ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
mstfkrl
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
4
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
26 Aralık 2019 01:11
Toplam Mesaj:
14 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Mustafa
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Ankara
Meslek:
Ogrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Mustafa Kıral
SON 10 MESAJI
Tropheus Da Halamid Deneyimleriniz
[QUOTE=tatalevo]
Merhaba Mustafa bey
Sera.markasinin sivi damlali seklinde olcum kitleri bar. Bende amonyak, nitrit ve nitrat olcen tipi var. Daha onceden jbl markasinin kiti vardi(fotograf cekilerek yapilan) hic memnun kalmadim. Her denemede farkli degerler cikiyor. Seradan cok memnunum. Tanki haizrladiktan sonra icerisine kivircik salata birakin ve 1 hafta bekletin. Dongu bakterileri olusacaktir. Baliklari ekledikten sonra nitrit be nitrat degelerini olcun. Degerler fazla ise haftalik degilde daha kisa surelerde su degisimi yapin. 2 haftaya kadar her sey yolunda giderse su tamamen oturacaktir. Bu arada bakteri kulturi olarak da Jbl denitrol oneririm
[/QUOTE]
Cok tesekkurler levent bey sera sivi kit olarak aklimda kalsin.birde salatalik ve kivircigi ilk sizden duydum herkes ya baska bi akvaryumdan bakteri kulturu aliyor yada sizin tavsiye ettiginiz jbl gibi hazir aliyor.[EDIT]mstfkrl,2017-01-03 01:56:56[/EDIT]
[QUOTE=tatalevo]
Merhaba Mustafa bey
Sera.markasinin sivi damlali seklinde olcum kitleri bar. Bende amonyak, nitrit ve nitrat olcen tipi var. Daha onceden jbl markasinin kiti vardi(fotograf cekilerek yapilan) hic memnun kalmadim. Her denemede farkli degerler cikiyor. Seradan cok memnunum. Tanki haizrladiktan sonra icerisine kivircik salata birakin ve 1 hafta bekletin. Dongu bakterileri olusacaktir. Baliklari ekledikten sonra nitrit be nitrat degelerini olcun. Degerler fazla ise haftalik degilde daha kisa surelerde su degisimi yapin. 2 haftaya kadar her sey yolunda giderse su tamamen oturacaktir. Bu arada bakteri kulturi olarak da Jbl denitrol oneririm
[/QUOTE]
Cok tesekkurler levent bey sera sivi kit olarak aklimda kalsin.birde salatalik ve kivircigi ilk sizden duydum herkes ya baska bi akvaryumdan bakteri kulturu aliyor yada sizin tavsiye ettiginiz jbl gibi hazir aliyor.[EDIT]mstfkrl,2017-01-03 01:56:56[/EDIT]
Tropheus Da Halamid Deneyimleriniz
Merhaba levent bey bende yeni yeni bu hobiye merak sallanlardanim tropheus duboisi maswa beslemeyi dusunuyorum hep merak diyordum amonyak nitrit ve nitrat olcumunun nasil yapildigini biraz bilgi verir misiniz :)[EDIT]mstfkrl,2017-01-02 21:53:52[/EDIT]
Merhaba levent bey bende yeni yeni bu hobiye merak sallanlardanim tropheus duboisi maswa beslemeyi dusunuyorum hep merak diyordum amonyak nitrit ve nitrat olcumunun nasil yapildigini biraz bilgi verir misiniz :)[EDIT]mstfkrl,2017-01-02 21:53:52[/EDIT]
130x55x60 Malawi Biotope ( Güncel Sayfa 9 )
[QUOTE=reddays]
Maalesef FX6 biraz pahalı ama o akvaryumu o çevirir. Fakat daha ucuz ürünlerden iki adet alıp yine de işini görebilirsin. Misal benim iş yerimde 1 tonluk bir tank var. İki adet lifetech dış filtre ile filtreleme işlemini gayet güzel yapmıştık. Daha sonra 2 adet Tetratec EX1200 e çevirdik.
İlerde sump sistemine geçebilirim demişsin... Sump a çevirenler var. Tabii ki riski var bu işin ama temiz bir işçilikle bunu işinin ehli biri yapabilir. Tabii ki bu aşamada bu kişinin gelip bu işlemi senin evinde yapması lazım. Malum tank ağır :)
[/QUOTE]
tetratec ex 1200 nasıl bir filtre dün baktımda fiyatı baya uygun geldi ondan bi tane alsam 450 lik bi tankı yeterli olmaz mı ?
[QUOTE=reddays]
Maalesef FX6 biraz pahalı ama o akvaryumu o çevirir. Fakat daha ucuz ürünlerden iki adet alıp yine de işini görebilirsin. Misal benim iş yerimde 1 tonluk bir tank var. İki adet lifetech dış filtre ile filtreleme işlemini gayet güzel yapmıştık. Daha sonra 2 adet Tetratec EX1200 e çevirdik.
İlerde sump sistemine geçebilirim demişsin... Sump a çevirenler var. Tabii ki riski var bu işin ama temiz bir işçilikle bunu işinin ehli biri yapabilir. Tabii ki bu aşamada bu kişinin gelip bu işlemi senin evinde yapması lazım. Malum tank ağır :)
[/QUOTE]
tetratec ex 1200 nasıl bir filtre dün baktımda fiyatı baya uygun geldi ondan bi tane alsam 450 lik bi tankı yeterli olmaz mı ?
[QUOTE=reddays]
[/QUOTE]
Cok tesekkurler ikinci el sumpli denk getirmeye caliscam bakalim.
[QUOTE=reddays]
[/QUOTE]
Cok tesekkurler ikinci el sumpli denk getirmeye caliscam bakalim.
[QUOTE=reddays]
Öncelikle güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Daha önce okuduğum bir kaç yazıda yunusların tek tür olarak beslenmesi gerektiğini okumuştum. Yine de bir araştırın derim. Lakin yine de sizin fikrinize kalmış.
Eğer FX6 gibi bir canavar almayacaksanız sump sistemi ile devam derim. :)[/QUOTE]
Fx6 ya maalesef butcem yetmez.yunuslarin tek tur olarak beslenmesi gerektigini duymustum ama ben sariprensesle birlikte besliycem ilerde sorun cikarirsalar tek ture duserim.akvaryumu ikinci el alicagimdan ya sumpli alicam yada sonradan yaptircam.sonradan sump yapiliyo mu cam filan delmek riskli diyorlar.
[QUOTE=reddays]
Öncelikle güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Daha önce okuduğum bir kaç yazıda yunusların tek tür olarak beslenmesi gerektiğini okumuştum. Yine de bir araştırın derim. Lakin yine de sizin fikrinize kalmış.
Eğer FX6 gibi bir canavar almayacaksanız sump sistemi ile devam derim. :)[/QUOTE]
Fx6 ya maalesef butcem yetmez.yunuslarin tek tur olarak beslenmesi gerektigini duymustum ama ben sariprensesle birlikte besliycem ilerde sorun cikarirsalar tek ture duserim.akvaryumu ikinci el alicagimdan ya sumpli alicam yada sonradan yaptircam.sonradan sump yapiliyo mu cam filan delmek riskli diyorlar.
Karma Tanganyika Keyfi... (20.03.2017)
[QUOTE=burakzzz]
Mustafa Bey,
Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim. Ankara'da kaya bulmak zor, ancak Malawilerin sert su sevmesi avantaj olduğu için, kireç taşı kullandım, çok özel taşlar değiller. Çevrenizde duvar yapmakta kullanılan taşların aynısı, oralardan temin edebilirsiniz. Yati köklerini de gittigidiyor'dan almıştım çok önce elimde bekletiyordum. Yosun için ekstra bir şey yapmadım, 2 adet 39w osram daylight (865 kodlu) kullanıyorum. Yosunlanmanın hızlı olduğunu düşündüğüm için, 1 adet daylight'ı çıkarıp yerine grolüx taktım. Geçen hafra şehir dışındaydım, bu hafta güncel fotoları yükleyeceğim, yosunlanma oldukça ilerledi.
Saygılarımla.[/QUOTE]
Sanirim sump kullaniyosunuz.ben akvaryumu ikinci el almayi dusunuyorum oyle daha uyguna gelicek benim icin. Sump yaptirmayi dusunuyordum vazgectim ikinci el alicagim icin cami deldirmek biraz riskli bir is. Sumpli ikinci el denk gelirse artik sumpli alirim.500 litre hacimli bi akvaryum kurcam dis filtre yeter li olur mu bilemedim ne dersiniz :) birde ic filtre kullanmiyomusunuz fotolarda goremedim
[QUOTE=burakzzz]
Mustafa Bey,
Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim. Ankara'da kaya bulmak zor, ancak Malawilerin sert su sevmesi avantaj olduğu için, kireç taşı kullandım, çok özel taşlar değiller. Çevrenizde duvar yapmakta kullanılan taşların aynısı, oralardan temin edebilirsiniz. Yati köklerini de gittigidiyor'dan almıştım çok önce elimde bekletiyordum. Yosun için ekstra bir şey yapmadım, 2 adet 39w osram daylight (865 kodlu) kullanıyorum. Yosunlanmanın hızlı olduğunu düşündüğüm için, 1 adet daylight'ı çıkarıp yerine grolüx taktım. Geçen hafra şehir dışındaydım, bu hafta güncel fotoları yükleyeceğim, yosunlanma oldukça ilerledi.
Saygılarımla.[/QUOTE]
Sanirim sump kullaniyosunuz.ben akvaryumu ikinci el almayi dusunuyorum oyle daha uyguna gelicek benim icin. Sump yaptirmayi dusunuyordum vazgectim ikinci el alicagim icin cami deldirmek biraz riskli bir is. Sumpli ikinci el denk gelirse artik sumpli alirim.500 litre hacimli bi akvaryum kurcam dis filtre yeter li olur mu bilemedim ne dersiniz :) birde ic filtre kullanmiyomusunuz fotolarda goremedim
Karma Tanganyika Keyfi... (20.03.2017)
Gayet guzel ve sade olmus bende malavi kurmayi dusunuyorum daha yeniyim bu iste Kayalari ve agac parcalarini nerden temin ettiniz acaba yosunlastirma sureci icin extra bisey yapiyo musun [EDIT]mstfkrl,2016-11-24 22:39:24[/EDIT]
Gayet guzel ve sade olmus bende malavi kurmayi dusunuyorum daha yeniyim bu iste Kayalari ve agac parcalarini nerden temin ettiniz acaba yosunlastirma sureci icin extra bisey yapiyo musun [EDIT]mstfkrl,2016-11-24 22:39:24[/EDIT]
Merhaba bende yeni bi malavi akvaryumu kurcam ic dekorasyon harika olmus hayirli olsun.450 litrelik bi tankta yunus ve sp beslemeyi dusunuyorum ilk etapta sumpli mi yaptirsam yoksa iyi bi dis filtre mi alsam karar veremedim.sizler ne dersiniz bu konuda
Merhaba bende yeni bi malavi akvaryumu kurcam ic dekorasyon harika olmus hayirli olsun.450 litrelik bi tankta yunus ve sp beslemeyi dusunuyorum ilk etapta sumpli mi yaptirsam yoksa iyi bi dis filtre mi alsam karar veremedim.sizler ne dersiniz bu konuda
Yunus Baligi Yanina Hangi Balik Besleyebilirim?
Bende ayni konuyu sabah acmistim.yunusla en uyumlu sari prenses oldugunu ogrendim.ama bilenler hep tek tur besleyin diyorlar.sp ile yunusu bir arada besleyebilirsiniz ilerde sorun cikarabilirler.
Bende ayni konuyu sabah acmistim.yunusla en uyumlu sari prenses oldugunu ogrendim.ama bilenler hep tek tur besleyin diyorlar.sp ile yunusu bir arada besleyebilirsiniz ilerde sorun cikarabilirler.
Ciklet Seçimi Ve Tür Tavsiye
[QUOTE=2kadir7]
Bitkiye girmene gerek yok dekor olarak kaya ve kum yeterli olacaktır ve uyumlu arka fon idealdir. Forumda birçok biotop çalılması vardır biraz araştırıp size uygun olanını yapabilirsiniz [/QUOTE]
Tesekkuler yardiminiz icin [:)]
[QUOTE=2kadir7]
Bitkiye girmene gerek yok dekor olarak kaya ve kum yeterli olacaktır ve uyumlu arka fon idealdir. Forumda birçok biotop çalılması vardır biraz araştırıp size uygun olanını yapabilirsiniz [/QUOTE]
Tesekkuler yardiminiz icin [:)]
SON MESAJLAR
- Japon İçin Dış Filtre Mi Pipo Filtremi Daha Uygun GhostKoi, 22:46
Filtreleme Seçenekleri - En güzel fotoğraflarınızı gösterin LeventYorganci, 22:46
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Ciklet Akvaryumu Önerisi draff10, 22:36
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Caridina Karidesler İçin Su Değerleri Alidndr, 22:32
Omurgasızlar - Beta Tank Arkadaşı H.polat, 22:30
Yeni Üye Forumu - Salyangozlarım Kabuklarından Çıkmıyor Janisserow, 22:23
Omurgasızlar - Flowerhorn Ve Tropical Young Yem Fatih1996, 22:04
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 60 Litreye Kaç Nerite Salyangozu? Tulpar99, 21:59
Omurgasızlar - Lepistesle Hamilemi Abdulsamet..., 21:57
Canlı Doğuranlar - Bitkili Tankda Led Kullanımı ktoG, 21:34
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Betalar Taha Yanık, 21:18
Yeni Üye Forumu - Füjer Bitkisi Laterthanbefore, 21:07
Bitki Türleri ve Bakımı - Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin alperonal, 21:05
Yeni Üye Forumu - Planarya İçin İlginç Bir İlaç GhostKoi, 20:41
Hastalıklar ve İlaçlar - Buda Benim Bitkili Akvaryumum FISHERMAN01, 20:24
Akvaryum Tanıtımı - 180x60x60 Karma Güney Amerika kdrackgz, 19:02
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Karma Akvaryum pelerinlikedi, 17:47
Akvaryum Tanıtımı - Hiç Betanız Böyle Davranırmıydı? Taha Yanık, 17:39
Labirentliler - Yeni Kurulan Tank Dip Çekimi mitii, 16:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Su Kaplumbağası - Kuru Alan Taban Malzemesi R2K2, 16:50
Sürüngenler ve Amfibyumlar - Yeni Başlayan Biri İçin 40 Litre Akvaryum Taha Yanık, 16:27
Yeni Üye Forumu - Lepisteslerim Ölüyor Sizce Neden ? Ehtiyar, 16:16
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Suyunun Sararması Hasan usta, 16:09
Bitki Akvaryumları Genel - 50cm Akvaryuma Tür Tavsiyesi bendeniztayfun, 15:42
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 200lt Bitkili Tür Tavsiye quatro, 14:40
Yeni Üye Forumu - Ofis İçin Akvaryum Ölçü Tavsiyesi... GhostKoi, 14:32
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sumplu Pipo Ne İşe Yarar? Ahmetaydin16, 14:30
Filtreleme Seçenekleri - Hava Motoru Kaannn455, 13:49
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Delta Tail Betta (the Taci) Mirza Adar, 13:45
Labirentliler Tanıtımı - Filtre Önerisi Lepistes.., 13:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İzmirde Mikrokurt darkLightning0, 12:29
Malzemeler ve Yemler Forumu - Nano Bloody Mary twinsoul, 11:25
Akvaryum Tanıtımı - Tropheus Dişi Erkek aliburak11, 10:11
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Dry Start Parvula Denemem vahitender, 09:39
Akvaryum Tanıtımı - Balığım Dışkılamıyor Jester, 09:02
Yeni Üye Forumu - Eheim Compact 2100 Kafa Motoru Ses Problemi VuralSemih, 08:37
Filtreleme Seçenekleri - Dolu Akvaryumu Kaldırmak smetdman, 01:37
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Ankara Penguen Akvaryum Hakkında DrNano, 01:22
Akvaryum Dünyasından Haberler - Cüce vatoz yetiştiriciliği ve L144 Longfinlerim :)Güncel foto 1.syf Kerems, 00:48
Kedi Balıkları Forumu - Beta Pamuk Hastalığı Taha Yanık, 00:40
Hastalıklar ve İlaçlar - Betta Akvaryumunu Geliştirmek… Taha Yanık, 00:26
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Su Isısı Laterthanbefore, 00:16
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yangın Tüpü Limon Tuzu+karbonat Sistemi Güvenlimi Laterthanbefore, 00:14
Yeni Üye Forumu - Düşük Bütçe İle Nasıl Akvaryum Kurarım? Hidro Dinamik, 23:54
Yeni Üye Forumu - Balığım Isıtıcının Işığı Yüzünden Uyumuyor HOPPALA, 23:51
Yeni Üye Forumu - Anubiasta 2-3 Tane Yeşil Nokta Yosunu Var Hidro Dinamik, 23:41
Yosun - Hobiye Yeni Başlayacağım CrownBetta, 22:56
Yeni Üye Forumu - Su Üzeri Hareketi-walstad Aqua Discovery, 22:53
Bitki Akvaryumları Genel - Bu Kayanın İsmi Nedir? Dexter85321, 22:29
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Armatürü Kaannn455, 22:20
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Bitkili Akvaryum - Resif Akvaryum (maşa, Spatula, umit67 22:39
- Chrome Pipe - Akvaryum Standları - Bitki Seti BİTKİ SETİ 22:39
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 22:31
- Sunsun 602b Mini Dış Filtre Samoo 22:28
- Apistogramma Cacatuoides Triple Red Samoo 22:28
- 60-40-40 Aksan Yapımı Akvaryum idiopatik 22:25
- Çok Uygun Fiyata Az Kullanılmış Dış Filtreler idiopatik 22:25
- Katil Salyangoz GokKurt 22:13
- Micra Bitkisi - Sarı Ateş Karides GokKurt 22:13
- Co2 Tüp 2,67 Lt - Difüzör - Ph Checker - Regülatör TugayÇınar 20:55
- Hb White Lep,bolbitis,fern,trident,tiger Lotus metsi 20:54
- Çeşitli Malzemeler, Takasa Açık Tropman 20:48
- Co2 Regülatör Set egedin 20:42
- Kök Çeşitleri (güncel) hll_aquascaping 20:34
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 20:34
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 20:34
- Blood Mary Karides(analaşmalı Kargo Mevcut) hll_aquascaping 20:34
- Leptosoma Mutant Kitumba Yavruları Kemalk41 20:33
- Karışık Cichledler vseckn 20:22
- 400 Litrelik Akvaryum (125*50*65h) vseckn 20:22
- 40x40x40 Akvaryum Ve Sobo Tepe Filtre Firefighter 20:17
- Toplu Alımda Uyguna Verilecektir. Denizhann 20:14
- Çeşitli F0/f1 Tanganyika Türleri Damızlık Ve Yavru cstrk 20:09
- Karides, Vatoz, Salyangoz, Kerevit Yemi LewShrimps 20:03
- Adwa Ad 31 Ec/tds Ölçer LewShrimps 20:03
- 3d Baskı Malzemeleri. krmbzkurt 19:25
- Büyük Boy Red Head Tapajos Ve Dicrossus Arıyorum apistoman 18:27
- 90x45x45 Ultra Clear Akvaryum-aksan Marka-45 Açılı apistoman 18:27
- Cüce Kerevit Katil Saly. Ramshorn Ve Kiraz Karides scorpion26 18:24
- T5 Floresan Beyaz Ve Mavi Renk (takas Olur) scorpion26 18:24
- Su Piresi Mikrokurt Canlı Yem scorpion26 18:24
- L144 Super Red Düz Dişi scorpion26 18:24
- Endler Double Sword scorpion26 18:24
- 3 Adet Akvaryum Ve Eheım 2012 İç Filtre JapoJupo 17:33
- Aquel Ultra 1200 Dış Filtre Ve Tetratec 200 W! JapoJupo 17:33
- Sakura Karides Mavi Karides Katil Salyangoz Rocky Volkan 17:07
- Velifera Yavrusu (otobüs İle Gönderim Var)/son 40 MertSoyumert 17:02
- Malzeme propecia 15:15
- Set Akvaryum propecia 15:15
- Ful Red Lepistes , Yerli Lepistes , Zebra Dan Cucevatozcu 15:09
- Siyah Cüce Vatoz Çift Ve Yavru Cucevatozcu 15:09
- Nerite Salyangoz Ve Hava Motorları, Yemler Cucevatozcu 15:09
- Hazır Kurulu Zahmetsiz Masrafsız Akvaryum ozan_1903 14:49
- Coralazarus Calcium Media - 800 Gr Kadar ozan_1903 14:49
- ❗️🔹️ N P K ➕️ Fe ➕️ Excel ➕️ Yosun Giderici 🔹️❗️ F13K 14:43
- 🌲🌳 Christmas Moss, Subulata, Mikra, Saz 🌳🌲 F13K 14:43
- 💥🌱 Toptan Subulata, Saz 🌾💥 F13K 14:43
- Eheim2215 Dış Filtre HakanYurdaer 14:27
- Bitki , Sıvı Gübre , Akadama Toprak , Ramshorn CevdetSERBEST 14:19
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 14:19
KULLANICILAR
- 173 Online Kullanıcı, 94 Üye
Online Kullanıcılar
OptikPr,
vedat79,
Hidro Dinamik,
ertan26,
HaydarGul,
Ömer01,
ozan_1903,
darkaura,
Azizdurdenn,
cagrisw,
Budmo,
ARMONYS,
hasancn,
Kaannn455,
Kamber Karaaslan,
M_usta,
Tulpar99,
mitii,
onrozyurek,
GkhaNLioN,
Scorpionadnan,
Goldfish2000,
arkan,
GhostKoi,
paxal,
Aplot,
M.levent,
neomeo,
reano,
nurtensultan,
recepbal,
KaanE,
LeventYorganci,
Balik76,
sirhill,
betta.ist,
Janisserow,
grendel1984,
Akax,
Ehtiyar,
ozgurtpcogl,
Hobilik,
MasterChief,
Formicasmind,
AliiArdaa,
BİTKİ SETİ,
Ardaaa..,
sedaterdem,
Serkan0101,
Brdk64,
Oscarlarim,
ibrahim43,
delir,
Mustafa010,
Koksal Gurkan,
Ebubekir ATAR,
Mateach,
Şahinöztürk,
karabey97,
achiiles_622,
ahmetfiratozkaya,
Nuri3434,
Mderhan,
Bysam,
Tayfun.simsek,
Kimsesiz,
cheavy,
canertopal,
Hobilenyum,
Ahmet.b,
alecozan,
FULL RED MEHMET,
draff10,
H.polat,
enginsemsi,
ktoG,
Samoo,
A2626,
mlh06,
bendeniztayfun,
Tropman,
aktugsedat,
DTxLorD,
Alidndr,
srnozcn,
Justbe,
servet,
exfish,
sefo,
Taha10,
Witchmann,
M.ekinoks,
esesserhat,
hepatik,
Onur Alkan,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.