ÖZELLİKLER
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
08 Nisan 2023 20:47
Toplam Mesaj:
13 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Nehiw ww
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Nehiw ww
SON 10 MESAJI
Bitkinin Üzerindeki Mantar Görünümlü Dikenler
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/236116/301020221929321.jpg[/IMG]
Merhabalar bir hafta önce fark ettim bunları Bitkinin türünü bilmediğimden emin olamadım ama yosun diye düşünüyorum emin olmak için size de danışmak istedim teşekkürler.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/236116/301020221929321.jpg[/IMG]
Merhabalar bir hafta önce fark ettim bunları Bitkinin türünü bilmediğimden emin olamadım ama yosun diye düşünüyorum emin olmak için size de danışmak istedim teşekkürler.
Akvaryumdaki Minik Canlilar
[QUOTE=Ali~]Siz hızlı hareket ediyorlar deyince suda hızlı yüzüyorlar anladım. Yüzeylerde hareket ediyorlarsa ve sert kabukları varsa bir tür su kabuklusudur bahsettiğiniz canlılar. Daha net resim olmadan birşey diyemeyiz.
Son paylaştığınız canlı ise bir tür nematod; solucan yani. Paylaştığınız resimdeki canlı halkalı solucan türlerinden birine benziyor; halkaları görülebiliyor. Akvaryum kumunda, bitkilerin, dekorların üzerinde, camda dolaştığını gördüğünüz nematodlar zararsızdır. Hatta (copepodlar gibi) yiyebilen balıklar için protein kaynağı bile olurlar. Sıfırlamanız pek mümkün olmaz ama sayılarını akvaryumdaki fazla besini azaltarak kontrol altında tutabilirsiniz.[/QUOTE]
Dipte gorduklerim hizli yuzuyorlardi sizin anladiginiz dogru. Onlar cama fazla yapismiyordu bu solucanlar ise cama yapisiyor. Bettamin onlari yedigini hic gormedim çok zarar vermiyorlarsa bir kac gun gozlem yapayim. Sayilari cogalirsa yapabilecegim baska bir sey var midir? Dip cekimini fazla yapmiyorum aslinda ondan kaynaklandigini dusunmeye basladim. Yine de baliklarima zarar vermezlerse sorun olmaz tesekkur ederim. [EDIT]Nehiw,2022-09-09 22:19:30[/EDIT]
[QUOTE=Ali~]Siz hızlı hareket ediyorlar deyince suda hızlı yüzüyorlar anladım. Yüzeylerde hareket ediyorlarsa ve sert kabukları varsa bir tür su kabuklusudur bahsettiğiniz canlılar. Daha net resim olmadan birşey diyemeyiz.
Son paylaştığınız canlı ise bir tür nematod; solucan yani. Paylaştığınız resimdeki canlı halkalı solucan türlerinden birine benziyor; halkaları görülebiliyor. Akvaryum kumunda, bitkilerin, dekorların üzerinde, camda dolaştığını gördüğünüz nematodlar zararsızdır. Hatta (copepodlar gibi) yiyebilen balıklar için protein kaynağı bile olurlar. Sıfırlamanız pek mümkün olmaz ama sayılarını akvaryumdaki fazla besini azaltarak kontrol altında tutabilirsiniz.[/QUOTE]
Dipte gorduklerim hizli yuzuyorlardi sizin anladiginiz dogru. Onlar cama fazla yapismiyordu bu solucanlar ise cama yapisiyor. Bettamin onlari yedigini hic gormedim çok zarar vermiyorlarsa bir kac gun gozlem yapayim. Sayilari cogalirsa yapabilecegim baska bir sey var midir? Dip cekimini fazla yapmiyorum aslinda ondan kaynaklandigini dusunmeye basladim. Yine de baliklarima zarar vermezlerse sorun olmaz tesekkur ederim. [EDIT]Nehiw,2022-09-09 22:19:30[/EDIT]
[QUOTE=Ali~]Copepoddur. Zararsız canlılar. Hatta yakalayabilen balıklar için güzel bir besin kaynağı olurlar.[/QUOTE]
Bu gün fark ettim akvaryumun yüzeyinde daha buyuk kurt tarzi canlilar olusmus gorunce baya igrendim planarya olduklarini dusunuyorum ama bunlar asagida gorduklerime karsin daha yavas hareket ediyorlar. Her hafta su degisimi yapiyorum neden boyle canlilar cikmaya basladi anlamadim. Fotograflarini zoomlu kamera ile cektim. [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/236116/090920221121351.jpg[/IMG]
[QUOTE=Ali~]Copepoddur. Zararsız canlılar. Hatta yakalayabilen balıklar için güzel bir besin kaynağı olurlar.[/QUOTE]
Bu gün fark ettim akvaryumun yüzeyinde daha buyuk kurt tarzi canlilar olusmus gorunce baya igrendim planarya olduklarini dusunuyorum ama bunlar asagida gorduklerime karsin daha yavas hareket ediyorlar. Her hafta su degisimi yapiyorum neden boyle canlilar cikmaya basladi anlamadim. Fotograflarini zoomlu kamera ile cektim. [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/236116/090920221121351.jpg[/IMG]
Merhabalar bir hafta önce ramshorn salyangozlarimin yumurtladigini gormustum yumurtadakiler daha bu gün cikmaya basladi ama onlari izleyeyim derken akvaryumda asiri hizli hareket eden gözle bile cok zor gorulen canlilar oldugunu fark ettim. Arastirdigimda su piresi olabilecegini gördüm ama öyleyse neden bir anda ortaya ciktiklarini anlayamadim. Bu canlilar neyin nesidir? Salyangoz yavrulari olabilir mi? bu kadar hizli hareket edeceklerini dusunmuyorum gerci. Ama en önemli soru Bettama zarar verirler mi? Baligi ve salyangozlari ayri bir yere almam gerekir mi?[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/236116/090920220019171.jpg[/IMG]
Edit: Simdi fark ettim neredeyse hiç gorulmeyen kuyruklari var kurbaga yavrularininki gibi yani salyangoz degiller sanirim[EDIT]Nehiw,2022-09-09 00:32:00[/EDIT]
Merhabalar bir hafta önce ramshorn salyangozlarimin yumurtladigini gormustum yumurtadakiler daha bu gün cikmaya basladi ama onlari izleyeyim derken akvaryumda asiri hizli hareket eden gözle bile cok zor gorulen canlilar oldugunu fark ettim. Arastirdigimda su piresi olabilecegini gördüm ama öyleyse neden bir anda ortaya ciktiklarini anlayamadim. Bu canlilar neyin nesidir? Salyangoz yavrulari olabilir mi? bu kadar hizli hareket edeceklerini dusunmuyorum gerci. Ama en önemli soru Bettama zarar verirler mi? Baligi ve salyangozlari ayri bir yere almam gerekir mi?[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/236116/090920220019171.jpg[/IMG]
Edit: Simdi fark ettim neredeyse hiç gorulmeyen kuyruklari var kurbaga yavrularininki gibi yani salyangoz degiller sanirim[EDIT]Nehiw,2022-09-09 00:32:00[/EDIT]
Ramshorn Dışkıları
[QUOTE=Yas400]Boşaltım sistemleri sağlıklı çalışıyor demek ki. Sıkıntı yok dip çekimi ile alabilirsiniz. [/QUOTE]
dip cekimi hortumum olmadigi icn suzgecle almaya calisiyorum ama tesekkurler ben de kötü bir durum var sanmistim[EDIT]Nehiw,2022-09-03 09:47:59[/EDIT]
[QUOTE=Yas400]Boşaltım sistemleri sağlıklı çalışıyor demek ki. Sıkıntı yok dip çekimi ile alabilirsiniz. [/QUOTE]
dip cekimi hortumum olmadigi icn suzgecle almaya calisiyorum ama tesekkurler ben de kötü bir durum var sanmistim[EDIT]Nehiw,2022-09-03 09:47:59[/EDIT]
Ramshorn Dışkıları
Merhaba dün 15 litrelik akvaryuma 2 tane ramshorn aldım ama daha bir gün geçmeden akvaryumu kıvrımlı dışkı sandığım şeyle doldurmuşlar. Bunun için endişelenmeli miyim? Bir kaç gün içinde akvaryumu tümden pisletmelerini istemiyorum. Yoksa çok mu yemişlerdir? ya da hasta veya korkmuş olabilirler mi? içinde bir beta var ama kendi halinde takılıyor hiç salyangozlara bulaştığını görmedim
Merhaba dün 15 litrelik akvaryuma 2 tane ramshorn aldım ama daha bir gün geçmeden akvaryumu kıvrımlı dışkı sandığım şeyle doldurmuşlar. Bunun için endişelenmeli miyim? Bir kaç gün içinde akvaryumu tümden pisletmelerini istemiyorum. Yoksa çok mu yemişlerdir? ya da hasta veya korkmuş olabilirler mi? içinde bir beta var ama kendi halinde takılıyor hiç salyangozlara bulaştığını görmedim
Beta İç Filtreye Saldiriyor
[:*][QUOTE=hakanyildiz06]Merhaba, iç filtrenizi kullanma yöntemini değiştirirseniz bettayı yormayabilir. Şöyle ki; ucundaki borunun su çıkış yönünü yukarı doğru yapabilirseniz, sadece akvaryum yüzeyinde dalgalanma olur ki bu da suya oksijen vermek için yeterlidir. Bunu, iç filtre ile birlikte gelen L boru parçası ile yapabilirsiniz. Gece filtreyi kapatmanız bakteri kültürünün oluşması için doğru değil, sadece ışığı geceleri kapatın, gündüz açarsınız. Yerdeki yemleri yemesi için ramshorn salyangozu alabilirsiniz, betta ile uyumludur ve bitkileri de yemezler. Vatoz almayın, o kadar küçük akvaryuma uygun değil hiç bir vatoz türü. Akvaryumdaki bitkileriniz yeterli, saklanma alanına çok ihtiyaç duymaz bettalar, daha çok yaslanıp dinleneceği bitkilere ihtiyaç duyarlar. Su yüzeyi 30 cm'yi geçmezse iyi olur, bettalar sık sık yüzeye hava almaya çıkarlar, yüksek su seviyesi bettayı yorar.Filtre olmadan hiçbir balık bakılmamalı. Filtre hiç kapatılmamalı (haftalık sünger temizliği dışında). Haftalık su değişimi yaparsanız iyi olur. Eğer su düzenleyici (amonyak&klor giderici) ilaç ve vitamin almak isterseniz, uygun fiyata satın aldığım linki paylaşıyorum: [URL]https://www.hepsiburada.com/armaturk-betta-bakim-seti-ema-beta-yemi-100-ml-aquaxi-betavix-beta-vitamini-ema-su-duzenleyici-p-HBCV00002LQ6C5?magaza=Armat%C3%BCrk[/URL][/QUOTE]
Verdiğiniz bilgiler çok yardimci oldu teşekkür ederim. Filtre ile beraber bir boru gelmedi ama ona uygun bir boru yapabilirim. Salyangozları da arastiriyorum tekrardan teşekkürler.[:3]
[:*][QUOTE=hakanyildiz06]Merhaba, iç filtrenizi kullanma yöntemini değiştirirseniz bettayı yormayabilir. Şöyle ki; ucundaki borunun su çıkış yönünü yukarı doğru yapabilirseniz, sadece akvaryum yüzeyinde dalgalanma olur ki bu da suya oksijen vermek için yeterlidir. Bunu, iç filtre ile birlikte gelen L boru parçası ile yapabilirsiniz. Gece filtreyi kapatmanız bakteri kültürünün oluşması için doğru değil, sadece ışığı geceleri kapatın, gündüz açarsınız. Yerdeki yemleri yemesi için ramshorn salyangozu alabilirsiniz, betta ile uyumludur ve bitkileri de yemezler. Vatoz almayın, o kadar küçük akvaryuma uygun değil hiç bir vatoz türü. Akvaryumdaki bitkileriniz yeterli, saklanma alanına çok ihtiyaç duymaz bettalar, daha çok yaslanıp dinleneceği bitkilere ihtiyaç duyarlar. Su yüzeyi 30 cm'yi geçmezse iyi olur, bettalar sık sık yüzeye hava almaya çıkarlar, yüksek su seviyesi bettayı yorar.Filtre olmadan hiçbir balık bakılmamalı. Filtre hiç kapatılmamalı (haftalık sünger temizliği dışında). Haftalık su değişimi yaparsanız iyi olur. Eğer su düzenleyici (amonyak&klor giderici) ilaç ve vitamin almak isterseniz, uygun fiyata satın aldığım linki paylaşıyorum: [URL]https://www.hepsiburada.com/armaturk-betta-bakim-seti-ema-beta-yemi-100-ml-aquaxi-betavix-beta-vitamini-ema-su-duzenleyici-p-HBCV00002LQ6C5?magaza=Armat%C3%BCrk[/URL][/QUOTE]
Verdiğiniz bilgiler çok yardimci oldu teşekkür ederim. Filtre ile beraber bir boru gelmedi ama ona uygun bir boru yapabilirim. Salyangozları da arastiriyorum tekrardan teşekkürler.[:3]
Kırmızı Işığı Takip Eden Betta
Merhabalar aklıma bir şey takıldı. Evde tütsü yakiyorum bazen Betta ise tütsüyü görür görmez çıldırıyor takip etmeye başlıyor ama kabarmıyor. Bunun nedeni nedir? Yem sanıyor olabilir mi? Bana kedileri anımsattı açıkçası komik buldum ama rahatsız olduğu bir şey ise bi daha akvaryuma yaklaştırmam [:)))]
Merhabalar aklıma bir şey takıldı. Evde tütsü yakiyorum bazen Betta ise tütsüyü görür görmez çıldırıyor takip etmeye başlıyor ama kabarmıyor. Bunun nedeni nedir? Yem sanıyor olabilir mi? Bana kedileri anımsattı açıkçası komik buldum ama rahatsız olduğu bir şey ise bi daha akvaryuma yaklaştırmam [:)))]
[QUOTE=Aquarist32]İç filtre yerine pipo filtre takabilirseniz çok daha faydalı olur. Mini versiyonları mevcuttur.[/QUOTE]
Cevabınız için teşekkürler fakat filtreyi pahalıya almıştım bosa gitsin istemiyorum bu durumda hortumu çıkarmanın bir yolu var midir? Ya da paraya kıymalı mıyım[:P]
[QUOTE=3Dworldofficial]Leopar vatoz 15 lt de yaşamaz amacınız atık yemler temizlensin ise akvaryuma salyangoz alabilirsiniz.[/QUOTE]
Salyangozlarin bitkilere zarar verdiğini duymuştum ama fazla bitkim olduğu için sorun olacağını sanmıyorum teşekkürler arastiracagim
[QUOTE=Aquarist32]İç filtre yerine pipo filtre takabilirseniz çok daha faydalı olur. Mini versiyonları mevcuttur.[/QUOTE]
Cevabınız için teşekkürler fakat filtreyi pahalıya almıştım bosa gitsin istemiyorum bu durumda hortumu çıkarmanın bir yolu var midir? Ya da paraya kıymalı mıyım[:P]
[QUOTE=3Dworldofficial]Leopar vatoz 15 lt de yaşamaz amacınız atık yemler temizlensin ise akvaryuma salyangoz alabilirsiniz.[/QUOTE]
Salyangozlarin bitkilere zarar verdiğini duymuştum ama fazla bitkim olduğu için sorun olacağını sanmıyorum teşekkürler arastiracagim
[QUOTE=H.polat]
Bence 15 litrede iç filtrenin oluşturduğu akintı bettayi cok yorabilir. 15 litrede haftada bir yüzde 50 su değişimi ile betta mutlu şekilde yaşar. Tabi biraz bitki ve dekor, hatta catappa Yaprağı eklerseniz doğal bir görüntü de oluşur. Ama tabi tercih sizin. Filtrenin de temizliğe çok katkısı ve rahatlığı var elbette.[/QUOTE]
İç filtreyi sonradan almıştım betanin yerde bıraktığı yemleri temizlesin diye. Ama rahatsız olacağını bilmiyordum bilgilendirdiginiz için teşekkürler. O zaman İç filtreyi çıkarıp içine bir vatoz alsam olur mu? Arkadaşımın yavru leoplar vatozlari var. Ayrıca akvaryumda da baya canlı bitki var saklanacak yeri de olur diye düşündüm. Fakat leopar vatoz hava hortumu olmadan yasayabilir mi bilmiyorum yoksa en kotu haftada bir mi calistirsam filtreyi? Bilgi verirseniz çok memnun olurum[EDIT]Nehiw,2022-08-12 23:46:46[/EDIT]
[QUOTE=H.polat]
Bence 15 litrede iç filtrenin oluşturduğu akintı bettayi cok yorabilir. 15 litrede haftada bir yüzde 50 su değişimi ile betta mutlu şekilde yaşar. Tabi biraz bitki ve dekor, hatta catappa Yaprağı eklerseniz doğal bir görüntü de oluşur. Ama tabi tercih sizin. Filtrenin de temizliğe çok katkısı ve rahatlığı var elbette.[/QUOTE]
İç filtreyi sonradan almıştım betanin yerde bıraktığı yemleri temizlesin diye. Ama rahatsız olacağını bilmiyordum bilgilendirdiginiz için teşekkürler. O zaman İç filtreyi çıkarıp içine bir vatoz alsam olur mu? Arkadaşımın yavru leoplar vatozlari var. Ayrıca akvaryumda da baya canlı bitki var saklanacak yeri de olur diye düşündüm. Fakat leopar vatoz hava hortumu olmadan yasayabilir mi bilmiyorum yoksa en kotu haftada bir mi calistirsam filtreyi? Bilgi verirseniz çok memnun olurum[EDIT]Nehiw,2022-08-12 23:46:46[/EDIT]
SON MESAJLAR
- Leonardit Zeminli Akvaryum Kurulumu Belisarius, 15:56
Akvaryum Tanıtımı - Bu Bitkinin Adı, Familyası? fatihsahin, 15:24
Bitki Türleri ve Bakımı - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 15:20
Akvaryum Tanıtımı - Balığımın Hastalığına Teşhis Koyamıyorum Tortuga7, 14:46
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryumum Hakkında Görüşleriniz, İzmir'de Tavsiye thenyx, 14:30
Yeni Üye Forumu - Akvaryumum Hakkında Fikir Ve İzmir'de Öneri thenyx, 14:27
Yeni Üye Forumu - Yeşil Su Problemi ugurbaran, 14:11
Hastalıklar ve İlaçlar - Zebra Ciklet 1Balikci, 13:21
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - 200 Litre Yeni Bitkili Tankım volkangunes, 13:03
Akvaryum Tanıtımı - Orandalarım Renklerini Kaybediyor ugurbaran, 12:46
Sazansıgiller - Kumun Altında Solucan Bettamtailung, 11:15
Omurgasızlar - Sulawesi Karides Rehberi SunkenShrimps, 08:00
Omurgasızlar - Aquasphere Tr Youtube Kanalı IgorVladimir, 06:51
Akvaryum Dünyasından Haberler - Hangi Balığı Ekleyeyim? koraykbl, 23:59
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Pengasusa Bakmak İstiyorum Kaç Lt Olmalı ugurbaran, 23:22
Yeni Üye Forumu - Ne Beslemeliyim ugurbaran, 22:46
Yeni Üye Forumu - İlk Akvaryumum İçin Ekipman Seçimi Zaid, 21:34
Yeni Üye Forumu - Balığımın Kuyruğunda Bir Hastalık Var Sanırım asligul, 21:25
Yeni Üye Forumu - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin akvaristsaglam, 21:08
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Cüce Amerikan Dünyası Şahinöztürk, 20:43
Güney Amerikan Cichlidleri - Bir Zamanlar Keyhole Vardı - Ne Oldu? Koksal Gurkan, 17:30
Güney Amerikan Cichlidleri - Oranda Akvaryumu Tortuga7, 19:33
Akvaryum Tanıtımı - 90l Akvaryuma Dış Filitre Önerisi berkc, 19:00
Yeni Üye Forumu - Yemleme Makinesi İçin Yavru Guppy Yem Önerileri ziyasenkaya, 18:15
Malzemeler ve Yemler Forumu - Su Test Kiti Önerileri EthernalFlow, 17:12
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Orta Amerika'ya Dönüş Frkn, 14:16
Akvaryum Tanıtımı - Melez Mi Bilmediğim Bir Cinsmi ? Bir Killicory, 14:13
Yeni Üye Forumu - Karideslerim Ölüyor ugurbaran, 13:46
Hastalıklar ve İlaçlar - Bitki Yemeyen Ciklet ugurbaran, 13:10
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkili Akvaryuma İlk Adım Taahaa, 08:45
Yeni Üye Forumu - 90l Akvaryuma Isıtıcı Önerisi Zaid, 23:57
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Takip Uygulamamı Test Edebilir Misiniz? sdekx, 19:38
Akvaryum Dünyasından Haberler - Demir Profil Mdf Giydirme Akvaryum Dolabı SemihDinçer, 18:54
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Anormal Büyüme Taha Yanık, 18:39
Hastalıklar ve İlaçlar - Mikrofex Suda Bakım Deneyimi Rafayel, 18:35
Malzemeler ve Yemler Forumu - Sump Tipi Tavsiye SaRCoPhiLiuS, 15:54
Yeni Üye Forumu - Samsung Modul Led, Lt Watt Oranı pianoƒish, 15:52
Aydınlatma - 50x20x30 akvaristsaglam, 11:38
Akvaryum Tanıtımı - Ro Su İçin Gh-kh Kullanımı aquaticathearmi, 11:18
Akvaryum Bilimi - Betta Akvaryumum İçin Filtre Öneriniz Nedir. İnci Kefali, 09:02
Yeni Üye Forumu - Mayalı Sistem Taha Yanık, 02:06
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Lowtech Bitkiler İle Hobiye Dönüş EmirY, 00:35
Akvaryum Tanıtımı - İlk Defa Bitkili Akvaryum Kuruyorum harun reşit, 21:34
Yeni Üye Forumu - Kuhli De Karın Şişliği AquaVita, 21:24
Hastalıklar ve İlaçlar - Bitkili Tankıma Balık Önerisi Ahmet53, 20:57
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumun Son Hali mahirbs1, 19:29
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - L144 Hakkında Bilgi Edinmek Cyber_Scout, 17:57
Kedi Balıkları Forumu - Karides Nereden Alınmalı Durustyilan, 17:05
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Özel Türler İçin Bildiğiniz İthalat Listesi Var Mı flanormimar, 15:42
Güney Amerikan Cichlidleri - Bitkili Doğal Akvaryumlarım nurtensultan, 14:18
Akvaryum Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Kusursuz Anubiaslar/bucephalandra ballantines 15:18
- Mesaquarıum | Bloody Mary Karides Satışı Mesaquarium 14:56
- Mesaquarıum | Cüce Kerevit Satışı Mesaquarium 14:55
- Nano Akvaryum LEGEND59 14:34
- Sobo 3500 Kafa Motoru LEGEND59 14:34
- Exel , Ramshorm , Bitki CevdetSERBEST 14:00
- Su Piresi 200 - 300 Adet 100 Tl CevdetSERBEST 14:00
- Moss Teli CevdetSERBEST 14:00
- Ful Red Lepistes ÖĞRÜNÇ 13:31
- Armatür Boş Kasa Mehmet Yavuz 13:31
- 120x45x50 Ultra Clear Mobilyalı Akvaryum hakanycl 13:23
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 13:01
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 13:01
- Akvaryum , Su Piresi , Balık Yemi gyunda 12:34
- Flame Moss , Java Moss, Pothos Sarmaşığı gyunda 12:34
- Tiger Endler , Karides , Salyangoz gyunda 12:34
- 🌿 Makro➕️ Mikro➕ Excel🌲 Akvaryum Gübreleri kilic88 11:40
- Mavi - Beyaz Elma Salyangozları TolgahanA 11:04
- Demir Profil Üzeri Ankastre Mobilyalı Akvaryum ilterisdoğukan 10:16
- Damızlık Maulana Ve Blue Neon Cigled ( Usisya ) serdar131977 09:57
- Kaliteli Malzemeler dark blue 09:11
- Sıfır İthal Filtreler ootkn 08:54
- Su Soğutucu Cihazı Probu İle ootkn 08:54
- Japon Şemsiyesi Bitkisi Cyperus Alternifolius ootkn 08:54
- Canlı Yemler (grindal,mikrofex,mikrokurt) Hasada H Kaangzkr 08:45
- Kan Kırmızı Kiraz Karides(seleksiyon Yapıldı) Kaangzkr 08:45
- Saz,gül,mikra,rotala Blood Red,sessiliflora, Kaangzkr 08:45
- Bitki Çeşitleri emreemin 08:42
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 08:42
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 08:42
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 08:42
- Kendi Üretimim Nadir Balıklar.. Cyber_Scout 08:35
- Betta Albimarginata, Rubra Cyber_Scout 08:35
- Lda16 Longfin Yavruları _rammstein_ 08:22
- 2 Torba Moss :) Filtre Isıtıcı AtlasPoyraz 07:57
- Apistogramma Türleri AtlasPoyraz 07:57
- Montecarlo-helferi-rotala Sayhadrica-red-green UraL 02:26
- Bloody Mary Karides gulec_44 02:22
- Repens, Micra, Ludwigia, Rotala Vs. Çeşitli Bitki gulec_44 02:22
- Sarı Prenses - Beyaz Prenses - İmparator - Auratus Malawi market 00:31
- Kafalı Yunus Yavruları Malawi market 00:31
- Electric Blue Acara Yavru Ve Genç Balıklar Hylmz37 00:18
- Ultra Clear Cam Akvaryum Furkann 00:02
- Genç Damızlık Süper Red Shortfin ( Tülden Doğma ) SinanBulut 23:01
- Biten Hobiden Kalan Malzemeler SJess 22:15
- Akvaryum İçin Tüm Malzemeler zen666 21:28
- Hikari Yemler zen666 21:28
- Kabuklu Artemia Yumurtası zen666 21:28
- Akvaryum Arıtma Sistemleri zafer3885 21:14
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 21:14
KULLANICILAR
- 63 Online Kullanıcı, 34 Üye
Online Kullanıcılar
Belisarius,
burock14,
uugur.ssahin1,
EKAR,
ugurbaran,
TolgahanA,
BaldGuy,
hoppala,
OKIRATLI,
osmandbnl,
ternapi,
aktugsedat,
Levent balık,
altum123,
koyu,
Sfenks111,
TalhaAkif,
mert0310,
jaloreef,
kerimkoz,
Megaempires,
zekigonlum,
lonewisp,
Rüzgar eser,
Assamite,
mustafakrml,
SunkenShrimps,
smhakgl,
SuperSport,
hga23,
tarbazonline,
enginhayta,
İzmirligenco 2.0,
MaarifFurkan,
gyunda,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.