ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Rebel04
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
69
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
16 Aralık 2020 21:59
Toplam Mesaj:
237 [0.07 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Harun arslanyurek
Doğum Tarihi:
01 Mayıs 1988
İl:
Gaziantep
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Harun arslanyurek
SON 10 MESAJI
Taş'daki yosunları temizleme ?
Frontoza tankımda ışık açmamama rağmen ne hikmetse kayalar yeşerdi günde sadece 2 saat RGB şerit led yakıyorum Onuda minimum ışık seviyesinde cuce vatoz aldım 2 tane birini balıklar afiyetle miydeye indirdi diğeri ufak ufak temizliyor ancak temizlediği bile belli olmuyor. Farklı bir yosun yiyici önerisi olan varmı frontoza için tuhaf konu su değişimim de sık fitrasyon da sağlam sadece bir ara bir bitki denemesi yaptım Elanor mu ne ismi misina ile Kayaya bağlanan ondan sonra başladı kayada görünüm güzelde yayılıp akvaryum u kaplamasından korkuyorum
Frontoza tankımda ışık açmamama rağmen ne hikmetse kayalar yeşerdi günde sadece 2 saat RGB şerit led yakıyorum Onuda minimum ışık seviyesinde cuce vatoz aldım 2 tane birini balıklar afiyetle miydeye indirdi diğeri ufak ufak temizliyor ancak temizlediği bile belli olmuyor. Farklı bir yosun yiyici önerisi olan varmı frontoza için tuhaf konu su değişimim de sık fitrasyon da sağlam sadece bir ara bir bitki denemesi yaptım Elanor mu ne ismi misina ile Kayaya bağlanan ondan sonra başladı kayada görünüm güzelde yayılıp akvaryum u kaplamasından korkuyorum
merhabalar frontoza akvaryumunda vatoz sıkıntı olurmu beraber bakılırm
25-30 cm 2 tane vatoz um var frontoza akvaryumumda yaşamaya birlikte yaşıyorlar ancak vatozlar sürekli üreme küpünü işgal ettiği için dişiler üreme küpüne gelemiyordu. Herşey normal ama hiç yavru alamamıştım vatozları çıkartım çok değil 1 gün sonra tüm dişiler tek tek tüpçük açtılar. Ezber bilgi ile frontoza ile vatoz yaşar demeyin bende ona kanıp aldım özellikle cüce vatoz a belki zarar verir diye cüce almamama rağmen durum bu
25-30 cm 2 tane vatoz um var frontoza akvaryumumda yaşamaya birlikte yaşıyorlar ancak vatozlar sürekli üreme küpünü işgal ettiği için dişiler üreme küpüne gelemiyordu. Herşey normal ama hiç yavru alamamıştım vatozları çıkartım çok değil 1 gün sonra tüm dişiler tek tek tüpçük açtılar. Ezber bilgi ile frontoza ile vatoz yaşar demeyin bende ona kanıp aldım özellikle cüce vatoz a belki zarar verir diye cüce almamama rağmen durum bu
Frontoza Akvaryum Tasarımı
Dün bir arkadaş akıl verdi akvaryumun sol tarafında sadece erkek ve küp olacak şekilde pleksi ile böldüm gece boyu o şekil durdu sabah bir baktım küpün içine yerleşmiş içindeki kumları kazıp krater yapıyordu tamam oldu deyip pleksi yi çıkarttım az da olsa arada girip çıkmakla birlikte eski bölgesinde takılıyor. Biraz zaman verirsem tercih yapacak ancak inşallah doğru yeri tercih eder. Artık ağzı dolu dişileri rahatsız etmesini istemiyorum 4 dişi var inatla ağzı doluya gidiyor. Yumurtaları atmalarından kuluçkalar yumurta doldu sağlıklı bireyler için ben anne ağzında kuluçka taraftarı olmama rağmen 3. Günü bulmadan yumurtaları atmak zorunda kalıyor dişiler
Dün bir arkadaş akıl verdi akvaryumun sol tarafında sadece erkek ve küp olacak şekilde pleksi ile böldüm gece boyu o şekil durdu sabah bir baktım küpün içine yerleşmiş içindeki kumları kazıp krater yapıyordu tamam oldu deyip pleksi yi çıkarttım az da olsa arada girip çıkmakla birlikte eski bölgesinde takılıyor. Biraz zaman verirsem tercih yapacak ancak inşallah doğru yeri tercih eder. Artık ağzı dolu dişileri rahatsız etmesini istemiyorum 4 dişi var inatla ağzı doluya gidiyor. Yumurtaları atmalarından kuluçkalar yumurta doldu sağlıklı bireyler için ben anne ağzında kuluçka taraftarı olmama rağmen 3. Günü bulmadan yumurtaları atmak zorunda kalıyor dişiler
[QUOTE=Kingslayer44]Pek frontoza ile ilgili bilgim yok ama nacizane küplerin yerlerini değişin mesela soldaysa sağa sağdaysa sola çevirin isterseniz[/QUOTE]
Problem su sağ taraf kayalık Mağralar dolu dişiler o kısımda erkeğin küpü dişilerden uzak olmazsa ağzı dolu dişileri rahatsız ediyor ondan dolayı aşk küpünü sola koydum erkeği de oraya alıştırmam gerek mağraları diğer tarafa çekme olasılığı yok fon o şekilde yapıldı ancak erkek taktı sağ a bu kadar yön duygusu hafızası güçlü olacağını bilmezdim
[QUOTE=Kingslayer44]Pek frontoza ile ilgili bilgim yok ama nacizane küplerin yerlerini değişin mesela soldaysa sağa sağdaysa sola çevirin isterseniz[/QUOTE]
Problem su sağ taraf kayalık Mağralar dolu dişiler o kısımda erkeğin küpü dişilerden uzak olmazsa ağzı dolu dişileri rahatsız ediyor ondan dolayı aşk küpünü sola koydum erkeği de oraya alıştırmam gerek mağraları diğer tarafa çekme olasılığı yok fon o şekilde yapıldı ancak erkek taktı sağ a bu kadar yön duygusu hafızası güçlü olacağını bilmezdim
Arkadaşlar akvaryum un sağ tarafını bolca kayalık ve küçük küpler döşedim dişilerime yetecek hatta fazlasıyla mağaralar yaptım sol tarafına da büyük bir tane aşk küpü koydum ancak sorun şu ki benim baskın erkek akvaryumun sol tarafındaki küpü kendine yuva olarak birtürlü benimsemiyor küçük küplerde çiftleşmeye çalışıyor bu nedenden dolayı ağzına yumurta alan dişi sol tarafta yer bulamıyor ve erkeğin baskısı nedeniyle sonunda yumurtaları atıyor erkeği diğer tarafı benimsetmek için yapıla bilcek bir çözüm yokmu sağ taraftan küpleri çıkarttım berki birtek o küp olursa gider diye bu kez küpün olduğu köşeyi kazıp orayı benimsedi yinede sol taraftaki aşk küpüne geçmedi
Arkadaşlar akvaryum un sağ tarafını bolca kayalık ve küçük küpler döşedim dişilerime yetecek hatta fazlasıyla mağaralar yaptım sol tarafına da büyük bir tane aşk küpü koydum ancak sorun şu ki benim baskın erkek akvaryumun sol tarafındaki küpü kendine yuva olarak birtürlü benimsemiyor küçük küplerde çiftleşmeye çalışıyor bu nedenden dolayı ağzına yumurta alan dişi sol tarafta yer bulamıyor ve erkeğin baskısı nedeniyle sonunda yumurtaları atıyor erkeği diğer tarafı benimsetmek için yapıla bilcek bir çözüm yokmu sağ taraftan küpleri çıkarttım berki birtek o küp olursa gider diye bu kez küpün olduğu köşeyi kazıp orayı benimsedi yinede sol taraftaki aşk küpüne geçmedi
PH'ı yükseltmek ve Karbonat
[QUOTE=olcayaksu]
DIVNasıl yani? Diyelimki bir frontozayı,normal suya alıştırsak,aynı ph ı düşük olan bu suda yavru alabilirmiyiz?/DIV[/QUOTE]
Kardeş sana en iyi tavsiyem şu bir tankının içerisindeki kayalar mercanlar kum hepsi pH ı kalıcı düzenleyen şeyler bunlarla öncelikle suyunu doldurup bir süre çalıştırdıktan sonra pH ölçümü yaparsın daha sonra eğer eksikse 1-2 kg mercan kırığı alıp ekleme yapıp 1-2 gün daha çalıştır baktın yükselme tatmin etmeyecek gibiyse buffer kullanmak zorunda kala bilirsin ancak en iyisi kalıcı pH ayarlamak ben frontoza için ayarladığımda hiç tuz atmadan suya 8 pH yakaladım buda frontoza ya yeterli idi tabiki illaki balıkları korumak için tuz da atılacak dedim attığımda 8,5 a çıktı suanda ne zaman ölçsem 8,5 cıkıyor. 3 ayda bir 8 e düşüyor ha tuz bitmiş diyorum tekrar tuz ekliyorum 8,5 a cıkıyor bu sayede hem tuz un değişimle eksilmesi kontrolümde hemde ph
[QUOTE=olcayaksu]
DIVNasıl yani? Diyelimki bir frontozayı,normal suya alıştırsak,aynı ph ı düşük olan bu suda yavru alabilirmiyiz?/DIV[/QUOTE]
Kardeş sana en iyi tavsiyem şu bir tankının içerisindeki kayalar mercanlar kum hepsi pH ı kalıcı düzenleyen şeyler bunlarla öncelikle suyunu doldurup bir süre çalıştırdıktan sonra pH ölçümü yaparsın daha sonra eğer eksikse 1-2 kg mercan kırığı alıp ekleme yapıp 1-2 gün daha çalıştır baktın yükselme tatmin etmeyecek gibiyse buffer kullanmak zorunda kala bilirsin ancak en iyisi kalıcı pH ayarlamak ben frontoza için ayarladığımda hiç tuz atmadan suya 8 pH yakaladım buda frontoza ya yeterli idi tabiki illaki balıkları korumak için tuz da atılacak dedim attığımda 8,5 a çıktı suanda ne zaman ölçsem 8,5 cıkıyor. 3 ayda bir 8 e düşüyor ha tuz bitmiş diyorum tekrar tuz ekliyorum 8,5 a cıkıyor bu sayede hem tuz un değişimle eksilmesi kontrolümde hemde ph
Kimse Bilmiyor Mu
Melez felan değil Amerikan Çikletleri stres e girdiği zaman birçoğu bu şekil renksiz beyaz hal alır balık feci streste ya su şartlarından yada akvaryumdaki bir dengesizlikten cinsine gelirsek rainbow a benziyor ancak tam net emin olamadım malum streste olduğundan ne renk kalmış nede başka bişey karın kısmıda çökmüş iç parazit de ola bilir öncelik türden önce tedaviye yönel derim
Melez felan değil Amerikan Çikletleri stres e girdiği zaman birçoğu bu şekil renksiz beyaz hal alır balık feci streste ya su şartlarından yada akvaryumdaki bir dengesizlikten cinsine gelirsek rainbow a benziyor ancak tam net emin olamadım malum streste olduğundan ne renk kalmış nede başka bişey karın kısmıda çökmüş iç parazit de ola bilir öncelik türden önce tedaviye yönel derim
Balıklar Çeşme Suyuna Alışır Mı?
Senin o gösterdiğin ürün sadece klor alır dinlenme ile de sudaki sadece klor uçar Çeşme suyundaki ağır metal ve diğer birleşenlerden bahsediyosan RO kurman gerekir ki en küçük RO cihazı 50.000 tl den başlıyor yani hobi bu ayrıca hobiyi yaparken önce ölçüm yapıp şebekeden dinnendirdiğin suyun ölçümlerine uygun şekilde tür seçtinmi sorun olmaz Bu hobiyi zevk için yapıyorum tek bir akvaryumda mutluyum balıklarım da uzun süredir mutlu ticari yapan RO da alsın geniş 1000 tonluk tank ta alsın ama evinde karısından annesinden zorla izinle 1 akvaryum zor kura bilen insanlar için sizin yorumlar boş yorum bunuda bilin suyun s sini bilmiyorsanız dinlenme ile ağır metal yok olmayacağını bilin onu o karbon filtrede almaz RO lazım onun için konu çok dağıldı yeter bilgi
Senin o gösterdiğin ürün sadece klor alır dinlenme ile de sudaki sadece klor uçar Çeşme suyundaki ağır metal ve diğer birleşenlerden bahsediyosan RO kurman gerekir ki en küçük RO cihazı 50.000 tl den başlıyor yani hobi bu ayrıca hobiyi yaparken önce ölçüm yapıp şebekeden dinnendirdiğin suyun ölçümlerine uygun şekilde tür seçtinmi sorun olmaz Bu hobiyi zevk için yapıyorum tek bir akvaryumda mutluyum balıklarım da uzun süredir mutlu ticari yapan RO da alsın geniş 1000 tonluk tank ta alsın ama evinde karısından annesinden zorla izinle 1 akvaryum zor kura bilen insanlar için sizin yorumlar boş yorum bunuda bilin suyun s sini bilmiyorsanız dinlenme ile ağır metal yok olmayacağını bilin onu o karbon filtrede almaz RO lazım onun için konu çok dağıldı yeter bilgi
[QUOTE=BabySoul]
Bunun adı hobi ve bu hobide canlılara bakıyorsun. Uygun şartları sağlayabileceklerini düşünmüyorlarsa, bu hobiye girmeyecek, puzzle, lego, pul koleksiyonu gibi farklı hobilere yönelecekler.
600 litre akvaryum var ise ve bu bir hobi ise, ya 600 litre için 200 litrelik depo gerekir, ya su düzenleyici ya da aşağıdaki linkte yer alan bir çok akvaristin kullandığı filtre sistemleri var..
[URL]https://www.akvaryum.com/Forum/uclu_kartus_filtreler_arastirma_ve_kurulumu_k715380.asp[/URL][/QUOTE]
Doğru bu hobi 200 litre tank almakta bişey yok ancak onu koyacak evde yer bulmak sıkıntı ve 200 litrede klor 24 saat te uçabiliyorsa 25 litrelik kovada 10 saat fazla bile ayrıca gün gün az az su değişimi olduğundan bakteri kültüründen kayıpta daha az oluyor ayrıca ben klor testi de yaptım su arıtma karbonlarından çıkan su da bile 0,1 klor oluyor 10 saat beklemiş suda klor 0.03 civarı yani cok cok az birde 600 ün içine girdimi yok denecek kadar az bu bir hobi ve bu hobideye gönül verenleri soğutmak değil basit çözümler sunmak önemli arkadaşlar tankınız kaç litre olduğu fark etmez Eger dinlenmiş suyu tutacak yeriniz yoksa günlük az az değişimle haftalık değişim miktarınızı yakalaya bilirsiniz. Bence Lego ile puzzel ile siz uğraşın belliki hobiden sıkılmışsınız hangi rutuel de yazıyor su değilimi tek seferde yapılacak diye günlere bölüne bilir ve hangi rutuel de yazıyor hayvan sevgisinin imkanlara dayandığı herkes imkanı ölçüsünde basit çözümler bula bilir tabi canlıya zarar vermeyecek şekilde olmalı
[QUOTE=BabySoul]
Bunun adı hobi ve bu hobide canlılara bakıyorsun. Uygun şartları sağlayabileceklerini düşünmüyorlarsa, bu hobiye girmeyecek, puzzle, lego, pul koleksiyonu gibi farklı hobilere yönelecekler.
600 litre akvaryum var ise ve bu bir hobi ise, ya 600 litre için 200 litrelik depo gerekir, ya su düzenleyici ya da aşağıdaki linkte yer alan bir çok akvaristin kullandığı filtre sistemleri var..
[URL]https://www.akvaryum.com/Forum/uclu_kartus_filtreler_arastirma_ve_kurulumu_k715380.asp[/URL][/QUOTE]
Doğru bu hobi 200 litre tank almakta bişey yok ancak onu koyacak evde yer bulmak sıkıntı ve 200 litrede klor 24 saat te uçabiliyorsa 25 litrelik kovada 10 saat fazla bile ayrıca gün gün az az su değişimi olduğundan bakteri kültüründen kayıpta daha az oluyor ayrıca ben klor testi de yaptım su arıtma karbonlarından çıkan su da bile 0,1 klor oluyor 10 saat beklemiş suda klor 0.03 civarı yani cok cok az birde 600 ün içine girdimi yok denecek kadar az bu bir hobi ve bu hobideye gönül verenleri soğutmak değil basit çözümler sunmak önemli arkadaşlar tankınız kaç litre olduğu fark etmez Eger dinlenmiş suyu tutacak yeriniz yoksa günlük az az değişimle haftalık değişim miktarınızı yakalaya bilirsiniz. Bence Lego ile puzzel ile siz uğraşın belliki hobiden sıkılmışsınız hangi rutuel de yazıyor su değilimi tek seferde yapılacak diye günlere bölüne bilir ve hangi rutuel de yazıyor hayvan sevgisinin imkanlara dayandığı herkes imkanı ölçüsünde basit çözümler bula bilir tabi canlıya zarar vermeyecek şekilde olmalı
Algılanamayan şey su birtakım insan evine 1 akvaryumu zor sokuyor Onuda mümkün olanın en büyüğü tutuyor ki istediği türü besleye bilmek örnek vermek gerekirse benim 600 litre tank var bunun 3/1 su değişimi desen 200 litre bu kadar dinlenmiş su tutmam imkansız peki nasıl yapıyorum ben dikçemin sırasında akvaryum suyunu alt sump taki elyaf a veriyorum süzülüp tekrar akvaryum a dönüyor ve günlük 1 kova su alıyorum akvaryumdan yerine gece doldurduğum suyu koyuyorum yani 25lt olarak günlük su değişimi yapmış oluyorum Onudanda içindeki klorun bir kısmı uçmuş oluyor ha kalmısada 600 ün içinde 25lt nin klorü devede kulaktır zaman klorün yoğun kısmı ilk saatlerde uçar 10 12 dinlenmede zaten nerdeyse yok a yakın kalır.
Algılanamayan şey su birtakım insan evine 1 akvaryumu zor sokuyor Onuda mümkün olanın en büyüğü tutuyor ki istediği türü besleye bilmek örnek vermek gerekirse benim 600 litre tank var bunun 3/1 su değişimi desen 200 litre bu kadar dinlenmiş su tutmam imkansız peki nasıl yapıyorum ben dikçemin sırasında akvaryum suyunu alt sump taki elyaf a veriyorum süzülüp tekrar akvaryum a dönüyor ve günlük 1 kova su alıyorum akvaryumdan yerine gece doldurduğum suyu koyuyorum yani 25lt olarak günlük su değişimi yapmış oluyorum Onudanda içindeki klorun bir kısmı uçmuş oluyor ha kalmısada 600 ün içinde 25lt nin klorü devede kulaktır zaman klorün yoğun kısmı ilk saatlerde uçar 10 12 dinlenmede zaten nerdeyse yok a yakın kalır.
SON MESAJLAR
- Salyangozlarım Kabuklarından Çıkmıyor Janisserow, 22:23
Omurgasızlar - Flowerhorn Ve Tropical Young Yem Fatih1996, 22:04
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 60 Litreye Kaç Nerite Salyangozu? Tulpar99, 21:59
Omurgasızlar - Lepistesle Hamilemi Abdulsamet..., 21:57
Canlı Doğuranlar - Bitkili Tankda Led Kullanımı ktoG, 21:34
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Betalar Taha Yanık, 21:18
Yeni Üye Forumu - Füjer Bitkisi Laterthanbefore, 21:07
Bitki Türleri ve Bakımı - Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin alperonal, 21:05
Yeni Üye Forumu - Planarya İçin İlginç Bir İlaç GhostKoi, 20:41
Hastalıklar ve İlaçlar - Buda Benim Bitkili Akvaryumum FISHERMAN01, 20:24
Akvaryum Tanıtımı - En güzel fotoğraflarınızı gösterin bendeniztayfun, 20:16
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - 180x60x60 Karma Güney Amerika kdrackgz, 19:02
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Karma Akvaryum pelerinlikedi, 17:47
Akvaryum Tanıtımı - Hiç Betanız Böyle Davranırmıydı? Taha Yanık, 17:39
Labirentliler - Yeni Kurulan Tank Dip Çekimi mitii, 16:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Su Kaplumbağası - Kuru Alan Taban Malzemesi R2K2, 16:50
Sürüngenler ve Amfibyumlar - Beta Tank Arkadaşı Hasan usta, 16:29
Yeni Üye Forumu - Yeni Başlayan Biri İçin 40 Litre Akvaryum Taha Yanık, 16:27
Yeni Üye Forumu - Lepisteslerim Ölüyor Sizce Neden ? Ehtiyar, 16:16
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Suyunun Sararması Hasan usta, 16:09
Bitki Akvaryumları Genel - 50cm Akvaryuma Tür Tavsiyesi bendeniztayfun, 15:42
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 200lt Bitkili Tür Tavsiye quatro, 14:40
Yeni Üye Forumu - Ofis İçin Akvaryum Ölçü Tavsiyesi... GhostKoi, 14:32
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sumplu Pipo Ne İşe Yarar? Ahmetaydin16, 14:30
Filtreleme Seçenekleri - Japon İçin Dış Filtre Mi Pipo Filtremi Daha Uygun Hidro Dinamik, 14:27
Filtreleme Seçenekleri - Hava Motoru Kaannn455, 13:49
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Delta Tail Betta (the Taci) Mirza Adar, 13:45
Labirentliler Tanıtımı - Caridina Karidesler İçin Su Değerleri bendeniztayfun, 13:42
Omurgasızlar - Filtre Önerisi Lepistes.., 13:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İzmirde Mikrokurt darkLightning0, 12:29
Malzemeler ve Yemler Forumu - Nano Bloody Mary twinsoul, 11:25
Akvaryum Tanıtımı - Tropheus Dişi Erkek aliburak11, 10:11
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Dry Start Parvula Denemem vahitender, 09:39
Akvaryum Tanıtımı - Balığım Dışkılamıyor Jester, 09:02
Yeni Üye Forumu - Eheim Compact 2100 Kafa Motoru Ses Problemi VuralSemih, 08:37
Filtreleme Seçenekleri - Dolu Akvaryumu Kaldırmak smetdman, 01:37
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Ankara Penguen Akvaryum Hakkında DrNano, 01:22
Akvaryum Dünyasından Haberler - Cüce vatoz yetiştiriciliği ve L144 Longfinlerim :)Güncel foto 1.syf Kerems, 00:48
Kedi Balıkları Forumu - Beta Pamuk Hastalığı Taha Yanık, 00:40
Hastalıklar ve İlaçlar - Betta Akvaryumunu Geliştirmek… Taha Yanık, 00:26
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Su Isısı Laterthanbefore, 00:16
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yangın Tüpü Limon Tuzu+karbonat Sistemi Güvenlimi Laterthanbefore, 00:14
Yeni Üye Forumu - Düşük Bütçe İle Nasıl Akvaryum Kurarım? Hidro Dinamik, 23:54
Yeni Üye Forumu - Balığım Isıtıcının Işığı Yüzünden Uyumuyor HOPPALA, 23:51
Yeni Üye Forumu - Anubiasta 2-3 Tane Yeşil Nokta Yosunu Var Hidro Dinamik, 23:41
Yosun - Hobiye Yeni Başlayacağım CrownBetta, 22:56
Yeni Üye Forumu - Su Üzeri Hareketi-walstad Aqua Discovery, 22:53
Bitki Akvaryumları Genel - Bu Kayanın İsmi Nedir? Dexter85321, 22:29
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Armatürü Kaannn455, 22:20
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Low-tech Gariban+ Beta Akvaryumum Dexter85321, 22:12
Akvaryum Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- 60-40-40 Aksan Yapımı Akvaryum idiopatik 22:25
- Çok Uygun Fiyata Az Kullanılmış Dış Filtreler idiopatik 22:25
- Katil Salyangoz GokKurt 22:13
- Micra Bitkisi - Sarı Ateş Karides GokKurt 22:13
- Co2 Tüp 2,67 Lt - Difüzör - Ph Checker - Regülatör TugayÇınar 20:55
- Hb White Lep,bolbitis,fern,trident,tiger Lotus metsi 20:54
- Çeşitli Malzemeler, Takasa Açık Tropman 20:48
- Co2 Regülatör Set egedin 20:42
- Kök Çeşitleri (güncel) hll_aquascaping 20:34
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 20:34
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 20:34
- Blood Mary Karides(analaşmalı Kargo Mevcut) hll_aquascaping 20:34
- Leptosoma Mutant Kitumba Yavruları Kemalk41 20:33
- Karışık Cichledler vseckn 20:22
- 400 Litrelik Akvaryum (125*50*65h) vseckn 20:22
- 40x40x40 Akvaryum Ve Sobo Tepe Filtre Firefighter 20:17
- Toplu Alımda Uyguna Verilecektir. Denizhann 20:14
- Çeşitli F0/f1 Tanganyika Türleri Damızlık Ve Yavru cstrk 20:09
- Karides, Vatoz, Salyangoz, Kerevit Yemi LewShrimps 20:03
- Adwa Ad 31 Ec/tds Ölçer LewShrimps 20:03
- 3d Baskı Malzemeleri. krmbzkurt 19:25
- Büyük Boy Red Head Tapajos Ve Dicrossus Arıyorum apistoman 18:27
- 90x45x45 Ultra Clear Akvaryum-aksan Marka-45 Açılı apistoman 18:27
- Cüce Kerevit Katil Saly. Ramshorn Ve Kiraz Karides scorpion26 18:24
- T5 Floresan Beyaz Ve Mavi Renk (takas Olur) scorpion26 18:24
- Su Piresi Mikrokurt Canlı Yem scorpion26 18:24
- L144 Super Red Düz Dişi scorpion26 18:24
- Endler Double Sword scorpion26 18:24
- 3 Adet Akvaryum Ve Eheım 2012 İç Filtre JapoJupo 17:33
- Aquel Ultra 1200 Dış Filtre Ve Tetratec 200 W! JapoJupo 17:33
- Sakura Karides Mavi Karides Katil Salyangoz Rocky Volkan 17:07
- Velifera Yavrusu (otobüs İle Gönderim Var)/son 40 MertSoyumert 17:02
- Malzeme propecia 15:15
- Set Akvaryum propecia 15:15
- Ful Red Lepistes , Yerli Lepistes , Zebra Dan Cucevatozcu 15:09
- Siyah Cüce Vatoz Çift Ve Yavru Cucevatozcu 15:09
- Nerite Salyangoz Ve Hava Motorları, Yemler Cucevatozcu 15:09
- Hazır Kurulu Zahmetsiz Masrafsız Akvaryum ozan_1903 14:49
- Coralazarus Calcium Media - 800 Gr Kadar ozan_1903 14:49
- ❗️🔹️ N P K ➕️ Fe ➕️ Excel ➕️ Yosun Giderici 🔹️❗️ F13K 14:43
- 🌲🌳 Christmas Moss, Subulata, Mikra, Saz 🌳🌲 F13K 14:43
- 💥🌱 Toptan Subulata, Saz 🌾💥 F13K 14:43
- Eheim2215 Dış Filtre HakanYurdaer 14:27
- Bitki , Sıvı Gübre , Akadama Toprak , Ramshorn CevdetSERBEST 14:19
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 14:19
- Moli Plati Gold Barbus Neon Blue Lepistes CevdetSERBEST 14:19
- Moss -pelia Moss -amazon Hançeri Bitkisi mightymurat 13:44
- Bitki Büyütme Lambası Full Spectrum mightymurat 13:44
- Afrika Cichlidleri devito 13:30
- Bio Sünger Brdk64 13:29
KULLANICILAR
- 151 Online Kullanıcı, 82 Üye
Online Kullanıcılar
chimeric,
Shapox,
barskels,
VuralSemih,
Hidro Dinamik,
Mirza Adar,
sirhill,
nurtensultan,
Taha Yanık,
darkex,
karabey97,
alperonal,
ihsngls,
darkaura,
ozgurtpcogl,
koray85,
Canbudakkkk,
Jester,
Thefishmannn,
R2K2,
ktoG,
cagrisw,
Koksal Gurkan,
neontetras,
Rafayel,
Budmo,
Şevki37,
scorpion26,
exfish,
Ehtiyar,
Tropman,
recepbal,
İskorpit,
Tulpar99,
Rhump,
Barış18,
krmbzkurt,
Brdk64,
ltezel,
Goldfish2000,
ShowaSanshoku,
CnytYldz,
Hobilik,
efem18,
KaanE,
Gökdeniz Kale,
Mesut.39,
yamansengonca,
Dark65,
BoraER,
blenny,
kdrackgz,
esesserhat,
zekigonlum,
MCY4,
dogu7862,
Lepistes..,
JapoJupo,
erosennin,
Meryemmm,
vedat79,
draff10,
Dexter85321,
Yahmet8206,
blokurlu,
hsn585894,
Azizdurdenn,
Yalçın06,
melikcan3589,
mehmetsah1n,
Hobilenyum,
GokKurt,
zedd,
mitii,
ali gül,
tolga,
grendel1984,
elnino13,
reano,
Laterthanbefore,
ilkayocak,
Limons,
kaygsz50,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.