ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
BettaFishHobim
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
4
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
3 Saat 36 Dakika önce
Toplam Mesaj:
4 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
3 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
1

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ferdi Aşcı
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

BettaHobim

SON 4 MESAJI

Co2’siz Nano Tank’ta Bitki Gelişimi
Merhabalar,
Co2'siz bitki gelişimi olmaktadır. Ancak renklerinde ki canlılıklar istediğiniz gibi olmayabilir. Ben Co2'siz bakıyorum ve renk konusunda bir takıntım yok.(Özellikle kırmızı renkler için) sizinde takıntınız yoksa gayet güzel gelişir.Özellikle aktif toprak bitkileri besleyecektir.
200 Lt Çok Hızlı Yosun Oluşumu
Genel olarak ışığı belli bir saatlerde açıp kapatmak doğal çözümdür ancak bazı lamba çeşitleri ve dozajları(Sadece beyaz olması-Sadece mavi olması ya da ağırlıklı olarak beyaz-mavi ton ışıklar)yosunlaşmanın ana sebebinden biridir. Akvaryum üstü renkli aydınlatmayı deneyebilirsiniz. Ya da kimyasal yosun gidericiler mevcut onları kullanabilirsiniz. flowerhorn beslemesine dair hiç bilgim yok ancak bu yosunların en doğal çözümü nerite salyangozudur. Birebir yosun avcısıdır kendileri. Tavsiye ederim. Karides tanklarımın hepsinde destekleyici olarak nerite bulunduruyorum ve çok iyiler.
Aldığım Karideslerin Renklerini Neden Farklı?
Hepsi farklı kan olduğu için öyle. Biz karideslerde seleksiyon dediğimiz bir olay yapıyoruz. Mesela bloody mary karideslerden güzel kanlar seçilerek o soyun devamlılığını sağlıyoruz.Renk farklılığı bu yüzden oluşuyor. Düzgün bir kana sahip değiller ve yüzden farklı renkleri görüyorsunuz.
İstanbul Civarı Betta Üreten-satan
Nasıl Birşey Arıyonuz Ve Yeriniz Neresidir?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.