ÖZELLİKLER
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
19 Ağustos 2023 15:13
Toplam Mesaj:
44 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Mustafa Y.
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Trabzon
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
SON 10 MESAJI
Ani Vatoz Ölümü Ve Ölmek Üzere Olan Vatoz
[QUOTE=Menfa]Vatoz balıklarına başka balıklar tarafından saldırılmadıysa ölme sebepleri çoğu zamandibe çöken sudaki ağır metaller yüzünden oluyor. Sebep bu ise dip çekimi yapma aralığınızı sıklaştırarak çözmeniz mümkün.[/QUOTE]
Dip çekimini her hafta yapıyorum ama eklediğim suda bir problem olabilir mi ? Bu arada çöpçülerde bir problem yok. Musluk suyu ekliyorum bir hafta dinlenmiş oluyor. Hazır sumu kullanmalıyım ?
[QUOTE=Menfa]Vatoz balıklarına başka balıklar tarafından saldırılmadıysa ölme sebepleri çoğu zamandibe çöken sudaki ağır metaller yüzünden oluyor. Sebep bu ise dip çekimi yapma aralığınızı sıklaştırarak çözmeniz mümkün.[/QUOTE]
Dip çekimini her hafta yapıyorum ama eklediğim suda bir problem olabilir mi ? Bu arada çöpçülerde bir problem yok. Musluk suyu ekliyorum bir hafta dinlenmiş oluyor. Hazır sumu kullanmalıyım ?
[QUOTE=ffatihh]Ölmesine Üzüldüm fakat bi fikir vermek adına birşey yazayım.
Biotop tarzına yakın akvaryumlar kurarsak canlıları yaşatmak için bir çaba göstermek zorunda kalmayız. Kum, bitki, kök veya yaprak. Uygun su şartlarını sağlamak gerekir. Kendi zevkimizden ziyade canlıya uygun bir ortam oluşturmak gerekir. [/QUOTE]
Akvaryum bitkili zaten. Bu sene aldığım vatozlar hep öldü nedense.
[QUOTE=ffatihh]Ölmesine Üzüldüm fakat bi fikir vermek adına birşey yazayım.
Biotop tarzına yakın akvaryumlar kurarsak canlıları yaşatmak için bir çaba göstermek zorunda kalmayız. Kum, bitki, kök veya yaprak. Uygun su şartlarını sağlamak gerekir. Kendi zevkimizden ziyade canlıya uygun bir ortam oluşturmak gerekir. [/QUOTE]
Akvaryum bitkili zaten. Bu sene aldığım vatozlar hep öldü nedense.
Fotoğraf:
Balık: https://resminiz.com/r/rmKtL
İlaçlarım: https://resminiz.com/r/rmRJt
Hastalık Belirtileri: Biri öldü diğeri resimdeki yan duruyordu cama vurunca düzeldi ama hareketsiz.
Akvaryum Kapasitesi (litre): 65 cm eninde bir akvaryum
Akvaryumdaki Diğer Canlılar: İkiye bölünmüş durumda bir tarafda beta ve çöpçüler var ayrıca bugün ölen 1 vatoz.
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat): Sıcaklık 27 derece
Filitrasyon: Dış filtre
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları: Henüz ilaç kullanımı yapılmadı.
Akvaryumda 2 vatoz var biri ölmüşdü diğeride bitkinin dibinde yan yatıyordu ama ölmemiş. Yalnız hareketsiz yem attım yemedi.
Şuanda bu vatozu ayırdım bir kovada elimde karantina akvaryumu için fazladan ısıtıcı ve filtre var bunlar ile ona bir ortam yaratıyorum. Elimdeki ilaçların resminipaylaştım yukarıda. Biri mavi tüm bakterileri öldüren dezenfektan. Diğeri su düzenleyici mantar için falan kullanılıyor sanırım. ?
Şimdi ne yapmalıyım hangi ilaçdan damlatmalıyım ? Vatoz ayrı bir kovada duruyor su sıcaklığı 26-27 derece.
Son sorum akvaryuma petshopdan aldığım tablet tuzdan atmalımıyım faydalı mı ?
Edit: Karantinaya aldığım vatozda öldü, konu kapanabilir.[EDIT]Myk61,2021-10-16 14:20:18[/EDIT]
Fotoğraf:
Hastalık Belirtileri: Biri öldü diğeri resimdeki yan duruyordu cama vurunca düzeldi ama hareketsiz.
Akvaryum Kapasitesi (litre): 65 cm eninde bir akvaryum
Akvaryumdaki Diğer Canlılar: İkiye bölünmüş durumda bir tarafda beta ve çöpçüler var ayrıca bugün ölen 1 vatoz.
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat): Sıcaklık 27 derece
Filitrasyon: Dış filtre
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları: Henüz ilaç kullanımı yapılmadı.
Akvaryumda 2 vatoz var biri ölmüşdü diğeride bitkinin dibinde yan yatıyordu ama ölmemiş. Yalnız hareketsiz yem attım yemedi.
Şuanda bu vatozu ayırdım bir kovada elimde karantina akvaryumu için fazladan ısıtıcı ve filtre var bunlar ile ona bir ortam yaratıyorum. Elimdeki ilaçların resminipaylaştım yukarıda. Biri mavi tüm bakterileri öldüren dezenfektan. Diğeri su düzenleyici mantar için falan kullanılıyor sanırım. ?
Şimdi ne yapmalıyım hangi ilaçdan damlatmalıyım ? Vatoz ayrı bir kovada duruyor su sıcaklığı 26-27 derece.
Son sorum akvaryuma petshopdan aldığım tablet tuzdan atmalımıyım faydalı mı ?
Edit: Karantinaya aldığım vatozda öldü, konu kapanabilir.[EDIT]Myk61,2021-10-16 14:20:18[/EDIT]
Yeni Balıklardan Sonra Gerçekleşen Ölümler
[QUOTE=Cengizhan06]Büyük geçmiş olsun.Öncelikle balıklarınızın yakın çekim fotoğraflarını ve akvaryumunuzun genel fotoğrafını eklerseniz akvaryumunuzdaki hastalığın teşhisi kolay olur.Bahsettiğiniz duruma sebep olan belkide onlarca sebep saymak mümkün.[/QUOTE][QUOTE=berkomino]Akvaryumun hacmini, fotoğrafını, balıkları nasıl eklediğinizi yazabilir misiniz?[/QUOTE]
https://resminiz.com/r/riZwS
https://resminiz.com/r/riLF9
https://resminiz.com/r/rikUm
https://resminiz.com/r/risan
https://resminiz.com/r/riybB
65 cm eninde bir akvaryum, balığın poşetini akvaryumun içine koydum yüzeyindeyken ağzını açtım suyun sıcaklığını dengeledigimi düşündüğümde içine bir miktarda akvaryumdan su ekledim ama çok az. Yarım saat kadar sonra balıkları akvaryuma bıraktım.
Balıkları tek tek yakın çekemedim şuanda yarın çekip atabilirim. Büyük olan çöpçü eski balık küçük ikisi yeni hayatta kalanlardan.
[QUOTE=Cengizhan06]Büyük geçmiş olsun.Öncelikle balıklarınızın yakın çekim fotoğraflarını ve akvaryumunuzun genel fotoğrafını eklerseniz akvaryumunuzdaki hastalığın teşhisi kolay olur.Bahsettiğiniz duruma sebep olan belkide onlarca sebep saymak mümkün.[/QUOTE][QUOTE=berkomino]Akvaryumun hacmini, fotoğrafını, balıkları nasıl eklediğinizi yazabilir misiniz?[/QUOTE]
https://resminiz.com/r/riZwS
https://resminiz.com/r/riLF9
https://resminiz.com/r/rikUm
https://resminiz.com/r/risan
https://resminiz.com/r/riybB
65 cm eninde bir akvaryum, balığın poşetini akvaryumun içine koydum yüzeyindeyken ağzını açtım suyun sıcaklığını dengeledigimi düşündüğümde içine bir miktarda akvaryumdan su ekledim ama çok az. Yarım saat kadar sonra balıkları akvaryuma bıraktım.
Balıkları tek tek yakın çekemedim şuanda yarın çekip atabilirim. Büyük olan çöpçü eski balık küçük ikisi yeni hayatta kalanlardan.
Yeni Balıklardan Sonra Gerçekleşen Ölümler
Merhaba arkadaşlar, hali hazırda var olan akvaryumuma 4 çöpçü ve 2 vatoz satın aldım. Çöpçülerin ikisi ertesi gün öldü. Vatozların biri bir hafta sonra öldü biri yaşıyor. Eski balıklarımdan 2 Terra öldü bir hafta ara ile öldü.
Akvaryum ikiye bölünmüş durumda bir tarafta beta ve çöpçüler diğer tarafta tetralar ve vatozlar var.
Aradan üç hafta geçti ve bugün sahip olduğum ilk balık betamda öldü.
Isıtıcı sabit 27 derece dış filtre kullanıyorum. Her hafta sonu dip çekimi ile beraber su değişimi yapıyorum. Eklediğim su 5 gün bekletilmiş musluk suyu oluyor.
Betanın bir yüzgeci erimiş gibiydi ve beyazlık vardı. Diğer balıklar da ölmeden bu sorunu nasıl cozebilirim ? Yapmam gerekenler nedir? Mavi damla diye birşey duydum tüm bakterileri öldüren bunu bulup kullanmalı mıyım ?
Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar, hali hazırda var olan akvaryumuma 4 çöpçü ve 2 vatoz satın aldım. Çöpçülerin ikisi ertesi gün öldü. Vatozların biri bir hafta sonra öldü biri yaşıyor. Eski balıklarımdan 2 Terra öldü bir hafta ara ile öldü.
Akvaryum ikiye bölünmüş durumda bir tarafta beta ve çöpçüler diğer tarafta tetralar ve vatozlar var.
Aradan üç hafta geçti ve bugün sahip olduğum ilk balık betamda öldü.
Isıtıcı sabit 27 derece dış filtre kullanıyorum. Her hafta sonu dip çekimi ile beraber su değişimi yapıyorum. Eklediğim su 5 gün bekletilmiş musluk suyu oluyor.
Betanın bir yüzgeci erimiş gibiydi ve beyazlık vardı. Diğer balıklar da ölmeden bu sorunu nasıl cozebilirim ? Yapmam gerekenler nedir? Mavi damla diye birşey duydum tüm bakterileri öldüren bunu bulup kullanmalı mıyım ?
Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.
Hafta Sonu Yemi
[QUOTE=lovtek]Hepsi etçil balık bitki olup olmaması bir şey değiştirmez. Haftasonu yemi ne bilmiyorum 2 günlük yem mi? İki günde çözünecek yemi fazla fazla atmanız faydadan çok zarar verir. Tatile kadar zamanınız varsa 2 haftalık tatil yemlerinden alıp kullanın işe yarayıp yaramadığını gözlemleyebilirsiniz. Ayrıca tekrar söylüyorum neon tetra 3 adet beslenmez. Bu balık niye böyle davranıyor dersiniz. [/QUOTE]
Evet tetralar için bahsettiğiniz şeyi söylüyorum. Ancak alanları 6 balık için yetersiz şuanda.
Akvaryumcu 2 hafta için 3 tablet at dediği için o şekilde atıp çıktım.
Şuanda kameradan takip edebiliyorum durumlarını.
[QUOTE=lovtek]Hepsi etçil balık bitki olup olmaması bir şey değiştirmez. Haftasonu yemi ne bilmiyorum 2 günlük yem mi? İki günde çözünecek yemi fazla fazla atmanız faydadan çok zarar verir. Tatile kadar zamanınız varsa 2 haftalık tatil yemlerinden alıp kullanın işe yarayıp yaramadığını gözlemleyebilirsiniz. Ayrıca tekrar söylüyorum neon tetra 3 adet beslenmez. Bu balık niye böyle davranıyor dersiniz. [/QUOTE]
Evet tetralar için bahsettiğiniz şeyi söylüyorum. Ancak alanları 6 balık için yetersiz şuanda.
Akvaryumcu 2 hafta için 3 tablet at dediği için o şekilde atıp çıktım.
Şuanda kameradan takip edebiliyorum durumlarını.
Hafta Sonu Yemi
2 haftalık bir tatil için akvaryumu bana haftasonu yemi verdi, 5 balık var akvaryumda 2 tablet yada 3 tablet atsan yeter dedi. Birde suya karışır her balık eşit beslenir dedi ama bazı yorumlarda erir ve yem çıkar dipten balıklar beslenir demiş. Benim beta diplerde pek takılmaz ve aç kalacağından endişeliyim. Daha önce deneyimleyen oldumu ?
Edit: Bazı arkadaşlar da bitki varsa yeme bile gerek yok demişler akvaryumda iki adet bitki mevcut tatil yemide attım. 3 neon tetra 1 Çöpçü ve 1 beta var akvaryum bölünmüş.[EDIT]Myk61,2021-07-05 03:47:56[/EDIT]
2 haftalık bir tatil için akvaryumu bana haftasonu yemi verdi, 5 balık var akvaryumda 2 tablet yada 3 tablet atsan yeter dedi. Birde suya karışır her balık eşit beslenir dedi ama bazı yorumlarda erir ve yem çıkar dipten balıklar beslenir demiş. Benim beta diplerde pek takılmaz ve aç kalacağından endişeliyim. Daha önce deneyimleyen oldumu ?
Edit: Bazı arkadaşlar da bitki varsa yeme bile gerek yok demişler akvaryumda iki adet bitki mevcut tatil yemide attım. 3 neon tetra 1 Çöpçü ve 1 beta var akvaryum bölünmüş.[EDIT]Myk61,2021-07-05 03:47:56[/EDIT]
Agrasif Neon Tetralar
[QUOTE=lovtek]Neon tetralar küçük hacimde ve az sayıda agresifleşir. Akvaryumu bölmeden sayılarını artırmanız gerekiyordu. [/QUOTE]
Riske atmak istemedim saldırdıkları balık ölmek üzereydi şuan mutlu mesut yaşıyor
[QUOTE=lovtek]Neon tetralar küçük hacimde ve az sayıda agresifleşir. Akvaryumu bölmeden sayılarını artırmanız gerekiyordu. [/QUOTE]
Riske atmak istemedim saldırdıkları balık ölmek üzereydi şuan mutlu mesut yaşıyor
Agrasif Neon Tetralar
[QUOTE=Beta_balik]Neden üç taneler? En az 6-8 tane olması gereken bir balık daha az sayıda olunca bu tarz agresiflikler normal sonuçta. Çözüm sayıyı arttırmanız. [/QUOTE]
Akvaryum 55lt onunda yarısını onlara ait. Sayıyı bu yüzden artırmıyorum. Kendi aralarında ki kovalamaca sonucu zarar gören yok yalnız. Diğer balıkların kuyruklarını yiyordular
[QUOTE=Beta_balik]Neden üç taneler? En az 6-8 tane olması gereken bir balık daha az sayıda olunca bu tarz agresiflikler normal sonuçta. Çözüm sayıyı arttırmanız. [/QUOTE]
Akvaryum 55lt onunda yarısını onlara ait. Sayıyı bu yüzden artırmıyorum. Kendi aralarında ki kovalamaca sonucu zarar gören yok yalnız. Diğer balıkların kuyruklarını yiyordular
Agrasif Neon Tetralar
Akvaryumda 3 tane neon tetram var, diğer balıkları rahatsız ettikleri ve saldırdıkları için akvaryumu böldüm. Şimdide kendi aralarında agrasifler. Bir tanesi diğer ikisini sürekli kovalıyor. Sizce oyunmu oynuyorlar yoksa başka birşey mi
Akvaryumda 3 tane neon tetram var, diğer balıkları rahatsız ettikleri ve saldırdıkları için akvaryumu böldüm. Şimdide kendi aralarında agrasifler. Bir tanesi diğer ikisini sürekli kovalıyor. Sizce oyunmu oynuyorlar yoksa başka birşey mi
SON MESAJLAR
- Yeni Kurulan Tank Dip Çekimi SaRCoPhiLiuS, 15:27
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum İçin Balık Ve Dekorasyon Tavsiyesi Orhan76, 15:21
Yeni Üye Forumu - Dry Start Başlangıç Laterthanbefore, 15:13
Akvaryum Tanıtımı - Moliwe Kribensis Laterthanbefore, 15:07
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 8mm Mi 6 Mmi samuraibeta, 15:06
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Akvaryum Zeminini Çimlendirme Laterthanbefore, 15:02
Bitki Türleri ve Bakımı - Trans Genetik Tetra Ve Lepistes Jilkorsen, 14:48
Yeni Üye Forumu - Oranda Japon Balığımda Solungaç Problemi bendeniztayfun, 14:47
Yeni Üye Forumu - Nerite Salyangozu Rüzgar.57, 14:22
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum İçinde Yüzen Canlılar ? Muhammedbedri, 14:09
Hastalıklar ve İlaçlar - 50x30x30 Lowtech Yeniden FISHERMAN01, 14:05
Akvaryum Tanıtımı - Betta Akvaryumunu Geliştirmek… Taha Yanık, 13:55
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumda Meşe Yaprağı(küçük P*ç Meşe Denilen) egurbuz, 13:28
Bitki Akvaryumları Genel - Vücut formasyonu bozuk lepistes.. Victus, 13:13
Canlı Doğuranlar - Eheim Compact 2100 Kafa Motoru Ses Problemi Orhan76, 12:44
Filtreleme Seçenekleri - Balığım Dışkılamıyor MasterChief, 12:43
Yeni Üye Forumu - 2. Guraba Aquatıcs Ödüllü Fotoğraf Yarışması -RBG-, 12:25
Akvaryum Dünyasından Haberler - Taşları Nasıl Yosunlandırabiliriz? bendeniztayfun, 12:21
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - L-144 ve Albino Longfin Üretimi (Yeni resimler eklendi sayfa 7-14) Nuri3434, 12:15
Kedi Balıkları Forumu - Vatozum Beyazlasiyor Niye bendeniztayfun, 12:06
Yeni Üye Forumu - Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin Ehtiyar, 11:35
Yeni Üye Forumu - Tetrazon Karides Uyumu ? SaRCoPhiLiuS, 11:12
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 35*35*35 Bitkili Tank Filtre Önerisi SaRCoPhiLiuS, 11:09
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Vatoz İle Karides ArifhbsAquatics, 10:10
Yeni Üye Forumu - Ciklet Balıklarımda Beyaz Lekeler Samoo11, 09:42
Hastalıklar ve İlaçlar - Basit Yeşil Su Yapımı Rafayel, 07:48
Akvaryum Bilimi - Bettam Hastalandı berkaiozcan, 05:34
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Dekorasyonu monster07, 01:08
Yeni Üye Forumu - Fil Kulak Lepistes Hunt3r, 00:57
Canlı Doğuranlar - Beta Akvaryumu Nasıl Olmalı? Taha Yanık, 00:18
Labirentliler - Dolphin H Şelale Filtre Elyaf Koyma Taha Yanık, 23:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İlkkez Akvaryum Kuracağım Taha Yanık, 23:47
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Hastalık Tanısı Taha Yanık, 23:34
Hastalıklar ve İlaçlar - Karidesler Ve Katil Salyangozlar mmemati, 23:05
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Japon İçin Dış Filtre Mi Pipo Filtremi Daha Uygun furkanbaba956, 22:50
Filtreleme Seçenekleri - Pleco İle Bitki rebelde, 21:37
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Nerite Salyangoz Dexter85321, 21:20
Omurgasızlar - Mini? Ramshorn? Axolotl1, 21:10
Omurgasızlar - 35*25*15 Akvaryum İçin Tür Tavsiyesi recklesstr, 20:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Japon Balıklarım Ard Arda Öldü ArifhbsAquatics, 20:35
Yeni Üye Forumu - Lda 16 Tül Vatoz İle L144 Tül Vatoz Eşleşmesi mightymurat, 20:06
Kedi Balıkları Forumu - Bitkili Tankda Led Kullanımı FerhatKaya, 19:42
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Sera Baktopur&baktopur Tabs İc Parazit Tedavisi Şevki37, 19:26
Hastalıklar ve İlaçlar - Lepisteste Kuyruk Erimesi Acl Yardm Yasin034, 19:14
Canlı Doğuranlar - Beta Balıkları Taha Yanık, 18:45
Labirentliler - Safkan Velifera Mirza Adar, 18:43
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Armatürk 1040l Armatür samuraibeta, 18:13
Yeni Üye Forumu - Karides Akvaryumu samuraibeta, 18:09
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Isıtıcım Çalışmıyor Berkayv, 17:49
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balık Rengi Değişiyor samuraibeta, 17:42
Hastalıklar ve İlaçlar
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Eheim2215 Dış Filtre HakanYurdaer 15:14
- Bakımı Kolay Bitkiler Hobiciden TheCoffin 14:56
- Hbwhite Lepistes TheCoffin 14:56
- Akvaryum/bitki Işığı/lifetech 838 Filtre/kum neontetras 14:52
- Hazır Kurulu Zahmetsiz Masrafsız Akvaryum ozan_1903 14:38
- Coralazarus Calcium Media - 800 Gr Kadar ozan_1903 14:38
- Santa Maria Endler Mika_35 14:35
- Mangrov Tohumu/fidesi heydu 14:16
- Otocinclus Arıyorum heydu 14:16
- Komple Set heydu 14:16
- Epey Miktarda Moss brkenginol 13:47
- Kökler Ve Bitkiler Mikail Erdoğan 13:46
- Akvaryum Adına Her Şey Komple Akvaryum Malzemeleri Mikail Erdoğan 13:46
- 5 Farklı Renkte Transgenetik Tetra fisherman1907 13:46
- 2 Adet Pterophyllum scalare Melek Balığı fisherman1907 13:46
- Bursa İçi Ücretsiz Canlı Yem Kültürleri Rafayel 13:46
- Albino Cennet Balığı Arıyorum Rafayel 13:46
- Karides Türleri * Canlı Bitki * Moss * ExceL 13:44
- Lowtech Bitkiler Gönderim Vardır . ExceL 13:44
- Boa - Fishbone - Fancy Tiger - Prl - Kaplankarides karidesrehberi 13:40
- Balık Yavruluğu - Akvaryum Malzemeleri - Teraryum karidesrehberi 13:40
- Anubias - Bucephalandra - Moss Çeşitleri karidesrehberi 13:40
- Fanlı Akvaryum Soğutma Termostatlı karidesrehberi 13:40
- Balık Yemi , Su Piresi , Pipo Filtre gyunda 13:39
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 13:39
- Fırsat - Karides , Salyangoz . gyunda 13:39
- Nano Led Armatür BywenzeL 13:24
- Apistogramma Cacatuoides (kakadu) Damzılık Dişiler Shinouzen 13:09
- Rainbow Ciklet Ve Electric Blue Acara Shinouzen 13:09
- Newa Cobra Mini (yüzey Emişli İç Filtre) blenny 13:09
- Ultra Clear Akvaryum,panda Ribbon,apisto Türleri yamansengonca 12:54
- Akvaryum Ve Akvaryum Malzemeleri - Güncel tosbag 12:49
- Ful Red Lepistes , Yerli Lepistes , Zebra Dan Cucevatozcu 12:42
- Siyah Cüce Vatoz Çift Ve Yavru Cucevatozcu 12:42
- Nerite Salyangoz Ve Hava Motorları, Yemler Cucevatozcu 12:42
- Aquael 200 Watt Elektronik İsitici Gursoyhasan 12:28
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 12:19
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 12:19
- Sera Flora Nature- Tetra Enerjy Pro Pul Yemler FULL RED MEHMET 12:17
- Albino Full Red Big Dorsal Lepistesler FULL RED MEHMET 12:17
- Akvaryum Malzemeleri Best Fish 12:07
- Nannacara Anomala Yavru tarikyksl 11:54
- Hindistancevizi Kabuğu tarikyksl 11:54
- Yumurta Dökmüş Agassizi Çifti tarikyksl 11:54
- Leptosoma Mutant Kitumba Yavruları Kemalk41 11:39
- Filtre Malzemeleri, Moss Rafı Ve Kapsül Gübre. ÇaĞRı 10:55
- Co2 Tüp 2,67 Lt - Difüzör - Ph Checker - Regülatör TugayÇınar 10:37
- Vitasand Kırmızı Bitki Kumu Demir İçerikli sirhill 10:36
- Akvaryum Malzemeleri - Dekorlar - Güncellendi. osmandbnl 10:31
- Fluval C2 Power Filter Askı Filtre osmandbnl 10:31
KULLANICILAR
- 197 Online Kullanıcı, 107 Üye
Online Kullanıcılar
nurtensultan,
Başak u,
CagriTURK,
karidesrehberi,
Shinouzen,
Orhan76,
otolkurt,
corax,
ciways,
İlksen Şahin,
İsmail YILDIRIM,
Muhammedcay,
Zytrec,
gorkemortakci,
Göksel D,
Mirza Adar,
kopruluonur,
Ankaragucu,
samuraibeta,
laryscrl,
zafer3885,
egedin,
Closerysn,
scorpion26,
Şevki37,
FatihBezirgan,
tuzlanıl,
emindusduis,
reprise,
bugra_81,
TheCoffin,
DenizOlsam,
Kimsesiz,
Mikail Erdoğan,
Nyassa10,
Jilkorsen,
kdrackgz,
AmatorAkvryumcu,
Kaan874,
Koray gülsoy,
mercedesclk,
kaygsz50,
Serdariekrem,
blokurlu,
Mika_35,
Laterthanbefore,
berkayg,
osmandbnl,
MiSoSiKiaN,
Mderhan,
Murat Tropikal,
atiryaki,
cagrisw,
alix,
Berkant,
cpu1803,
hasancn,
Canbudakkkk,
yamansengonca,
-RBG-,
TugberkCelik,
kaancevik,
zent,
the__legend,
mowo,
neontetras,
Akax,
Ehtiyar,
draff10,
TuRKeR,
czafer58,
BTA,
Angelguy,
cyborghuman,
ÇaĞRı,
Tuna66,
Muhammedbedri,
ozgurtpcogl,
ademakci,
mitii,
bendeniztayfun,
featmuco,
Erol87,
UrasArt,
Ankrales,
BurakCL,
Berkayv,
Payitaht,
aziz_basak,
Hobilenyum,
mutlubaba,
Akvarist Batuhan,
Yunus cikletcii,
AC-72,
Rüzgar.57,
Sadullah016,
yigithanw,
servet,
Esakvarist,
Hsrt,
Over,
kolpalarcok,
Güntaç aytaç,
Kemalk41,
BeyzPl,
DannyWah,
srnozcn,
sirhill,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.