ÖZELLİKLER
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
05 Temmuz 2014 19:27
Toplam Mesaj:
78 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Timur Sedat Demirgiller
Doğum Tarihi:
04 Ağustos 1982
İl:
Istanbul
Meslek:
serbest
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
timur demirgiller
432litre duboisi maswa ve canary cheek
200 litre sarı prenses mavi imparator demasoni
160 litre özel tür lepistes
432litre duboisi maswa ve canary cheek
200 litre sarı prenses mavi imparator demasoni
160 litre özel tür lepistes
SON 10 MESAJI
OokyanusS Akvaryuma Teşekkürler
Hayırlı, uğurlu olsun.
Sade ve güzel bir kurulum gerçekleştirmişsiniz.
Sağlıkla yavrulara kavuşmanızı dilerim.
*****Çok teşekkür ederim daha güzelleri sizlerin olsun inşallah *****
*****Çok teşekkür ederim daha güzelleri sizlerin olsun inşallah *****
Çok heyecanlı bir bekleyiş olmuş gerçekten yazınıza bile yansımış
heyecanınız.Umarım canlılarınızda uzun ömürlü olur sağlıkla beslersiniz.
Hayırlı olsun,keyifli hobiler dilerim
*****Gercektende cok aşırı bir heycan vardı tüm iyi dilekleriniz icin teşekkür ederim hepimizin canlıları uzun ömürlü olsun inşallah torunlarını görsünkendileride :)*****
Bitkiler sanırım anubias ve rizomlarının kumun üstünde kalması gerektiği aksi halde çürüme riskinin olduğunu okumuştum.
*****Bitkileri koydugumdan beri hepsi birer yaprak verdi bende karbonatlı kumun bitkiye yaramadıgını okumuştum ama KERİM BEY cürüdügünde bitkilerini ücretsiz yenileri ile degiştirecegim dedi bende ona binayen nereye yerleştirdi ise orada bıraktım .
Her akşam karşılarına gecip yem yemelerini izlemek anubiasların altında dolaşıp kumlarını karıştırıp taşlarının icinde dolaşmasını izlemek cok aşırı derecede huzur veriyor ...
Hayırlı olsun,keyifli hobiler dilerim
*****Gercektende cok aşırı bir heycan vardı tüm iyi dilekleriniz icin teşekkür ederim hepimizin canlıları uzun ömürlü olsun inşallah torunlarını görsünkendileride :)*****
Bitkiler sanırım anubias ve rizomlarının kumun üstünde kalması gerektiği aksi halde çürüme riskinin olduğunu okumuştum.
*****Bitkileri koydugumdan beri hepsi birer yaprak verdi bende karbonatlı kumun bitkiye yaramadıgını okumuştum ama KERİM BEY cürüdügünde bitkilerini ücretsiz yenileri ile degiştirecegim dedi bende ona binayen nereye yerleştirdi ise orada bıraktım .
Her akşam karşılarına gecip yem yemelerini izlemek anubiasların altında dolaşıp kumlarını karıştırıp taşlarının icinde dolaşmasını izlemek cok aşırı derecede huzur veriyor ...
[QUOTE=akvaryumcubill]Timur ne zamandır görüşmüyoruz.Bu ara benim de böyle bir aktivitem olucak.Keşke senle evlerimiz yakın olsada beraber hobihane açsak ,ama kısmet değilmiş.Çalışman için tebrik ederim. [/QUOTE]
Güzel olurdu ama nasip ilerliyen zamanlarda olur :)
es2ci 2013-10-07 23:29:58
[QUOTE=akvaryumcubill]Timur ne zamandır görüşmüyoruz.Bu ara benim de böyle bir aktivitem olucak.Keşke senle evlerimiz yakın olsada beraber hobihane açsak ,ama kısmet değilmiş.Çalışman için tebrik ederim. [/QUOTE]
Güzel olurdu ama nasip ilerliyen zamanlarda olur :)
*****Kerim abi adamdır adam :) Süpriz yapmayı sever.Asla argo bir tabirle (çakallık yapmaz ben kefilim.) *****
evet farkındayım cok candan kandan bir adam
evet farkındayım cok candan kandan bir adam
Hayırlı olsun Güzel olmuş elinize sağlık.****
cok teşekkür ederim ahmet bey
***** timur bey kendinize çok güzel bi akvaryum oluşturmuşsunuz cam e kullandınız kaç mm cm2 ye aldığı basınçta bir bilginiz varmı ?*****
cam 10mm toplamda 432litre basıncı bilmiyorum ama her hangi bir sorun cıkmadı camda ön cam olarak ta extra clear kulanıldı . . .
cok teşekkür ederim ahmet bey
***** timur bey kendinize çok güzel bi akvaryum oluşturmuşsunuz cam e kullandınız kaç mm cm2 ye aldığı basınçta bir bilginiz varmı ?*****
cam 10mm toplamda 432litre basıncı bilmiyorum ama her hangi bir sorun cıkmadı camda ön cam olarak ta extra clear kulanıldı . . .
hayırlı olsun timur kardeşim sade güzel bir akvaryum olmuş sağlıklı hobiler dilerim...*****
cok teşekkür ederim hasan bey
Emegi gecen ve yorum yapan herkeze cok cok teşekkürler cok yakında yavrular geliyor agzı dolan bir dişim var video sunu cekmeyi bir türlü fırsat bulup yapamadım en kısa zamanda onuda başarıcam ...
cok teşekkür ederim hasan bey
Emegi gecen ve yorum yapan herkeze cok cok teşekkürler cok yakında yavrular geliyor agzı dolan bir dişim var video sunu cekmeyi bir türlü fırsat bulup yapamadım en kısa zamanda onuda başarıcam ...
Kusurluk bişey yok umut . Msj da cevap verdim . Cok Yakında videoda ekliyecegim ...
Kusurluk bişey yok umut . Msj da cevap verdim . Cok Yakında videoda ekliyecegim ...
Adım timur sedat demirgiller . iki ismim var .
Teşekkür ederim cok sagol daha iyileri senin olsun inşallah umutcum...
Adım timur sedat demirgiller . iki ismim var .
Teşekkür ederim cok sagol daha iyileri senin olsun inşallah umutcum...
Fotoğraf:
Boyut (cm):120*60*60
Kapasite (litre):432
Canlılar:canary cheek ve duboisi maswa
Malzemeler: Dış filitre eheim 2217 ısıtıcı eheim jager 300w dalga motoru resun waver 4000
Akvaryum Bakımı: Haftalık %25 su degişimi
Kullanılan Yemler: - - -
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: - - -
Akvaryumu yaptıgı icin KERİM UYSALA cok cok teşekkür ederim
09.09.2013 te akvaryumun camları teslim oldu ve büyük bir özveri ile sanki kendisine akvaryum yapıyormuşcasına calışmaya başladı resimleri topluolarak en sona eklenecektir
ilkgün sadece alt kayıtlarını yapıştırdı ve kuruması icin beklemeye başladık ama sürec bir türlü benim icin gecmek bilmedi
10.09.2013
sadece caylarımızı icip akvaryumu neden toplamadıgını anlattı ve sabılı olmam icin telkinde bulundu kesinlikle kar amaclı bir ic güdü ile yaklaşmadıgını gün gectikce anladım ...
11.09.2013
sonunda fazlalık kalan silikonlar kesilip kendi tabiri ile contası yapılıp akvaryumu bana haber vermeden bir arkadaşından yardım alarak bir araya getirdi... (Bana tıraş olmaya gidiyorum deyip bir arkadaşından yardım alıp akvaryumu bir araya getirmiş ve bunu bana üretim hanesinin yanında marangozluk yapan coşkun kardeşim agzından kacırıp beni cokmutlu etmişti) Süprizi yarım kaldı
12.09.2013
Gene anlamsız bir bekleme süreci başlamıştı bana göre ve bekliyerekte bitti. . .
13.09.2013
Bugün başladıgında bu akşam akvaryumuna sonkez dokunacagım dedi ve fazlalık silikonları temizleyip gene conta cekti,üst kayıtlar ve kuşaklar yapıştırıldı ve kurumaya bırakıldı...
18.09.2013
Akvaryum kurudu ve eve gelmeye hazır dedi sanki tüm dünyalar benimdi kendisi gelip yerleştirdi ve tüm dekorunu kendi ellerinle yaptı suyunu bastı dış filitreyi calıştırıp diger akvaryumumdan aşı suyunu yaptı ve son bir kac günün dedi ve gitti...
21.09.2013
Gittigimde bir kac gün daha bekliyecegiz dedi ve boş akvaryuma bakmaya devam ettim sonucta akvaryum evde ve balıklarda hazırdı onun icin pek bir sıkıntım kalmamıştı
25.09.2013
Artık ısrarlarıma dayanamayıp tamam bu akşam balıklarını icine atacagız dedi ve akşam olmak bilmedi . Üretim haneden yakaladıgımız balıkları topladık ve eve geldik bu aralarda ben heyecandan resim falan cekmeyi tabiyki unuttum sonunda kovanın icine bıraktıgımız balıklara tabiri cahiz ise iplik kalınlıgında su akması icin hava hortumundan su transferi başladı ve balıklar nihayetinde bir kac saat sonra akvaryuma girip yerlerini aldılar . . .
Kesinlikle ben kadar ilgili herşeyi anlatışı balıklara bakışı ve onların durumunu ögrenmek icin arayıp sorması beni güngectikce şaşırtmaya devam etti . . . Bu sebepten dolayı bu yazıyı yazma ve akvaryumumu tanıtma ve onu yapmakta hic bir fedakarlıktan kacınmayan insana teşekkür etme geregi duydum...
Fotoğraf:
Boyut (cm):120*60*60
Kapasite (litre):432
Canlılar:canary cheek ve duboisi maswa
Malzemeler: Dış filitre eheim 2217 ısıtıcı eheim jager 300w dalga motoru resun waver 4000
Akvaryum Bakımı: Haftalık %25 su degişimi
Kullanılan Yemler: - - -
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: - - -
Akvaryumu yaptıgı icin KERİM UYSALA cok cok teşekkür ederim
09.09.2013 te akvaryumun camları teslim oldu ve büyük bir özveri ile sanki kendisine akvaryum yapıyormuşcasına calışmaya başladı resimleri topluolarak en sona eklenecektir
ilkgün sadece alt kayıtlarını yapıştırdı ve kuruması icin beklemeye başladık ama sürec bir türlü benim icin gecmek bilmedi
10.09.2013
sadece caylarımızı icip akvaryumu neden toplamadıgını anlattı ve sabılı olmam icin telkinde bulundu kesinlikle kar amaclı bir ic güdü ile yaklaşmadıgını gün gectikce anladım ...
11.09.2013
sonunda fazlalık kalan silikonlar kesilip kendi tabiri ile contası yapılıp akvaryumu bana haber vermeden bir arkadaşından yardım alarak bir araya getirdi... (Bana tıraş olmaya gidiyorum deyip bir arkadaşından yardım alıp akvaryumu bir araya getirmiş ve bunu bana üretim hanesinin yanında marangozluk yapan coşkun kardeşim agzından kacırıp beni cokmutlu etmişti) Süprizi yarım kaldı
12.09.2013
Gene anlamsız bir bekleme süreci başlamıştı bana göre ve bekliyerekte bitti. . .
13.09.2013
Bugün başladıgında bu akşam akvaryumuna sonkez dokunacagım dedi ve fazlalık silikonları temizleyip gene conta cekti,üst kayıtlar ve kuşaklar yapıştırıldı ve kurumaya bırakıldı...
18.09.2013
Akvaryum kurudu ve eve gelmeye hazır dedi sanki tüm dünyalar benimdi kendisi gelip yerleştirdi ve tüm dekorunu kendi ellerinle yaptı suyunu bastı dış filitreyi calıştırıp diger akvaryumumdan aşı suyunu yaptı ve son bir kac günün dedi ve gitti...
21.09.2013
Gittigimde bir kac gün daha bekliyecegiz dedi ve boş akvaryuma bakmaya devam ettim sonucta akvaryum evde ve balıklarda hazırdı onun icin pek bir sıkıntım kalmamıştı
25.09.2013
Artık ısrarlarıma dayanamayıp tamam bu akşam balıklarını icine atacagız dedi ve akşam olmak bilmedi . Üretim haneden yakaladıgımız balıkları topladık ve eve geldik bu aralarda ben heyecandan resim falan cekmeyi tabiyki unuttum sonunda kovanın icine bıraktıgımız balıklara tabiri cahiz ise iplik kalınlıgında su akması icin hava hortumundan su transferi başladı ve balıklar nihayetinde bir kac saat sonra akvaryuma girip yerlerini aldılar . . .
Kesinlikle ben kadar ilgili herşeyi anlatışı balıklara bakışı ve onların durumunu ögrenmek icin arayıp sorması beni güngectikce şaşırtmaya devam etti . . . Bu sebepten dolayı bu yazıyı yazma ve akvaryumumu tanıtma ve onu yapmakta hic bir fedakarlıktan kacınmayan insana teşekkür etme geregi duydum...
Yeni akvaryum kurulum (tavsiyelerinizi bekliyorum)
iki tane florasan sıvı gübre hagen kum dıy mayalı sistem bitkilerin büyümesinden bıktım desem yeridir en son bahce makası ile dalıcam yada cim bicme makinası kulanıcam :)
iki tane florasan sıvı gübre hagen kum dıy mayalı sistem bitkilerin büyümesinden bıktım desem yeridir en son bahce makası ile dalıcam yada cim bicme makinası kulanıcam :)
Yunus ve dogum
Akvaryumunuz yeterli hacimde ve onun istedigi bir ortamda ise kesinlikle onun yüzdürmesini bekleyin o görsel şölenden mahrum bırakmayın kendinizi
tabiyki tek tür yunus varsa tankınızda
anne yunuz kendine bir alan belirler orada yüzdürür ve yavruları yüzerken kesinlikle ne erkek nede dişi yunuslar yanına yaklaşamaz cok aşırı bir tehlike anında ise derhal yavrularını tekrar agzında toplar
Akvaryumunuz yeterli hacimde ve onun istedigi bir ortamda ise kesinlikle onun yüzdürmesini bekleyin o görsel şölenden mahrum bırakmayın kendinizi
tabiyki tek tür yunus varsa tankınızda
anne yunuz kendine bir alan belirler orada yüzdürür ve yavruları yüzerken kesinlikle ne erkek nede dişi yunuslar yanına yaklaşamaz cok aşırı bir tehlike anında ise derhal yavrularını tekrar agzında toplar
yavru akvaryum tavsiyesi
Size bir pipo filitre yada üretim filitresi lazım
ana tankınızdan aşıladıgınız suda 1-2 gün calıştırdıktan sonra balıklarınızı ve o tanktaki tüm su ile ata bilirsiniz balıklarınızı . Filitre ic veya dış filitre kesinlikle koymayın balıklarınızı kaybedersiniz . . .
Size bir pipo filitre yada üretim filitresi lazım
ana tankınızdan aşıladıgınız suda 1-2 gün calıştırdıktan sonra balıklarınızı ve o tanktaki tüm su ile ata bilirsiniz balıklarınızı . Filitre ic veya dış filitre kesinlikle koymayın balıklarınızı kaybedersiniz . . .
DIŞ FİLTRE YERİNE 2 İÇ FİLTRE OLUR MU
bu filitre işinizi cok rahatlıkla görür 25-35 tl arası degişen fiyatlarda degişen marka modeler var
bu filitre işinizi cok rahatlıkla görür 25-35 tl arası degişen fiyatlarda degişen marka modeler var
SON MESAJLAR
- Akvaryum Camında Beyaz Leke Sorunu Hamite07, 20:16
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryumum Hala Berraklaşmadı neomeo, 20:13
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - En güzel fotoğraflarınızı gösterin EmreCev, 20:11
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Beta Balığım İçin Öneriler OptikPr, 19:53
Yeni Üye Forumu - Beyaz Benek Erdem054, 19:47
Hastalıklar ve İlaçlar - Tawian Bee Karides Yumurta Saf Su Aras5434, 19:35
Omurgasızlar - Hamile Lepistes Hobilik, 19:15
Canlı Doğuranlar - Bitkili Akvaryum Kum Ve Işık Seçimi Ömer01, 18:47
Bitki Akvaryumları Genel - Planarya En Etkili Ve Güvenli Tedavi Yolunu Buldum Bettamtailung, 18:46
Hastalıklar ve İlaçlar - Doğum Yakınmı BozKar, 18:39
Yeni Üye Forumu - Full Erkek Lepistes Tankında Vukuat Vıdeo Ek KaanE, 18:37
Canlı Doğuranlar - Bitki Toprağına Alternatif Leonardit Deneme giyotyn, 18:23
Taban ve Gübreleme - Sıfırdan Akvaryum Kurulumu beratf, 18:21
Yeni Üye Forumu - Lepisteslerim Yukarı Aşağı Hareket Ediyor Tugraksk16, 18:17
Yeni Üye Forumu - Sumplu Pipo Filtre Kaannn455, 17:56
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Yeni Akvaryum Kurulumu ÇaĞRı, 17:53
Yeni Üye Forumu - Seyyar Sump Ve Elektrik Kesintisi Göksel D, 17:43
Yeni Üye Forumu - Bu Akvaryumda Bu Balıklar Sıkıntı Çıkarır Mı Batuhankck, 17:31
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Masası Aguamentist, 16:35
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Japon Balığımın Nesi Var bendeniztayfun, 16:30
Yeni Üye Forumu - Leopar Vatozun Üstünde Böyle Beyaz Noktalar Var, MasterChief, 16:26
Yeni Üye Forumu - Betta Balığı Çiftleştirme MuBrkVural, 16:04
Diğer Tatlı Su Canlıları - Oranda Balığım Kafasında Siyah Leke Yusakorkmaz, 15:55
Hastalıklar ve İlaçlar - Uzun Bir Aradan Sonra Yeniden onaterdoğan, 15:19
Akvaryum Tanıtımı - Lepıstes Akvaryumumda Bitki Sayısı Yeterlimi? MasterChief, 15:15
Yeni Üye Forumu - 50cm Akvaryuma Tür Tavsiyesi bendeniztayfun, 14:25
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Oranda Japon Balığımda Solungaç Problemi bendeniztayfun, 14:20
Yeni Üye Forumu - 180x60x60 Karma Güney Amerika HarunYILDIRIM, 13:45
Akvaryum Tanıtımı - Beta Balığımdaki Garip Davranışlar Julyet0, 13:41
Yeni Üye Forumu - İç Filtre ÇaĞRı, 13:32
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tekirdağ Ranchu Ve Ryukin giyotyn, 13:10
Sazansıgiller - Caridina Karidesler İçin Su Değerleri ÇaĞRı, 13:04
Omurgasızlar - Lepistesle Hamilemi 35okan, 12:50
Canlı Doğuranlar - Beta Çiftleştirme Taha Yanık, 11:30
Labirentliler - Ciklet Akvaryumu Önerisi draff10, 10:10
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Elma Salyangozu Alper Efe, 10:01
Omurgasızlar - Tropheus Dişi Erkek orkunatalay, 01:51
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Beyaz Lepistes BozKar, 01:34
Yeni Üye Forumu - Köpürme Ve Camda Tortu neomeo, 01:16
Yeni Üye Forumu - Elodea Alt Tarafinda Sararma Hasan usta, 00:17
Bitki Türleri ve Bakımı - Beta Tank Arkadaşı Hasan usta, 00:06
Yeni Üye Forumu - Strafor Kullanımı dogu7862, 23:30
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Akvaryumum LeventYorganci, 23:13
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Tankda Led Kullanımı FerhatKaya, 22:58
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Japon İçin Dış Filtre Mi Pipo Filtremi Daha Uygun GhostKoi, 22:46
Filtreleme Seçenekleri - Salyangozlarım Kabuklarından Çıkmıyor Janisserow, 22:23
Omurgasızlar - Flowerhorn Ve Tropical Young Yem Fatih1996, 22:04
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 60 Litreye Kaç Nerite Salyangozu? Tulpar99, 21:59
Omurgasızlar - Betalar Taha Yanık, 21:18
Yeni Üye Forumu - Füjer Bitkisi Laterthanbefore, 21:07
Bitki Türleri ve Bakımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Speciosus Ve Caudopunctatus erdo_bg 20:21
- Lamprologus Meleagrıs erdo_bg 20:21
- Pingu Lepistes erdo_bg 20:21
- Saz Bitkisi selfish 20:05
- 40x40x40 Ultra Clear Küp Akvaryumlar Sıfır yamansengonca 19:28
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 19:22
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 19:22
- Apistogramma Türleri, Panda Ribbon Lepistes yamansengonca 19:20
- Karışık Cichledler vseckn 19:20
- 400 Litrelik Akvaryum (125*50*65h) vseckn 19:20
- Armatür, Şelale Filtre, Otomatik Yemleme barsbingul 19:01
- Apistogramma Macmasteri - Blue Rim Beta Çifti barsbingul 19:01
- Karides, Vatoz, Salyangoz, Kerevit Yemi LewShrimps 18:53
- Adwa Ad 31 Ec/tds Ölçer LewShrimps 18:53
- Malawi Erkekler AlisBaba 18:43
- Dış Filtreler AlisBaba 18:43
- Prl Smiley Caridina / Mavi Melek Neocaridina barsbingul 18:18
- Aquael 200 Watt Elektronik İsitici Gursoyhasan 17:42
- Nannacara Anomala Yavru tarikyksl 17:38
- Hindistancevizi Kabuğu tarikyksl 17:36
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 17:32
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 17:32
- Adwa Tds Metre Ve Ph Metre ootkn 17:00
- Profıl Akvaryum Altlıgı Masa ootkn 17:00
- 3 Adet Akvaryum Ve Eheım 2012 İç Filtre JapoJupo 16:23
- Aquel Ultra 1200 Dış Filtre Ve Tetratec 200 W! JapoJupo 16:23
- Tiger Zankeri Lotus agbaglama 16:17
- Hazır Kurulu Zahmetsiz Masrafsız Akvaryum ozan_1903 15:46
- Coralazarus Calcium Media - 800 Gr Kadar ozan_1903 15:46
- Akvaryum Bitkileri + Red Tail Filkulak Lepistes umutuyar 15:01
- Hakiki Doğal Katkısız Yeşil Su -micro Kurt umutuyar 15:01
- Afrika Cichlidleri devito 14:13
- Apistogramma Cacatuoides (kakadu) Damzılık Dişiler Shinouzen 14:06
- Rainbow Ciklet Ve Electric Blue Acara Shinouzen 14:06
- Tül Kuyruk Serpae Tetra - Pacu Pirana Murat T. 13:58
- Orange Boessamani Rainbow Murat T. 13:58
- Velifera Yavrusu (otobüs İle Gönderim Var)/son 40 MertSoyumert 12:33
- Dophın Cf 1200 Dış Filtre AQUA 12:30
- Jbl Novo Tanganyika 250gr 350₺ AQUA 12:30
- Leptosoma Mutant Kitumba Yavruları Kemalk41 12:29
- Komple Set heydu 12:23
- Black Flame Wood cagdas_0606 12:21
- Bitki , Sıvı Gübre , Akadama Toprak , Ramshorn CevdetSERBEST 12:18
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 12:18
- Moli Plati Gold Barbus Neon Blue Lepistes CevdetSERBEST 12:18
- Dolaplı Akvaryum 8387gms 12:12
- Sera Flora Nature- Tetra Enerjy Pro Pul Yemler FULL RED MEHMET 12:06
- Albino Full Red Big Dorsal Lepistesler FULL RED MEHMET 12:06
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 12:03
- Super Red / Lda16 / L144 Siyah Tül Kuyruk Vatoz kopruluonur 11:52
KULLANICILAR
- 182 Online Kullanıcı, 99 Üye
Online Kullanıcılar
EmreCev,
recepbal,
Tulpar99,
recklesstr,
Kaan59,
luciferbetta,
yamansengonca,
neomeo,
corax,
kdrackgz,
seto,
Öğretmen Ali,
Ehtiyar,
sirhill,
KaanE,
Taha Yanık,
ahmet.nal,
OptikPr,
karabey97,
elnino13,
Mr.bear,
reprise,
Aras5434,
Mert Kayış,
burakyurdakul00,
abunil,
AmatorAkvryumcu,
Hidro Dinamik,
nurtensultan,
Hamite07,
Fırat pınar,
egeuchiha,
mitii,
Ra93,
devito,
Balikcidede,
twinsoul,
HaydarGul,
BarisD,
krib,
Erdem054,
asplant,
aktugsedat,
Akax,
dogu7862,
GkhaNLioN,
metehan123,
grendel1984,
akomania,
Alidndr,
Blackheath,
Sütçü,
R0h1rr1m,
İskorpit,
muhammed1903,
Lepistes..,
GhostKoi,
MasterChief,
UrasArt,
burak1996,
Mrl4stromance,
Goldfish2000,
goodwin,
Aplot,
mutlubaba,
zent,
sfcscannow,
Eymn20,
371ack,
selfish,
Pasnew,
ktoG,
rexxter,
onaterdoğan,
Behlultan,
polaris,
erdemizm,
barsbingul,
MuTLu,
vedat79,
Gökhan Yıldız,
vseckn,
Best Fish,
ozgun41,
BurakCL,
Hobilik,
Bettasevdalisi,
Muhammetys,
Onur Alkan,
Atakandro,
ali gül,
BeyzPl,
Carcharodon,
EmrahGuloglu,
TutuGoodman212,
Nuri3434,
Ardaaa..,
cagdas_0606,
Yahmet8206,
DTxLorD,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.