Nokta Yosun
Merhaba,
Nokta yosunu bende bitkili tankımda karşılaştım ve zaman zaman tekrar camlarda çıkıyor. Benim tankım bitkili olduğu için fazla ışıklandırma ve fosfat sıvı gübresinin nitrat ile olması gereken oranda olmaması nedeniyle durum ile karşılaştım. Ancak bir çok forumda okuduğum kadarıyla mavi renk ledlerinde bu tip bri yosunun çıkmasında etkili olduğunu okudum.
Bu tip temizliği zor yosunları camınızda kullanmadığınız bir banka kartı ile yaparsanız hem camınıza jilet gibi zarar vermezsiniz hem de jiletten çok daha kolay bir şekilde temizlik yapabilirsiniz. Ben şahsen banka kartı ile yapıyorum.
Umarım kurtulursunuz. % saatlik ışık sürenizde bunların çıkmasında etkili oluyordur mutlaka bir miktar kademeli olarak ışığı azaltabilirsiniz.
sağlıklı balıklar
Merhaba,
Nokta yosunu bende bitkili tankımda karşılaştım ve zaman zaman tekrar camlarda çıkıyor. Benim tankım bitkili olduğu için fazla ışıklandırma ve fosfat sıvı gübresinin nitrat ile olması gereken oranda olmaması nedeniyle durum ile karşılaştım. Ancak bir çok forumda okuduğum kadarıyla mavi renk ledlerinde bu tip bri yosunun çıkmasında etkili olduğunu okudum.
Bu tip temizliği zor yosunları camınızda kullanmadığınız bir banka kartı ile yaparsanız hem camınıza jilet gibi zarar vermezsiniz hem de jiletten çok daha kolay bir şekilde temizlik yapabilirsiniz. Ben şahsen banka kartı ile yapıyorum.
Umarım kurtulursunuz. % saatlik ışık sürenizde bunların çıkmasında etkili oluyordur mutlaka bir miktar kademeli olarak ışığı azaltabilirsiniz.
sağlıklı balıklar
SON MESAJLAR
- Bir Zamanlar Keyhole Vardı - Ne Oldu? alaiyes, 09:24
Güney Amerikan Cichlidleri - Betta Akvaryumum İçin Filtre Öneriniz Nedir. İnci Kefali, 09:02
Yeni Üye Forumu - 200 Litre Yeni Bitkili Tankım SemihDinçer, 03:25
Akvaryum Tanıtımı - Sump Tipi Tavsiye SemihDinçer, 03:12
Yeni Üye Forumu - 90l Akvaryuma Dış Filitre Önerisi Taha Yanık, 03:03
Yeni Üye Forumu - Ro Su İçin Gh-kh Kullanımı Ehtiyar, 02:34
Akvaryum Bilimi - Mayalı Sistem Taha Yanık, 02:06
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Lowtech Bitkiler İle Hobiye Dönüş EmirY, 00:35
Akvaryum Tanıtımı - İlk Defa Bitkili Akvaryum Kuruyorum harun reşit, 21:34
Yeni Üye Forumu - Kuhli De Karın Şişliği AquaVita, 21:24
Hastalıklar ve İlaçlar - Bitkili Tankıma Balık Önerisi Ahmet53, 20:57
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumun Son Hali mahirbs1, 19:29
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - L144 Hakkında Bilgi Edinmek Cyber_Scout, 17:57
Kedi Balıkları Forumu - Karides Nereden Alınmalı Durustyilan, 17:05
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Orta Amerika'ya Dönüş Frkn, 16:42
Akvaryum Tanıtımı - Özel Türler İçin Bildiğiniz İthalat Listesi Var Mı flanormimar, 15:42
Güney Amerikan Cichlidleri - Bitkili Doğal Akvaryumlarım nurtensultan, 14:18
Akvaryum Tanıtımı - Anormal Büyüme Taha Yanık, 13:39
Hastalıklar ve İlaçlar - Hastalık ugurbaran, 12:25
Yeni Üye Forumu - Yeşil Su Problemi ugurbaran, 12:16
Hastalıklar ve İlaçlar - Leonardit Zeminli Akvaryum Kurulumu SuperSport, 09:53
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryumun 2 Cm'i Boşlukta Kalması bendeniztayfun, 04:39
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Yeni Akvaryum Ve Sorularım akvaristsaglam, 21:09
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitki Yemeyen Ciklet Street Parrot, 20:00
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Uyumsuz Akvaryum sdekx, 19:08
Yeni Üye Forumu - 30 Lt Kaç Yavru Lepistes Efe ulu, 15:30
Canlı Doğuranlar - 30l Akvaryumdan 90l Akvaryuma Geçiş Önerileri dtwayaquatic, 15:09
Yeni Üye Forumu - Japon Balığı Karın Şişliği dtwayaquatic, 12:51
Yeni Üye Forumu - Balıklarımdan Nasıl Kurtulabilirim sedatyagci, 09:45
Yeni Üye Forumu - Yemleme Makinesi İçin Yavru Guppy Yem Önerileri hoppala, 05:27
Malzemeler ve Yemler Forumu - Kahve Rengi Su Sufisu, 00:52
Yeni Üye Forumu - Calico Bristlenose AquaVita, 21:18
Kedi Balıkları Tanıtımı - Melez Mi Bilmediğim Bir Cinsmi ? Bir Süleyman2534, 19:47
Yeni Üye Forumu - Lepistes İcin Şelale Filtremi? Sfp16 Pipo Mu? Sfenks111, 18:56
Yeni Üye Forumu - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Frkn, 13:56
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Bitkilerin Gelişmemesi Hk. aquaticathearmi, 12:42
Bitki Akvaryumları Genel - Melek Balığı Cyber_Scout, 11:22
Yeni Üye Forumu - Bitkili Tankda Led Kullanımı darkaura, 10:54
Işık CO2 ve Ekipmanlar - 3'lü Kartuş + Ro Filtre Sistemi Borulaması flanormimar, 09:12
Filtreleme Seçenekleri - Aguamentist Youtube Video Tanıtımları Aguamentist, 03:36
Akvaryum Dünyasından Haberler - Albino Kribensis Ozmoziz, 02:04
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Kardinal Tetralarım Durduk Yere Öldü bendeniztayfun, 23:53
Hastalıklar ve İlaçlar - Hobiye Yeni Basladım Durustyilan, 19:42
Yeni Üye Forumu - Dajana Artemiayı Çıkartamıyorum oguzsel, 19:22
Malzemeler ve Yemler Forumu - Yavru Tavşan Salyangozlarım Neden Ölüyor? salikk, 18:48
Hastalıklar ve İlaçlar - Aquael Ultramax Dış Filtre İnceleme Birtek, 16:03
Filtreleme Seçenekleri - İmparator Black Tetra Problemi ADAMEHSER, 15:26
Hastalıklar ve İlaçlar - Balık Karnı Şiş Ve Ters Dönüyor Betta_King, 13:41
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Hobisine Dönüş Yusufs, 11:41
Yeni Üye Forumu - Toprak Seçimi Kaangzkr, 01:48
Taban ve Gübreleme
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Java Moss , Java Fern Filizleri Miller 09:34
- Rasbora Arıyorum Miller 09:34
- 2 Torba Moss :) Filtre Isıtıcı AtlasPoyraz 07:50
- Apistogramma Türleri AtlasPoyraz 07:50
- Mesaquarıum | Cüce Kerevit Satışı Mesaquarium 07:07
- Mesaquarıum – 3d Baskı Akvaryum Ürünleri Mesaquarium 07:07
- Mesaquarıum | Bloody Mary Karides Satışı Mesaquarium 07:07
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 06:47
- Ful Red Lepistes ÖĞRÜNÇ 02:42
- Moss - Galaxy Fishbone - Scr - Bluebolt - Taiwan nomercy 02:24
- A+ Kalite Akvaryum Seti apistoman 00:39
- Chihiros Wrgb 60cm + Shade + Askı + Gambling apistoman 00:39
- Sarı Prenses - Beyaz Prenses - İmparator - Auratus Malawi market 00:20
- Kafalı Yunus Yavruları Malawi market 00:20
- 120x45x50 Ultra Clear Mobilyalı Akvaryum hakanycl 00:08
- Aykılıç, King Ve Düz Kılıç Yavruları A Kalite ali özer 23:05
- 6 Adet L144 Yavru Ve 2 Adet Ramirezi Canerkartal 22:18
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 22:00
- Akvaryum Arıtma Sistemleri zafer3885 22:00
- Red Root Floater Su Üstü Bitkisi HakanYeni 21:52
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 21:35
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 21:35
- Biten Hobiden Kalan Malzemeler SJess 20:43
- Hediye Tubifex Ve Killifish Yumurtası Bursa Rafayel 18:59
- Toplu Satış Karışık Malzemeler Uyguna Takasa Açık Aquarist101 18:36
- Vatoz, Karides, Endler Lepistes Kampanya 10-20tl Aquarist101 18:36
- Satılık Mobilyalı Akvaryum Ve Full Set 35 Küp Aporetti 18:21
- Mikrofex-grindal-mikrokurt-sirkekurdu-izya Tubifex tuncaysargin 16:49
- Lepistes Otu (guppy-grass) kerimkoz 16:27
- Üretilebilir Tubifex ( İzya Kurdu) Ve Diğer Yemler Lotus88 15:46
- California Black Worm ( Aranıyor) Lotus88 15:46
- Satılık Endler Varyeteleri.. Lotus88 15:46
- Sarı Ateş Neon Karides (neocaridina) rasporasrc 15:32
- Bitki Çeşitleri emreemin 14:19
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 14:19
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 14:19
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 14:19
- Exel , Ramshorm , Bitki CevdetSERBEST 14:14
- Su Piresi 200 - 300 Adet 100 Tl CevdetSERBEST 14:14
- Moss Teli CevdetSERBEST 14:14
- L144 Mavi Göz Tül Vatozlar Kampanyanın Kralı FULL RED MEHMET 13:55
- Dophin C1300 Dış Filtre Sıfırdan Farksız Garantili FULL RED MEHMET 13:55
- Reeflowers Pearl Whıte Sand Kum 200 Kg FULL RED MEHMET 13:55
- Jbl Novo M Vatoz Çöpçü Yemi FULL RED MEHMET 13:55
- Amazon Hançeri Cryptocoryne Canlı Üreyen Bitkiler FULL RED MEHMET 13:55
- Su Piresi & Yeşil Su & Infusoria Amati340 13:47
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 13:47
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 13:47
- Osmocote Akıllı Kapsül Gübre ( 9 Ay Etkili) Amati340 13:47
- Microfex( Dero Worm) & Sirke Kurdu Amati340 13:47
KULLANICILAR
- 34 Online Kullanıcı, 19 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.