ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
emrelver
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
30
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
06 Mayıs 2021 17:47
Toplam Mesaj:
120 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
emre elver
Doğum Tarihi:
20 Aralık 1985
İl:
Istanbul
Meslek:
ithalat / ihracat
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Emre Elver
High Tech Bitkili
L144 Albino Long Fin
SON 10 MESAJI
Apistoya Giriş
Başar konuyu şimdi gördüm, daha doğrusu bugün muhammer abiyle konuşurken seni sordum o söyledi konun olduğunu..
Akvaryum baya güzelleşmiş balıklarda canavar umarım bol bol yavru alırsın.
Apisto beslediğim dönemde bende yeme çok takılmistim sadece dondurulmus yem yiyordu benimkiler kıyamadığım içinde sadece dondurulmus yem veriyordum ta ki tatile gidene kadar yem makinesi bağlayıp gittim mecburen. Geldiğimde aylarca kuru yeme bakmayan balıklar kuru yem manyağı olmuştu. :)
Bu arada senden aldığım diskler tam gaz ilerliyorlar sanki büyükleri yavaş gibi geliyor bana ama formlarinda bir bozulma yok geç olsun güç olmasın diyerek severek besliyorum.. :)
Başar konuyu şimdi gördüm, daha doğrusu bugün muhammer abiyle konuşurken seni sordum o söyledi konun olduğunu..
Akvaryum baya güzelleşmiş balıklarda canavar umarım bol bol yavru alırsın.
Apisto beslediğim dönemde bende yeme çok takılmistim sadece dondurulmus yem yiyordu benimkiler kıyamadığım içinde sadece dondurulmus yem veriyordum ta ki tatile gidene kadar yem makinesi bağlayıp gittim mecburen. Geldiğimde aylarca kuru yeme bakmayan balıklar kuru yem manyağı olmuştu. :)
Bu arada senden aldığım diskler tam gaz ilerliyorlar sanki büyükleri yavaş gibi geliyor bana ama formlarinda bir bozulma yok geç olsun güç olmasın diyerek severek besliyorum.. :)
Yapraklarda Yosun Sorunu
Akvaryum da yakın zamanda peysaj değişikliği yaptınız mı?
Glosso'nun üstüne gözüken Staghorn Algea (geyik Boynuzu Yosunu) gibi görüyorum.
Sebebi: Akvaryumda ani amonyak artışıdır. Yakın zamanda eğer zemini kurcaladıysanız tankınızda amontak pik yapmıştır (şuan bende de az miktarda bulunuyor) tank tekrar düzene girince kendiliğinden yavaş yavaş kaybolup gidecektir eğer tankınız tekrar düzene girdiyse ve amonyak salan birşey yoksa.
Diğer yapraklarda ki ise bana besin eksikliği gibi geldi. Gübrelemenizi araştırıp tam yapmanızı öneririm.
Maya sistemde sürekli olarak tanka verilen Co2 miktarı değişken olduğundan tankınızı sağlıklı tutmanız çok çok zor sürekli olarak düzensiz Co2 girişi var tanka. Biliyorum pahalı bir sistem ama tüplü sisteme geçmenin yollarını da aramanızı tavsiye ederim.
Akvaryum da yakın zamanda peysaj değişikliği yaptınız mı?
Glosso'nun üstüne gözüken Staghorn Algea (geyik Boynuzu Yosunu) gibi görüyorum.
Sebebi: Akvaryumda ani amonyak artışıdır. Yakın zamanda eğer zemini kurcaladıysanız tankınızda amontak pik yapmıştır (şuan bende de az miktarda bulunuyor) tank tekrar düzene girince kendiliğinden yavaş yavaş kaybolup gidecektir eğer tankınız tekrar düzene girdiyse ve amonyak salan birşey yoksa.
Diğer yapraklarda ki ise bana besin eksikliği gibi geldi. Gübrelemenizi araştırıp tam yapmanızı öneririm.
Maya sistemde sürekli olarak tanka verilen Co2 miktarı değişken olduğundan tankınızı sağlıklı tutmanız çok çok zor sürekli olarak düzensiz Co2 girişi var tanka. Biliyorum pahalı bir sistem ama tüplü sisteme geçmenin yollarını da aramanızı tavsiye ederim.
Yosun Sorunu
Bu yosun Diatom olarak geçer genellikle yeni kurulan tanklarda gürülür tank oturunca kendiliğinden yok olup gider. Sebebi sudaki silikat fazlalığıdır.
JBL Slicatex veya Seachem Phosguard kullanarak silikatı sıfırlayabilirsiniz çok kısa sürede kaybolacaktır
Eğer tankınız ufaksa içme suyuyla değişim yapmanızı öneririm şansınız yoksa çeşme suyuyla su değişimi yapıyorsanız bir süre sabretmeniz gerekmekte.
Bu yosunun en iyi yiyicileri otocinclus, neriye salyangozu, ve cüce vatozdur eğer tankınızdaki canlılar bunlardan beslemenize uygunsa bu canlılardan temin etmeniz sorununuzu minimize edecektir.
Bu yosun Diatom olarak geçer genellikle yeni kurulan tanklarda gürülür tank oturunca kendiliğinden yok olup gider. Sebebi sudaki silikat fazlalığıdır.
JBL Slicatex veya Seachem Phosguard kullanarak silikatı sıfırlayabilirsiniz çok kısa sürede kaybolacaktır
Eğer tankınız ufaksa içme suyuyla değişim yapmanızı öneririm şansınız yoksa çeşme suyuyla su değişimi yapıyorsanız bir süre sabretmeniz gerekmekte.
Bu yosunun en iyi yiyicileri otocinclus, neriye salyangozu, ve cüce vatozdur eğer tankınızdaki canlılar bunlardan beslemenize uygunsa bu canlılardan temin etmeniz sorununuzu minimize edecektir.
Melek Balığındaki Hatalık Hakk.
Mesut bey, çok teşekkürler ilginiz ve bilgilendirmeniz için.
Mesut bey, çok teşekkürler ilginiz ve bilgilendirmeniz için.
Yavrular Nereye Gidiyor ?
Eğerki anaç karidesler sırtına yumurta alıyorsa o zaman ben direk suçlu balıklarınızdır derim. Java moss eklemişsiniz akvaryuma yeteri kadar geliştiğinde yavrular için saklanma alanı oluşturacaktır ve mutlaka sağ kalan karides yavruları olacaktır. sayı sizi tatmin eder mi bilemiyorum tabii..
Eğerki anaç karidesler sırtına yumurta alıyorsa o zaman ben direk suçlu balıklarınızdır derim. Java moss eklemişsiniz akvaryuma yeteri kadar geliştiğinde yavrular için saklanma alanı oluşturacaktır ve mutlaka sağ kalan karides yavruları olacaktır. sayı sizi tatmin eder mi bilemiyorum tabii..
Yavrular Nereye Gidiyor ?
Karides yavrularınız lepistesler için geri çevrilemiyecek bir lezzet. Birde dış filtreniz de çekiyor olabilir karides yavrularını artı olarak, bunun önüne geçmek için çıkış borusuna sünger sıkıştırmak veya hazır satılan ürünlerden almak gerekiyor.
Karides yavrularınız lepistesler için geri çevrilemiyecek bir lezzet. Birde dış filtreniz de çekiyor olabilir karides yavrularını artı olarak, bunun önüne geçmek için çıkış borusuna sünger sıkıştırmak veya hazır satılan ürünlerden almak gerekiyor.
Yeni Akvaryumum Dennerle Scapers 35l
Özgür bey, fotoğraflar gözükmüyor rica etsem tekrar yükler misiniz?
Özgür bey, fotoğraflar gözükmüyor rica etsem tekrar yükler misiniz?
[QUOTE=mesutok]Emre bey filtre bakımı ve su değişimi vakti gelmiş olmasın, yahut direk çeşmedenmi su kullanıyosunuz dinlendirmeden ağır metallerde balıkları zehirleyebilir, iç hastalıkların bir belirtiside dışkının beyaz olması, yahut jöle gibi saydam olması olabilir. [/QUOTE]
Mesut Bey,
Su değişimi miktarım ~%70 haftalık olarak high tech bitkili akvaryum kullanıyorum çeşme suyunu dinlendirmeden su hazırlıyıcı ile kullanıyorum.
Kafamı kurcalayan kısmı balıklardan bazılarının bu durumda olması bazıları iste bildiğiniz obur doymak bilmeyen melek olarak yaşamakta. Hepsi aynı durumda olsa su değerlerinde bir şey var diyeceğim ama...
Dışkı konusuna gelince, hiç dışkıladıklarını görmüyorum görsem teşhis koyabileceğim ama yem yediklerini hiç görmüyorum, bir süredir bu şekilde oldukları için mutlaka bir şeyler yiyorlar ki hala hayattalar.[EDIT]emrelver,2015-10-27 11:27:49[/EDIT]
[QUOTE=mesutok]Emre bey filtre bakımı ve su değişimi vakti gelmiş olmasın, yahut direk çeşmedenmi su kullanıyosunuz dinlendirmeden ağır metallerde balıkları zehirleyebilir, iç hastalıkların bir belirtiside dışkının beyaz olması, yahut jöle gibi saydam olması olabilir. [/QUOTE]
Mesut Bey,
Su değişimi miktarım ~%70 haftalık olarak high tech bitkili akvaryum kullanıyorum çeşme suyunu dinlendirmeden su hazırlıyıcı ile kullanıyorum.
Kafamı kurcalayan kısmı balıklardan bazılarının bu durumda olması bazıları iste bildiğiniz obur doymak bilmeyen melek olarak yaşamakta. Hepsi aynı durumda olsa su değerlerinde bir şey var diyeceğim ama...
Dışkı konusuna gelince, hiç dışkıladıklarını görmüyorum görsem teşhis koyabileceğim ama yem yediklerini hiç görmüyorum, bir süredir bu şekilde oldukları için mutlaka bir şeyler yiyorlar ki hala hayattalar.[EDIT]emrelver,2015-10-27 11:27:49[/EDIT]
Bu ara benimde meleklerimle başım dertte anlamadım ne olduğunu iç parazitten şüphelenip Flagylli yem verdim. Sizinde bahsettiğiniz gibi su üzerinde durma yeme ilgisizlik hareketsizlik ve dönem dönem saklanma (bir süre sonra tekrar çıkıyorlar ortaya). Meleklerle ilgili tecrübesi olan arkadaşlardan sizin izninizle bende bir fikir bekliyorum.
Bu ara benimde meleklerimle başım dertte anlamadım ne olduğunu iç parazitten şüphelenip Flagylli yem verdim. Sizinde bahsettiğiniz gibi su üzerinde durma yeme ilgisizlik hareketsizlik ve dönem dönem saklanma (bir süre sonra tekrar çıkıyorlar ortaya). Meleklerle ilgili tecrübesi olan arkadaşlardan sizin izninizle bende bir fikir bekliyorum.
70 Litre Akvaryumum İçin Bu Filtre Yeter Mi?
[QUOTE=DenizAslan][QUOTE=emrelver][QUOTE=DenizAslan][QUOTE=emrelver]O boyuttaki akvaryuma bence dış filtre takmanız gerekir fiyatı daha tuzlu olcaktır ama kesinlikle çok daha sağlıklı olacaktır.
Sunsun 603B modelini bir araştırın isterseniz.[/QUOTE]
70 litre akvaryuma dış filtre mi? ben akvaryum kurmasını bilmeyen biri değilim 100 litreye kadar dış filtre o kadar önemli değil zaten balık nüfusumda o kadar çok değil 6 ufak canlı doğuran var. [/QUOTE]
Benim 25 litrelik bir akvaryuma bile dış filtre kurmuşluğum var.
İç filtreler yapısı gereği sürekli pislik tutar ve çabuk tıkanır sizde haftada bir hadi 2 haftada bir temizlemek zorunda kalırsınız ve ufacık süngeri temizlediğinizde zaten az olan nitrifikasyon bakterilerine büyük bir zarar verirsiniz.
İllaki dış filitre kullanmıcam derseniz o zaman sağlıklı olan pipo filtredir.
iç filtrenin kullanım amacını zaten tecrübeli olduğunuz için açıklama yapma gereği duymuyorum.[/QUOTE]
beyefendi söylediğiniz herşeyi biliyorum zaten küçük bir pipo filtrem var sırf bunu hem ekstra temizlik hemde akvaryumun içinde akıntıdan olay çıkmasın diye şelale aparatlı alıyorum 25 litreye dış filtre kuracak kadar param yok malesef en ucuz dış filtre 50 lira o da en dandik markalar ben burda sadece marka sordum hangisi daha iyidir diye[/QUOTE]
Malesef ki bu hobi pahalı herşeyi ucuza bulamıyoruz haklısınız. Eğer eksik bilgi vermemiş olsaydınız en başta pipo filtre hali hazırda kullandığınızı belirtseydiniz ve başlıkta "70 Litre Akvaryumum İçin Bu Filtre Yeter Mi?" olunca insan ister istemez sadece bu filtreyi kullanacaksınız diye düşünüyor.
Son bir dip not önerdiğim dış filtre markasını dandik markalar sınıfına sokmuşsunuz ama sizin arasında seçim yapmak istedikleriniz de aynı sınıfta ürünler.
Sağlıklı hobiler dilerim.
[QUOTE=DenizAslan][QUOTE=emrelver][QUOTE=DenizAslan][QUOTE=emrelver]O boyuttaki akvaryuma bence dış filtre takmanız gerekir fiyatı daha tuzlu olcaktır ama kesinlikle çok daha sağlıklı olacaktır.
Sunsun 603B modelini bir araştırın isterseniz.[/QUOTE]
70 litre akvaryuma dış filtre mi? ben akvaryum kurmasını bilmeyen biri değilim 100 litreye kadar dış filtre o kadar önemli değil zaten balık nüfusumda o kadar çok değil 6 ufak canlı doğuran var. [/QUOTE]
Benim 25 litrelik bir akvaryuma bile dış filtre kurmuşluğum var.
İç filtreler yapısı gereği sürekli pislik tutar ve çabuk tıkanır sizde haftada bir hadi 2 haftada bir temizlemek zorunda kalırsınız ve ufacık süngeri temizlediğinizde zaten az olan nitrifikasyon bakterilerine büyük bir zarar verirsiniz.
İllaki dış filitre kullanmıcam derseniz o zaman sağlıklı olan pipo filtredir.
iç filtrenin kullanım amacını zaten tecrübeli olduğunuz için açıklama yapma gereği duymuyorum.[/QUOTE]
beyefendi söylediğiniz herşeyi biliyorum zaten küçük bir pipo filtrem var sırf bunu hem ekstra temizlik hemde akvaryumun içinde akıntıdan olay çıkmasın diye şelale aparatlı alıyorum 25 litreye dış filtre kuracak kadar param yok malesef en ucuz dış filtre 50 lira o da en dandik markalar ben burda sadece marka sordum hangisi daha iyidir diye[/QUOTE]
Malesef ki bu hobi pahalı herşeyi ucuza bulamıyoruz haklısınız. Eğer eksik bilgi vermemiş olsaydınız en başta pipo filtre hali hazırda kullandığınızı belirtseydiniz ve başlıkta "70 Litre Akvaryumum İçin Bu Filtre Yeter Mi?" olunca insan ister istemez sadece bu filtreyi kullanacaksınız diye düşünüyor.
Son bir dip not önerdiğim dış filtre markasını dandik markalar sınıfına sokmuşsunuz ama sizin arasında seçim yapmak istedikleriniz de aynı sınıfta ürünler.
Sağlıklı hobiler dilerim.
SON MESAJLAR
- Vatozum Beyazlasiyor Niye Mustafa_#₺( ef, 04:30
Yeni Üye Forumu - Oranda Japon Balığımda Solungaç Problemi Koray gülsoy, 03:21
Yeni Üye Forumu - Moliwe Kribensis ArifhbsAquatics, 02:09
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Ciklet Balıklarımda Beyaz Lekeler Samoo11, 02:03
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum İçinde Yüzen Canlılar ? Şevki37, 01:23
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Dekorasyonu monster07, 01:08
Yeni Üye Forumu - Fil Kulak Lepistes Hunt3r, 00:57
Canlı Doğuranlar - Basit Yeşil Su Yapımı giyotyn, 00:48
Akvaryum Bilimi - Beta Akvaryumu Nasıl Olmalı? Taha Yanık, 00:18
Labirentliler - Bettam Hastalandı Taha Yanık, 00:02
Yeni Üye Forumu - Dolphin H Şelale Filtre Elyaf Koyma Taha Yanık, 23:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İlkkez Akvaryum Kuracağım Taha Yanık, 23:47
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Hastalık Tanısı Taha Yanık, 23:34
Hastalıklar ve İlaçlar - Karidesler Ve Katil Salyangozlar mmemati, 23:05
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Taşları Nasıl Yosunlandırabiliriz? daraa, 22:51
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Japon İçin Dış Filtre Mi Pipo Filtremi Daha Uygun furkanbaba956, 22:50
Filtreleme Seçenekleri - Vatoz İle Karides monster07, 22:49
Yeni Üye Forumu - 35*35*35 Bitkili Tank Filtre Önerisi Lepistes.., 21:58
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Pleco İle Bitki rebelde, 21:37
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Nerite Salyangoz Dexter85321, 21:20
Omurgasızlar - Mini? Ramshorn? Axolotl1, 21:10
Omurgasızlar - Akvaryum Zeminini Çimlendirme Larvaklm, 20:47
Bitki Türleri ve Bakımı - 35*25*15 Akvaryum İçin Tür Tavsiyesi recklesstr, 20:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Japon Balıklarım Ard Arda Öldü ArifhbsAquatics, 20:35
Yeni Üye Forumu - Lda 16 Tül Vatoz İle L144 Tül Vatoz Eşleşmesi mightymurat, 20:06
Kedi Balıkları Forumu - Bitkili Tankda Led Kullanımı FerhatKaya, 19:42
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Sera Baktopur&baktopur Tabs İc Parazit Tedavisi Şevki37, 19:26
Hastalıklar ve İlaçlar - Lepisteste Kuyruk Erimesi Acl Yardm Yasin034, 19:14
Canlı Doğuranlar - Beta Balıkları Taha Yanık, 18:45
Labirentliler - Safkan Velifera Mirza Adar, 18:43
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Akvaryumda Meşe Yaprağı(küçük P*ç Meşe Denilen) Ehtiyar, 18:30
Bitki Akvaryumları Genel - Armatürk 1040l Armatür samuraibeta, 18:13
Yeni Üye Forumu - Karides Akvaryumu samuraibeta, 18:09
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Isıtıcım Çalışmıyor Berkayv, 17:49
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balık Rengi Değişiyor samuraibeta, 17:42
Hastalıklar ve İlaçlar - Betta Kuyruk Erimesi Hastalığı Ve Tedavi Yöntemler samuraibeta, 17:40
Labirentliler - Nymphaea Lotus Red Çiçek Açtı Mderhan, 17:30
Bitki Akvaryumları Genel - 0 Bilgi 0 Tecrübe Lepistes Akvaryumu Kurmak İ Aguamentist, 17:22
Yeni Üye Forumu - Eheim Compact 2100 Kafa Motoru Ses Problemi VuralSemih, 16:40
Filtreleme Seçenekleri - Hobiye Yeni Başlayacağım Muhammedcay, 15:55
Yeni Üye Forumu - Demasoni dt.erkan, 15:42
Akvaryum Tanıtımı - Karışık Tetra Akvaryumu Taha Yanık, 15:39
Amerikan Tetraları Tanıtımı - Walstad Akvaryumu TugberkCelik, 15:08
Yeni Üye Forumu - Balığım Yem Yemiyor, Hiç Gezmiyor. TuRKeR, 14:58
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Armatürü Orhan76, 14:52
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Yavru Melek Balığı Akvaryumum bendeniztayfun, 14:15
Akvaryum Tanıtımı - Lepistesimi Ne Zaman Yavruluğa Almalıyım Orhan76, 14:05
Hastalıklar ve İlaçlar - Monte Carlo Yapraklarında Lekelenme Orhan76, 14:00
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Temizliği draff10, 13:21
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tetra Balıklarımda Beyaz Benek Hastalığı Ahmetaydin16, 13:08
Hastalıklar ve İlaçlar
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Premium Siyah Paslanmaz Çelik Aquascaping Set vahitender 04:17
- Bitki Çeşitleri emreemin 01:40
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 01:40
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 01:40
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 01:40
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 01:40
- Neolamprologus Multifasciatus Arıyorum Aplot 01:39
- Mikrokurt Canlı Yem Aranıyor Canbudakkkk 01:03
- Apistogramma Kakadu Çifti Arıyorum Canbudakkkk 01:03
- Dolphin H300 Şelale Filtre Canbudakkkk 01:03
- Apistogramma Kakadu Çifti Arıyorum Canbudakkkk 01:03
- Apistogramma Kakadu Genç Dişi Canbudakkkk 01:03
- Ucuz Takasa Açık 2 Farklı Yem Canbudakkkk 01:03
- 40x40x40 Akvaryum Ve Malzemeleri Canbudakkkk 01:03
- Sarı Ateş Neon Karides Ardaaa.. 00:23
- Electric Blue Acara Çift Ardaaa.. 00:23
- Sıfır Cama Cam Akvaryum 45.30.30 Ardaaa.. 00:23
- Tül Kuyruk Ramirezi Ariyorum Hunt3r 00:16
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 00:14
- Venüsaqua Çift Çıkışlı Akvaryum Hava Motoru SinanBulut 23:51
- Vatoz Küpü Ve Frontoza Küpü SinanBulut 23:51
- Lowtech Bitkiler Gönderim Vardır . ExceL 23:31
- Karides Türleri * Canlı Bitki * Moss * ExceL 23:31
- Öğrenciye Ücretsiz Elma Salyangozu mesagac 23:22
- Pasif İlan mesagac 23:22
- Sunsun 602b Mini Dış Filtre Samoo 23:14
- Apistogramma Cacatuoides Triple Red Samoo 23:14
- Sıfır Ayarında İsta Regülatör,tüp,difüzör, Damla Furcifer 23:11
- Tam Set Dennerle Akvaryum Furcifer 23:11
- Nano Küp Akvaryumlar ( S I F I R ) betta.ist 22:44
- Genç Yerli Halfmoon Ve Yetişkin İthal Betta Çeşitl betta.ist 22:44
- Sarı Ateş Neon Ve Bloody Mary Karidesler betta.ist 22:44
- Kırmızı Taiwan Karides Lina Shrimps 22:42
- Panamense Yavru rebelde 22:38
- Katil Salyangoz rebelde 22:33
- Erkek Tiger Endler (takas Olur) metehan0106 22:27
- Karides, Vatoz, Salyangoz, Kerevit Yemi LewShrimps 22:21
- Adwa Ad 31 Ec/tds Ölçer LewShrimps 22:21
- 3 Adet Akvaryum Ve Eheım 2012 İç Filtre JapoJupo 21:48
- Aquel Ultra 1200 Dış Filtre Ve Tetratec 200 W! JapoJupo 21:48
- Dophın Cf 1200 Dış Filtre AQUA 21:42
- Jbl Novo Tanganyika 250gr 350₺ AQUA 21:42
- Tetra Tec 1200 Plus Dış Filtre idiopatik 21:39
- 60-40-40 Aksan Yapımı Akvaryum idiopatik 21:39
- Hb White Lep,bolbitis,fern,trident,tiger Lotus metsi 21:38
- Tiger Zankeri Lotus agbaglama 21:13
- Karışık Cichledler vseckn 21:08
- 400 Litrelik Akvaryum (125*50*65h) vseckn 21:08
- Eheim2215 Dış Filtre HakanYurdaer 20:44
- Mega Dorsal Fullredler delir 19:54
KULLANICILAR
- 116 Online Kullanıcı, 63 Üye
Online Kullanıcılar
sıtkı,
diaslayt,
EmrePekin,
Bettasevdalisi,
Tustwis,
lebowskia,
mowo,
ilh4n,
egeuchiha,
Cloudbuster,
Canbudakkkk,
Kurban35,
scrap,
yedili,
linkolik,
ShowaSanshoku,
onur_0606,
recepbal,
Kerems06,
akomania,
mali37,
giyotyn,
AmatorAkvryumcu,
Taha Yanık,
UmutMEHDİOĞLU,
Srdr.Betta,
efsane07,
Vartego,
Aqua Discovery,
srnozcn,
BeReal,
Rüzgar.57,
Ra93,
barsbingul,
Hunt3r,
Yunus cikletcii,
ozelturlepistes,
cagrisw,
thejaponcu,
Ademkrtl,
Celaleddin,
asplant,
Hidro Dinamik,
mewtwo,
HOPPALA,
Aplot,
Ardaaa..,
Sütçü,
bendeniztayfun,
grysltk,
Dextran,
Liga,
wallece,
Ehtiyar,
Enescetin,
Thefishmannn,
monster07,
AzizArif,
erosennin,
Aliko1616,
Lepistes..,
Alberu,
cihatkaraca,
orkunatalay,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.